difenbafya canım insallah amniyosentez sonucun temiz cıkar...
anam esimin tarafında hamile kalan kalana...kuzenleri hep hamile..benle birlikte 6 kisi
Cok haklısın canım, sana katılıyorum bu konuda. hazır meyve suları da katkı maddesi içeriyor. ama tarım il müd. çalışan gıda müh bir tanıdığımız var meyve suyu icmek istiyorsanız illa dimesin premium meyve suyunu icin demişti. cok canımız cekerse alıyoruz. vişne üzümü güzel tavsiye ederim.endless gazozda içmesen keşke ama cnm yaa,asitli olmasının yanında içerisinde bir sürü de katkı maddeleri var,
ben hazır meyva sularını bile içmiyorum onlarda da katkı maddeleri var diye...
mayo konusunda suwen markasını tavsiye ederim. temmuz ayında tatile cıkmadan önce almıştık. üstelik indirimdeydi ve 58 liraya gelmişti.. çok da iyi marka. iç çamaşırını da kullanıyorum ben. memnunum cok. bir bakın derim. büyük alışveriş merkezlerinde oluyo genelde boynerde falan.mayo konuusnu bende dşünüorum.Evdekine giremem karnım ne kadar çok olmasada büyüdü, netten baktım ya beden yok ya da çok pahalı, bayramdan sonra 5gün tatile gitcez 5gün için çok pahalı bişi almakta istemiyorum(
ayy gözün aydın canım yaa süper bir haber. ben de bekliyorum öle dinliyorum ama yok..Ayy kızlar galiba şimdi bebişimi hissettim, göbek deliğinin üç-dört parmak altında bişey pıt pıt ettiiii!
ohh valla ne güzel ya, ben de annemi özledimSlm kizlar nasilsiniz biz iyiyiz cok sukur annemlere geldim bugun bag evindeyiz babamla esim teravihe gitti bizde annemle balkon sefasi yapiyoruz valla ohh serin serin cok guzel
Cok Saol canım benim. şimdiye kadar hiç başka bı hastaneye gitmedim evimde cok yakın hep isime gelmiştir trafiği falan çekmiyorum diye ama öyle sogudumki sadece doktoru değil hastaneyi bile degistiricem.yarinda hemen farklı bı doktora daha göstereyim bakalım o ne diecek sizinlede paylaşırım.herkese iyi geceler arkadaslar.
ya bende caydan uzak dursam iyi olucak 2 buyuk bardak iciyorum
sigara iciyordum onceden biraktim hamilelik suphesi olunca caya sardimzaten ilk donemler kesinlikle icemiyordum ama
simdi yeni yeni icebiliyorum
ya benim k.validem de terzi. hatta biraz göbişi olduğundan olmayan pantolonunu hamile pantolonu gibi yapıp kullanmaya devam etmişti. ben de senin gibi mi yapsam diyorum şimdi..kızlar hamile pantolonları gerçekten çok rahatlar ben diktirdim teyzem terzi o dikti eski belden olmayan pantolonlarını getir dedi inanmadım önce rahat güzel olacağına bir tane kilo almadan önce giydiğim pabtolonumu götürdüm ön kısmını kesip aynı bu şekilde yapmış acayip rahat güzel birşey ardından tüm pantolonlarımı götürdüm yaptı hepsini hatta normalde kısa giymem pantolon üstüne hamilelik sonrasıda kullanabilirim her bakımdan rahat bişiy
kızlar yani ben daha önce 5 aylık bebeğimi kaybettiğim için söylüyorum öyle ufak tefek şeylere sancılara kramplara korkmayın. bebek düşünce kesinlikle kanamanız oluyor ve öyle üç beş gün sonra değil hemen aynı gün içinde ıkınma hisine benzer bi his dehşetli bi sancı ve geçmeyen bi sancı. eğer bunları yaşarsanız ve yanınızda kimse yoksa
eşiniz uzakta felansa cepten 112 yi arayın ve düşük yapıyorum acil gelin deyin.allah başa vermesin ama akloınızın bi köşesinde kalsın diye diyorum
Cok haklısın canım, sana katılıyorum bu konuda. hazır meyve suları da katkı maddesi içeriyor. ama tarım il müd. çalışan gıda müh bir tanıdığımız var meyve suyu icmek istiyorsanız illa dimesin premium meyve suyunu icin demişti. cok canımız cekerse alıyoruz. vişne üzümü güzel tavsiye ederim.
mayo konusunda suwen markasını tavsiye ederim. temmuz ayında tatile cıkmadan önce almıştık. üstelik indirimdeydi ve 58 liraya gelmişti.. çok da iyi marka. iç çamaşırını da kullanıyorum ben. memnunum cok. bir bakın derim. büyük alışveriş merkezlerinde oluyo genelde boynerde falan.
ayy gözün aydın canım yaa süper bir haber. ben de bekliyorum öle dinliyorum ama yok..
bir de kuzenimiz bize bir alet gönderdi. basit bir ultrason aleti. kalp atışlarını dinlemek icin. her akşam dinliyoruz öyle güzel ki
napalım hareketlerini hissedene kadar bununla avunuruz biz de
ohh valla ne güzel ya, ben de annemi özledim
sen hangi şehirdeydin zeynep ? aynı şehirdeysek tavsiyem olabilir sana o yüzden soruyorum. doktor gercekten önemli..
benim dr um cay icin bişey dememişti bana. sen ölcünü biraz kücült bence. demli iciyorsan da biraz acık icmeye calış. bana günde 2 cay bardağı acık cay icin icebilirsin demişti.
ya benim k.validem de terzi. hatta biraz göbişi olduğundan olmayan pantolonunu hamile pantolonu gibi yapıp kullanmaya devam etmişti. ben de senin gibi mi yapsam diyorum şimdi..k.valideme götüreyim de yaptırayım bari pantolonlarımı
Günaydın kızlarrr geçmişi okumaya çalıştım ama bitiremedimneyse herkes iyidir umarım.ben çoook duygusalım ya hemen ağlıyorum her şeye kendimi de çoook yalnız hissediyorum...ramazanda gidip gelemiyorum hiç bir yere havada çalışmayada alışığım böyle evde kendimi kötü hissediiyorum.
günaydın canım..bence bu sıcakta en iyisi evde oturmak..ben mecburen işe gidip geliyorum ama gel sen bana sor..iki gündür tansiyonum dipte..zor ayakta duruyorum..en güzeli evde olmak inan..
Günaydın kızlarrr geçmişi okumaya çalıştım ama bitiremedimneyse herkes iyidir umarım.ben çoook duygusalım ya hemen ağlıyorum her şeye kendimi de çoook yalnız hissediyorum...ramazanda gidip gelemiyorum hiç bir yere havada çalışmayada alışığım böyle evde kendimi kötü hissediiyorum.
çok enteresan ama bugün benim göbiş küçüldü yaa
bakıyorum bakıyorum.. yoo yanılmıyorum kücüldü resmen
haklısınnnn okul 1 eylülde açılacak o zamanda çoook ayakta durmaktan yakınacağıma eminim...
ben de işten yeni ayrıldım izne ama evi çok özlemişim. Iyi geliyor, rahat rahat uyumak, ev işlerini düzenli yapmak. 8 ve 4 yaşında iki oğlum var onlarla vakit geçiriyorum. Onlar da sürekli benimle konuşmak istiyor. Sadece sürekli cevap vermeye çalıştığım için akşamüstü sinirlerim gerilmeye başlıyor. Uyusalar diye gözlerinin içine bakıyorum..
Ama haklısın ben de dışarı çıkamıyorum tansiyonum çok düşüyor. Bayılırım diye korkuyorum.. Sana örgü örmeni tavsiye ederim. Benim doğum izinlerimin faaiyetidir.
örgüyü sevmiyorum.ahşap boyamaktan hoşlanırım ama boya kokusu fenalaştırdı geçen beni bende bebek şekeri yapmaya başladım :)faliyet tamamda ne bilim işte
insan yaşı ilerledikçe de evi seviyor belki ondandır. Ben 33 yaşımdayım. Bir de çoluk çocukla en çok evinde rahat ediyorsun.
neeeeeeeeee 1600 e bebek arabasımı 4-5 bin daha koyar kendıem araba alırım yahu ıkıncı el fln o ne ölee
ayrıca bı arkadasta gormsutuk çok agır ve kullanıssız....bebek arabasıan tas catlasın 250 tl verırım
fazlasını vermem sonucta 4 tekerleklı araba ucmuyo ya bu :S markaya düşmeye hiç luzum yok
aha da buraya yazıyorum abartmaya gerek yok israf yaaa
ayrıca o puset gibi ıkı tutma yerı ayrı arabalardan almaın cabuk ayrılır şaftı kayar :)
meyve meyve suyu dondurma süt hepsinden gırla gıdıo valla ekmek çok yemıorm canım ıstemıo
öyle çok kılo almadım aslında 1,5 kg fln ama karnım şişti galıba böle kilo alsam göbeğim olurdu ama benım karnım
büyüdü bılmem anlatabıldımmıbi de kalcam durduk yere genısledı sankı et met yok kemık genısledı gibi
ben de şaşırdım izliyorum yanı kendımıetekelrım oluyodu 1 haftaya kadar hala da oluo ama rahatsız oluorm
karnımı sıkıyo canım....
yaa benim randevumda eylulde bakalımm merak edıyoruz canım :) gunde 1-2 bardak koladan gazzdan zarar gelemz canım ya
çok sıkma kendını ama abartmamak da gerekıo yanı şeker vücuttakı vıtamını emıo ve vücutda bi faydası yok
gazoz ve kolada da çok seker var :)
Kızlarr lütfen benim için dua edin...Yarın saat 08:30 da anniyosentez yapılacak hayırlısı....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?