kızlar dün arkadaşıma iftara gitmiştim
yemekten sonra kahve iiçelim dediler ama ben içmedim fal baktrdık ben başkasının içtiğine niyetlendim :)
aslında ben fala inanmam birsürü güzel şey söledi hiçbirine kapılmadım sadece 9 vakte kadar çok sevinicem bi haber alıcam ama sırtımda bi yük var bu yük yüzünden sevinemicem yani öle dedi bebşşin cinsiyetinede kız dedi
dün akşam dan beri kafama o yükü taktım bebişle ilgili bi yük olmasın da ne biliyim korkyrum ya(
Merhaba kızlar ben geldimmmm.Nasılsınız bakalım....
Daha yeni geldim Dr.dan önceki sayfalara bi göz atayım dedim.Dörtlü testimiz çok şükür iyi çıktı Dr harika bi sonuç dedi.Bu streste ortadan kalmış oldu.Umarım herkes de iyi sonuçlar alır testlerden.Eşimle gittim yine cinsiyete bakalım son kez die ayyy yine tam olarak bişiy demediKıza benziyo ama tam göstermiyo dedi.Sen pembe çoraplar al şimdiden dedi.Ama kesin olmayınca ne biliym bişiyde alınmıyorki..Artık belli olsa isim di kıyafetti bişiyler alırdık dedim Dr bana doğru yaprak 2 hafta kaldı ya doğumuna ancak yetişir dedi Bu defa umutluydum ama yine olmadı.Artık antepe gittiğimde orda bi Dr a giderim.
Akıntım var demiştim daha önce ya devam ediyo kaşıntı yapıo rahatsız oluyorum dedim krem kullnaıordum kaşıntı için sadece.Onu bile kullanma dedi hamilelikte su gibi olur akıntı sadece sürekli çamaşır değiş dedi.Yürüyüş yada egzersizi sordum henüz yapma dedi ikisinide.
Orkide canım inş sen gittiğinde kesinleşir ya.Benimki gibi olursa yapraga da öyle demişsiniz napcaz biz de böle deAy yine belirsizlikle geldim ama şükürler olsun yinede testimiz iyi çıktı......
yemekten sonra kahve iiçelim dediler ama ben içmedim fal baktrdık ben başkasının içtiğine niyetlendim :)
aslında ben fala inanmam birsürü güzel şey söledi hiçbirine kapılmadım sadece 9 vakte kadar çok sevinicem bi haber alıcam ama sırtımda bi yük var bu yük yüzünden sevinemicem yani öle dedi bebşşin cinsiyetinede kız dedi
dün akşam dan beri kafama o yükü taktım bebişle ilgili bi yük olmasın da ne biliyim korkyrum ya(
öğlen hamile pantolonlarına baktım da 38 i bile çuval gibi oldu
benim bu pantolonları giymem için sanırım 1-1,5 ay daha var
göbeğim yokya daha çuval gibi oluyor bunlar
sonuclarının iyi cıkmasına cok sevindim yaprak. hadi gözün aydın. darısı bizim başımıza inşallah.
Kızlar bebek arabaları konuşulmuş bayağı. Biz eşimle ciddi olaak çok araştırdık bu bebek arabası olaylarını. Bebek arabası diyip geçmeyin sakın. Çok önemli. Hepsinin ayrı ayrı güvenlik testleri var. Öncelikle mağazadan sakın almayın. İnanın mağaza fiyatları çok pahalı oluyor hepsinin.
Sonra biz internetten araştırdık. Orda en az 3oo tl DAHA uygun fiyatlar. Ama daha sonra bir yer daha keşfettik ki sormayın. Saraçhane :)
İstanbulda olanlara mutlaka tavsiye ederim. Mağazada 700, internette 500 olan bir bebek arabası, üstelik KRAFT'ın, orda 350 TL. fiyatları çok uygun ve birebir aynı kalite. bir de bebek mobilyası için benim bütün çocuğu olan arkadaşlarım masko ya da modokodan aldılar. Hepsi de çok mennun. Belis e falan bakıyorum netten 2000 tl den aşağıya bebek odası yok.
fiyat değişiyo canım bi sitede 1.600 civarı hepsi buradada 1.400 falan ama bebek mağazalarında iyi bi pazarlıkla 1.000 lira zorlanır diye düşünüyorumm
canım bende maxi cosi ile concord neo arasında kaldım.. kk da bebek arabası seçimi die bi topik var onlar da en çok concord neo yu önermişler.. kullananlar çok memnun bende baktım bi mağazada çok beğendim.. e bebekte indirimde şuan ferdaerd saolsun haber verdi.. bayramda istanbulda bi peşin fiyatlarına bakıcam maxi cosi ya da concord alcam birini artık..
yok canım cımrılıkle ne alakası var ıhtıyacın olmıycanı düşünüosan tabıı kı alma zaten bebek doğmadan alma
bebek doğsun ıhtıyac hıssedersen alırsın....şahsen ebnde bebek doğpsun bı kaç aylık olsn o zaman alıym dıorm :)
doğpmadna alıcaksın belkı kullancan belkı kullanmıcan heyecana gerek yok :) en ıısı doğunca duruma göre almak
canım bende cts gunu cıkıp pantolon alıcam lcv den ınsallahh :)
canım kız kardeşime annem bebek arabası almıstı 100 tl mıydı neydı 1,5 sene full fonksıyon kullandı
daha yenı tekerı kırıldı da attık yanı çarşıya pazara heryere gırdı şehirlerarası yolculukta ucak fln heryerdeydı neleer yukleıdk hemde
parası olan alsın ama 1700 gibi fiyatalrda cok yüksek yaa yaızk üzülüyorum valla ben :)
bende oda yapıcam ama oda toplam 650 tl bişi tutuo mobilyası....ıvır zıvırınıda kendım şaparım dıorm bakalım
2000 tl yı bebek odasıan bende asla vermem zaten taş çatlasın 4 yasıan kadar kullanıcak hem de beyaz alıcam olur ya
sonrakı bebegımde de kullanırım :) naısb olursa ınsallahh...ama dediğin gbii parası vardır hayalıdır bende bişi demıom tabıı
Merhaba kızlar ben geldimmmm.Nasılsınız bakalım....
Daha yeni geldim Dr.dan önceki sayfalara bi göz atayım dedim.Dörtlü testimiz çok şükür iyi çıktı Dr harika bi sonuç dedi.Bu streste ortadan kalmış oldu.Umarım herkes de iyi sonuçlar alır testlerden.Eşimle gittim yine cinsiyete bakalım son kez die ayyy yine tam olarak bişiy demediKıza benziyo ama tam göstermiyo dedi.Sen pembe çoraplar al şimdiden dedi.Ama kesin olmayınca ne biliym bişiyde alınmıyorki..Artık belli olsa isim di kıyafetti bişiyler alırdık dedim Dr bana doğru yaprak 2 hafta kaldı ya doğumuna ancak yetişir dedi Bu defa umutluydum ama yine olmadı.Artık antepe gittiğimde orda bi Dr a giderim.
Akıntım var demiştim daha önce ya devam ediyo kaşıntı yapıo rahatsız oluyorum dedim krem kullnaıordum kaşıntı için sadece.Onu bile kullanma dedi hamilelikte su gibi olur akıntı sadece sürekli çamaşır değiş dedi.Yürüyüş yada egzersizi sordum henüz yapma dedi ikisinide.
Orkide canım inş sen gittiğinde kesinleşir ya.Benimki gibi olursa yapraga da öyle demişsiniz napcaz biz de böle deAy yine belirsizlikle geldim ama şükürler olsun yinede testimiz iyi çıktı......
Kızlar bebek arabaları konuşulmuş bayağı. Biz eşimle ciddi olaak çok araştırdık bu bebek arabası olaylarını. Bebek arabası diyip geçmeyin sakın. Çok önemli. Hepsinin ayrı ayrı güvenlik testleri var. Öncelikle mağazadan sakın almayın. İnanın mağaza fiyatları çok pahalı oluyor hepsinin.
Sonra biz internetten araştırdık. Orda en az 3oo tl DAHA uygun fiyatlar. Ama daha sonra bir yer daha keşfettik ki sormayın. Saraçhane :)
İstanbulda olanlara mutlaka tavsiye ederim. Mağazada 700, internette 500 olan bir bebek arabası, üstelik KRAFT'ın, orda 350 TL. fiyatları çok uygun ve birebir aynı kalite. bir de bebek mobilyası için benim bütün çocuğu olan arkadaşlarım masko ya da modokodan aldılar. Hepsi de çok mennun. Belis e falan bakıyorum netten 2000 tl den aşağıya bebek odası yok.
tünaydın canım :) kullanmakla alakalı bebek arabası yau :) bız bayadır kullandıgımız ıcın bılıyorum yanı maulum yeegnım kzıkardesım
çok gezıyoruz :) ayrıca o arabalar cok gaır arkadasta vardıddıgım gıbı ındıremıosn kaldıramıosn ayy sinir olmustuk :) bahsettıklerınızde
ben de çok sık goruyorum ıstanbulda da var herkeste :) yanı bı de ust kısmı değiştiği için güzel bence bıtek benı tek ceken yanı o :)
bana pahalı gelıo gene de yaa bebek arabası parasını her ay ev kredısıne öduyorum bana lux :)
ayy hamıle pant çok rahat ben ztaen kısın genedle pantolon gıyerım bu kı sda öle olcak heralde 2 tane daha hamıle pant alsam yeter
kışın etek gıymeyı sevmıyorum nedense....hamıle pantolonalrı çok rahat ama ustunde yok gibi...ya bu kulotlu corapalrın
hamıle ıcın olanı varmıcunku dıgerlerı cok sıkıo :S ben cts gunu alcam bı kaç parça bişey zaten evde de kılık hamıle gıysısı var
onalrla devam ederım ama bı tane pant oldugu ıcın bı ıkı tane daha almam lazım
ay evet beısımızı gorces ıns ama 4 boyutlu ult değil...doppler bızımkı :)
merhaba canım maşallahh sübhnallah sizeee :)
canım herkes öle ister ama ne bıleım bana cok gedlı demekkı alıcısı olduguna göre alabılıo ınsanalr :)
tabıı sağlam bişie benzıo buyutulebılır :)
aaa pazarlık yapılmıyosa kötü yoksa bu işlerde pazarlık çok işliyo bide herşeyi aynı yerden alırsan oooo
benim arkadaşım yeni doğum yaptı bebek arabasından beşiğine kadar ağız mendiline biberonuna kadar aynı yerden aldı toplamda 3.300 tutmuş
2.500 verip çıkmışlar dediğin gibi en iyisi normal bi bebek mağazasında pazarlık yapmak çünkü alcağımız çok şey var oooo bir sürü barkot usulü bize uymaz bu dönemde
canım saraçhane ama neresı bısuru yer var orda :) ayrıca evet magazalarda cok cok daha pahalı helekı ısım
yapmıs magazalarda joker vs gibi.....
masko ve modokoyu bız de gezmıstık eşimle çok uygun yerlerde var cok pahalı yerlerde onun ıcın biliorsan direk magaza ısmı paylaşman
daha ıyı olur canım ben zaten ıkeadan alıcam ınsallah da :) arkadaslara kolaylık olsun die
canım takma kafana yaa aa fala ınanma boşver :)
ben de modoko ya gitmiştim başka bir bebek için ama pahalıydı çok ucuz mağaza isimleri varsa onları paylaşalım gerçekten...
saraçhane de bisikletçiler varya onlar satıyor işte bebek mağazası da var oralarda hemen alt geçidin orda sanırım orayı diyor arkadaş da
ayşe haklısın aslında ama çok hevesliyim ben bir şeyler almazsam çıldıracağım
ayşe sana mesaj attım özelden bakar mısın canım
bu arada ablanın kullandığı bebek arabasının markası ne Allah aşkına, ben de çok para vermek istemiyorum ama 500 e kadar da çıkabilirim ama fazla da vermem yani 1500 falan çok paralar cidden...
evet bende çok sinir oluyorum o hantal ağır arabalara, hem de dünyanın parası
tünaydın canım :) kullanmakla alakalı bebek arabası yau :) bız bayadır kullandıgımız ıcın bılıyorum yanı maulum yeegnım kzıkardesım
çok gezıyoruz :) ayrıca o arabalar cok gaır arkadasta vardıddıgım gıbı ındıremıosn kaldıramıosn ayy sinir olmustuk :) bahsettıklerınızde
ben de çok sık goruyorum ıstanbulda da var herkeste :) yanı bı de ust kısmı değiştiği için güzel bence bıtek benı tek ceken yanı o :)
bana pahalı gelıo gene de yaa bebek arabası parasını her ay ev kredısıne öduyorum bana lux :)
ayy hamıle pant çok rahat ben ztaen kısın genedle pantolon gıyerım bu kı sda öle olcak heralde 2 tane daha hamıle pant alsam yeter
kışın etek gıymeyı sevmıyorum nedense....hamıle pantolonalrı çok rahat ama ustunde yok gibi...ya bu kulotlu corapalrın
hamıle ıcın olanı varmıcunku dıgerlerı cok sıkıo :S ben cts gunu alcam bı kaç parça bişey zaten evde de kılık hamıle gıysısı var
onalrla devam ederım ama bı tane pant oldugu ıcın bı ıkı tane daha almam lazım
ay evet beısımızı gorces ıns ama 4 boyutlu ult değil...doppler bızımkı :)
evet canım bende orasımı dıe dusundum :)
canım al da giyecek al arabayı sımdıden almaehehehe ınsan bebek doğunca tam orlk neye ıhtıyac oluo daha ıı anlıo :)
mesjaıan cevap yazdım canım :)
bu arada ablam değil kız kardeşim makası neydı bılmıorm ama kraft türü bi şekildi ben de kraft almayı dusunuyorum dediğim gibi
en fazla 250 verırım :) bu arada puset gibi değil alacagım sey fıyatına da baktık daha once eşimle cıft taraflı tam yatan vs vs
yani puset gibi hafıf ufak tefek değil :) ama eşiminde tabıı bi hevesi var onunla alıcaz onun cıın arabayı bakalım :)
canım cidden ağır o arabalar ya ama bızimkı hafıfıtı heryere kaldırıp goturuyoduk cok rahattı ıste gecen cts kırıldı bırden teekrı
hemen attık çöpe ilerden yenısını aldık 1,5 sene kullandık yeter :) 1500 lüğü çöpede atamazsın için yanar
bizimki bizimki diorm yanı de ıste kızkardeısmın kullandıgı ama onun kadar da ben kullandıgım ıcın benımsemısım eheuehe
aaa pazarlık yapılmıyosa kötü yoksa bu işlerde pazarlık çok işliyo bide herşeyi aynı yerden alırsan oooo
benim arkadaşım yeni doğum yaptı bebek arabasından beşiğine kadar ağız mendiline biberonuna kadar aynı yerden aldı toplamda 3.300 tutmuş
2.500 verip çıkmışlar dediğin gibi en iyisi normal bi bebek mağazasında pazarlık yapmak çünkü alcağımız çok şey var oooo bir sürü barkot usulü bize uymaz bu dönemde
maxi cosi de çok pahalı yaaa
canım hayırlı olsun pipuş :) utanmıyo bunlar benimkide kafayı gömmüş ama onu açmıştı ay bizde babanneyi 7ci aylarda götürürüz diyoruz bi teyzeyi götürdük oda bidaha 5aylıkken gelecek yurt dışında ama paşa arkasını döndü hiçbiyerini göstermedi kız zannetti doktor sevindi teyzesi ama oğluşmuş ay negüzel böyle ayrıntılı gösteren anlatan doktorları seviyorum seninki acık kiloya tatkık ama bak açıklamalı gösteriyor bizimkide iyi bakalım şimdilik
canım bide 3boyut ultrasonun özelliği sanırım bizde önce normal sonra 3boyutlu gösteriyor çıktıda da ama ben 3boyutluda korkuyorum :18: ne bileyim zaten görüntüler garip geliyor ama onda daha böyle etli gibi kahve rengi öbürü resim gibi normalde 3boyutlu garip 4boyutlu ultrason ayrı bi fiyata dahil diye biliyorum ama tamda bilmiyorum
buarada aman babannelere laf yok gerçi biz 3aydır teldışında görüşmüyoruz zaten 2dk laf sokar kociş kendi gidiyor beni götürmüyor sana stres yasak diyor gerçi uzun görüşmeyince doluyor ay bayrama 2hafta kaldı görüşcez de 2günü birliktede geçircez kurbanda da tatil uzun inşallah ananeye gitcez
oh maşallah..amma yarış ve karşılaştırma olur şimdi..senin kız öyle benim gelin böyle..yok yok sizin bebek çok zayıf bizimki maşallah topaç falan..Allah yardımcın olsun..
Günaydın kızlarrr geçmişi okumaya çalıştım ama bitiremedimneyse herkes iyidir umarım.ben çoook duygusalım ya hemen ağlıyorum her şeye kendimi de çoook yalnız hissediyorum...ramazanda gidip gelemiyorum hiç bir yere havada çalışmayada alışığım böyle evde kendimi kötü hissediiyorum.
ben eleviti bir gün içiyorum bir gün içmiyorum sorun olurmu acaba
gece yatarken içmeme rağmen çok midemi bulandırıyor
sabaha kadar bulantıdan uyuyamıyorum
Valla normalde koladan gazozdan msdonaldsdan nefret ederdim. 4 aydır hepsinden yedim içtim. İlgiç napcan. ARada bişey olmaz ya. Çok abartmamak lazım tabi de. Yine de üzülme iki gram schweppes içtim diye canım benim.yaklaşık iki yıldır kola icmiyorum, eve de girmez. diğer asitli icecekler de aynen. kayınvalidemler de bizim gibiler. bir tek görümcem shwepss seviyor. dün akşam iciyodu yine .. can bu cekiyo valla bi yudum aldım ama nasıl vicdan azabı cektim biliyo musun? bebeğime asitli bişey gitti diiyee.. eşim bilse cok tepki gösterir.. ama ondan saklı içtim yalan yok. ama bi daha yapmıcam
ben de bugün kontrole gittim dörtlü test yapalım dedi dr kontrol için herkesten istiyorum dedi ben de olur dedim 164 tl verdim haftaya sonuçları alacağız her gidişimizde biri test maşallah
onun dışında oğluş kesinleşti gibi aralardan görüyorum ama erkek dedi bizimki ni bir görseniz ense yapıyordu çok güldü dr tembel oğlum benim yerim onu ben
bu haftadan sonra hissedersin bebeği dedi
onun dışında her şey normalmiş öyle işte...
bacım 250 tl ye dediğin tip araba nerden alacaksan bana da haber et olur mu nasılsa istanbuldayım boşuna kazık yemeyelim büyük mağazalardan, valla siz uyarmasanız ben e bebek ten yemiştim kazığı...
valla var canım var benim 2 arkadaşım da 1500 tl lik arabaları verdiler hayrına, kullanamadılar...
hmmm doppler de ayrıntılı organlarına bakıolardı di mi.. hadi bakalım hayırlısı.. Minik Zeynep in güzel haberlerini yazarsın okuruz biz de inşllah..
aynen canım bebek arabası kullanımla alakalı işte biraz da.. dediğin gibi araba puseti takılıo onlara benim de öle bi modele ihtiyacım var çünkü her yere arabamızla gidioruz çoğunluk... bebeği araba pusetinden kaldır bebek arabasına yerleştir derdi olmamalı, arabadan alıp tık die bebek arabasına koymamız lazım.. o yüzden travel sistem şart bize.. bizi çeken kısmı da başta o sonra da şu amortisör olayı.. tık die çıkıo kaldırımlara.. doğru diosun kredin varsa o kadar para vermek lüx olur.. allaha şükür biz evlenirken evimizi kayınvalidemler istediğim yerden aldılar.. eşyalarda da benim düşündüğümden de iyisini aldılar.. bize çok yük bırakmadılar... evlenirken eşimin arabası vardı zaten, onu da satıp sıfır aldı onun da iki taksiti kaldı şükür.. artık şimdi tek harcamamız minik Mina için.. yoksa bu devirde ev kredisi ödeyip de bi de bebek yapmak, onun harcamaları zor.. Allahım kolaylık versin size.. minik Zeynep iniz kısmetiyle gelir inşallah yükünüz kolaylaşır...
pentide hamile çorabı var die biliorum canım.. kışın da benim en rahat ettiğim şey elbise ve opak çorap.. bi de dize kadar çizme ohhh rahat rahat gez.. ama düz çizmelerimin ikisine kardeşim göz koydu geçen yıl ona vermiştim bi tane kaldı elimde.. dierleri hep topuklu hem de en az 10 cm, bootilerde düz hiç yok zaten onlar da full topuklu.. geçen yıl sezon sonunda iki tane daha almıştım keşke onları topuklu almasaydım artık bu sezon başı alcaz mecbur topuksuz bi iki tane.. ben de en çok ayakkabıya verdiğim paraya üzülüorum.. sezon başı almam sonunda bir tane fiyatına iki tane alırım hep, bi dahaki kışa elimin altında hazır olur.. malum gerçek deri ayakkabıların fiyatı uçuk sezonda..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?