Benimki gebelik öncesindeki yumurtlama zamanlarında olana benziyor aynı.Sanki ici su dolu baloncuklar var kasıklarımda hareket ettikçe rahatsızlık veriyo.insallah normaldir henüz bebeğin hareketlerini hissedemedigim icinde acaba bı sıkıntımı var diye endişeleniyorum
ben de 12.haftada uçlarını açtırdım o zaman boya ve dipten açıcı olmadığı sürece bişey olmaz dedi kuaför.. dip kısma açıcı sürme bide kokusunu çok soluma, bekleme süresinde balkona çık yada camı aç yakınına otur,kokusunu çekme içine
canim gecen mubarek aydinlik huzurlu dualarin kabul olsun.msj icin tesekkür ederim.Ya boyatan arkadaşlara birşey demek istemiyorum. Ama bu konuya ben bu topıkte çok cevap verdim. Dipten, uçtan, yandan, sağdan hepsini yasakladı doktorum bana. Sağlıksız, zararlı, plesantadan bebeğe geçiyor bu boya. İleride alerjik reaksiyonlara sebep oluyor dedi. Bir kaç arkadaşımın da farklı doktoru aynı şeyi söyledi. Bunu bile bile, hamılelıkte saçlarımın yarısı sarı, yarısı sıyah dolaşşamda olur. Ben boyamıyorum ve sağlıksız olduğuna inanıyorum. İnternetten de çok araştırdım. Tavsiyem boyatma. Hele bu kadar kararsız kalıyorsan hiç gerek yok. Benım kendi kuaförüm bile boyamıyor düşün yanı. Para kazanmak için boyasa o sağlıksız demez.
cnm bende bebişime unnado ,limango kids ve dün anne olan bi arkadasım civilim diye bi alışveriş sitesi ismi verdi ordanda bakıcam.internette daha uygun bu şeyler yaa.geçen 35 tlye aldığım takıma benzer takımlar internette en fazla 25 tl.unnadodan çok alışveriş yaptım buarada
cnm bende kararsızım saçlarım siyahtı normalde saf gibi açtır et bisürü zahmete girdim bakır yaptırdım hamile kalmadan önce şak diye ertesi ay hamile kalınca üstüne bide ben bu saç rengini kendime yakıştıramayınca kaldımmı öle.şimdi diplerim çıktı 3 parmak kadar.bildiğin gacılar gibi oldumvalla kendi saç rengim kumral gibi.bidahaki ay kendi saç rengime yakın bi renge bitkisel boya seçicem yanlız kuaförüme boyatıcam diplerimden 1 parmak geriden..aslında kızarım böle şeylere bende ama boyatan arkadaslarım var çevremde hamileyken onalra olmadı bişey inş. banada olmaz diyorum.rabbim korusun inş.
kizlar size sorum olucak ya karar veremedim sacimi boyatacagim evde arkadasa loreal recital preference acaba boyatsam olurmu zararlimi ya cok kararsizim eger boya hakkinda bilginiz varsa baylasirsaniz cok sevinirim en azindan gönül rahatliyla boyatacagim simdiden cevaplariniz icin tesekkürlerr...
canim ydisi oldugu icin isine yaramaz. yinede vereyim model olarak belki hosuna gider belki diktirirsinhangi siteymiş o? bende kıyafet arıyorum
ben tr de deglim canim o siteleri duymustum hatta civilden birkac sey almistim . benim bulundugum yer bir sehrin kucuk ilcesi gibi zaten seirde buyuk degil ya neyse. burda gideyim carsiya kendime birseyler bakayim dye birsey yok yani elbet dukkanlar varcnm bende bebişime unnado ,limango kids ve dün anne olan bi arkadasım civilim diye bi alışveriş sitesi ismi verdi ordanda bakıcam.internette daha uygun bu şeyler yaa.geçen 35 tlye aldığım takıma benzer takımlar internette en fazla 25 tl.unnadodan çok alışveriş yaptım buarada
ben boyanin bebgi oldurecegini sanmiyorum canim belki bir organini etkiler en fazla ama oldurmez yanibenim arkadaşım kuaför ve bi müşterisi hamileyken ısrarla boyatmak istemiş arkadaşta boyamış.ve bebegi karnında ölmüş.
boyanın etkisi ne kadar oldu bilemiyorum.ama sen tedbir amaclı boyatma istersen
selam herkese,
hepimizin duaları kabul olur inşallah,Raabbim hepimizin yardımcısı olsun sağlıcakla alalım yavrularımızı kucağımıza..dua edelim hep birlikte bu gece...
çok sevindim cnm,bnm randevumda arefe günü :) demek yine oğlan ,bi ara kız gibi demiştiya :) bende hep erkek hissadiyorum bebeğimi Gönül Hn. %90 erkek demişti bakalım :) bende çikolata yiyeyim bari gitmeden ..
bronz ten iyi olmuyo işte cnm yaa ondan erkenden çatladın bence ,neyse sıkma canını..bronzluk gidince gider onlarda belki...
bnm için daha erken sanırım 16+2 deyim ben ama göbek deliğim çok kaşınıyo :)
bel ağrısından bahsedilmiş benimde çok ağrıyor yav,erkek bebeğinde bel ağrır diyorlar ondan mıdır nedir :)
hele bugün balon yutmuş gibiyim göbeğim gergin ve sivri,herkes anladı zaten artık bebeği...durdurup soruyoırlar :)
canim gecen mubarek aydinlik huzurlu dualarin kabul olsun.msj icin tesekkür ederim.
yazina görmedim canim ya gercektenmi off ya tam boyamaya karar verdim msj gördüm amaaaa tüh ya ..
bugünki iftar menüm.
yoğurt çorbası
kuru fasulye pilav
patates salatası
mantı
aşure
çigköfte
bide canım poğaça çekti onu yapıyorum
kızlarrr biz geldikk sonunda cinsiyetimiz kesinleşti Efemiz geliyo doktorumuz bibisinin resminide verdi 4lü testimizde temiz Allaha şükür :)) 1 eylülde detaylı ultrasonumuz var :)) ayy çok seviyom bu doktoru yaaa oturduk konuştuk sohbet ettik bebeğe baya baktı herşey normal yolunda bayramda uzun seyahat yapıcam dedim yapabilirsin dedi denize giricem dedim kalabalığa ve ve güneşe dikkat onun dışında herşey serbest dedi :))
Merhaba hanımlar hepinizin kadir gecesi mübarek olsun dualarımız kabul olsun insallah.arkadaslar bende 18 haftalık hamileyim.son 1 haftadır kasıklarımda sislik ve baskı hissi var rahatsızlık veriyo Dr umu aradım normal olduğunu söyledi benim gibi olan varmi acaba aranızda.Bide bı arkadas bebeğinin eşinin onde oldugundan bahsetmiş bu nasıl anlaşılıyor ben 2 hafta önce gitmiştim kontrole Dr bana öyle bisey demedi acaba bendeki baskının nedenide bu olabilirmi?
canım ya çook güzel olmuş bayıldım ben de sardım bu ara keçeye ama alacak yer kısıtlı burda nerden sipariş verdin resimleri yaptıkça paylaşırsan çok mutlu olurum.
ben boyanin bebgi oldurecegini sanmiyorum canim belki bir organini etkiler en fazla ama oldurmez yani
hic aklim kesmiyor. bende boyatmiyorum ama boyatanlarinda sapasaglam bebisleri oluyor
benim icim rahat etmedigi icin yoksa o kadar buyuk zarar verecegini sanmiyorum ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?