selam hanımlar biz geldik doktora gittik geldik
sağlıymışız kıpır kıpırız herşey ormal görünüyor tahliller iyiymiş sadece kansızlık ek ilaç verdi kansızlık için kilomdan dolayı azcık kızdı
testleri yaptırcanmı dedi şu dawn sendorumu için bakılan dan dedim ne önerirsiniz eğer sağlıklı olmazsa aldırmayı düşünürmüsün dedi yok dedim sağlıklı olup sonradanda sakat kalabilir Allahın taktiri bu işler cana kıyamam o zaman sana hiç anlatmayım test yaptırma sen boşuna uğraşma dolaşma hastanelerde dedi çünkü o test aldırma planı olursa diye genelde yapılır senin düşüncen böyleyse gerek yok dedi
kasık bel ağrılarım için bebeğin yan durduğunu o yüzden ağrı yaptığını söyledi uzun süre ayakta kalma o da ağrı yapar dedi
selam mandiş gözünaydın
cinsiyet bellimi peki kesin olarak
kansızlığa dikkat et gebelikte önemli
evet yaa benim bebişler de yan duruyor hee bak o aklıma gelmedi hiç
altalta üst üsteler ama yan duruyorlar
canim gecen mubarek aydinlik huzurlu dualarin kabul olsun.msj icin tesekkür ederim.
yazina görmedim canim ya gercektenmi off ya tam boyamaya karar verdim msj gördüm amaaaa tüh ya ..
saca sürülen kimyasalı vucut azda olsa emiyor.ve her markanın kimyasal oranı mutlaka farklıdır.
kuaförlerde cokta kaliteli boya kullanıldıgını sanmıyorum.vucuda emilen kimyasallar sonucu düşük yapma riski herzaman vardır.
bunu bile bile saç boyatmak ne kadar mantıklı tartışılır.
ayrıca senin yorumuna göre cocugu öldürmeyip bi organına zarar vermesi iyi bişi mi?her halukarda cocuga zararlı
selam hanımlar biz geldik doktora gittik geldik
sağlıymışız kıpır kıpırız herşey ormal görünüyor tahliller iyiymiş sadece kansızlık ek ilaç verdi kansızlık için kilomdan dolayı azcık kızdı
testleri yaptırcanmı dedi şu dawn sendorumu için bakılan dan dedim ne önerirsiniz eğer sağlıklı olmazsa aldırmayı düşünürmüsün dedi yok dedim sağlıklı olup sonradanda sakat kalabilir Allahın taktiri bu işler cana kıyamam o zaman sana hiç anlatmayım test yaptırma sen boşuna uğraşma dolaşma hastanelerde dedi çünkü o test aldırma planı olursa diye genelde yapılır senin düşüncen böyleyse gerek yok dedi
kasık bel ağrılarım için bebeğin yan durduğunu o yüzden ağrı yaptığını söyledi uzun süre ayakta kalma o da ağrı yapar dedi
kesınlıkle katılıyorum tontrık ayrıca...kanıt ı izleyen var mı bılmıyorum ama orada biyokımyacı prof sevil atasoy olayla
ilgili araştırmaları ve sonucları degerlendırıyor ve pek çok zehir deri yolu ile bulaşıyo ayrıca bu saç boyası olayıan da değinmişlerdi
bırak bebege zararı ınsanı öldürebilicek boyuta dahı varabılıyormuş..zararlı maddeler oldukları kesın normal zamanlarda
kaliteli ve önlemı alınarak yapılan boyalara dicem bişey yok tabıı bende boyatıyorum ama 9 ay bırak saç boyasız
saçsız dahı gezsen koymaz ınsana nasılsa gecıcı bı durum rıske atmamak lazım....
canım maşallah size aman aman demır çok öenmlı ben de ıcmıyordum hapı yutamadıgım ıcın dr ölesi bölesi yok ıcıceksın
dedi şurup yazıom o zaman dedı şurup yazdı ıcıoz vala napalım ayrıca pekmeze fln devam :)
bu yorulma meselesi çok etkılıyo agrıları gözlemledım ve denedım kı ağrıalrım hep yoruldugum zamanlar oluyo
bol bol dınlenek laızm canım :)
valla maşallah sana, ben değil yemek yapmak kokusuna bile dayanamıyorum, yemekten tiksinmiyorum ama pişerkenki kokusu beni mahvediyor, geçen gün canım menemen çekti herkes oruçlu girip yapayım dedim kendimi zor attım mutfaktan... hayranlık duyduğum hamilelerdensin, 18. haftam bitmek üzere ben hala kusuyorum :S[/QUOTE
sağol canım inşallah sende şu kusmalarından yakın zamanda kurtulursun. yemek yapma işine gelince valla sıkıntıdan bende yemeğe sardım kendimi ama malesef bende pişirdiklerimi yemiyorum içine yag giren hiç birşeyi yiyemiyorum desem yeridir.onun için iftara kendime patates haşlaması yumurta haşlaması yeşillik ve domatesten oluşan bi tabak hazırlıyorum köy ekmeğide buldum bi yerden gerçi burada çok zorlandım . çünkü doğu anadoludayız bi erzurumda ve burda yufka ekmek bilmiyorlar acem ekmeği var ama oda çok lezzetli değil yufkanın yerini tutmuyor. ben antepliyim annemin mis gibi yemeklerini özledim eşimin işinden dolayı buraya geldim ama emin ol hayat benim için burda okadar zorki anlatamam. ben üniveriste evde kaldığım dönemlerde bile evde pek yemek yapmışlığım yoktur . annem çok daha profsyonel olduğu için sağolsun hiç elimizi değdirmedi ama şimdi kendim yapmak zorundayım bu yüzden neredeyse mutfağımı yemek proğramı yapan bi tv ye açabilirim o haldeyim yani hepsini eşim için pişiriyorum sağolsun o çok memnun hayatından. ama malesef ben bunları pişiriken kokusunu duyduğum için yiyemiyorum.bne burda sadece 2 kilo aldım annemin yanında olsaydım bu kilo 12 olurdu emin ol hehehehehe
günaydın şekerler..
saç boyasını konusmussunuz bence kesınlıkle boyamayın.ben lazer epılasyon yaptırıyordum hamıle kaldıgımdan berı ara verdım sorun olmaz dedıler ama risk almaya hıcc gerek yok.benımde beyazlarım cıktı ama hıc umrumda degıl 3 hafta delı gıbı gıcık tutmustu pastıl bıle kullanmadım.inşallah kışında grıpsız gecer ama benım öğrencılerın ıcınde grıpsız mümkün degıl ellerını yıkamayı hala öğretemedım:))
slm kızlar nasılsınız bugün? biz kızımla kahvaltımızı yaparken dün yazdıklarınızı okuduk şimdi de bi sürü işimiz var sil süpür toz al çamaşır yıka ohoooo.. artık kızımla yapıcaz bakalım... ara ara gelir neler yazmışsınız okuruz :) dün de tetanoz aşımızın ilk dozunu vurulduk, bugün kolda ağrı var biraz ama allahtan şişmedi...
essiracım eğer okuyosan bende yazan diğer arkadaşlara katılıorum sanki senin kayınpeder evlenmek istio.. eşin nasıl karşılar yanlış anlar mı bilmiorum ama istersen bi çıtlat..
edacım teşekkür ederim canım.. şimdilik ilk denemelerimi yapıyorum kuş kelebek fil civciv falan.. kapı süsünü bitirince resmini eklicem tatlım.. ben de bulamadım tatılım o yüzden netten sipariş verdim.. pasaj.com dan.. neslininmalzemeleri isimli kullanıcıyla alışveriş yaptım çok memnun kaldım.. süslü keçeler isimli kullanıcının keçeleri de güzel bi dahakine de ondan almayı düşünüyorum..
haklısın ayşe doktor da aynısı dedi demir düşmüş kan verilir sonra böbreklerin gider filan iyice korkuttu ilacıma başladım içmeye hemen
annemde erik suyu hazırlamış şişe şişe her gün içiriyor pekmez içmiyorum sevmiyorum diye :)
bendede aynı durum özellikle ayaklarımdaki kasılmalar artıyor bulaşık yıkamak için bile ayakta duramıyorum işte bol dinlenme de kiloları getiriyor bana hareketsiz kalmamakta lazım :))
saç boyası konusunda da kızlar işyerimde bir arkadaşımız 6 haftalık hamileyken saçlarını boyattı kızdım hatta ona yapma diye olmaz bişiy ablam da hamileyken oyattı filan dedi kızın 8 haftalıkken bebeği düştü hani boyadanmıdır kesin kanıt yok tıbbi bilgi yok ama riski ihtimali var ya aksi yöndede b,ir tıbbi bilgi yok neden riske girelim ki bence böyle sizin düşünceniz farklı olabilir ama bence bir yıl saçlarımı boyamazsam beyazlarla dolaşsam ömür boyu vijdan azabı çekmekten daha az kötü olsa gerek
Kasılma dediğiniz bebeğin göbek altında sağda veya solda (genellikle solda) toplanması olabilir mi? Bu hepimize oluyordur herhalde... Böyle olduğunda acı veriyor insana. Bebek 7 8 aylık olduğunda daha da acı verecek ama bu bebeğin pozisyon değiştirmesinden kaynaklannıyor... Ne yapsın mekan dar..merhaba.aynı şeylerimi yaşıyoruz bilmiyorum ama benimde ara ara kasılmalarım oluyo taş kesiliyo resmen sonra normale dönüyo.baskı gibi bi his oluyo.bende çok erken başladı kasılmalar.ama doktor normal olduğunu söyledi özellikle 4.aydan sonra başlarmış.
hayırlı kandillerr..
Hepimize hayırlı sabahlar, hayırlı günler inşallah...
milsa ya aynen katılıyorum, neden sonuçlarını bilemeyeceğimiz bir durum uğruna bebeğin hayatı ile oynayalım, benim de kuaförüm tamamen hamile bayanlarda boya yapmaya karşı, saçlarımda tonlarca beyaz var, uçları bakır ve boyatmıyorum, alt tarafı 9 ay nedir ki... karar senin ama yine de boyatma derim..
yazdıklaınızı takip ediyorum tatlım. kayınpederimin evlenme arzusuna gelince çok istekli değilmiş gibi hatta daha önce kayınpederimin iki halası var hayatta onlar teklif ettiler. ama o anılarla aşamayı daha çok tercih ediyor bazı insanlar mutsuzluktan beslenir yaa benim kayınpederim aynen öyle mutsuzluğundan son derece mutlu bu arada eşi öleli ikinci senesi bitti geçtiğimiz günlerde. kendi odasının heryerinde eşinin gençlik resimleri var. ona evlenmesini söylemek bana düşmez ben genelde mesafeli durmayı tercih ederim ha kendi babam olsaydı ona rahat rahat söylerdim hatta düğününü yapar elimden gelen rahatlığıda sağlardım hayat bu kimseye göstermesin ama bazen gerçeklerle yaşamak lazım. ama kayınpederime söylersem veya eşime bile ima edersem bak bak istemiyor evlensin gitsin kurtulim diyor gibi bir düşünceye girmelerinden endişe duyarım. bu yüzden bu durum beni aşar diye düşünüyorum... haddini bilemk dye bişi var. çocukları söylemeli bence ama ebnim eşimde görüncemde çok derin ruhlu değiller bunları analiz edebileceklerini düşünmyorum. ikiside acı ama gerçek şu ruhu alınmış doktorlar varya robotik valla onlardan.
evet canım demrı her acıdan önemli :) ben de pekmezi sualdnırıp içmeyi sevmem ama kahvaltıda yıyorum bol bol
bi de organık köyde ev yapımı pekmezoo bak erik suyu da çok güzel evet iyi yapmış annen ben de kaynatıp içiodm
şimdi az ara verdım meyve sualrına :) bi de çekirdekli kuru üzüm diye duuymsutum çok faydalıymış...
ayakalrımda sorun yokta kasıklarım işte özellıkle sağ taraf ara ara cok agrıyo
aynen yaa yatıorm bu seferde kılo alıyorum hareket etmeyınce ama hareket edınce de çok agrım oluyo arada kaldım
zaten işe git eve gel ev işi dınleneım derken ancaak...yatınca bebıs baslıo kıpraşmaya zaten
hayırlısı olsun bakalım bi bu kadar daa kaldı zaten o zamanda gecer ınsallah sağ salim :)
Kasılma dediğiniz bebeğin göbek altında sağda veya solda (genellikle solda) toplanması olabilir mi? Bu hepimize oluyordur herhalde... Böyle olduğunda acı veriyor insana. Bebek 7 8 aylık olduğunda daha da acı verecek ama bu bebeğin pozisyon değiştirmesinden kaynaklannıyor... Ne yapsın mekan dar..
Fesleğencim nasılsın, durumlar nasıl desem hatırlatmış mı olurum..
Fbetuly sen nasılsın??? Bilmiyorum belki yazmışsınızdır ben kaçırmış olabilirim...
ay yaa çok üzüldüm kayınpederine
insnaın sevdiği insanı kaybetmesi ne zordur Allah bilir yılları , ilkleri paylaşmışsın
herşeyin olmuş çok zor yaa hiç dayanamam
tatlım bak ben düzenli kan bağışlarım kanım 0 negatif yani hamile olmadan önceki zamanların birinde gittim doktor dediki alamayız kan sayımınız 11 çıktı en az 12 olmalı. ne yapmalıyım dedim artması için bol bol pekmez veya kuru üzüm dedi.
bende gittim sadece 1 kilo besni üzümü aldım iş yerimde kaseye koyuyordum böyle üç beş tıştırıyorum felan 1 ay geçmeden tekrar gittim ve kan sayımım 17 deydi. bakın 1 kilo üzümün arttırdığı degere bakın. ben pekmez yiyemiyorum diyenlere bence kuru üzüm faydalı olabilir hatırlamışken artık bende başlayayım çünkü benimde kasıklarımda sürekli bi sancı var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?