2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353
yıllardır hemoraidle mücadele veriyorum.doğumdan sonra ne olacak bilmiyorum.normal doğum istiyprum hep allahın izniyle ama hemoraid çok korkutuyor beni acısını biliyorum.hali hazırda popomda bir meme var zaten .napcam ben kızlar doğum sırasında çok sorun olurmu ki
yaa benim karnım geriliyomudur nedir böyle her yerinde garip garip ağrılar var sizdede oluyormu kızlar
aynen çok bişi yemiyprum ama dünyaları yemiş gibi geriliyorum.

iyi ol da canım sık dişini dualarımız seninle.bir an önce evine kavuşursn inşallah

cnm anladığım kadarıyla bu yazıyı ikinciye paylaştığına göre sen eşini hala seviyorsun ve aramak istiyorsun bizdende destek bekliyorsun.seviyorsun madem kalbinin sesini dinle diycem ama eşin hamile olduğunu bildiği için senin ona geri döneceğini ve ilk senin arıyacağından emin.oyüzden bi adım atmıyor fikrimce.ama yanlış yapıyor.eğer bu sefer boyun eğersen ömür boyu boyun eğersin.bekle o seni arıycak..bu böyle gitmiycek yaa,boşanayım deme sakın ,ki zaten öle bi niyetin olduğunu sanmıyorum seviyorum yazmışsın bebeğinizde var,bebeğini üzme sakın sitrese girip gereksiz yere.arıycak seni eşin bekle.ama ben önce senin aramandan yana değilim tatlım.çünkü insanlar evlilik gibi bi sorumluluğa giriyosa eş ile aile sıfatlarını birbirinden ayırıcak akıla sahip olucaklar.değilse eğer bunun farkına varıcaklar..o inat ediyo aklınca şuan sen hamile olduğun için beni arıycak eli mahkum diyor.eninde sonunda o seni arıycak asıl onun eli mahkum

Son düzenleme:
yaa benim karnım geriliyomudur nedir böyle her yerinde garip garip ağrılar var sizdede oluyormu kızlar
cnm yaa sorma benimde ağrılarım var biraz ama ben çok oturunca oluyor.bide beyaz akıntım var rahatsız ediyor beni devamlı don değiştirmekten anam ağladı hahahahay

cnm nezmandır anne olan bi arkadasım üye ol diyip duruyodu onada böle hediyeler gelmişti.hatırlattığın iyi oldu bende üye oldum bugün nezman gelirki banada acaba:97:

geçmiş olsun.hemoraidinde çeşitleri var biliyorsun.seninki hangi düzeyde bilmiyorum ama basit bi hemoraid ise normal dogum yapabilirsin.doktorun buna karar verecektir
dogum sırasında ıkınmadan dolayı hemoraid biraz artabilir ve dogumdan belli süre sonra gecer
ben dogum yapalı 4 yıl oldu şimdi düşündükce aklıma geliyor.ben en cok saf zeytinyagını pamuga döküp oraya koymakla çözüm buldum.ahmet marankiydi galiba bunu öneren.
bunu denedinmi bilmiyorum ama denemediysen mutlaka denemelisin.

denedim canım denemem mi

hah bende onu soracaktım utandımda demedim. yahu bu akıntı çokmu fazla nedir böyle abartmıyorum kaçırmış gibi resmen yaa. hayırdır korktum açıkcası ya ayıp diye eşimede soramıyorum çocuğun amniyon sıvısı olma ihtimali sıfır sanırsam
kaçakmı var bendee imdaaatttt

Gozunaydin canım benim arkadasiminda erkek ikizleri var gecen görüştük ay cok özendim ikiside maşallah kız güzeli baka baka doymadım maşallah subhanallah.

tubaemrah teşşekkür ederim karar veremedim biraz daha bakayım bende belki üye olurum allahım bebeğini sana bağışlasın ve kolay doğumlar nasip etsin canım
aminn kuzum hepimizinkini bağışlasın bizlere inşallahh :)) amminnn...
ohhh 2 paşa daha geliyo Allah sağlıklı sıhatli kucağınada almayı nasip etsin cnm :))
cnmm yaaa inşallah kan tahlillerin çok iyi çıkarda yükleme yapılmaz :)) ama yemek yiyebiliyo olmanda iyiye işaret ama dimi ??? Allah bu halimizi aratmasın inşallah sende biranönce iyileşip evine geçersin kuzuum...
maşşallah cnm bi paşa daha :)) Allah sağlıklı sıhatli kucağınada almayı nasip etsin cnm :))

cnm valla benim 18 hafta içindeyken geldi üye olursan seninkide yakında gelir heralde :))

günaydın güzel annişler miniş bebişler:)
hayırlı günler ...hafta sonuna hızla yaklaşmaktayız:))

günaydın canlar nasılsınız dün geceden beri uyuyamadım ne kadar topic varsa gezdim yorum yaptım valla güya benim kadın gelcekti temizliğe oda yalan oldu saat 10 buçuğa geliyor ya ben ne yapacam bu kadınla

Bana da yasakladı doktorum saç boyamayı.. plasentadan bebeğe geçiyormuş o kimyasallar. Allah korusun. bizim güzelliğimiz değil, bebeklerin sağlıklı dünyaya gelmesi önemli. sonrasında istediğiniz kadar boyatın,saç sizin..

günaydın canlar nasılsınız dün geceden beri uyuyamadım ne kadar topic varsa gezdim yorum yaptım valla güya benim kadın gelcekti temizliğe oda yalan oldu saat 10 buçuğa geliyor ya ben ne yapacam bu kadınla

Aynen yaa hiç uyuyamadim basımın ağrısından burnuma kadar dişlerime kadar ağrıdı cok kötüydü ya bende film izledim uzun zamandır izleyemiyordum açlık oyunları diye bı film izledim güzeldi.bugunde mukabele duamız var ama hala basım ağrıyor acaba ağrı kesicimi alsam.

Kızlar, bu ara burnum çok tıkanıyor ve kanıyor.
İnternette normal olduğu yazıyor, kan oranı %50 arttığı için.

Yaşayan var mı içinizde ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…