- 25 Temmuz 2011
- 5.616
- 103
- 163
ayy hadi bakalım Allah gönlüne göre versin cnm :)) ayy tam trafik saatinde çıkıyosunuz yola Allah kolaylık versin cnm biz gece sahurdan sonra çıkıcaz yola inşallah rahat rahat gideriz:)) bende 2 saatte bir gidiyorum lavoboya napcaz bilemiyorum 8 saat yolculuk :) Allahım hayırlıyla gidip gelmeyi nasip etsin inşallahh :))bende az sık yemek yerim ,bol su içerim ondan belkide..saol..
bende meraklardayım erkek diye düşünüyorum ,bence doktoru nilk tahmini değişmeyecek,göbeği görende erkek mi diyor ,bakalım merak içindeyim :)
bizde doktordan sonra yolaçıkıcaz yola çıkanlarımız için Allah yardımcımız olsun ,özellikle İstanbul 'da olanlar için,ahh o köprü nasıl geçilecek bilemiyorum
en çok wc ihtiyacı beni endişelendiriyor,saatlerce bi yerde takılı kalırsak mola veremeden işte o zmn yandım :18: çok sık wc ye gidiyorum yaaa...
kızlar moralim çooook bozuk geçen hafta yaptırdığım 4 lü test sonucu için dr u aradım bana bir faktörün yüksek riskli grubunda çıktığını söyledi o da omurilik açıklığı ile ilgiliymiş detaylı ultrasonu erkene alalım onun sonucuna göre konuşuruz dedi haftaya detaylı ultrason çekilecek ama ben nasıl bir hafta sabredeceğim Allah ım sabır ver ya bebeğim hastaysa ne yaparım ben
keşke hemen yaptırabilsem kuş olup uçsam...
ağlamaktan helak oldum
dünya durdu benim için
ne zormuş bu iş
kızlar dua edin![]()
cnmm dur bii hemen nie yelkenleri suya indiriyosun riskli olması demek bebeğinde sorun var demek diilki bi detaylı ultrasonun yapılsın ama bak sen içini ferah tut bebeğin gayet sağlıklı sen 2 li yaptırmışmıydın ?