canım benim 2lim iyi çıkınca doktor diğerlerine gerek yokkkk dedi...üzülme dua et bakalım Allahın dediği olur..
ediyorum cnm sağol, öyle tabi ne gelirse Allahtan...
analdım canım zaten afp üçlü ve 4 lü test bunlar omurılık açıklıgına bakmak ıcın yapılıyor
spina bifida diyolar rahatsızlığa da duymuşsundur belki ve ınan bana ultrasonda gozuken bişey yanı olsa
doktorun mutlaka farkederdi...zamanla çıkıntı olusturan bı yapı ama bu haftaalrda farkedılrı yaani
normal omurılık dizilişini biliyosun spina bfida da o kısım dümdüz sıra şeklınde omurılık gıderken bi yerde bombe oluyo
ve tanı böyle konuluyo dediğim gibi doktorun dıkkatlı bırıyse farkederdi yaa...cunku neler neler gozukuo ult da
doktorum ayrıntılı analttıgı ıcın pek çoğunu duydum bence skain ol bugun olcaksın dımı ınsallah
akşam güzel haberleırnı okuruz canım Allah korusun tabii ki ama o senin bebeğin herşeyiyle annesi aynı durumu bende yasadım
ve bana ıkı doktorda keısn tanı koymsutu ama bak yanlış çıktı veya düzeldi bilemıyorum sen kendını ve bebeğini üzme lütfen
senı çok iyi anlıyorum ınan bana....
ahhhh ayşe içim pır pır öyle kötüyüm ki
baktım hemen internetten senin dediğin gibi hastalık
en son 16. haftada gitmiştim dr a o zaman küçüktü görememiş olabilir sonra cihazdan cihaza fark ediyor biliyorsun gerçi dr a da hastaneye de güveniyorum ama bilemeyiz ki
her şey belli olur akşama inşallah ayrıntılı da bakalım uzman ne diyecek inşallah iyi çıkar bir süprizle karşılaşmayız
Allah kimseyi evladıyla sınamasın Rabbim acısın hepimize düşüncesi bile zor biliyorsun ben çocukluğumda hastaydım benim yaşadıklarımı o da yaşamasın sağlıklı olsun Rabbim güzel yazılar yazsın sadece bunu diliyorum....
cnm benim lütfen iyi şeyler düşün bak akşamda ultrasona gidiyomuşsun galiba akşam hiç bişey olmadığını görüceksin herşey yolunda inşallah güzel haberlerle gel cnm :)
inşallah cnm akşam yazarım
işte üzme kendini bak sen üzüldükçe oda üzülüyor lütfen dikkat et kendine bebişin için üzülmemeye gayret etmelisin
doğru diyorsun da bana göre kız narin hassas evlendikten sonra ezilebilir kırılabilir ama erkek öyle değil zaten oğlum olursa demiştim her türlü ev işini yaptırcam karısına yardımcı olmayı öğrensin ezmesin eşine düşkün olsunda bana düşkün olmasın çünkü ömrünü eşiyle geçircek onun mutluluğu için ama kız daha narin yapılı geliyor kırılması ezilmesi daha kolay gibi o yüzden :)
zaten üzüntülü bir hamilelik geçiriyorum her şeye duygulanıp ağlıyorum alışıktır bebek annesinin göz yaşlarına o iyi olsun da ben başka bir şey istemem