günaydın kızlar ve minişleri
size bişey sorucam şimdiye kadar hep kan ilacımı aç karnıma eleviti de kahvaltıdan sonra alırdım yani tok
elevitim bitmişti cuma günü doktorum yine yazdı eczaneden alırken eczacı aç karnına almalısın dedi(farklı bi eczacıdan aldım) daha önce tok aldığımı söyledim hamileler böyle kullanmalı dedi ama ben cumadan beri yine tok içiyorum
ne diyosunuz?
günaydın güzel anneler
dün tetanoz aşısı oldum sağlık ocağında dün hiç ağırmadı fakat bugün çok sızlıyo bi sorun yoktur inşallah
ben tetanoz aşımı haftaya olucam.aynı gün şeker yüklemeside yapılıcak.agrı sızı yaparmış.dinlenmen gerekiyor.özellikle dün çok iyi dinlenmen lasımdı.
kansızlıkmı var sende canım benim
aman canım d,ikat et ya .....bende yarın kaburga ağrım için gidicem baklaım ne dicek
ya bu hareket olayı dün bizi çok korkuttu...sabahtan beri hiç hissetmemiştim dün eşimde beni çıkardı moralim tavan yaptı valla dedim hareket etmesi lazımdı gün içinde saat oldub gece 12 yok...en son yattık işte 1 gibi eşimde uyudu tekmelemeye başladı allaha şükredip durdum çok sevindim ya benim cadı 2 gündür gündüzeri çokmu sakin bilemedim gece başlyo tekmemeleye
canım geldım doktordan doktor kardıyolojıye yonlendırdı pek çok sebebı olabılır dedi
kan degerlerımı gormek ıcın tahlıl ıstedı yarın verıcem ınss ac karnına böle işte
doktorumda söledi yemekelr ılık olsun sıcak soğuk değil yavas ye az ye dedı
ben de program yapıcam zaten deıdm bana lısteyı goster ama mutlaka enerjı alman lazım
dedi bebegıomçok ıyıydı maşallah kıpır kıpırdı yaa hıc yerınde durmadı
doktor dıo baksana zıpıra ya bak bak hiç duruyo mu dıoama bugun cok az hareket hıssettım
buna ragmen demekkı cok sert vurmuo :) dunde cok harejetlıydı
nesye bakalım en kısa zamanda kardıyolojıye gıtmme lazım bakalımm...
Merhaba arkadaşlarım ay nasıl da özlemişim topiği :) uzun bir tatil arasından sonra bebişimizin hareketlerini bile hissetmeye başladıktan sonra selam olsun herkeseinşallah tüm hamiş arkadaşlarım da yeğenlerimiz de iyidir
Kızlar günaydın.Size bir şey danışacağım.Balık hapını her gün içiyor musunuz? Bana doktorum haftada 3 kere içmemin yeterli olacağını söyledi.
geçmiş olsun ayşe benimde çok oluyyo çarpıntım özellikle kahvaltıdan sonra.kan yemekten sonra mideye hucum edip öğütmeye uğraşıreken kalp fazla kan pompalarmış.e hamile oluncada yetmiyo demek:)ben hastanede yaatrken kardiyolojiyede gözüktüm problem yoktu.muhtemelen aynı şeyleri yaşıyoruz sende de bişe çıkmaz.
Merhaba arkadaşlarım ay nasıl da özlemişim topiği :) uzun bir tatil arasından sonra bebişimizin hareketlerini bile hissetmeye başladıktan sonra selam olsun herkeseinşallah tüm hamiş arkadaşlarım da yeğenlerimiz de iyidir
ya bende kalp çarpınıtısının büyük nedeninin kansızlık olduğunu biliyodum o bakımdan sordum....
yok yok benim kaburgamın kıyafetle ilgisi yok göğüs altında batma var oturunca meydana geliyo....
nedenini tam olarak anlamış değilim ama umarım yarın öğrenirim..
senin kızçen maşallah arada tekmeliyo ayşem
benimki mesela bak bugünde sadece bi kere hisettim bi tık yani......ama 2 gün önceye kadar sürekli hisediyodum ne biliyim ya ufff sağlığı yerinde olsun dA hareket etmesin napıyım
günaydın kızlar ve minişleri
size bişey sorucam şimdiye kadar hep kan ilacımı aç karnıma eleviti de kahvaltıdan sonra alırdım yani tok
elevitim bitmişti cuma günü doktorum yine yazdı eczaneden alırken eczacı aç karnına almalısın dedi(farklı bi eczacıdan aldım) daha önce tok aldığımı söyledim hamileler böyle kullanmalı dedi ama ben cumadan beri yine tok içiyorum
ne diyosunuz?
ablam geldi az once. bayramda is yerinden bi arkadasi 5 yasindaki cocugunu da alarak koyune gitmis. koydekilerin hepsi yasliymis. sadece bu yil okula baslayacak bi oglan cocugu varmis..cocuk cok zayif ve celimsizmis. annesi babasi ayrilmis ve kesinlikle ilgilenmiyolarmis. cocuga sozde babaannesi bakiyomus ama gun icinde hicbir sey yedirmiyomus. arada kuru ekmek..ablamin arkadasi kendi cocuguna verdiklerinden o cocuga yedirmis. yazik cocuk hep ac oldugundan ne verilirse itiraz etmeden yiyomus..babaanne de artik bakamayacagini ve cocugu cocuk esirgeme kurumuna verecegini soylemis..cok etkilendim ben..hamile olmasam o cocugu getirip ben bakardimne anneler babalar var. Allahin belalari!
Kızlar günaydın.Size bir şey danışacağım.Balık hapını her gün içiyor musunuz? Bana doktorum haftada 3 kere içmemin yeterli olacağını söyledi.
canım çok hoş olmuş göbek topiğine ekliyorum ben arada oradan yükledikçe ay ay ilerliyor gibi çok hoş oluyor :))
günaydın güzel anneler
dün tetanoz aşısı oldum sağlık ocağında dün hiç ağırmadı fakat bugün çok sızlıyo bi sorun yoktur inşallah
ayy onu hiç hatırlamak bile istemiyorum.resmen ağlamıştım çocuklar gibi ağrıdan.tam 3 gün kolumu kıprdatamadım,kaldıramadım.biyere çarpıncada çok ağrıyodu.hatta hiç geçmicek hep öyle kalcak zannediyodum artık.oğluma hamileyken olmuştum aşı.ama oğlum 3.5 yaşında olduğu için bunda olmıyacağım.koruyuculuğu 5 yıl.zaten ben 5 e tamamlamıştım.ilk 1. v 2 . de çok ağrıyor ama sonrakilerde o kadar çok ağrımıyor.
ayşe çok tatlı duruyor bebişin göbişin içinde :) maşallah maşallah size
ay ben de koyayım bari:))
asıl resimelr evde ama işyerinde yarım yamalak çekiverdim bi tane
Eki Görüntüle 498240
Eki Görüntüle 498240
ayşecim, öncelikle geçmiş olsun. sonuçlar güzel çıkar umarım, sorun yoktur.
Benim kalbim bi çarpıyo bi çarpıyo anam diyorum durcak mı ne
sonra evham yapma deyip oturuyorum. senin de bişeyin yoktur eminim.
fotolar da çok şirin. seninle yaklaşık zamanlarımız aynı. benim de senin göbek gibi, çok benziyo bizim karınlar demekki.
Aman minişlerimiz gelse de sağlıklı sağlıklı, sevindirseler bizi di mi
chekirdekk ve green82, ayrıntılı ultrasonlarınız çok güzel çıkacak inşallah! Evham etmeyin nolur! İçinizi ferah tutun. Güzel şeyler düşünelim, öyle olsun di mi
sonuçlarınızı heyecanla bekliyoruz.
Eki Görüntüle 498240
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?