2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353

günaydın
ben de tok karnına içiyorum
açken iyice midemi bulandırıyor
ne farkediyormuşki aç ya da tok onu anlamadım

günaydın güzel anneler

dün tetanoz aşısı oldum sağlık ocağında dün hiç ağırmadı fakat bugün çok sızlıyo bi sorun yoktur inşallah

ben tetanoz aşımı haftaya olucam.aynı gün şeker yüklemeside yapılıcak.agrı sızı yaparmış.dinlenmen gerekiyor.özellikle dün çok iyi dinlenmen lasımdı.

bizim kızlar cadı olucak bizim ki gndüzde tekmeler ama gece resmen kuduruyo.o öyle kudururken onu dinlemekten bende uyuya ıyorum elim hep karnımda:)

geçmiş olsun ayşe benimde çok oluyyo çarpıntım özellikle kahvaltıdan sonra.kan yemekten sonra mideye hucum edip öğütmeye uğraşıreken kalp fazla kan pompalarmış.e hamile oluncada yetmiyo demek:)ben hastanede yaatrken kardiyolojiyede gözüktüm problem yoktu.muhtemelen aynı şeyleri yaşıyoruz sende de bişe çıkmaz.

hoşgeldinn. iyiyiz çok şükür.ohh ne güzel tatil yapıp stes atmışsındır ben bu sene tatil yapamadım malesef.artık seneye bebişimle diyorum nasipse:)

Kızlar günaydın.Size bir şey danışacağım.Balık hapını her gün içiyor musunuz? Bana doktorum haftada 3 kere içmemin yeterli olacağını söyledi.

canım buyuk ıhtımal kalple ılgılı sorun yok ama ben de pıhtılaşma sorunu da var bılıyosun

pıhtılaşma gebelıkte artttıgı ıcın acaba kalpte öle bişimi oldu die şüpheleri var

açık açık sölemedi ama eğer bişi varsa bu ciddi bi durumdur yoksa rahatalrız dedi yanı bi

gözükeim diyorum ben de bana da öle oluyo aynen ya en azındna hava serınlesı

sıcaklarda daha fena oluyodu carpıntı :)

hoşgeldın canım :)

anladım canım evet genelde sorun o oluyo ama bakıcaz...

bebısım genelde çok hareketlı oldugu ıcın gunde 2-3 kez vurunca az dıyroum ben ona

ama canım senın bebeğin 18 haftalık yanı 17+ larda daha

benımkı sata göre 20 haftada yani 19+ larda

ama gelısım orlk 20-21 lerde çok hareket hıssetmem normal daha buyuk cunku

377 gr olmuş tombiğimm senınkı de büyüyücek annesi

günaydın

canım bana da tok karnına didiler hatta yatmadna ıc didiler bulantı yapioda :)

bi de elevit balık yemi gibi kokuyo yaa nefret edeırm balık yemı kokusundan öğğğ

Allah yardımcısı olsun canım yaa

Son düzenleme:
Herkese günaydın anneler ve kuşları :)

Güzel bir gün olur inşallah...

Bu arada bir arkadaş sormuş.
Balık hapı kullanmıyorum ben...

günaydın güzel anneler

dün tetanoz aşısı oldum sağlık ocağında dün hiç ağırmadı fakat bugün çok sızlıyo bi sorun yoktur inşallah

ayy onu hiç hatırlamak bile istemiyorum.resmen ağlamıştım çocuklar gibi ağrıdan.tam 3 gün kolumu kıprdatamadım,kaldıramadım.biyere çarpıncada çok ağrıyodu.hatta hiç geçmicek hep öyle kalcak zannediyodum artık.oğluma hamileyken olmuştum aşı.ama oğlum 3.5 yaşında olduğu için bunda olmıyacağım.koruyuculuğu 5 yıl.zaten ben 5 e tamamlamıştım.ilk 1. v 2 . de çok ağrıyor ama sonrakilerde o kadar çok ağrımıyor.

ayşecim, öncelikle geçmiş olsun. sonuçlar güzel çıkar umarım, sorun yoktur.
Benim kalbim bi çarpıyo bi çarpıyo anam diyorum durcak mı ne
sonra evham yapma deyip oturuyorum. senin de bişeyin yoktur eminim.
fotolar da çok şirin. seninle yaklaşık zamanlarımız aynı. benim de senin göbek gibi, çok benziyo bizim karınlar demekki.
Aman minişlerimiz gelse de sağlıklı sağlıklı, sevindirseler bizi di mi

chekirdekk ve green82, ayrıntılı ultrasonlarınız çok güzel çıkacak inşallah! Evham etmeyin nolur! İçinizi ferah tutun. Güzel şeyler düşünelim, öyle olsun di mi

sonuçlarınızı heyecanla bekliyoruz.

yaa sorma tetanoz benımde korkulu ruyaamm

bugun tahlıller ıcın sağlık ocagına gıttım...ama vurunmadım cuma gunu vururuz o zaman dedı

ama cuam gunu de vurdurtmucam yaa pazartesı gider vurunurum şimdi hafta sonu evımın işi

fln var o ağrıyla iş güç yapamam valla benım ucuncu doz olucak bakalım zamanı gecmedıyse :)

çok illet bısı yaa

ayşe çok tatlı duruyor bebişin göbişin içinde :) maşallah maşallah size

teşekkürler canım :) sizin göbişleride görelim ama

canım ıns bişi çıkmıcak bakalım bence de ama önlemelrımzıı alalım :)

sağlıkla gelsınelr ıns canım...dün akşam dr a gittik eşimle gördük çok tatlıydı ya şimdi

çok daha farklıhıssedıyorum ılk hamıle kaldıgım zamandan daha baska bi duygu eşimde öyle

inşallah sağlıkla gelirler canım....çarpıntın varsa sende bi kan tahlıllerını yaptır kansızlık etkılıomus en cok

ay ben de koyayım bari:))
asıl resimelr evde ama işyerinde yarım yamalak çekiverdim bi tane
Eki Görüntüle 498240

delü kız ben masa goruyorum sadece bi de beyaz pantolona benzer bişi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…