Maşallah amanınnn
Tatlım pek seçemedim ya.
İçeri de iki tane uyuyor... Amannn
ula beyaz pantolonun üstü siyah badi iştedelü kız ben masa goruyorum sadece bi de beyaz pantolona benzer bişi :)
küpeli sanada maşallah hamsilerinede maşallah hiç çaktırmıyorlar :))
yaa sorma tetanoz benımde korkulu ruyaamm
bugun tahlıller ıcın sağlık ocagına gıttım...ama vurunmadım cuma gunu vururuz o zaman dedı
ama cuam gunu de vurdurtmucam yaapazartesı gider vurunurum şimdi hafta sonu evımın işi
fln var o ağrıyla iş güç yapamam valla benım ucuncu doz olucak bakalım zamanı gecmedıyse :)
çok illet bısı yaa
teşekkürler canım :) sizin göbişleride görelim ama
ula beyaz pantolonun üstü siyah badi işte
orası da göbüşüm işte
hatta yukarda elimle açmışım üzerindekini iyice görünsün diye
sağolasın mandiş çok kurnazlar anaları gibi sanırsam
tetenozu dün vuruldum ben ayşe ben hemşire dediki vurulurken bişiy hissetmezsinde akşama yanar bir iki gün yanar kolun derken aşıyı vurmuş tamam dedi nasıl tamam dedim ya ne zaman vurdun aşıyı hiç anlamadım ve akşamda dünde yanacak diye bekliyorum hala bir sızı ağrı yanma bişiy yok şükür hatta dedim hemşireye az yansında eşime bir kaç katı naz yapayım diye ama bişiycik olmadı :)
ben hala foto çekecem eve gidince unutuyorum işyerinde atamıyorum pcler engelli olduğundan ama senin göbişinle yarışır hemen hemen aynı gibi :))
ula beyaz pantolonun üstü siyah badi işte
orası da göbüşüm işte
hatta yukarda elimle açmışım üzerindekini iyice görünsün diye
sağolasın mandiş çok kurnazlar anaları gibi sanırsam
tam resimler evde ama orası tam gövde iştecanım zaten vururken acımıo sonradan cok agrı yapio yaa
nası agrı yapmadı sana anlamıyorum doğaüstü bi varlıksan demekkiçünkü acaip
ağrı yapiyo ya öff hatta normal dioalr kasları etkıledıgı ıcın oluomuss
anladım canım bi ara at da bakalım bebişim :) ben de hep unutuodum dün untumadna cektırttım kocişe
şöle bi tam gövde göreydık daha ıyı secerdık gıbı geldı ucundan accuk göstermısın bize
yanı ıkı dene cocuk var orda bırının kafası kadraja sıgmamış
benim okuduğum aldığım kitaplar var ama hep ikiz gebelik üzerine
benim okuduğum aldığım kitaplar var ama hep ikiz gebelik üzerine
canım zaten vururken acımıo sonradan cok agrı yapio yaa
nası agrı yapmadı sana anlamıyorum doğaüstü bi varlıksan demekkiçünkü acaip
ağrı yapiyo ya öff hatta normal dioalr kasları etkıledıgı ıcın oluomuss
anladım canım bi ara at da bakalım bebişim :) ben de hep unutuodum dün untumadna cektırttım kocişe
şöle bi tam gövde göreydık daha ıyı secerdık gıbı geldı ucundan accuk göstermısın bize
yanı ıkı dene cocuk var orda bırının kafası kadraja sıgmamış
tam resimler evde ama orası tam gövde işte
yarın yine eklerim olmazsa
ama tam gövdem bu kadar işte
hepi topu bu
resmin kıyısı belim zaten
bak sana da inandırıcı gelmedi dimi
elimin üstü de göğsüm zaten
neyse yarın bi tane daha ekleyeyim bugünlük bununla idare edin
bak mandiş çözmüş ama o varya ooooo çok fena çokkk
ayy onu hiç hatırlamak bile istemiyorum.resmen ağlamıştım çocuklar gibi ağrıdan.tam 3 gün kolumu kıprdatamadım,kaldıramadım.biyere çarpıncada çok ağrıyodu.hatta hiç geçmicek hep öyle kalcak zannediyodum artık.oğluma hamileyken olmuştum aşı.ama oğlum 3.5 yaşında olduğu için bunda olmıyacağım.koruyuculuğu 5 yıl.zaten ben 5 e tamamlamıştım.ilk 1. V 2 . De çok ağrıyor ama sonrakilerde o kadar çok ağrımıyor.
http://www.unnado.com/urun_detay.php?kampanya_id=3075&urun_id=129563 kızlar bu siteden aışveriş eden varmı.bide bu ürünü çok beyendim.nasıl sizce
hereket olarak bir iki haftadır içerden gıdıklanır gibi bişeyler hissediyorum.acaba o bebekmi yoksa hala bağırsak hareketi fln olabilirmi ilk gebeliğim daha bilemiyorum ayıramıyorum ki
http://www.unnado.com/urun_detay.php?kampanya_id=3075&urun_id=129563 kızlar bu siteden aışveriş eden varmı.bide bu ürünü çok beyendim.nasıl sizce
Benimde ilk wencim.
Böyle içerden birisi parmağıyla rahme dokunurmuş gibi oluyor.
(En başlarda seyirme gibiydi kelebeğin kanat çırpması gibi)
Ama şimdi dokunma gibi anlık.
24 yıldır şu dünyadayım. Eğer bağırsaklarım daha önce böyle akrobatik hareketler yapmamışsa
Bebeğimi hissediyorum ben diyorum :))
İsmini koyduk biz.
Bir tatlı bir güzel.
Söyleyeyim mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?