2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353
delü kız ben masa goruyorum sadece bi de beyaz pantolona benzer bişi :)
ula beyaz pantolonun üstü siyah badi işte
orası da göbüşüm işte
hatta yukarda elimle açmışım üzerindekini iyice görünsün diye

küpeli sanada maşallah hamsilerinede maşallah hiç çaktırmıyorlar :))

sağolasın mandiş çok kurnazlar anaları gibi sanırsam

tetenozu dün vuruldum ben ayşe ben hemşire dediki vurulurken bişiy hissetmezsinde akşama yanar bir iki gün yanar kolun derken aşıyı vurmuş tamam dedi nasıl tamam dedim ya ne zaman vurdun aşıyı hiç anlamadım ve akşamda dünde yanacak diye bekliyorum hala bir sızı ağrı yanma bişiy yok şükür hatta dedim hemşireye az yansında eşime bir kaç katı naz yapayım diye ama bişiycik olmadı :)

ben hala foto çekecem eve gidince unutuyorum işyerinde atamıyorum pcler engelli olduğundan ama senin göbişinle yarışır hemen hemen aynı gibi :))

oy oy göbekler iyice büyümüş
ben bu akşam üzeri doktora gideceğim.tatil öncesi.bakalım inşallah kızım iyidir.bu arada hereket olarak bir iki haftadır içerden gıdıklanır gibi bişeyler hissediyorum.acaba o bebekmi yoksa hala bağırsak hareketi fln olabilirmi ilk gebeliğim daha bilemiyorum ayıramıyorum ki

canım zaten vururken acımıo sonradan cok agrı yapio yaa

nası agrı yapmadı sana anlamıyorum doğaüstü bi varlıksan demekki çünkü acaip

ağrı yapiyo ya öff hatta normal dioalr kasları etkıledıgı ıcın oluomuss

anladım canım bi ara at da bakalım bebişim :) ben de hep unutuodum dün untumadna cektırttım kocişe

şöle bi tam gövde göreydık daha ıyı secerdık gıbı geldı ucundan accuk göstermısın bize

yanı ıkı dene cocuk var orda bırının kafası kadraja sıgmamış

tam resimler evde ama orası tam gövde işte
yarın yine eklerim olmazsa
ama tam gövdem bu kadar işte
hepi topu bu
resmin kıyısı belim zaten
bak sana da inandırıcı gelmedi dimi
elimin üstü de göğsüm zaten
neyse yarın bi tane daha ekleyeyim bugünlük bununla idare edin
bak mandiş çözmüş ama o varya ooooo çok fena çokkk

valla fotolarda göbek benimle aynıymış ,üstelik üstündeki maviyi ben elbise olrak giyiyorum ,yzı onunla geçirdim diyebilirm ,çok rahat :))))elbisemiz aynıymışşş...püfül püfülllll

fotoları pc ye atamıyorum şuanda ama bende en yakın zamanda atmaya çalışıcam ,yüzümü nasıl yok edeceğimi bilmiyorum :)

pc de buldum bi foto bu hafta sonundan ,kuzenin makinasından atmıştık :)))şimdi buraya nasıl atıcam onu düşünüyorum

Son düzenleme:

bilmiyorum dün sabahtan bu saate kadar tık yok herhalde bu saatten sonra ağrı yapmaz hemşirenin dediğine göre akşam başlamış olması lazımdı ama yok başlamadı zorla kaşınıyorum sanırım aman ağrımasında :))

hahahaa alemsin ayşe çok güldüm birinin kafası kadraja sığmamış he :))

küpeli daha önceki fotolarından işyerini filan görmüştüm ya seçmem zr olmadı o yüzden :)) bak benim işyerimde bir arkadaşım vardı geçen sene doğum yaptı kız hamile kaldı doğurdu kimse hamile olduğunu anlamadı 9 aylıktı hamile elbisesi giymiyordu normal kıyafetlerini giyordu göbek hiç yoktu neredeyse 9 aylıkken iç karnı varmış öyle derdi ilk defa onda gördüm çok şaşırmıştım özeniyorum hamile kıyafetlerine koca göbek olmaya derdi göbişli hamişlerde ona özenirdi tabi :)) birde iç karnı olduğundan bebeş organlara baskı yapıyormuş normal hamişlikten daha fazla yorulduğunu ve ağrı çektiğini zorlandığını söylerdi

resmen zonkluyo inşallah geçer çabucak

hereket olarak bir iki haftadır içerden gıdıklanır gibi bişeyler hissediyorum.acaba o bebekmi yoksa hala bağırsak hareketi fln olabilirmi ilk gebeliğim daha bilemiyorum ayıramıyorum ki

hereket olarak bir iki haftadır içerden gıdıklanır gibi bişeyler hissediyorum.acaba o bebekmi yoksa hala bağırsak hareketi fln olabilirmi ilk gebeliğim daha bilemiyorum ayıramıyorum ki

Benimde ilk wencim.
Böyle içerden birisi parmağıyla rahme dokunurmuş gibi oluyor.
(En başlarda seyirme gibiydi kelebeğin kanat çırpması gibi)
Ama şimdi dokunma gibi anlık.
24 yıldır şu dünyadayım. Eğer bağırsaklarım daha önce böyle akrobatik hareketler yapmamışsa
Bebeğimi hissediyorum ben diyorum :))
İsmini koyduk biz.
Bir tatlı bir güzel.
Söyleyeyim mi

haydi söyleeeeeeeeeeeeeee:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…