- 15 Aralık 2008
- 4.118
- 18
- 318
AFP 28,1 IU/mLcanım bunlar mom degerlerın mı yanında yazar ???
sonuc ona göre değişir..
anladım canım doğru söyluyosuyn bu acıdan kzıalr daha hassas
AFP 28,1 IU/mL
HCG 28498mlU/mL
E3 5,27 nmol/L yaziyor sirasiyla baska birsey yok canim
ya sorma bende de kaç gündür var nerdeyse 1 hafatadır yarın dokotra randevu aldım gidicem sağlık ocağına dün gittiğimde şikayetin varmı die sormuştu söledidm hamilelikte olabilir dedi ama o ne anlıcakkii yarın kadın doğuma gidip bi sorucam ...oturunca başlıyo batma ya rahatsız edici hep dik otrmam gerekiyo bende sola yatryrum hep.yada göğsümü kaldrıyorum.hele arabada otururken başlyo nette araştrdım ama herkes deği-şik bişe sölüyo.....ve çoğunun 7. ayında falan başlıyo yani bizimki çok erken geldi bana haydır inşallah
n
Kızlar masallah hızınıza yetısemıyorum oku oku bıtmıyo bıtırene kadarda gozlerım yoruluyo yazmaya fırsat olmuyo:) ama sohbetınız cok guzel Allah bozmasın ınsallah benım kuzumbugun fazla kıpırdamadı dıye cok korktum bırazda karnım agrıdı ama bı arkadas kendı bebegı ıcın bugun cok sakın dıyınce bıraz rahatladm demekı kuzular arada sakınlesebılıyolar Rabbım sag salım kucagımıza almyı nasıp etsın hepımıze ınsallah
kızlar bugün midemde yanma var çok acaba neden olur aşıdan dolayı olma ihtimali varmı acaba acayip yanıyor
canım benim afp yüksek çıkmıştı senin 28 benim 93tü devlette 100 çıktı oyüzden nöral tüp efekti diye bisorun çıktı bunların yanın da mom değerleri olmalı asıl o momlar önemli yaşın kilon bebişin haftası girilip bi 100 de alınıyor sanırım benim sorunum sen de yok ama diğer test olan şu ikilinin devamı için bişey diyemicem çünkü benim o değerlerim yok sadece afp belli
diğer iki değer ikilinin devamı sanırım
Canım elma ye yanma oldugunda direkt geciriyor.. arada bende de oluyo yediklerının ıcındeki acı mıktarına ve üşütmemeye özen göster.. genelde hamilelerde olurmuş.
Benim gogus ucumda siyahlastı erkek bebekte olur diyorlar kaşınmada var sanırım catlama etkisi..vöcudum bozuluyo daha da bozulcak daha bunun emzirmeside var ne bencil bir anneyim ben yabenım gibi vucudu bozulmasına üzülne yok mu?
yani bu tahlil gecersizmi canim ya? anlamadim ben tam
baska sayi yokmus yannda annem resmini cekti yolladi ben alamadim sonucu zaten.
ama o anki haftam 16+4 kilomda en fazla 57 filandir.
dr a gosterince acaba gecersiz mi der. adamda yaptir dedi yaptridim diye tekrar yaptirmamistim.
neyse artik
Canım elma ye yanma oldugunda direkt geciriyor.. arada bende de oluyo yediklerının ıcındeki acı mıktarına ve üşütmemeye özen göster.. genelde hamilelerde olurmuş.
Benim gogus ucumda siyahlastı erkek bebekte olur diyorlar kaşınmada var sanırım catlama etkisi..vöcudum bozuluyo daha da bozulcak daha bunun emzirmeside var ne bencil bir anneyim ben yabenım gibi vucudu bozulmasına üzülne yok mu?
erkektemi oluyormus kararma? benimkide karardi .
ben acikcasi dune kadar gobegim ciksin diyordum ama bu aksam cita gibi kadinlari tvde gorunce icli birah cektim
daha da sisiem daha bu ne ki? 4 koca ay var birde dogum sonrasi kalirmi acaba kilolar kizimda kalmamisti gerci ins
bundada oyle olur. ins sezaryan olmam ya o yara olan yerde hissizlik oluyor cok kotu bir duygu
onemli olan bebisim elbette ama vucudumda guzel olsun istiyorum:)
kizimdan kalan catlarlara birde bu bebisinki eklenecek o kadar yaglar filan hikaye yinede suruyorum belki bir nebze olsun hafifletir diye.
bencil degılsın canım nıe öle düşünuyorsun.bende hem güzel hemde anne olmak ıstıyorum 2 sı bır arada olamazmı:)kıloma dıkkat edıyorum besın degerı yüksek ama kılo aldırmayan seyler yıyorum bebegımı de kendımı de düşünuyorum.hergun 30 dk yürüyüs yapıyorum.güneş kremsız gezmıyorum leke falan engellıyormus.emzirmeye gelınce ne olursa olsun emzırırım göğüslerım sarkarsa da sonra toplatırız:)
ben de çekeyim siz karar verin bakalım
hala kimse anlamıyor hamiş olduğumu
bir iki kişi de biraz kilo mu aldın dedi o kadar
bi fırtlıyacağım bi ay sonra tam fırtlayacağım galiba
eşim de çıksın artık şu göbüş diye hasretle bekliyor ne edecekse göbüşümle
canım geçersiz olmaz benim devlettekinde sadece afp ye bakıldı onda da mom değeri yok sade 103 var ondan da yüksek olduğu belli momlar olmasada doktorlar anlar zaten ama diğer tıpta yapılan da değerler siğara içip içmediğim şeker yaş kilo bebişin haftası girilmiş ve momlu bideğer çıkmıştı oda 1 2 arası normal 2buçuğun üstü sorunluydu benim 3 45ti devletteki 4dü buldu hehalde özeldeki doktorum moma bakıyoruz demişti oyüzden ama doktorlar anlar
biz kandaki değerleride takıyoruz ya çok fark olmayınca önemli değil demişti bende bakır yüksek çıkmıştı bakır olduğunu bile bilmiyordum doktorda yüksek olması iyi bu değerlerin düşük olması daha çok sorun demişti
canım ya ben yataga yatıyorum yataken bile oluyo yanı ama özellıkle yemek yeıdkten sonra
oluyo ıste ben de bi gozukeım büyük ıhtımal kardiyolojıye gıt dicek ama gene de bi doktoruma soraım...
sağol canım
maşallah sizee yaa bende hep koycam koycam unutuyorum :)
selam canım hamdoslun ıyıym işte sadece çarpıntım var :)
canım benımde aynen öyle yemekten sorna çok oluyo ve nabzım 90 dan aşağı düşmediği gibi
110 u da buluyo hep yorgun gıbıyım ıkı dk bı ıs yapıyorum nefes nefese hemen aslıdna demır ılacını
kullanmaya baqslaınca gecmsıtı hatta eskısehrıdeyekn tamamen egctı heralde dırodm pazar gunu
eskısehrıdeyken basladı böle öğle vaktı ıkıncı vaktı yola cıktık o zamnadna berı devam edıo
eksra nası bişi :S bılmıorm benım bi de şöle oluyo bazen çok atıyo kalbım damarlaırm zonkluo bazen de
sanki hiç atmıomus gibi yavas atıo ama o zamnda ıcım tukenıomsu gıbı hıssedıorm :S bu durumalrda da nabzım
90 da oluo :S daha oncede hamıle kaldım ben ama hıc olmadı...çok gecmsolsn canım ben de bu akşam dr a
gideım bı bakalım ne dicek
desene senınkı muzu cok sevcek:)ben normalde muz yemem ama gecenlerde bı canım cektı anlatamam mıs gıbı koktu burnuma ben daha yenı hıssetmeye basladım oglumu oyuzden sureklı kıpırdasın ıstıyorum bıde ben fazla asermıyorum ya nazlanamıyorum kocısıme hadı kalk bana sunu al dıye :) bende duymustum erkek bebek olunca goguslerın koyulastıgını dogruymus valabenimkide bazen hıc hareket etmıyor ama panik olmuyorum cunku doktor da dedı herzaman olacak dıye bısey yok.bazende halay cekıyo sankı ıcerde uykumdan bıle uyanıyorum:)genelde muz yıyınce hep hareket edıyor maymunum benım:)
ssgol canim verdigin bilgiler icin. ins hepimiz saglikla aliriz bebeklerimizi en nihayetinde hicbir test %100 degil
anmiyon sivisi alininca o kesin oluyormus diye biliyorum. peki 4 l yaptiracakmisin yada ne zaman yaptiracaksin?
bana kalsa bu 3 nun pesinde bile kosmayaacaktim ben tr de dr yolladi laboratuara sonucu beklemeden geldim zaten
burdaki illa olucak dedi diye anneme aldirdim sonucumu.
benim 2 li testimdeki yas olan risk 900 kusurun altinda cikmisti. digerlerinde 10 000 yaziyordu
birde bu sigara durumu ben hamile kalmadan 3-4 aydir iciyordum oncesi yok
hamilelik suphesi oluncada icmedim zaten o etkiler mi acaba dr sordugunda icmiyorum demistim ben. yani biraktigim icin.
ay ne cok yazdim ya kusura bakma:)
ya kızlar mide yanması yaşayan yada bilgisi olan yokmu aranızda
Selam anneler ve güzel bebekleri..
Nasılsınız bakalım?umarım iyisinizdir..bizim babamız fabrikadan kızımıza ıslak mendil getirmiş hemde yeni doğan içim olanlardan..
doğuma kadar açmadan saklasak durur mu ki, içi kurur mu acaba?
ohhhh maşallah sizin hızınıza yetişmek ne mümkün..kilo konusuna gelince bakalım haftaya doktora gideceğim orda ne kadar aldığım belli olur..
benim doktorumda bana detaylı usg ile ilgili birşey söylemedi, bakalım gidince sorayım..
benimde aşı zamanım geldi, bu hafta yetiştirebilirmiyim bilmiyorum, olmadı haftaya giderim..
ne mutlu sana kızının okula başladığı günleri göreceksin..canım benim ne kadar heyecanlıdır şimdi..Allah bizleride o günlere yetiştirsin inş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?