2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353
AFP 28,1 IU/mL
HCG 28498mlU/mL
E3 5,27 nmol/L yaziyor sirasiyla baska birsey yok canim

canım benim afp yüksek çıkmıştı senin 28 benim 93tü devlette 100 çıktı oyüzden nöral tüp efekti diye bisorun çıktı bunların yanın da mom değerleri olmalı asıl o momlar önemli yaşın kilon bebişin haftası girilip bi 100 de alınıyor sanırım benim sorunum sen de yok ama diğer test olan şu ikilinin devamı için bişey diyemicem çünkü benim o değerlerim yok sadece afp belli
diğer iki değer ikilinin devamı sanırım

Kızlar masallah hızınıza yetısemıyorum oku oku bıtmıyo bıtırene kadarda gozlerım yoruluyo yazmaya fırsat olmuyo:) ama sohbetınız cok guzel Allah bozmasın ınsallah benım kuzumbugun fazla kıpırdamadı dıye cok korktum bırazda karnım agrıdı ama bı arkadas kendı bebegı ıcın bugun cok sakın dıyınce bıraz rahatladm demekı kuzular arada sakınlesebılıyolar Rabbım sag salım kucagımıza almyı nasıp etsın hepımıze ınsallah

benim kizimda 7. ayimda baslamisti hatta kardesim alay ediyordu avrupa yakasinda hani bir kadin vardi elleriyle surekli gogsunu duzeltiyordu Makbule miydi adi neydi onun gibi oldun abla diyordu bana
daha erken gercekten neden boyle ldu hicbir fikrim yok dr randevusunada cok var
sen bi sor bakalim yarin ne diyecek dr?

benimkide bazen hıc hareket etmıyor ama panik olmuyorum cunku doktor da dedı herzaman olacak dıye bısey yok.bazende halay cekıyo sankı ıcerde uykumdan bıle uyanıyorum:)genelde muz yıyınce hep hareket edıyor maymunum benım:)

kızlar bugün midemde yanma var çok acaba neden olur aşıdan dolayı olma ihtimali varmı acaba acayip yanıyor

Canım elma ye yanma oldugunda direkt geciriyor.. arada bende de oluyo yediklerının ıcındeki acı mıktarına ve üşütmemeye özen göster.. genelde hamilelerde olurmuş.
Benim gogus ucumda siyahlastı erkek bebekte olur diyorlar kaşınmada var sanırım catlama etkisi..vöcudum bozuluyo daha da bozulcak daha bunun emzirmeside var ne bencil bir anneyim ben ya benım gibi vucudu bozulmasına üzülne yok mu?

yani bu tahlil gecersizmi canim ya? anlamadim ben tam
baska sayi yokmus yannda annem resmini cekti yolladi ben alamadim sonucu zaten.
ama o anki haftam 16+4 kilomda en fazla 57 filandir.
dr a gosterince acaba gecersiz mi der. adamda yaptir dedi yaptridim diye tekrar yaptirmamistim.
neyse artik

erkektemi oluyormus kararma? benimkide karardi .
ben acikcasi dune kadar gobegim ciksin diyordum ama bu aksam cita gibi kadinlari tvde gorunce icli birah cektim
daha da sisiem daha bu ne ki? 4 koca ay var birde dogum sonrasi kalirmi acaba kilolar kizimda kalmamisti gerci ins
bundada oyle olur. ins sezaryan olmam ya o yara olan yerde hissizlik oluyor cok kotu bir duygu
onemli olan bebisim elbette ama vucudumda guzel olsun istiyorum:)
kizimdan kalan catlarlara birde bu bebisinki eklenecek o kadar yaglar filan hikaye yinede suruyorum belki bir nebze olsun hafifletir diye.

canım geçersiz olmaz benim devlettekinde sadece afp ye bakıldı onda da mom değeri yok sade 103 var ondan da yüksek olduğu belli momlar olmasada doktorlar anlar zaten ama diğer tıpta yapılan da değerler siğara içip içmediğim şeker yaş kilo bebişin haftası girilmiş ve momlu bideğer çıkmıştı oda 1 2 arası normal 2buçuğun üstü sorunluydu benim 3 45ti devletteki 4dü buldu hehalde özeldeki doktorum moma bakıyoruz demişti oyüzden ama doktorlar anlar

biz kandaki değerleride takıyoruz ya çok fark olmayınca önemli değil demişti bende bakır yüksek çıkmıştı bakır olduğunu bile bilmiyordum doktorda yüksek olması iyi bu değerlerin düşük olması daha çok sorun demişti

bencil degılsın canım nıe öle düşünuyorsun.bende hem güzel hemde anne olmak ıstıyorum 2 sı bır arada olamazmı:)kıloma dıkkat edıyorum besın degerı yüksek ama kılo aldırmayan seyler yıyorum bebegımı de kendımı de düşünuyorum.hergun 30 dk yürüyüs yapıyorum.güneş kremsız gezmıyorum leke falan engellıyormus.emzirmeye gelınce ne olursa olsun emzırırım göğüslerım sarkarsa da sonra toplatırız:)

Evet canım kararma erkek bebekte oluyo dıyorlar halk arasında bana da cınsıyet ogrenmeden önce öyle demişlerdi oglumuz olcanı ögrendım sonra.şekli güzel hep böyle kalsa emzırmeye baslayınca pörsümesi,kuculmesi falan dusunun ce üzülüyorum..
Allah yardım etsin bize ,kadın olmak çok zor..eşlerin bizim degerımızı cok iyibilmesi gerekiyor çoook

Ben senın kadar dikkat edemiyorum canım ,yürüyünce ayak tabanlarım agrıyor .suan karnım cok yok ama kocaman bir göbek ıllaki olacak..dikkat ediyorum kendıme ama bebegımınde besinsiz kalcagını dusununce ıcımı bir evham kaplıyor..
Bosuna cennet annelerin ayakları altında degilmiş,daha bunun dogumu da var.. gogusler ıcınde artık kremlere basvurcaz,evadımız saglıkla dogsunda.

delikız hastayım sana walla ya ikiz olup da nasıl kilo almıosun göbüşün çıkmıo anlamıom :) :) bende bi göbek war sanırsın 6 ayı bitmiş :) walla ben 21. haftadayım kızım kıpır kıpır ama dışardan çok net anlaşılmıo vurmaları eşine söle az daha beklicek yani :)

valla eşler hem bebek ıstıyor hem güzel fit eş ....ama hepsı bır arada bıraz zor oluyor .benım kuzen cok zor gunler yasadı 30 kılo aldı dogumda öküz eşi daha logusayken ee hadı nezaman zayıflıcan demeye basladı.kız daha logusayken kosu bandı aldı.umarım eşlerımız anlayıslı olur.benım eşimde artık eskı kıyafetlerını gıyemıcenmı demıstı cok uyuz olmustum.oluyo işte..aman bebeklerımız saglıklı hayırlı olsun bısekılde kılo verırız

ssgol canim verdigin bilgiler icin. ins hepimiz saglikla aliriz bebeklerimizi en nihayetinde hicbir test %100 degil
anmiyon sivisi alininca o kesin oluyormus diye biliyorum. peki 4 l yaptiracakmisin yada ne zaman yaptiracaksin?
bana kalsa bu 3 nun pesinde bile kosmayaacaktim ben tr de dr yolladi laboratuara sonucu beklemeden geldim zaten
burdaki illa olucak dedi diye anneme aldirdim sonucumu.
benim 2 li testimdeki yas olan risk 900 kusurun altinda cikmisti. digerlerinde 10 000 yaziyordu
birde bu sigara durumu ben hamile kalmadan 3-4 aydir iciyordum oncesi yok
hamilelik suphesi oluncada icmedim zaten o etkiler mi acaba dr sordugunda icmiyorum demistim ben. yani biraktigim icin.
ay ne cok yazdim ya kusura bakma:)

canım görün bakalım doktor ne dicek bana da söyle ama.. canımm benimde özellikle sabahları olmak üzere yemeklerden sonra olan bi çarpıntı yaşıyorum. hareket etmesemde rahatsız ediyordu bi çok kez de buraya yazzmıştım hatta. kalpte ekstra atım da geçen gün başıma geldi. böyle 3-4 kez normal ritimle atıp 1-2 kez daha yavaş ve ağır atımlar oldu. sanki kalbim durmuş gibi hissettim. ama bu sağlıklı bi insanda bile olabiliyormuş fark etmeden. bebeğe bi etkisi yokmuş ritim bozukluğunun için rahat olsun. bizde stressiz ve daha sakin yavaş bi yaşam sürmeliyiz bu aralar. canım yemeklerini çok yavaş yemeyi unutma.

desene senınkı muzu cok sevcek:)ben normalde muz yemem ama gecenlerde bı canım cektı anlatamam mıs gıbı koktu burnuma ben daha yenı hıssetmeye basladım oglumu oyuzden sureklı kıpırdasın ıstıyorum bıde ben fazla asermıyorum ya nazlanamıyorum kocısıme hadı kalk bana sunu al dıye :) bende duymustum erkek bebek olunca goguslerın koyulastıgını dogruymus vala

canım benimde pek bilgim yok bende ikili test bebekte iyi benim yaştan 1/263gibi bişeydi yaştan dolayı istediler 37yim ama ben yaptırmadım 3lüyü yapsakmı dedi bebişe bakarız diye ben istedim bunda mongolizm yani bebekte sorun olmadığı anlaşıldı ama bu seferde afp yüksek çıkınca fiziksel sorun olacağı için 4lü yerine ayrıntılı ult oda bu ayın sonuna verdi
özeldeki doktorum da baştan beri erken tanı buayrıntılının bi çeşidi ni istiyordu şimdi bu sorun çıkınca kesin istiyorum dedi

siğara bebişte kullanan tanıdıklarım var zaten doktorlar bırakamayan hastalara günde 3 5 arası izin veriyor tabiki tehlikeli ama özellikle çalışan bayanlarda çayın yanında çok içen var ki sen ilk ayda bırakmışsın inşallah bi sorun olmaz canım ama kullanan bi tanıdığımın bebki artık koca kız oldu herşeye alerjık siğara yüzündenmiki diye düşünülüyor ister istemez ama yaşadığın muhitte önemli şuan yaz ama kışın basık doğal gazla ısınmayan trafiğin yoğun olduğu yerlerde eksoz ve oduman siğarayı aratmıyodur

ay kimdi o bugün bahçeden salata domates kopardım diyen pazarda turşuluk salatalar çıkmış bayılırım salatalık sevmem ama onları seviyorum şöyle bahçeden bi sürü yeşillikle salata ne güzel olur bende bahçeli ev istiyorum anlamam ama ögrenirim

ya kızlar mide yanması yaşayan yada bilgisi olan yokmu aranızda

ahhh o yanmayı bana sor 1 ay ne çektim ama sebebi reflü değilmiş.özofajit olmuşum.hastanede yatınca tedavi ettiler şimdi gayet iyiyim.gaviskon veya rennie içebilirsin dra danışıp.

amin inş..zaman su gibi akıp gidiyor.daha dün gibi kızımın doğumu.bak şimdi okula yolluyorum .

kızlar ben tetenoz aşısı yaptırmıcam.kızımda 10 yıllık koruyandan yaptırmıştım 3 dozmu neydi.
daha 10 yılı geçmedi.bide bağışıklığım düsük diye istemiyorum yaptırmak.

Slm kizlar alanyadayim tatilimizinson gunleri,bugun doktorumu aradim 4lu testimiz temiz cikmis. yavas yavasta hissetmeyede basladim oglumu.. hemde muzikli tekne turunda ankara muzikleri calarken:) karnim buyuyor birde biranda kilo almam hizlandi. guya ayda 2kilo alirm diye hesaplarken bayram haftasi aldim 2kilo. bakalim eve donunce kac kilo almis olacagim.bu arada deniz bize iyi geldi, oglusum beni uzmuyo tatilde, kramplarim kesildi maasallah. hepinize bol pit pitli gunler:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…