2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353

haydi söyleeeee

canım benım govdeyı gordun enıne boyuna maşalllaaa oldugu ıcın mınnak govde

ımkansız gelıo bana gözüm alışık diil bilion mu eheh doğrudur canım bellı oluoda hanı

yarısını gozukuo ya ondan bı de ege ro cıkıntı göbükse cıkmsı ya kzı sen yok diodn bı de :)

canım ben de yenı aldım ya rahatmıs cidden rahataldım inan hiç çıkarasım yok ustumden

kafa kısmını paintte kes olsun bitsin canım

canım süpersiniz analı kızlı :)

sağol canım

bence de bu saatten sonra agrımaz artık :) ınsallah benımkıde agrımaz ama bakalım :)

ıkı taneler ya diğeri tavsan kulak yapmıssa mesela göremeıdk onu bız problem orda

inşallah ayşe acımasın kimsenin ki ya

bu hamsiler fena tavşan kulakta yapabilir diğerinin arkasınada saklanabilir :))

canlar ve içindeki tatlı canlar günaydın:)
bi uyumusum bi uyumusum tam 12 saat...gece kanepee sızmısım ayaklarım donmus eşim de saolsun bısey atmamıs sana ateş basıyor dıye atmadım dıyo herseye var bı lafımız:)göbekler eklenmiş topiğimize Nazar .maşşallah allah bebeklerımız kucagımızda foto koymayı da nasip eder inşallah.dün bi salaklık yaptım bebeğini kaybedenler topigını okudum aman cok moralim bozuldu.evlerden uzak.rabbim verdiği gibi korur inşallah ..

nasılsınız bakalım güzel hamileler :)
ben işbaşı yaptım bugün, gerci yarın yine tatil ama olsun :))

eleviti konuşmuşsunuz, nefret ederek içiyorum ben yaa, yutması cok zor, kahvaltıdan sonra içiyorum yani tok karınla..

foto da koymuşsunuz ben de koyucam şimdi :)

fesleğen söylememişsin kızının adını haydi söyle bekliyoruz..

ayşecim çarpıntın varmış gecmiş olsun umarım kalple ilgili bir sıkıntı cıkmaz
sana özelden mesaj göndericem birazdan bak olur mu :)

bu arada ben dün kendimi biraz hırpaladım galiba temizlik yaparken. oturup kalkarken hep ağrıdı karnım, acıdı dün akşam.. bi de belimin sağ tarafında ağrı vardı sağ ayağımı bastıkca (

Ne güzel maşallah

Bir yapışta iki tane ohh

Hani bizim kalbimiz sevgiyle doldu, daha da dolacak.
Ama seninki kabına da sığmayıp taşacak :))
RABBİM isyteyen herkese nasip etsin inş.
ben ikiz çok istiyordum genetik rahatsızlığımdan dolayı bir tane olsa bir diğeri için de uğraşacaktık
tekrar o süreçleri yaşamaktansa bir çırpıda iki tane olsun istiyordum
şükürler olsun RABBİM nasip etti
isteyen herkesin kucağı dolsun inş.
evet mandiş sen beni bildiğin için kolay oldu
şuan bende ağrı yok çok şükür ama ilerde ne olur bilemiyorum
ben öyle çok koca göbeğe özenmiyorum ama benimle aynı olan arkadaşlarım var göbüşleri benim iki katım
o kadar olmasını istemem ama biraz çıksa ii olur

valla benimle aynı haftada olanlara göre benimki dümdüz
o kadar çıkma olacak tabi çünkü genişleme oluyor vucutta
ama öyle kocaman ileri doğru çıkmış göbek olayım yok
burdaki resimlere göre benimki sıfır gibi duruyor
bi de ben tüp bebek süreci de yaşadım
iğneler ilaçlar
tombalak olmam lazımdı
zaten kiloyu da o zaman almıştım ben şişkinlik ve ödem vardı
valla gören ne biçim ikiz bu hiç göbek yok diyor
artık bilmiyorum
yorum sizin

kaynatmissiniz yine kizlar:)

ins temiz cikar canim ultrasonun sen o zaman yarin oburgun gideceksin dr a?
ben ayin 8 ni bekliyorum bekleyincede zor geciyor gunler
ah ah o bahceli evden bende istiyorum ama suan hayal
ama saksiya dereotu ektim bakalim cikicakmi?

of ya cok uzuldum yani hakikaten nasil bir anneymis nasil dayaniyor
nasil birakip gitmis. nasil yuregi dayanmis. babasidan bosandiysan bosandin cocugunu niye birakiyorsun
ne insanlar var ya aklim almiyor Allah islah etsin

bugun burdaki kizlarla gun yaptik eve geldim ama sanki ustumden otobus gecms
calisanlar nasil yapiyor ben uyumamak icin kendimi zor tutuyorum :)
temizligide yapamadim yarin sabah artik .

geçmiş olsun canım umarım korkulacak bişey yoktur, ama sen yinede ihmal etme..maşallah bebişine tombiş olma yolunda ilerliyor..eee senin göbiş kadar göbiş bendede var canım..artık asıl bundan sonra..

dönmez inş canım..dönersede ne yapalım pembişlerle yaşayacak..kayınvalidem eşimi hep kiz diye beklemiş o yüzden herşeyini pembe yapmış..pembelerle büyümüş kociş..

zannetmem canım bir kereden birşey olmaz..

ay olamaz ya..inanmıyorum nasıl anne ve babalar var dünyada..Allah islah etsin..
günaydın güzel anneler

dün tetanoz aşısı oldum sağlık ocağında dün hiç ağırmadı fakat bugün çok sızlıyo bi sorun yoktur inşallah

valla bende şimdi oldum geldim..umarım sonu kötü olmaz..sol koldan vurdular bana sağ kolunu etkilemek istemem dedi daha doğrusu mırıldandı..beklicez görcez bakalım..ağrın olursa minoset al dedi bana..

yaaa korkutmayın beni...............

ah ah bende gece 2.30 a kadar temizlik yaptım..banyo dolabını döktüm yerleştirdim derken canım çıktı nasıl uyudum bilmiyorum..birde kuyruk sokumum ağrıyor, zannedersem bütün gün oturmaktan iş yerinde..

bütün tatil boyunca aslında cok fazla yorulmadım; yattım, oturdum dinlendim.. bir tek mutfak işi o da bulaşık makinesi olmadığından yazlıkta.. ama tatilden eve dönünce evde sürekli bişeyler yapmaktan canım cıktı.. çok enteresandır kuyruk sokumu ağrısı bende de oluyor canım ama nedensen aynen dediğin gibi iş yerinde yerimden kalkarken illa bi ahh çektiriyor bana

orkide :benimde kuyruk sokulumumdaki kesık sıkıntım var fecı agrı olur uzanacaksın yada ayakta duracaksın cok oturmaktan oluyor sadece kadınlarda olurmus erkeklerde o kemık yokmus ne şanslılar:)
tetanoz ıgnesı korkulacak kadar var valla ben 10 sene önce olmustum o an bısey yok sonra nasıl yanıyo korkutmak gıbı oldu ama bende yaptırcam yıne merak etmeyın:)
ya bıde gıttım organık yumurta aldım normalde umursamam da bebiş ıcın.ya bu yumurta tatlı resmen allahım yoksa yıllardır gdol'u yıye yıye normal yumrta tadımı mı böle:)
hem kahvaltı yapıyorum hemde sızı takıp edıyorum.bu sıralar takıldıgınız bı yıyecek varmı?ben delı gıbı zeytın ve greyfurt yıyorum ama cıldırmıs gıbı:)gecen paça ve pastırma yemıstım bu sıcakta eşim dıyorkı içinde erkek oldugu nasıl bellı bı de şu greyfurtu yemesen tam erkek olcak benım oğlum:)

çok oturmaktan diyorum ben..bütün gün bilgisayar başında oturursan ne olur..olacağı bu..ay hamileyken çalışmak ne kadar zormuş..hem iş hem ev..evde iş bitmiyor ki..akşamları iş yapsam dinlenemiyorum, yapmasan birikiyor anlamadım gitti..Allah yardımcımız olsun..

amin canım amin. gercekten hem çalışmak hem ev hanımlığı zor iş.. tatile gitmeden önce evimi güzelce toparlamış, ütülerimi yapıp bitirmiştim, e geldik hadi yine makine doldu taştı.. bi sürü ütü birikti.. ya ben ütü yapmayı sevmiyorum, kocamın gömlekleri sağolsun hep keten, pamuklu.. yıkandıktan sonra biraz beklesin acılmak bilmiyor.. evde mutfaktan cıkamıyorum zaten.. akşam olunca şöyle birileri yapsın bana yedirsin, bulaşığı yıkasın oh ben ayağımı uzatıp yatayım, oturayım istiyorum.. çok şey mi istiyorum yaa (

günaydın canım havalar serınledı artık gece benıdme ayakalrım

üşüyo ya gecen akşam çorap giyip yatmıştım ehehe :)

günaydın canım ohh yaırn tatıl dımı bzıe değil yaa özel sektör yedı bitirdi benı

canım evet dr a gozuktum kardıyolojıye rnadeu alcma ıns bakalım önemlı bısı cıkmaz...

bakıyorum hemen canım :) eleviti ben de zar zor içiyorum işkence gibi

yorulmmaaya dıkkat et canım ya çok iş yapınca benımde oluyo :S

analdım canım ama sne zayıfsın bellı cıkar yakında cıkar ahanda buraya yazıyorum 28.

haftadan sonra zaptedemıyceksın

sağol canım ınsallah önemlı bsıı yoktur bakalım :)

vardır canım kocaman oldu artık pıtırcıkalrımız :)

kuyruk sokumu agrısı bende merdıvenden düştüğümden berı var bazen çok fena

batıo hareket edemıorm yaa :S ben de hep pc basındaım ondna galıba bırazda

benimkisi çok oturmaktan ben biliyorum ama çalışınca başka türlü olmuyor..tüm gün bilgisayar başında..saat başı dolanıyorum ama nafile..ne olacak bilmiyorum..evet yumurtanın sarısının rengi bile farklı..tadı zaten..maşallah senin paşaya..ben elma aşığı oldum ekşi ve yeşil hmmm...normalde aramam ama meyve canavarıyım resmen..bahçede ne varsa organik tüketiyorum..

haklısın canım bende isterim birisi olsun bana yardımcı..benim ailemde Almanya'da..4 ay önce kardeşim evlendi Türkiye'ye oda Gebzede..yani ha deyince gelecek kimsem yok..sağolsun kayınvalidem 1 ay ramazanda bana hiç yemek yaptırmadı ama ramazan bitti saltanat bitti..eşim çok yardımcı sağolsun ama erkek sonuçta..ah ah benim ne kadar ütüm birikti bilemezsin yap yap bitmiyor..azar azar yapıyorum ne yapayım..hiç ütüm birikmezdi şimdi yetişmiyor..bebek olunca ne olacak bilmem..

yaa gurbet zor olmalı canım, uzak olmak.. allah yardımcın olsun.. benim de annem bana yakın ama işi gücü sorumluluğu çok.. k.validemler cok yakın, ne olsa koşar gelirler, ucundan tutarlar.. allah razı olsun.. bebek olunca da annem gelir mutlaka ama nereye kadar.. 40 ı cıkarır mı bilmem anne gibi de olmuyo yani yanında kim olursa olsun.. sen napıcaksın işi bırakıcak mısın doğumdan sonra?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…