Benimde ilk wencim.
Böyle içerden birisi parmağıyla rahme dokunurmuş gibi oluyor.
(En başlarda seyirme gibiydi kelebeğin kanat çırpması gibi)
Ama şimdi dokunma gibi anlık.
24 yıldır şu dünyadayım. Eğer bağırsaklarım daha önce böyle akrobatik hareketler yapmamışsa
Bebeğimi hissediyorum ben diyorum :))
İsmini koyduk biz.
Bir tatlı bir güzel.
Söyleyeyim mi
tam resimler evde ama orası tam gövde işte
yarın yine eklerim olmazsa
ama tam gövdem bu kadar işte
hepi topu bu
resmin kıyısı belim zaten
bak sana da inandırıcı gelmedi dimi
elimin üstü de göğsüm zaten
neyse yarın bi tane daha ekleyeyim bugünlük bununla idare edin
bak mandiş çözmüş ama o varya ooooo çok fena çokkk
valla fotolarda göbek benimle aynıymış ,üstelik üstündeki maviyi ben elbise olrak giyiyorum ,yzı onunla geçirdim diyebilirm ,çok rahat :))))elbisemiz aynıymışşş...püfül püfülllll
fotoları pc ye atamıyorum şuandaama bende en yakın zamanda atmaya çalışıcam ,yüzümü nasıl yok edeceğimi bilmiyorum :)
pc de buldum bi foto bu hafta sonundan ,kuzenin makinasından atmıştık :)))şimdi buraya nasıl atıcam onu düşünüyorum
canım süpersiniz analı kızlı :)
bilmiyorum dün sabahtan bu saate kadar tık yok herhalde bu saatten sonra ağrı yapmaz hemşirenin dediğine göre akşam başlamış olması lazımdı ama yok başlamadı zorla kaşınıyorum sanırım aman ağrımasında :))
hahahaa alemsin ayşe çok güldüm birinin kafası kadraja sığmamış he :))
canım benım govdeyı gordun enıne boyuna maşalllaaa oldugu ıcın mınnak govde
ımkansız gelıo bana gözüm alışık diil bilion mu eheh doğrudur canım bellı oluoda hanı
yarısını gozukuo ya ondan bı de ege ro cıkıntı göbükse cıkmsı ya kzı sen yok diodn bı de :)
canım ben de yenı aldım ya rahatmıs cidden rahataldım inan hiç çıkarasım yok ustumden
kafa kısmını paintte kesolsun bitsin canım
sağol canım
bence de bu saatten sonra agrımaz artık :) ınsallah benımkıde agrımaz ama bakalım :)
ıkı taneler ya diğeri tavsan kulak yapmıssa mesela göremeıdk onu bız problem orda
RABBİM isyteyen herkese nasip etsin inş.Ne güzel maşallah
Bir yapışta iki tane ohh
Hani bizim kalbimiz sevgiyle doldu, daha da dolacak.
Ama seninki kabına da sığmayıp taşacak :))
evet mandiş sen beni bildiğin için kolay olduküpeli daha önceki fotolarından işyerini filan görmüştüm ya seçmem zr olmadı o yüzden :)) bak benim işyerimde bir arkadaşım vardı geçen sene doğum yaptı kız hamile kaldı doğurdu kimse hamile olduğunu anlamadı 9 aylıktı hamile elbisesi giymiyordu normal kıyafetlerini giyordu göbek hiç yoktu neredeyse 9 aylıkken iç karnı varmış öyle derdi ilk defa onda gördüm çok şaşırmıştım özeniyorum hamile kıyafetlerine koca göbek olmaya derdi göbişli hamişlerde ona özenirdi tabi :)) birde iç karnı olduğundan bebeş organlara baskı yapıyormuş normal hamişlikten daha fazla yorulduğunu ve ağrı çektiğini zorlandığını söylerdi
valla benimle aynı haftada olanlara göre benimki dümdüzcanım benım govdeyı gordun enıne boyuna maşalllaaa oldugu ıcın mınnak govde
ımkansız gelıo bana gözüm alışık diil bilion mu eheh doğrudur canım bellı oluoda hanı
yarısını gozukuo ya ondan bı de ege ro cıkıntı göbükse cıkmsı ya kzı sen yok diodn bı de :)
ins temiz cikar canim ultrasonun sen o zaman yarin oburgun gideceksin dr a?canım benimde pek bilgim yok bende ikili test bebekte iyi benim yaştan 1/263gibi bişeydi yaştan dolayı istediler 37yim ama ben yaptırmadım 3lüyü yapsakmı dedi bebişe bakarız diye ben istedim bunda mongolizm yani bebekte sorun olmadığı anlaşıldı ama bu seferde afp yüksek çıkınca fiziksel sorun olacağı için 4lü yerine ayrıntılı ult oda bu ayın sonuna verdi
özeldeki doktorum da baştan beri erken tanı buayrıntılının bi çeşidi ni istiyordu şimdi bu sorun çıkınca kesin istiyorum dedi
siğara bebişte kullanan tanıdıklarım var zaten doktorlar bırakamayan hastalara günde 3 5 arası izin veriyor tabiki tehlikeli ama özellikle çalışan bayanlarda çayın yanında çok içen var ki sen ilk ayda bırakmışsın inşallah bi sorun olmaz canım ama kullanan bi tanıdığımın bebki artık koca kız oldu herşeye alerjık siğara yüzündenmiki diye düşünülüyor ister istemez ama yaşadığın muhitte önemli şuan yaz ama kışın basık doğal gazla ısınmayan trafiğin yoğun olduğu yerlerde eksoz ve oduman siğarayı aratmıyodur
ay kimdi o bugün bahçeden salata domates kopardım diyen pazarda turşuluk salatalar çıkmış bayılırım salatalık sevmem ama onları seviyorum şöyle bahçeden bi sürü yeşillikle salata ne güzel olur bende bahçeli ev istiyorum anlamam ama ögrenirim
of ya cok uzuldum yani hakikaten nasil bir anneymis nasil dayaniyorablam geldi az once. bayramda is yerinden bi arkadasi 5 yasindaki cocugunu da alarak koyune gitmis. koydekilerin hepsi yasliymis. sadece bu yil okula baslayacak bi oglan cocugu varmis..cocuk cok zayif ve celimsizmis. annesi babasi ayrilmis ve kesinlikle ilgilenmiyolarmis. cocuga sozde babaannesi bakiyomus ama gun icinde hicbir sey yedirmiyomus. arada kuru ekmek..ablamin arkadasi kendi cocuguna verdiklerinden o cocuga yedirmis. yazik cocuk hep ac oldugundan ne verilirse itiraz etmeden yiyomus..babaanne de artik bakamayacagini ve cocugu cocuk esirgeme kurumuna verecegini soylemis..cok etkilendim ben..hamile olmasam o cocugu getirip ben bakardimne anneler babalar var. Allahin belalari!
canım geldım doktordan doktor kardıyolojıye yonlendırdı pek çok sebebı olabılır dedi
kan degerlerımı gormek ıcın tahlıl ıstedı yarın verıcem ınss ac karnına böle işte
doktorumda söledi yemekelr ılık olsun sıcak soğuk değil yavas ye az ye dedı
ben de program yapıcam zaten deıdm bana lısteyı goster ama mutlaka enerjı alman lazım
dedi bebegıomçok ıyıydı maşallah kıpır kıpırdı yaa hıc yerınde durmadı
doktor dıo baksana zıpıra ya bak bak hiç duruyo mu dıoama bugun cok az hareket hıssettım
buna ragmen demekkı cok sert vurmuo :) dunde cok harejetlıydı
nesye bakalım en kısa zamanda kardıyolojıye gıtmme lazım bakalımm...
slm kızlar umarım hepiniz iyisinizdir ayşecim yarın güzel haberlerle dön inşallah bu arada canım listeye eklermisin prensesimizin cinsiyetini umarım erkeğe dönmez artık gerçi doktor artık değişmez kesinlikle kız dedi ama hazırlıklara başladık artık değişmesin zaten :)
ay kızlar yaa ben yanlışlıkla bugün elevit'ten 2 tane içmiş oldum acaba bişey olurmu , balık yağı hapımı içicektim yanlışlıkla onu içtim sonradan dankkk dedi ama içmiş bulundum.normalde 1 tane içiyoruz ya çünkü telaş yaptım ben yaa:18:
ay olamaz ya..inanmıyorum nasıl anne ve babalar var dünyada..Allah islah etsin..ablam geldi az once. bayramda is yerinden bi arkadasi 5 yasindaki cocugunu da alarak koyune gitmis. koydekilerin hepsi yasliymis. sadece bu yil okula baslayacak bi oglan cocugu varmis..cocuk cok zayif ve celimsizmis. annesi babasi ayrilmis ve kesinlikle ilgilenmiyolarmis. cocuga sozde babaannesi bakiyomus ama gun icinde hicbir sey yedirmiyomus. arada kuru ekmek..ablamin arkadasi kendi cocuguna verdiklerinden o cocuga yedirmis. yazik cocuk hep ac oldugundan ne verilirse itiraz etmeden yiyomus..babaanne de artik bakamayacagini ve cocugu cocuk esirgeme kurumuna verecegini soylemis..cok etkilendim ben..hamile olmasam o cocugu getirip ben bakardimne anneler babalar var. Allahin belalari!
günaydın güzel anneler
dün tetanoz aşısı oldum sağlık ocağında dün hiç ağırmadı fakat bugün çok sızlıyo bi sorun yoktur inşallah
yaa sorma tetanoz benımde korkulu ruyaamm
bugun tahlıller ıcın sağlık ocagına gıttım...ama vurunmadım cuma gunu vururuz o zaman dedı
ama cuam gunu de vurdurtmucam yaapazartesı gider vurunurum şimdi hafta sonu evımın işi
fln var o ağrıyla iş güç yapamam valla benım ucuncu doz olucak bakalım zamanı gecmedıyse :)
çok illet bısı yaa
teşekkürler canım :) sizin göbişleride görelim ama
nasılsınız bakalım güzel hamileler :)
ben işbaşı yaptım bugün, gerci yarın yine tatil ama olsun :))
eleviti konuşmuşsunuz, nefret ederek içiyorum ben yaa, yutması cok zor, kahvaltıdan sonra içiyorum yani tok karınla..
foto da koymuşsunuz ben de koyucam şimdi :)
fesleğen söylememişsin kızının adını haydi söyle bekliyoruz..
ayşecim çarpıntın varmış gecmiş olsun umarım kalple ilgili bir sıkıntı cıkmaz
sana özelden mesaj göndericem birazdan bak olur mu :)
bu arada ben dün kendimi biraz hırpaladım galiba temizlik yaparken. oturup kalkarken hep ağrıdı karnım, acıdı dün akşam.. bi de belimin sağ tarafında ağrı vardı sağ ayağımı bastıkca(
ah ah bende gece 2.30 a kadar temizlik yaptım..banyo dolabını döktüm yerleştirdim derken canım çıktı nasıl uyudum bilmiyorum..birde kuyruk sokumum ağrıyor, zannedersem bütün gün oturmaktan iş yerinde..
bütün tatil boyunca aslında cok fazla yorulmadım; yattım, oturdum dinlendim.. bir tek mutfak işi o da bulaşık makinesi olmadığından yazlıkta.. ama tatilden eve dönünce evde sürekli bişeyler yapmaktan canım cıktı.. çok enteresandır kuyruk sokumu ağrısı bende de oluyor canım ama nedensen aynen dediğin gibi iş yerindeyerimden kalkarken illa bi ahh çektiriyor bana
çok oturmaktan diyorum ben..bütün gün bilgisayar başında oturursan ne olur..olacağı bu..ay hamileyken çalışmak ne kadar zormuş..hem iş hem ev..evde iş bitmiyor ki..akşamları iş yapsam dinlenemiyorum, yapmasan birikiyor anlamadım gitti..Allah yardımcımız olsun..
canlar ve içindeki tatlı canlar günaydın:)
bi uyumusum bi uyumusum tam 12 saat...gece kanepee sızmısım ayaklarım donmus eşim de saolsun bısey atmamıs sana ateş basıyor dıye atmadım dıyo herseye var bı lafımız:)göbekler eklenmiş topiğimize Nazar .maşşallah allah bebeklerımız kucagımızda foto koymayı da nasip eder inşallah.dün bi salaklık yaptım bebeğini kaybedenler topigını okudum aman cok moralim bozuldu.evlerden uzak.rabbim verdiği gibi korur inşallah ..
nasılsınız bakalım güzel hamileler :)
ben işbaşı yaptım bugün, gerci yarın yine tatil ama olsun :))
eleviti konuşmuşsunuz, nefret ederek içiyorum ben yaa, yutması cok zor, kahvaltıdan sonra içiyorum yani tok karınla..
ayşecim çarpıntın varmış gecmiş olsun umarım kalple ilgili bir sıkıntı cıkmaz
sana özelden mesaj göndericem birazdan bak olur mu :)
bu arada ben dün kendimi biraz hırpaladım galiba temizlik yaparken. oturup kalkarken hep ağrıdı karnım, acıdı dün akşam.. bi de belimin sağ tarafında ağrı vardı sağ ayağımı bastıkca(
valla benimle aynı haftada olanlara göre benimki dümdüz
o kadar çıkma olacak tabi çünkü genişleme oluyor vucutta
ama öyle kocaman ileri doğru çıkmış göbek olayım yok
burdaki resimlere göre benimki sıfır gibi duruyor
bi de ben tüp bebek süreci de yaşadım
iğneler ilaçlar
tombalak olmam lazımdı
zaten kiloyu da o zaman almıştım ben şişkinlik ve ödem vardı
valla gören ne biçim ikiz bu hiç göbek yok diyor
artık bilmiyorum
yorum sizin
geçmiş olsun canım umarım korkulacak bişey yoktur, ama sen yinede ihmal etme..maşallah bebişine tombiş olma yolunda ilerliyor..eee senin göbiş kadar göbiş bendede var canım..artık asıl bundan sonra..
ah ah bende gece 2.30 a kadar temizlik yaptım..banyo dolabını döktüm yerleştirdim derken canım çıktı nasıl uyudum bilmiyorum..birde kuyruk sokumum ağrıyor, zannedersem bütün gün oturmaktan iş yerinde..
paptya o deneme fotoları ne ilk bebişinmi yoksa
orkide :benimde kuyruk sokulumumdaki kesık sıkıntım var fecı agrı olur uzanacaksın yada ayakta duracaksın cok oturmaktan oluyor sadece kadınlarda olurmus erkeklerde o kemık yokmus ne şanslılar:)
tetanoz ıgnesı korkulacak kadar var valla ben 10 sene önce olmustum o an bısey yok sonra nasıl yanıyo korkutmak gıbı oldu ama bende yaptırcam yıne merak etmeyın:)
ya bıde gıttım organık yumurta aldım normalde umursamam da bebiş ıcın.ya bu yumurta tatlı resmen allahım yoksa yıllardır gdol'u yıye yıye normal yumrta tadımı mı böle:)
hem kahvaltı yapıyorum hemde sızı takıp edıyorum.bu sıralar takıldıgınız bı yıyecek varmı?ben delı gıbı zeytın ve greyfurt yıyorum ama cıldırmıs gıbı:)gecen paça ve pastırma yemıstım bu sıcakta eşim dıyorkı içinde erkek oldugu nasıl bellı bı de şu greyfurtu yemesen tam erkek olcak benım oğlum:)
amin canım amin. gercekten hem çalışmak hem ev hanımlığı zor iş.. tatile gitmeden önce evimi güzelce toparlamış, ütülerimi yapıp bitirmiştim, e geldik hadi yine makine doldu taştı.. bi sürü ütü birikti.. ya ben ütü yapmayı sevmiyorum, kocamın gömlekleri sağolsun hep keten, pamuklu.. yıkandıktan sonra biraz beklesin acılmak bilmiyor.. evde mutfaktan cıkamıyorum zaten.. akşam olunca şöyle birileri yapsın bana yedirsin, bulaşığı yıkasın oh ben ayağımı uzatıp yatayım, oturayım istiyorum.. çok şey mi istiyorum yaa(
haklısın canım bende isterim birisi olsun bana yardımcı..benim ailemde Almanya'da..4 ay önce kardeşim evlendi Türkiye'ye oda Gebzede..yani ha deyince gelecek kimsem yok..sağolsun kayınvalidem 1 ay ramazanda bana hiç yemek yaptırmadı ama ramazan bitti saltanat bitti..eşim çok yardımcı sağolsun ama erkek sonuçta..ah ah benim ne kadar ütüm birikti bilemezsin yap yap bitmiyor..azar azar yapıyorum ne yapayım..hiç ütüm birikmezdi şimdi yetişmiyor..bebek olunca ne olacak bilmem..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?