valla eşler hem bebek ıstıyor hem güzel fit eş ....ama hepsı bır arada bıraz zor oluyor .benım kuzen cok zor gunler yasadı 30 kılo aldı dogumda öküz eşi daha logusayken ee hadı nezaman zayıflıcan demeye basladı.kız daha logusayken kosu bandı aldı.umarım eşlerımız anlayıslı olur.benım eşimde artık eskı kıyafetlerını gıyemıcenmı demıstı cok uyuz olmustum.oluyo işte..aman bebeklerımız saglıklı hayırlı olsun bısekılde kılo verırız
canım görün bakalım doktor ne dicek bana da söyle ama.. canımm benimde özellikle sabahları olmak üzere yemeklerden sonra olan bi çarpıntı yaşıyorum. hareket etmesemde rahatsız ediyordu bi çok kez de buraya yazzmıştım hatta. kalpte ekstra atım da geçen gün başıma geldi. böyle 3-4 kez normal ritimle atıp 1-2 kez daha yavaş ve ağır atımlar oldu. sanki kalbim durmuş gibi hissettim. ama bu sağlıklı bi insanda bile olabiliyormuş fark etmeden. bebeğe bi etkisi yokmuş ritim bozukluğunun için rahat olsun. bizde stressiz ve daha sakin yavaş bi yaşam sürmeliyiz bu aralar. canım yemeklerini çok yavaş yemeyi unutma.
canım geldım doktordan doktor kardıyolojıye yonlendırdı pek çok sebebı olabılır dedi
kan degerlerımı gormek ıcın tahlıl ıstedı yarın verıcem ınss ac karnına böle işte
doktorumda söledi yemekelr ılık olsun sıcak soğuk değil yavas ye az ye dedı
ben de program yapıcam zaten deıdm bana lısteyı goster ama mutlaka enerjı alman lazım
dedi bebegıomçok ıyıydı maşallah kıpır kıpırdı yaa hıc yerınde durmadı
doktor dıo baksana zıpıra ya bak bak hiç duruyo mu dıoama bugun cok az hareket hıssettım
buna ragmen demekkı cok sert vurmuo :) dunde cok harejetlıydı
nesye bakalım en kısa zamanda kardıyolojıye gıtmme lazım bakalımm...
canım geldım doktordan doktor kardıyolojıye yonlendırdı pek çok sebebı olabılır dedi
kan degerlerımı gormek ıcın tahlıl ıstedı yarın verıcem ınss ac karnına böle işte
doktorumda söledi yemekelr ılık olsun sıcak soğuk değil yavas ye az ye dedı
ben de program yapıcam zaten deıdm bana lısteyı goster ama mutlaka enerjı alman lazım
dedi bebegıomçok ıyıydı maşallah kıpır kıpırdı yaa hıc yerınde durmadı
doktor dıo baksana zıpıra ya bak bak hiç duruyo mu dıoama bugun cok az hareket hıssettım
buna ragmen demekkı cok sert vurmuo :) dunde cok harejetlıydı
nesye bakalım en kısa zamanda kardıyolojıye gıtmme lazım bakalımm...
ay kızlar yaa ben yanlışlıkla bugün elevit'ten 2 tane içmiş oldum acaba bişey olurmu , balık yağı hapımı içicektim yanlışlıkla onu içtim sonradan dankkk dedi ama içmiş bulundum.normalde 1 tane içiyoruz ya çünkü telaş yaptım ben yaa:18:
kansızlıkmı var sende canım benim
aman canım d,ikat et ya .....bende yarın kaburga ağrım için gidicem baklaım ne dicek
ya bu hareket olayı dün bizi çok korkuttu...sabahtan beri hiç hissetmemiştim dün eşimde beni çıkardı moralim tavan yaptı valla dedim hareket etmesi lazımdı gün içinde saat oldub gece 12 yok...en son yattık işte 1 gibi eşimde uyudu tekmelemeye başladı allaha şükredip durdum çok sevindim ya benim cadı 2 gündür gündüzeri çokmu sakin bilemedim gece başlyo tekmemeleye
ablam geldi az once. bayramda is yerinden bi arkadasi 5 yasindaki cocugunu da alarak koyune gitmis. koydekilerin hepsi yasliymis. sadece bu yil okula baslayacak bi oglan cocugu varmis..cocuk cok zayif ve celimsizmis. annesi babasi ayrilmis ve kesinlikle ilgilenmiyolarmis. cocuga sozde babaannesi bakiyomus ama gun icinde hicbir sey yedirmiyomus. arada kuru ekmek..ablamin arkadasi kendi cocuguna verdiklerinden o cocuga yedirmis. yazik cocuk hep ac oldugundan ne verilirse itiraz etmeden yiyomus..babaanne de artik bakamayacagini ve cocugu cocuk esirgeme kurumuna verecegini soylemis..cok etkilendim ben..hamile olmasam o cocugu getirip ben bakardimne anneler babalar var. Allahin belalari!
Ben de cumartesi,1 Eylül'de giriyorum ayrıntılıya.
Bakalım neler görücez..
canım kansızlık yoktu daha oncekı tahlılıme gore kan hapımı da ıcıyorum ama nedense carpıntı oluo
işte..bugun benım kızçemde tek tuk hareket ettı ben meraklanmıorm artık öle olunca
normal cunku bu haftalr hergun çok harekletlı olmaıs gerekmıo 28 haftalarda oslak neyse en hareketlı zamanalrı
o zamnaalr ve hergun hareket etmelı ama suan canım sıkıtnıyapma daha erken haftaalrdayız doktorumda dedi
bugun su an hergun hareket bekleme oursa ne ala olmazsa sıkıntı yoktur buyukıhtımal dedi
canım gecmıs olsun yaa batıo gıbı mı oluo kaburgan 10 haftalıken fln benımde oluodu ama
sonradan gectı nasılsa anlamadım gıydıklerın sıkıo olmasın onunda tekısı vardırbelkı
delikız hastayım sana walla ya ikiz olup da nasıl kilo almıosun göbüşün çıkmıo anlamıom :) :) bende bi göbek war sanırsın 6 ayı bitmiş :) walla ben 21. haftadayım kızım kıpır kıpır ama dışardan çok net anlaşılmıo vurmaları eşine söle az daha beklicek yani :)
günaydın kızlar ve minişleri
size bişey sorucam şimdiye kadar hep kan ilacımı aç karnıma eleviti de kahvaltıdan sonra alırdım yani tok
elevitim bitmişti cuma günü doktorum yine yazdı eczaneden alırken eczacı aç karnına almalısın dedi(farklı bi eczacıdan aldım) daha önce tok aldığımı söyledim hamileler böyle kullanmalı dedi ama ben cumadan beri yine tok içiyorum
ne diyosunuz?
günaydın kızlar ve minişleri
size bişey sorucam şimdiye kadar hep kan ilacımı aç karnıma eleviti de kahvaltıdan sonra alırdım yani tok
elevitim bitmişti cuma günü doktorum yine yazdı eczaneden alırken eczacı aç karnına almalısın dedi(farklı bi eczacıdan aldım) daha önce tok aldığımı söyledim hamileler böyle kullanmalı dedi ama ben cumadan beri yine tok içiyorum
ne diyosunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?