2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353

valla benim kocişimin öle olucağını düşünmüyorum ..ay ne öle insan bi moral verir ama zaten kendimiz psikolojik olarak kötü çirkin hissediyoruz bide kocalardan zayıfl zayıfla duyarsakk ooo benimkine göre şuan çok güzelim çok tatlıyım e tabi inanıyomuyum yok ama hoşuma gidiyo bi arkadaşım sölemişti hamileyken kocan sana güzel iltifatlar edicek ne derse desin inanma demişti öle ama beni teselli etmek için söylüyo yani ....

canım geldım doktordan doktor kardıyolojıye yonlendırdı pek çok sebebı olabılır dedi

kan degerlerımı gormek ıcın tahlıl ıstedı yarın verıcem ınss ac karnına böle işte

doktorumda söledi yemekelr ılık olsun sıcak soğuk değil yavas ye az ye dedı

ben de program yapıcam zaten deıdm bana lısteyı goster ama mutlaka enerjı alman lazım

dedi bebegıomçok ıyıydı maşallah kıpır kıpırdı yaa hıc yerınde durmadı

doktor dıo baksana zıpıra ya bak bak hiç duruyo mu dıo ama bugun cok az hareket hıssettım

buna ragmen demekkı cok sert vurmuo :) dunde cok harejetlıydı

nesye bakalım en kısa zamanda kardıyolojıye gıtmme lazım bakalımm...

kansızlıkmı var sende canım benim
aman canım d,ikat et ya .....bende yarın kaburga ağrım için gidicem baklaım ne dicek
ya bu hareket olayı dün bizi çok korkuttu...sabahtan beri hiç hissetmemiştim dün eşimde beni çıkardı moralim tavan yaptı valla dedim hareket etmesi lazımdı gün içinde saat oldub gece 12 yok...en son yattık işte 1 gibi eşimde uyudu tekmelemeye başladı allaha şükredip durdum çok sevindim ya benim cadı 2 gündür gündüzeri çokmu sakin bilemedim gece başlyo tekmemeleye

bebeklerimizi görmek en güzeli zaten:) iyi yapmışsın kan değerlerini yine gör bakalım. hayırlısı canım biz de bebeklerimiz de babalarıda iyi olalım:)

slm kızlar umarım hepiniz iyisinizdir ayşecim yarın güzel haberlerle dön inşallah bu arada canım listeye eklermisin prensesimizin cinsiyetini umarım erkeğe dönmez artık gerçi doktor artık değişmez kesinlikle kız dedi ama hazırlıklara başladık artık değişmesin zaten :)

ay kızlar yaa ben yanlışlıkla bugün elevit'ten 2 tane içmiş oldum acaba bişey olurmu , balık yağı hapımı içicektim yanlışlıkla onu içtim sonradan dankkk dedi ama içmiş bulundum.normalde 1 tane içiyoruz ya çünkü telaş yaptım ben yaa:18:

ıns bısı olmaz canım ama net bısı de söleyemıom yanı :S

ben de progetsnaı bıkere yanlıslıkla ıkı tane peşpeşe ıcmıstım bısı olmamsıtı ama :)

canım kansızlık yoktu daha oncekı tahlılıme gore kan hapımı da ıcıyorum ama nedense carpıntı oluo

işte..bugun benım kızçemde tek tuk hareket ettı ben meraklanmıorm artık öle olunca

normal cunku bu haftalr hergun çok harekletlı olmaıs gerekmıo 28 haftalarda oslak neyse en hareketlı zamanalrı

o zamnaalr ve hergun hareket etmelı ama suan canım sıkıtnıyapma daha erken haftaalrdayız doktorumda dedi

bugun su an hergun hareket bekleme oursa ne ala olmazsa sıkıntı yoktur buyukıhtımal dedi

canım gecmıs olsun yaa batıo gıbı mı oluo kaburgan 10 haftalıken fln benımde oluodu ama

sonradan gectı nasılsa anlamadım gıydıklerın sıkıo olmasın onunda tekısı vardırbelkı

ablam geldi az once. bayramda is yerinden bi arkadasi 5 yasindaki cocugunu da alarak koyune gitmis. koydekilerin hepsi yasliymis. sadece bu yil okula baslayacak bi oglan cocugu varmis..cocuk cok zayif ve celimsizmis. annesi babasi ayrilmis ve kesinlikle ilgilenmiyolarmis. cocuga sozde babaannesi bakiyomus ama gun icinde hicbir sey yedirmiyomus. arada kuru ekmek..ablamin arkadasi kendi cocuguna verdiklerinden o cocuga yedirmis. yazik cocuk hep ac oldugundan ne verilirse itiraz etmeden yiyomus..babaanne de artik bakamayacagini ve cocugu cocuk esirgeme kurumuna verecegini soylemis..cok etkilendim ben..hamile olmasam o cocugu getirip ben bakardim ne anneler babalar var. Allahin belalari!

Son düzenleme:

canım kıyamam ya ıcım ezıldı vala nasıl ınsanlar bunlar ya vıcdansızlar dogurmak kolay onemlı olan bakabılmek hadı babaları bıraz daha ıyı anlıyorumda annası nasıl yapıyo nasıl dayana bılımıyom

Ben de cumartesi,1 Eylül'de giriyorum ayrıntılıya.
Bakalım neler görücez..

içimi rahatlatıp sakin olmaya çalışıyorum ama ne fayda.çok mu evhamlıyım yoksa her anne adayı böyle midir?iyi tarafından bakıyım diyorum herşey yolunda gidecek sakin olmalıyım diyorum yetmiyo işte sakinleşemiyorum..allahım yardımcımız olsun inşallah..

Merhaba arkadaşlarım ay nasıl da özlemişim topiği :) uzun bir tatil arasından sonra bebişimizin hareketlerini bile hissetmeye başladıktan sonra selam olsun herkese inşallah tüm hamiş arkadaşlarım da yeğenlerimiz de iyidir

ya bende kalp çarpınıtısının büyük nedeninin kansızlık olduğunu biliyodum o bakımdan sordum....
yok yok benim kaburgamın kıyafetle ilgisi yok göğüs altında batma var oturunca meydana geliyo....
nedenini tam olarak anlamış değilim ama umarım yarın öğrenirim..
senin kızçen maşallah arada tekmeliyo ayşem
benimki mesela bak bugünde sadece bi kere hisettim bi tık yani......ama 2 gün önceye kadar sürekli hisediyodum ne biliyim ya ufff sağlığı yerinde olsun dA hareket etmesin napıyım

ben de anlamıyorum
ilginç ama gerçek
ya tam dümdüz değil tabiki mesela önceden dümdüzdüm gram göbeğim yoktu şimdi var ama çok hafif yani belli belirsiz gibi bişey
hani göbeğimi görüp aaa hamilemisin diyen hiç olmadı
çoğu farketmiyor farkeden de biraz kilo almışsın diyor
aman dur nazar değer de birden çıkarsa bilemiyorum
anneme genetik olarak çok benziyorum
o da iç karınlıymış
7 aylık hamileymiş anneannem bile anlamamış hamiş olduğunu
ona benzersem yaşadım genetiğim tamamen annemdir ama bunda da benzermi bilmiyorum
bende sadece pıt pıt ediyorlar onu da ben hissediyorum sadece
onun hissetmesi mümkün değil zaten

günaydın kızlar ve minişleri
size bişey sorucam şimdiye kadar hep kan ilacımı aç karnıma eleviti de kahvaltıdan sonra alırdım yani tok
elevitim bitmişti cuma günü doktorum yine yazdı eczaneden alırken eczacı aç karnına almalısın dedi(farklı bi eczacıdan aldım) daha önce tok aldığımı söyledim hamileler böyle kullanmalı dedi ama ben cumadan beri yine tok içiyorum
ne diyosunuz?

bu aç karnına içmeyi bende duydum ama benim doktorumda tok karnına iç dediği için duyumlardan çok doktorumun dediğini yapmayı tercih ettim

Gunaydın guzel bayanlar ve kuzuları canım elevıte tok karnına devam et bence benım doktorumda oyle demıstı

günaydın güzel anneler

dün tetanoz aşısı oldum sağlık ocağında dün hiç ağırmadı fakat bugün çok sızlıyo bi sorun yoktur inşallah

günaydın canım.bende doktoruma özellikle sordum eleviti yemekten sonra almalısın.kan ilacını ise yemekten 2 saat sonra yani öğün arası içmelisin.ben kahvaltımı yapıp elevit içiyorum,iki saat sonra kan ilacı.1 yada 2 saat sonradayemek yiyorum zaten.direk aç karnına içtinmi mide agrısı yaparmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…