analdım canım ama sne zayıfsın bellı cıkar yakında cıkar ahanda buraya yazıyorum 28.
haftadan sonra zaptedemıyceksın
selamlar
nasılsınız? Günler ilerliyor, yarıladık hamileliği maşallah
günaydınnnn kızlarrrr biz geldik sağlıkocağına gittik :)
ilk doz tetanoz aşımızı olduk , kan ve idrar tahlili verdik ve kalp atışlarımızı dinledik :)) herşey yolunda Allaha şükür :))
yok zaten kesin çıkacak ona eminim
diyorumya birden şişip penguen gibi gezeceğim ortalarda diye
ne kadar geç çıkarsa o kadar iyi olur
yok be 28.haftaya kalmaz 1 ay sonra tombalaklaşmaya adım atarım sanırım
yaa gurbet zor olmalı canım, uzak olmak.. allah yardımcın olsun.. benim de annem bana yakın ama işi gücü sorumluluğu çok.. k.validemler cok yakın, ne olsa koşar gelirler, ucundan tutarlar.. allah razı olsun.. bebek olunca da annem gelir mutlaka ama nereye kadar.. 40 ı cıkarır mı bilmemanne gibi de olmuyo yani yanında kim olursa olsun.. sen napıcaksın işi bırakıcak mısın doğumdan sonra?
cnm ben marincap kullanbıyorum hergün 1 tane içiyorumKızlar günaydın.Size bir şey danışacağım.Balık hapını her gün içiyor musunuz? Bana doktorum haftada 3 kere içmemin yeterli olacağını söyledi.
tatlım bende elevit,ferro sanol ve balık yağı hapı marincap kullanıyorum.ferro sanol kan kapı cnm.ben onu içmediğimde enkaz gibi oluyorum şahsen.marincapııda balık yiyemiyorum tiksindim oyüzden verdi doktorum.bişey olucağını sanmıyorum.aksine çevremdeki annelerin çocukları akıl fazlalığından azgınlarkızlar dr elevitin yanında benexol (b1,b6,b12) vitamin ve ferro sanol demir hapı verdi. demir hapı tamam da çok fazla b vitamini alıyomuşum gibi geldi bana, elevitte de var çünkü. bir arkadaş fazla vitamin almak çocukta zeka geriliği yapar demiş. dr kan testi yapmadan verdi bir de bunları. hepsini birden içmem doğru mu sizce???
yok yok çıkar ben zaptedemeyecegın haftayı söledim28 den sonra
yeter artık kanrım büyümesın daha ne kadaan büyüyücek modunda olursun yanı :)
bebeklerın kılo alma zamanı 28. hafatdan ıtıbaren su an sadece bi deri bi kemık yavruşlar :)
aslında belli de olmuyor
mesela geçen devlet hastahanesine girdim sağım solum gebeydi
bi tane ikiz gebe vardı doğurmak üzereydi göbeği normaldi
bi tane tek vardı o da doğurmak üzereydi ama aman allahım o nasıl bir göbek
yani tamamen yapısal bişey bu
ben o ikiz olana şaşırmıştım mesela sanki 6 aylık gibi karnı vardı ama doğuracakmış
tunaydın canım evt yarıladık çok şüküürrr :)
tunaydın canım ben de gittim bugun de şimdi perşembe kına var
haftasonu evde iş var kolums ancı yapar die yaptırmadım iğneyi keh keh keh
pazartesi yaptırıcam ıns ama benım bebısımın kalbisini dinleemdiler nedne kı acebaaa
evet aslında haklısınnn
gecende bı kzı vardı 32 haftasındyamıs ınankı dumduzdu karnı şoke oldum :)
dünde hatsanede bi üçüz bebeiş tasıyan kadın vardı gayet nromaldı karnı son ayalrındaymış :)
Selam hanımlaaaarrroğluşumla karnımızı doyurduk bir de banyomuzu yapıp kuaföre gidebilsek oohh ne mutlu bize ooff çok üşeniyorum kızlar yaa hep miskin miskin yatasım var içimden birşey yapmak gelmiyor herkes böyle mi yoksa ben mi çok nazlıyım :26:
ayy seni seniiii :)) kuzu ne güzel vurulsaydın keşke herkezde ağrı yapmıyoki bende yapmamıştı daha önce vuruldugumda yine ağrıcanı çok sanmıyorum ağrısada az ağrır inşallah :)) dinletiyolar ayşe yaaa o kadar tatlı geliyoki sesiii öldümmm yaniii çok özledim bebeğimiiii
ya ben 6 aylık birini gördüm
kadının yapısı zaten çok ince kolları incecik filan
karnı da minicik şaştım kaldım
kimisi de var amanın kapılardan sığmıyor
bende mi öyle olacağım diye düşündüm valla onları gördükçe
sonra nst ile muayene odası yanyana
ben bekliyorum ayakta herkes göbüşlü
biri dediki yanlış geldiniz sanırım burası gebe polikliniği
jinekoloji öbür tarafta dedi
yok ben de gebeyim dedim
kaç aylık dedi 4 aylık dedim
hiç farkedemedim kusura bakmayın dedi
eheueheueheuben de kadıın birine demıstım ıkılı ıcın mı geldın dıe göbek yok die
meger ayrıntılı usg ye gelmısbenım gibi pot kırmakta hıc gecıkmeyen bır yay brucu olsa gerek
öyle canım be gurbet çok zor..ama alıştım artık..iki hafta sonra ailemi ziyarete gideceğim inş..biz alt üst oturuyoruz kayınvalidemle o yüzden sorun olmaz yetişir ama annenin yeri farklı..annem doğuma gelecek yanıma inş..bir süre kalacak benimle..ondan sonra ben gitmeyi düşünüyorum kardeşimin nişanı olacak Allah nasip ederse..işi bırakacağım canım evde oturup çocuğuma bakmayı düşünüyorum..
Selam hanımlaaaarrroğluşumla karnımızı doyurduk bir de banyomuzu yapıp kuaföre gidebilsek oohh ne mutlu bize ooff çok üşeniyorum kızlar yaa hep miskin miskin yatasım var içimden birşey yapmak gelmiyor herkes böyle mi yoksa ben mi çok nazlıyım :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?