2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353
kızlar dr elevitin yanında benexol (b1,b6,b12) vitamin ve ferro sanol demir hapı verdi. demir hapı tamam da çok fazla b vitamini alıyomuşum gibi geldi bana, elevitte de var çünkü. bir arkadaş fazla vitamin almak çocukta zeka geriliği yapar demiş. dr kan testi yapmadan verdi bir de bunları. hepsini birden içmem doğru mu sizce???

günaydınnnn kızlarrrr biz geldik sağlıkocağına gittik :)
ilk doz tetanoz aşımızı olduk , kan ve idrar tahlili verdik ve kalp atışlarımızı dinledik :)) herşey yolunda Allaha şükür :))

analdım canım ama sne zayıfsın bellı cıkar yakında cıkar ahanda buraya yazıyorum 28.

haftadan sonra zaptedemıyceksın

yok zaten kesin çıkacak ona eminim
diyorumya birden şişip penguen gibi gezeceğim ortalarda diye
ne kadar geç çıkarsa o kadar iyi olur
yok be 28.haftaya kalmaz 1 ay sonra tombalaklaşmaya adım atarım sanırım

selamlar
nasılsınız? Günler ilerliyor, yarıladık hamileliği maşallah

tunaydın canım evt yarıladık çok şüküürrr :)

günaydınnnn kızlarrrr biz geldik sağlıkocağına gittik :)
ilk doz tetanoz aşımızı olduk , kan ve idrar tahlili verdik ve kalp atışlarımızı dinledik :)) herşey yolunda Allaha şükür :))

tunaydın canım ben de gittim bugun de şimdi perşembe kına var

haftasonu evde iş var kolums ancı yapar die yaptırmadım iğneyi keh keh keh

pazartesi yaptırıcam ıns ama benım bebısımın kalbisini dinleemdiler nedne kı acebaaa

yok zaten kesin çıkacak ona eminim
diyorumya birden şişip penguen gibi gezeceğim ortalarda diye
ne kadar geç çıkarsa o kadar iyi olur
yok be 28.haftaya kalmaz 1 ay sonra tombalaklaşmaya adım atarım sanırım

yok yok çıkar ben zaptedemeyecegın haftayı söledim 28 den sonra

yeter artık kanrım büyümesın daha ne kadaan büyüyücek modunda olursun yanı :)

bebeklerın kılo alma zamanı 28. hafatdan ıtıbaren su an sadece bi deri bi kemık yavruşlar :)

öyle canım be gurbet çok zor..ama alıştım artık..iki hafta sonra ailemi ziyarete gideceğim inş..biz alt üst oturuyoruz kayınvalidemle o yüzden sorun olmaz yetişir ama annenin yeri farklı..annem doğuma gelecek yanıma inş..bir süre kalacak benimle..ondan sonra ben gitmeyi düşünüyorum kardeşimin nişanı olacak Allah nasip ederse..işi bırakacağım canım evde oturup çocuğuma bakmayı düşünüyorum..

Kızlar günaydın.Size bir şey danışacağım.Balık hapını her gün içiyor musunuz? Bana doktorum haftada 3 kere içmemin yeterli olacağını söyledi.
cnm ben marincap kullanbıyorum hergün 1 tane içiyorum

tatlım bende elevit,ferro sanol ve balık yağı hapı marincap kullanıyorum.ferro sanol kan kapı cnm.ben onu içmediğimde enkaz gibi oluyorum şahsen.marincapııda balık yiyemiyorum tiksindim oyüzden verdi doktorum.bişey olucağını sanmıyorum.aksine çevremdeki annelerin çocukları akıl fazlalığından azgınlar bende buyüzden içmek istemiyorum mesela.eskiden analarımız vitaminmi kullanmışlar kan hapımı kullanmışlar bizim zamanımızda.gerçi şimdi çok hormonlu şeyler tüketiyoruz orası ayrı ama.hiperaktif bi çocuk olmasından korkuyorum açıkcası

aslında belli de olmuyor
mesela geçen devlet hastahanesine girdim sağım solum gebeydi
bi tane ikiz gebe vardı doğurmak üzereydi göbeği normaldi
bi tane tek vardı o da doğurmak üzereydi ama aman allahım o nasıl bir göbek
yani tamamen yapısal bişey bu
ben o ikiz olana şaşırmıştım mesela sanki 6 aylık gibi karnı vardı ama doğuracakmış

evet aslında haklısınnn

gecende bı kzı vardı 32 haftasındyamıs ınankı dumduzdu karnı şoke oldum :)

dünde hatsanede bi üçüz bebeiş tasıyan kadın vardı gayet nromaldı karnı son ayalrındaymış :)

ayy seni seniiii :)) kuzu ne güzel vurulsaydın keşke herkezde ağrı yapmıyoki bende yapmamıştı daha önce vuruldugumda yine ağrıcanı çok sanmıyorum ağrısada az ağrır inşallah :)) dinletiyolar ayşe yaaa o kadar tatlı geliyoki sesiii öldümmm yaniii çok özledim bebeğimiiii

Selam hanımlaaaarrr oğluşumla karnımızı doyurduk bir de banyomuzu yapıp kuaföre gidebilsek oohh ne mutlu bize ooff çok üşeniyorum kızlar yaa hep miskin miskin yatasım var içimden birşey yapmak gelmiyor herkes böyle mi yoksa ben mi çok nazlıyım :26:

ya ben 6 aylık birini gördüm
kadının yapısı zaten çok ince kolları incecik filan
karnı da minicik şaştım kaldım
kimisi de var amanın kapılardan sığmıyor
bende mi öyle olacağım diye düşündüm valla onları gördükçe
sonra nst ile muayene odası yanyana
ben bekliyorum ayakta herkes göbüşlü
biri dediki yanlış geldiniz sanırım burası gebe polikliniği
jinekoloji öbür tarafta dedi
yok ben de gebeyim dedim
kaç aylık dedi 4 aylık dedim
hiç farkedemedim kusura bakmayın dedi

ya acnaım ben de öleim ama ıs yerıdne yatamıyroum da pefff :)

ya daha once ıkı kere vuruldum çok ağrı yaptı bebem ondan yani

pazartesı vurunurum zaten tahlıl sonuclarımı da almaya gıdıcem :)

dun dr da dınledım zaten usg de ama hıc sağlık ocagında dınlemedım :)

eheueheueheu ben de kadıın birine demıstım ıkılı ıcın mı geldın dıe göbek yok die

meger ayrıntılı usg ye gelmıs benım gibi pot kırmakta hıc gecıkmeyen bır yay brucu olsa gerek

ben de senin gibi düşünüyorum.. dayanabildiğim kadar dayanıp cıkıcam doğumdan önce..
hayırlısı ile büyütürüz inşallah bebeklerimizi. ben evcimen bir tipim cok seviyorum evde olayım.. işten cok keyif yapmayı tabi
ama bebiş olunca keyif falan hak getire tabi.. boş vakit diye bişey kalmıycak..

annenin doğuma gelecek olması cok güzel canım, anne gibi olmaz kim olursa olsun, haklısın.. kızsan da bağırsan da anne bu küsmez darılmaz.. ama k.validene aynı davranamassın... benim annem de k.validemler yakın diye belki fazla kalmıcak bile o yüzden cok üzülüyorum.. lohusalık zaten başlıbaşına bir bunalım dönemi bi de onu bunu kırmıcam diye kendini kascaksın of yaa.. her kafadan bir ses cıkacak bebekle ilgili. ben aslında cok kalabalık istemiyorum başımda ama büyük ihtimalle herkes gelcek sinir oluyorum.. kendi kendime kalamıycam hiç bebeğimle kocamla.. bakalım nasıl olcak..:18:

kaldır totoyuuuuuuu :)) harekete gecince miskinlik kalmıyo canım.. bak güzelleşeceksin, kendini daha iyi hissedeceksin.. kuaföre gitmeyeli ooooooooooo ne kadar oldu bilmiyorum. bi sürü ak var sacımda.. ama umurumda değil zerre kadar cok enteresan yaa :)) kendime şaşırıyorum cokk.. belki hic boyatmam bundan sonra, böyle cok rahatmış yaa :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…