2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353

hımm anladım kuzumm ozaman pazartesi yaptır :)) usg de daha ne bu el dopleri oldugundan biraz boğuk geliyo ses :))

Herkes marincap kullanıyormuş.Bana doktorum farklı bir hap verdi,4-5 gündür onu kullanıyorum. Ama şuan ismini hatırlamıyorum.Ben de doktoruma balık yiyemediğimi söyledim de onun üzerine verdi hapı ama sizin gibi her gün içsem mi bir zararı olur mu acaba diye merak etmiştim.Neyse 2 güne bir içmeye devam edeyim :)

kaldırdım bile totomu canım banyomu yaptım kuaförü arayıp, randevu alıp, hazırlanıp, evden çıkmak kaldı yaa biraz yürüme yolu var bir de yokuş falan çıkılıyor hava da sıcak çok zor geliyor o yüzden aslında burda sitenin içinde kuaförler var ama beğenmiyorum onları birini denedim kaşlarımı mahvetti Allahtan saçlarımda beyaz yok rengini de çok uzun zamandır kendi saç rengimdi 1 sene falan oldu değiştireli 2 ton falan daha açığına boyatmıştım çok çok kötü durmuyor bana göre :26:

aynen öyle güzel geliyor ki kalp sesi,,bende bugün aşı oldum banada dinletti..bakalım ağrı konusunda ne olacak şimdilik yokta sonra ne olur bilmem..
tugba kız sen haklıymışsın ikeadan hensvik serisinin alt açma masasını inceledim gerçekten eğreti geldi banada almaktan vazgeçtim..malm şifonyer alıp onun üstüne yaptıracağım alt açma tablası..

Benim de canım acayip zeytin istiyor, her gün yiyorum kahvaltıda. Hatta bugün gözleme yapmıştım kendime, içine zeytin dilimledim:)

Ben de çok korkuyorum bu vitaminler konusunda ya, verdiler eleviti, kan hapını. İnşallah bi sıkıntı olmaz.

selamlar
nasılsınız? Günler ilerliyor, yarıladık hamileliği maşallah

Evet canım! Yarıladık valla. İnşallah diğer yarısı da hızlı ve güzel bi şekilde geçer de bebişlerimiz gelir. Çok heyecanlanıyorum ben.

selam kızlar bugün randevum vardı pediatrik kardiyoloji de oğluşum KAANın kalbine bakıldı Allaha şükür hiçbir sorun çıkmadı darısı tüm hamişlere....

gerçi doğru her kafadan bir ses çıkarsa bende bunalırım..gelemem fazla sıkıntıya..bebeklerimiz hayırlısıyla gelsinde geriside olur inş..
selam kızlar bugün randevum vardı pediatrik kardiyoloji de oğluşum KAANın kalbine bakıldı Allaha şükür hiçbir sorun çıkmadı darısı tüm hamişlere....
hadi gözün aydın canım:))))))

Benim de başım ve ensem ağrıyor kızlar neden blmiyorm ( ayrıca ben de çok hantallaştım kaç gündür temizlik yapacaktım erteliyordum.. Evet gurbette olmak çok zor iyi ki sizler varsınız sizi göremiyorm ama yazdıklarınızı okumak paylaşmak iyi geliyor keşke şu an burda olsaydınız oturup çay içip sohbet edebilseydik bebişlerimzi konuşsaydık yüz yüze...Aileden uzakta olmak çok zor çevre edinmemiş olmak çok zor dün bi işim vardı çıktım çarşıya ve bi teyze gördüm cafede otururken tek başıma onunla kouşmak çok ii geldi gelinini anlattı durdu hakikaten yalnızlık Allaha mahsus eşim yoğun çalışıyo benm yalnız olduğumu sıkıldığımı biliyo ama ne yapsın işe gitmrk zorunda bugün biraz gecikeceğini söyledi :2: bişey diyemedim çünkü o da benm burda yalnız oluşuma sıkılıyor ben sıkıldıkça o da üzülüyor Allah bize sabır versin...

selam güzel anneler ve bebişleri NASILSINIZ .....
BEBİŞİMİN CİNSİYETİNİ ÖGRENDİM PAŞAM GELİYOMUŞ
BİR OGLUM OLUYOMUŞ İNŞALLAH
DARISIDA HAYIRLISINDAN HERKEZE OLSUN İNŞALLAH......

slm arkadaşlar bişey sormak istiyorum izlere ayrıntılı ultrason için randevu alıcam özel bi yerde yapılacak fiyatına 225 dendi çok mu pahalı normal mi sizce? ssk anlaşması olmayan bi yer. sizler kaça yaptıracaksınız yada yaptırdınız?

geçmiş olsun canım..evet canım gurbetlik çok zor haklısın ama başa gelen çekilir ne yapalım..hiç mi çevren yok? bir komşu falan? Allah yardımcın olsun..bebek sana arkadaş olacak o zaman, ne güzel...

selam güzel anneler ve bebişleri NASILSINIZ .....
BEBİŞİMİN CİNSİYETİNİ ÖGRENDİM PAŞAM GELİYOMUŞ
BİR OGLUM OLUYOMUŞ İNŞALLAH
DARISIDA HAYIRLISINDAN HERKEZE OLSUN İNŞALLAH......

haydi bakem gözün aydın...

canım çok pahalı okadar çok para vermene gerek yok aslında ben devlete ait ünv. hastanesinde ücretsiz yaptırdım hem de prof. inceledi bir araştır

canım çok pahalı okadar çok para vermene gerek yok aslında ben devlete ait ünv. hastanesinde ücretsiz yaptırdım hem de prof. inceledi bir araştır

bende bunu merak ediyodum.ben normalde özele gitcektim 200liraya.ama hastanede yatma maceramdan sonra ordaki kadın doğum polk.ayrıntılı usg randevusu verdi 6 eylüle.bende özele gitmekten vazgeçtim.ama düşnüyodum kim incelicek acaba diye.

ben bu cumartesi için randevü aldım özel hastahaneye gidiyorum
145 lira dediler ayrıntılıya
devlette yapıldıgını bilmiyordum ama
neyse hayırlısı olsun ya bir problem çıkmasın da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…