- 25 Temmuz 2011
- 5.616
- 103
- 363
ya acnaım ben de öleim ama ıs yerıdne yatamıyroum da pefff :)
ya daha once ıkı kere vuruldum çok ağrı yaptı bebem ondan yani
pazartesı vurunurum zaten tahlıl sonuclarımı da almaya gıdıcem :)
dun dr da dınledım zaten usg de ama hıc sağlık ocagında dınlemedım :)
cnm ben marincap kullanbıyorum hergün 1 tane içiyorum
tatlım bende elevit,ferro sanol ve balık yağı hapı marincap kullanıyorum.ferro sanol kan kapı cnm.ben onu içmediğimde enkaz gibi oluyorum şahsen.marincapııda balık yiyemiyorum tiksindim oyüzden verdi doktorum.bişey olucağını sanmıyorum.aksine çevremdeki annelerin çocukları akıl fazlalığından azgınlarbende buyüzden içmek istemiyorum mesela.eskiden analarımız vitaminmi kullanmışlar kan hapımı kullanmışlar bizim zamanımızda.gerçi şimdi çok hormonlu şeyler tüketiyoruz orası ayrı ama.hiperaktif bi çocuk olmasından korkuyorum açıkcası
kaldır totoyuuuuuuu :)) harekete gecince miskinlik kalmıyo canım.. bak güzelleşeceksin, kendini daha iyi hissedeceksin.. kuaföre gitmeyeli ooooooooooo ne kadar oldu bilmiyorum. bi sürü ak var sacımda.. ama umurumda değil zerre kadar cok enteresan yaa :)) kendime şaşırıyorum cokk.. belki hic boyatmam bundan sonra, böyle cok rahatmış yaa :))
ayy seni seniiii :)) kuzu ne güzel vurulsaydın keşke herkezde ağrı yapmıyoki bende yapmamıştı daha önce vuruldugumda yine ağrıcanı çok sanmıyorum ağrısada az ağrır inşallah :)) dinletiyolar ayşe yaaa o kadar tatlı geliyoki sesiii öldümmm yaniii çok özledim bebeğimiiii
orkide :benimde kuyruk sokulumumdaki kesık sıkıntım var fecı agrı olur uzanacaksın yada ayakta duracaksın cok oturmaktan oluyor sadece kadınlarda olurmus erkeklerde o kemık yokmus ne şanslılar:)
tetanoz ıgnesı korkulacak kadar var valla ben 10 sene önce olmustum o an bısey yok sonra nasıl yanıyo korkutmak gıbı oldu ama bende yaptırcam yıne merak etmeyın:)
ya bıde gıttım organık yumurta aldım normalde umursamam da bebiş ıcın.ya bu yumurta tatlı resmen allahım yoksa yıllardır gdol'u yıye yıye normal yumrta tadımı mı böle:)
hem kahvaltı yapıyorum hemde sızı takıp edıyorum.bu sıralar takıldıgınız bı yıyecek varmı?ben delı gıbı zeytın ve greyfurt yıyorum ama cıldırmıs gıbı:)gecen paça ve pastırma yemıstım bu sıcakta eşim dıyorkı içinde erkek oldugu nasıl bellı bı de şu greyfurtu yemesen tam erkek olcak benım oğlum:)
kızlar dr elevitin yanında benexol (b1,b6,b12) vitamin ve ferro sanol demir hapı verdi. demir hapı tamam da çok fazla b vitamini alıyomuşum gibi geldi bana, elevitte de var çünkü. bir arkadaş fazla vitamin almak çocukta zeka geriliği yapar demiş. dr kan testi yapmadan verdi bir de bunları. hepsini birden içmem doğru mu sizce???
selamlar
nasılsınız? Günler ilerliyor, yarıladık hamileliği maşallah
selam kızlar bugün randevum vardı pediatrik kardiyoloji de oğluşum KAANın kalbine bakıldı Allaha şükür hiçbir sorun çıkmadı darısı tüm hamişlere....
ben de senin gibi düşünüyorum.. dayanabildiğim kadar dayanıp cıkıcam doğumdan önce..
hayırlısı ile büyütürüz inşallah bebeklerimizi. ben evcimen bir tipim cok seviyorum evde olayım.. işten cok keyif yapmayı tabi
ama bebiş olunca keyif falan hak getire tabi.. boş vakit diye bişey kalmıycak..
annenin doğuma gelecek olması cok güzel canım, anne gibi olmaz kim olursa olsun, haklısın.. kızsan da bağırsan da anne bu küsmez darılmaz.. ama k.validene aynı davranamassın... benim annem de k.validemler yakın diye belki fazla kalmıcak bile o yüzden cok üzülüyorum.. lohusalık zaten başlıbaşına bir bunalım dönemi bi de onu bunu kırmıcam diye kendini kascaksın of yaa.. her kafadan bir ses cıkacak bebekle ilgili. ben aslında cok kalabalık istemiyorum başımda ama büyük ihtimalle herkes gelcek sinir oluyorum.. kendi kendime kalamıycam hiç bebeğimle kocamla.. bakalım nasıl olcak..:18:
hadi gözün aydın canım:))))))selam kızlar bugün randevum vardı pediatrik kardiyoloji de oğluşum KAANın kalbine bakıldı Allaha şükür hiçbir sorun çıkmadı darısı tüm hamişlere....
Benim de başım ve ensem ağrıyor kızlar neden blmiyorm( ayrıca ben de çok hantallaştım kaç gündür temizlik yapacaktım erteliyordum.. Evet gurbette olmak çok zor iyi ki sizler varsınız sizi göremiyorm ama yazdıklarınızı okumak paylaşmak iyi geliyor keşke şu an burda olsaydınız oturup çay içip sohbet edebilseydik bebişlerimzi konuşsaydık yüz yüze...Aileden uzakta olmak çok zor çevre edinmemiş olmak çok zor dün bi işim vardı çıktım çarşıya ve bi teyze gördüm cafede otururken tek başıma onunla kouşmak çok ii geldi gelinini anlattı durdu hakikaten yalnızlık Allaha mahsus eşim yoğun çalışıyo benm yalnız olduğumu sıkıldığımı biliyo ama ne yapsın işe gitmrk zorunda bugün biraz gecikeceğini söyledi :2: bişey diyemedim çünkü o da benm burda yalnız oluşuma sıkılıyor ben sıkıldıkça o da üzülüyor Allah bize sabır versin...
selam güzel anneler ve bebişleri NASILSINIZ .....
BEBİŞİMİN CİNSİYETİNİ ÖGRENDİMPAŞAM GELİYOMUŞ
BİR OGLUM OLUYOMUŞ İNŞALLAH
DARISIDA HAYIRLISINDAN HERKEZE OLSUN İNŞALLAH......
haydi bakem gözün aydın...
slm arkadaşlar bişey sormak istiyorum izlere ayrıntılı ultrason için randevu alıcam özel bi yerde yapılacak fiyatına 225 dendi çok mu pahalı normal mi sizce? ssk anlaşması olmayan bi yer. sizler kaça yaptıracaksınız yada yaptırdınız?
teşekkür edrim teyzesi biz biraz geç ögrendik paşamın anca gönlü olduda gösterdi
eee gönlü oldu gösterdi ya annesi sen ona bak..
ÇOK ŞÜKÜRRABBİM SAGLIKLA HEPİMİZİNKİNİ KUCAGIMIZA ALMAYI NASİP ETSİN
selam güzel anneler ve bebişleri NASILSINIZ .....
BEBİŞİMİN CİNSİYETİNİ ÖGRENDİMPAŞAM GELİYOMUŞ
BİR OGLUM OLUYOMUŞ İNŞALLAH
DARISIDA HAYIRLISINDAN HERKEZE OLSUN İNŞALLAH......
canım çok pahalı okadar çok para vermene gerek yok aslında ben devlete ait ünv. hastanesinde ücretsiz yaptırdım hem de prof. inceledi bir araştır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?