slm arkadaşlar bişey sormak istiyorum izlere ayrıntılı ultrason için randevu alıcam özel bi yerde yapılacak fiyatına 225 dendi çok mu pahalı normal mi sizce? ssk anlaşması olmayan bi yer. sizler kaça yaptıracaksınız yada yaptırdınız?
teşekkür edrim teyzesi biz biraz geç ögrendik paşamın anca gönlü olduda gösterdi
slm arkadaşlar bişey sormak istiyorum izlere ayrıntılı ultrason için randevu alıcam özel bi yerde yapılacak fiyatına 225 dendi çok mu pahalı normal mi sizce? Ssk anlaşması olmayan bi yer. Sizler kaça yaptıracaksınız yada yaptırdınız?
canım çok pahalı okadar çok para vermene gerek yok aslında ben devlete ait ünv. hastanesinde ücretsiz yaptırdım hem de prof. inceledi bir araştır
geçmiş olsun canım..evet canım gurbetlik çok zor haklısın ama başa gelen çekilir ne yapalım..hiç mi çevren yok? bir komşu falan? Allah yardımcın olsun..bebek sana arkadaş olacak o zaman, ne güzel...
haydi bakem gözün aydın...
allah razı olsun amin inş hepimizinki inşcanım oğluşun hayırlı olsun allah sağlıkla kucağına almayı nasib etsin inşalllah..
ben 22. Haftadayım, hala da net göremedik ama kız oldugu kesin gibi bişeydi en son gittiğimzde
daha önce erkek dedikleri için bir türlü emin olamıyoruz
kızlar ayrıntılıda yüzde yüz belli olur mu cinsiyet
ben geçen cuma yaptırdım bursadayım özel doruk hastanesinde yaptırdım
normalde 120 tl ssk ile anlaşmalı 90 mış ama benim işyeri anlaşmam var hastaneyle 78 tl ye yaptırdım canım
canım haklısın ama ben doktorada özele gidiyorum ssk ile anlaşması yok oda beni buraya yolluyor. galiba bunun ceremesini çekiyorum. her şey para özelde. devlette de ilgi alaka yok ne biçim ülkede yaşıyoruz anlamaıdm. geçen acile gittik orda bile sıra verildi oturup ekranda isminiz yanınca içeri girin diyo kız. resmen rezillik sağlık kurumları
Canım benımde gideceğim yer 252 TL. Özelbir hastaneye gidiyorum ben de. nORMALDA sigortayla anlaşması var ama bu doktor prof dışarıdan geliyor hastaneye belirli günlerde, o yuzden pahalı
Ben ikili testime 300 TL vermiştim. Çok daha uyguna yapılan yerlerde yaptıran arkadaşlar var. bEN EVime yakın diye buraya devam ediyorum. Ama ticarete dökülmüş bu işler ne yazık ki...
yine de şükür canım ya önceden daha da berbatmış devletler
son 5*6 senede yapılan düzenlemeler bayagı düzeltti hastahaneleri
ama yne de özellere gitmek zorunda kalıyoruz işte mecbur
hele bir de kadın doğum kritik bir alan sonuçta, insan güvenli bir ortam istiyor
ben 22. haftadayım, hala da net göremedik ama kız oldugu kesin gibi bişeydi en son gittiğimzde
daha önce erkek dedikleri için bir türlü emin olamıyoruz
kızlar ayrıntılıda yüzde yüz belli olur mu cinsiyet
canım ben bursa da yaşıyorum tamam kalabalık bi şehir ama inan devlet hastanelerine gitmek sabır zaman istiyor
ben 14+2 deydim ayrıntılı usg de kızım olucağını öğrenmiştim yüzde yüz yani.
amin canım, hadi gözün aydın bakalım :)selam kızlar bugün randevum vardı pediatrik kardiyoloji de oğluşum KAANın kalbine bakıldı Allaha şükür hiçbir sorun çıkmadı darısı tüm hamişlere....
hayırlı olsun canım oğlun, sağlıkla büyüt inşallah :)selam güzel anneler ve bebişleri NASILSINIZ .....
BEBİŞİMİN CİNSİYETİNİ ÖGRENDİMPAŞAM GELİYOMUŞ
BİR OGLUM OLUYOMUŞ İNŞALLAH
DARISIDA HAYIRLISINDAN HERKEZE OLSUN İNŞALLAH......
Allah muhtac etmesin eksikliklerini de vermesin ne diyelim
aa 14 haftalık ayrıntılı için çok erken değil mi:26:
Allah sağlıklı bir evlad versin canım
bu arada sen iyileştin mi, sağlığın nasıl?
Kızlar birşey sorucam.... Ben yaklaşık 2 haftadır düzenli olarak oğluşumun hareketlerini her gün hissediyordum. Hatta içimden şimdiden böyleyse ilerleyen aylarda nasıl olucak diye düşünüyordum. Ama 2 gündür hiç hissetmiyorumHerhangi bir ağrım, sızım birşey yok çok şükür. Sanki 2 günde birden karnım daha bir büyüdü gibi. Belki de normal ama ben paniir durum yaptım galiba birazcık. Yarın doktor kontrolümde var. İşte bekleyemiyorum bir türlü..
İçinizden böyle böyle bir durum yaayan var mı hiç?
Kızlar birşey sorucam.... Ben yaklaşık 2 haftadır düzenli olarak oğluşumun hareketlerini her gün hissediyordum. Hatta içimden şimdiden böyleyse ilerleyen aylarda nasıl olucak diye düşünüyordum. Ama 2 gündür hiç hissetmiyorumHerhangi bir ağrım, sızım birşey yok çok şükür. Sanki 2 günde birden karnım daha bir büyüdü gibi. Belki de normal ama ben paniir durum yaptım galiba birazcık. Yarın doktor kontrolümde var. İşte bekleyemiyorum bir türlü..
amin inş canım hepimiz inş saglıkla kucagımıza alalımamin canım, hadi gözün aydın bakalım :)
hayırlı olsun canım oğlun, sağlıkla büyüt inşallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?