2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353

Canım benımde gideceğim yer 252 TL. Özelbir hastaneye gidiyorum ben de. nORMALDA sigortayla anlaşması var ama bu doktor prof dışarıdan geliyor hastaneye belirli günlerde, o yuzden pahalı

Ben ikili testime 300 TL vermiştim. Çok daha uyguna yapılan yerlerde yaptıran arkadaşlar var. bEN EVime yakın diye buraya devam ediyorum. Ama ticarete dökülmüş bu işler ne yazık ki...

teşekkür edrim teyzesi biz biraz geç ögrendik paşamın anca gönlü olduda gösterdi

ben 22. haftadayım, hala da net göremedik ama kız oldugu kesin gibi bişeydi en son gittiğimzde
daha önce erkek dedikleri için bir türlü emin olamıyoruz

kızlar ayrıntılıda yüzde yüz belli olur mu cinsiyet

ben geçen cuma yaptırdım bursadayım özel doruk hastanesinde yaptırdım
normalde 120 tl ssk ile anlaşmalı 90 mış ama benim işyeri anlaşmam var hastaneyle 78 tl ye yaptırdım canım

canım çok pahalı okadar çok para vermene gerek yok aslında ben devlete ait ünv. hastanesinde ücretsiz yaptırdım hem de prof. inceledi bir araştır

canım haklısın ama ben doktorada özele gidiyorum ssk ile anlaşması yok oda beni buraya yolluyor. galiba bunun ceremesini çekiyorum. her şey para özelde. devlette de ilgi alaka yok ne biçim ülkede yaşıyoruz anlamaıdm. geçen acile gittik orda bile sıra verildi oturup ekranda isminiz yanınca içeri girin diyo kız. resmen rezillik sağlık kurumları

sağol canım..Maalesef bi iki kişi var ama çok uzak oturuyorlar bana, komşu desen iki komşum var yaşlı bi de kafa dengi değiliz insanlar çok bencil kimsenin kimseden haberi yok...Amin tatlı bebişim benim arkadaşım olack inşallah

canım oğluşun hayırlı olsun allah sağlıkla kucağına almayı nasib etsin inşalllah..
allah razı olsun amin inş hepimizinki inş

benimde işte yeni belli oldu
dr çok çabaladı sonunda gösterdi
kızımdada 5.5 aylıktım ögrenmiştim
çocugun pozisyonuyla alakalı sanırım

ben geçen cuma yaptırdım bursadayım özel doruk hastanesinde yaptırdım
normalde 120 tl ssk ile anlaşmalı 90 mış ama benim işyeri anlaşmam var hastaneyle 78 tl ye yaptırdım canım

teşekkür ederim canım bende pembe maviye gidiyorum o yüzden bu kadar pahalı anlaşması yok. doktor muhtemelen kendisinin de para kazanabileceği yerde istiyo(( dorukta hangi doktor?

yine de şükür canım ya önceden daha da berbatmış devletler
son 5*6 senede yapılan düzenlemeler bayagı düzeltti hastahaneleri

ama yne de özellere gitmek zorunda kalıyoruz işte mecbur
hele bir de kadın doğum kritik bir alan sonuçta, insan güvenli bir ortam istiyor

canım benimki de seninle aynı durum.. özel bi yer doktor iki yer ismi verddi biri 225 diğeri 550 dedi hepte.. nasıl bi iş anlamıyorum nerden uçuyo bu merkezler. ne yazıkki doktorda buraya git dediği için yaptırmak zorunda kalıyorum kafama göre takılamıyorum..

canım ben bursa da yaşıyorum tamam kalabalık bi şehir ama inan devlet hastanelerine gitmek sabır zaman istiyor

ben 14+2 deydim ayrıntılı usg de kızım olucağını öğrenmiştim yüzde yüz yani.

canım ben bursa da yaşıyorum tamam kalabalık bi şehir ama inan devlet hastanelerine gitmek sabır zaman istiyor

Allah muhtac etmesin eksikliklerini de vermesin ne diyelim

ben 14+2 deydim ayrıntılı usg de kızım olucağını öğrenmiştim yüzde yüz yani.

aa 14 haftalık ayrıntılı için çok erken değil mi:26:
Allah sağlıklı bir evlad versin canım
bu arada sen iyileştin mi, sağlığın nasıl?

selam kızlar bugün randevum vardı pediatrik kardiyoloji de oğluşum KAANın kalbine bakıldı Allaha şükür hiçbir sorun çıkmadı darısı tüm hamişlere....
amin canım, hadi gözün aydın bakalım :)

selam güzel anneler ve bebişleri NASILSINIZ .....
BEBİŞİMİN CİNSİYETİNİ ÖGRENDİM PAŞAM GELİYOMUŞ
BİR OGLUM OLUYOMUŞ İNŞALLAH
DARISIDA HAYIRLISINDAN HERKEZE OLSUN İNŞALLAH......
hayırlı olsun canım oğlun, sağlıkla büyüt inşallah :)

Kızlar birşey sorucam.... Ben yaklaşık 2 haftadır düzenli olarak oğluşumun hareketlerini her gün hissediyordum. Hatta içimden şimdiden böyleyse ilerleyen aylarda nasıl olucak diye düşünüyordum. Ama 2 gündür hiç hissetmiyorum Herhangi bir ağrım, sızım birşey yok çok şükür. Sanki 2 günde birden karnım daha bir büyüdü gibi. Belki de normal ama ben paniir durum yaptım galiba birazcık. Yarın doktor kontrolümde var. İşte bekleyemiyorum bir türlü..

İçinizden böyle böyle bir durum yaayan var mı hiç?

ben normal muayeneye gitmiştim ilk olarak.perinotoloji uzmanı aynı zamanda.muayene parası 200tl ayrıntılı usg si falan hepsi içinde yani.gitmişken baktı inceledi herşeyini biraz erken tabi dedi.1 ay sonra çağırmıştı hastanede olduğum için gidemedim.sonra hastaneden 6 eylüle gün verincede oraya gitmeye karar verdim.sağlığım genel olarak iyi şikayetlerim azaldı hatta yok diyebilirim.ama tahlillerim daha yükselmedi heran enfeksiyon kapma riskim var.koruyorum kendimi dışarıya çıksam bile maske kullanıyorum.

ben hastaneye yattığımda ozamanlar yeni yeni hissediyodum.yattığım gün hiç duymadım ertesi güne kadar bekledimtabi insan braz telaş yapıyo.bide durumum kötü olduğu için kendimi hazırlamıştım en kötüye.
ama kuruntu yapmışım aklına kötü şeyler getirme.dümdüz uzan tatlı bişeyler ye.belki daha rahat duyabilirsin tekmelerini.

beninki şöyle mesela 2 gün önce çoook oynuyor tık tık vuruyorrrdu.bugün ve dün hiç kıpırmadııı.yani ben hissetmedim.endişelenecek bir şey yok sanırım...ağrı sızı yoksa

amin canım, hadi gözün aydın bakalım :)

hayırlı olsun canım oğlun, sağlıkla büyüt inşallah :)
amin inş canım hepimiz inş saglıkla kucagımıza alalım

benim sıpacık hiç hareket etmiyo dr dedim normal dedi
korkma canım normaldir onlar sürekli olmaz zati
senin ogluş hareketli olacak sanırım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…