ben hastaneye yattığımda ozamanlar yeni yeni hissediyodum.yattığım gün hiç duymadım ertesi güne kadar bekledimtabi insan braz telaş yapıyo.bide durumum kötü olduğu için kendimi hazırlamıştım en kötüye.
ama kuruntu yapmışım aklına kötü şeyler getirme.dümdüz uzan tatlı bişeyler ye.belki daha rahat duyabilirsin tekmelerini.
mevsimi değil biliyorum ama benim canım karnabahar istedi, bulunabilir mi bu mevsimde acepp???
Kızlar birşey sorucam.... Ben yaklaşık 2 haftadır düzenli olarak oğluşumun hareketlerini her gün hissediyordum. Hatta içimden şimdiden böyleyse ilerleyen aylarda nasıl olucak diye düşünüyordum. Ama 2 gündür hiç hissetmiyorumHerhangi bir ağrım, sızım birşey yok çok şükür. Sanki 2 günde birden karnım daha bir büyüdü gibi. Belki de normal ama ben paniir durum yaptım galiba birazcık. Yarın doktor kontrolümde var. İşte bekleyemiyorum bir türlü..
İçinizden böyle böyle bir durum yaayan var mı hiç?
selam güzel anneler ve bebişleri NASILSINIZ .....
BEBİŞİMİN CİNSİYETİNİ ÖGRENDİMPAŞAM GELİYOMUŞ
BİR OGLUM OLUYOMUŞ İNŞALLAH
DARISIDA HAYIRLISINDAN HERKEZE OLSUN İNŞALLAH......
selam kızlar bugün randevum vardı pediatrik kardiyoloji de oğluşum KAANın kalbine bakıldı Allaha şükür hiçbir sorun çıkmadı darısı tüm hamişlere....
slm arkadaşlar bişey sormak istiyorum izlere ayrıntılı ultrason için randevu alıcam özel bi yerde yapılacak fiyatına 225 dendi çok mu pahalı normal mi sizce? ssk anlaşması olmayan bi yer. sizler kaça yaptıracaksınız yada yaptırdınız?
mevsimi değil biliyorum ama benim canım karnabahar istedi, bulunabilir mi bu mevsimde acepp???
ayyyy özlemişim kuzumu yaa :)) ayy inşallah ağrı yapmaz :)aynen öyle güzel geliyor ki kalp sesi,,bende bugün aşı oldum banada dinletti..bakalım ağrı konusunda ne olacak şimdilik yokta sonra ne olur bilmem..
tugba kız sen haklıymışsın ikeadan hensvik serisinin alt açma masasını inceledim gerçekten eğreti geldi banada almaktan vazgeçtim..malm şifonyer alıp onun üstüne yaptıracağım alt açma tablası..
ohhh maşşallahhh gözünaydın cnmmmmselam kızlar bugün randevum vardı pediatrik kardiyoloji de oğluşum KAANın kalbine bakıldı Allaha şükür hiçbir sorun çıkmadı darısı tüm hamişlere....
Kızlar birşey sorucam.... Ben yaklaşık 2 haftadır düzenli olarak oğluşumun hareketlerini her gün hissediyordum. Hatta içimden şimdiden böyleyse ilerleyen aylarda nasıl olucak diye düşünüyordum. Ama 2 gündür hiç hissetmiyorumHerhangi bir ağrım, sızım birşey yok çok şükür. Sanki 2 günde birden karnım daha bir büyüdü gibi. Belki de normal ama ben paniir durum yaptım galiba birazcık. Yarın doktor kontrolümde var. İşte bekleyemiyorum bir türlü..
evet ya olabilir, ben bunu hic düşünmemiştim..ahh cnm yaaa ben aslında kışın haşlayıp atıyodum çok severim ben çünkü ama bitti bi etrafına sorsan belki dolaplarında donmuş vardır :)
ayyyy özlemişim kuzumu yaa :)) ayy inşallah ağrı yapmaz :)
yaaa demiştim ben sanaaa çok kötü o :) evet çok mantıklı bende öle düşünüyorum bakalım napıcaz zaten bebek odasını almak için 30 haftamı beklicem :)
teşekkür edriz teyzesi rabbim tamamına erdirsin hepimizinkini inşhayırlı olsun cnaım oğlusun :)
oh maşallah :)
canım pahalı geldı bana ama sen bilirsin baksa yerlerede bak ıstersen bı
vardır canım yaa :)
buyrun bakalım bu da benim göbiş
maşallah canım maşallah sana
maşallah canım maşallah sana
buyrun bakalım bu da benim göbiş
cnm panik yapma kesin oynuyodur ama sen hissetmiyosundur merak etme herşey yolunda :)) bende dün hiç hissetmedim bugün hissediyorum bak istersen söle yap bi çikolata yee ve uzan dinle eminim kıpırtılar başlıcaktır :)
canım çok normal bu haftaalrda hergun aynı skeılde hareket olmaıs gerekmıo
benım kızçem de öle 2-3 bakıson kıpır kıpır bı gun hıs hareket yok tek tuk fln
mınık mınık dokunuslar normal yanı dun doktorumda dedi daha ben sormadan bazı gunler
hareket hıssedemeyebılrısın normal cunku bebek organ gelısımını genelde uykuda gecırır
hareket etse bıle hıssedemeyebılrısın hafıf hareket eder dedi...
7. ayıdn aoslan ve 2 gun hareket etmıo desen cidden bı sorun var demektir ama
su an ıcın panık yapocak bısı old snamıorm canım yıne de rahatlamak ıcınd r na gozuk tabıı :)
maşallah canım benim..ben bu göbişleri 1-2 ay sonra merak ediyorum...
büyük mü yıldız yaa 19 haftaya göre :)))))
aaaaa bizim bebişler aynı tarihte doğuyomuş yaa şimdi gördüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?