2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353

Canım çok sağol. Yarın doktora gitsem içim rahatlıcak inşallah...

mevsimi değil biliyorum ama benim canım karnabahar istedi, bulunabilir mi bu mevsimde acepp???

büyük marketlerde bulabilirsin canım..carrefourda mesela..

gayet normal canım endişelenecek bişey yok..yarın doktora gidince göreceksin

selam güzel anneler ve bebişleri NASILSINIZ .....
BEBİŞİMİN CİNSİYETİNİ ÖGRENDİM PAŞAM GELİYOMUŞ
BİR OGLUM OLUYOMUŞ İNŞALLAH
DARISIDA HAYIRLISINDAN HERKEZE OLSUN İNŞALLAH......

hayırlı olsun cnaım oğlusun :)

selam kızlar bugün randevum vardı pediatrik kardiyoloji de oğluşum KAANın kalbine bakıldı Allaha şükür hiçbir sorun çıkmadı darısı tüm hamişlere....

oh maşallah :)

canım pahalı geldı bana ama sen bilirsin baksa yerlerede bak ıstersen bı

mevsimi değil biliyorum ama benim canım karnabahar istedi, bulunabilir mi bu mevsimde acepp???

vardır canım yaa :)

ayyyy özlemişim kuzumu yaa :)) ayy inşallah ağrı yapmaz :)
yaaa demiştim ben sanaaa çok kötü o :) evet çok mantıklı bende öle düşünüyorum bakalım napıcaz zaten bebek odasını almak için 30 haftamı beklicem :)
selam kızlar bugün randevum vardı pediatrik kardiyoloji de oğluşum KAANın kalbine bakıldı Allaha şükür hiçbir sorun çıkmadı darısı tüm hamişlere....
ohhh maşşallahhh gözünaydın cnmmmm

ahh cnm yaaa ben aslında kışın haşlayıp atıyodum çok severim ben çünkü ama bitti bi etrafına sorsan belki dolaplarında donmuş vardır :)

canım çok normal bu haftaalrda hergun aynı skeılde hareket olmaıs gerekmıo

benım kızçem de öle 2-3 bakıson kıpır kıpır bı gun hıs hareket yok tek tuk fln

mınık mınık dokunuslar normal yanı dun doktorumda dedi daha ben sormadan bazı gunler

hareket hıssedemeyebılrısın normal cunku bebek organ gelısımını genelde uykuda gecırır

hareket etse bıle hıssedemeyebılrısın hafıf hareket eder dedi...

7. ayıdn aoslan ve 2 gun hareket etmıo desen cidden bı sorun var demektir ama

su an ıcın panık yapocak bısı old snamıorm canım yıne de rahatlamak ıcınd r na gozuk tabıı :)

cnm panik yapma kesin oynuyodur ama sen hissetmiyosundur merak etme herşey yolunda :)) bende dün hiç hissetmedim bugün hissediyorum bak istersen söle yap bi çikolata yee ve uzan dinle eminim kıpırtılar başlıcaktır :)

ahh cnm yaaa ben aslında kışın haşlayıp atıyodum çok severim ben çünkü ama bitti bi etrafına sorsan belki dolaplarında donmuş vardır :)
evet ya olabilir, ben bunu hic düşünmemiştim.. ama aynı lezzette oluyo mu, dipfriz bazı sebzelerin tadını değiştirebiliyor..

Eki Görüntüle 498673
kızlar 24. haftadayım bu da benim göbişim

ayy cok güzell.. sen 24.haftada bölesin benim sana yakın göbişim var şu an ben napim

bende öyle düşünüyorum..kurban bayramından sonra yavaş yavaş hazırlıklara başlarız..badana boya yapılacak odamız..odasını ve odayala alakalı ıvır zıvırı ikeadan sipariş vermeyi planlıyorum, bulunduğum şehirde ikea yok çünkü..anca kargonun ulaşması, stok olur olmaz derken hazır bekleriz bebişimi..birde boya ve mobilya kokusu uçup gitsin istiyorum bebek gelene kadar..

Eki Görüntüle 498673
kızlar 24. haftadayım bu da benim göbişim

ay ay ay yerim senin göbişi...maşallah

ben çok rahat bir anne olucam sanırım, ya da siz fazla endişelisiniz:))
bebeğim bazen öyle hareket ediyor ki dakikalarca hiç durmuyor sanki
ama dünden beri hiç hareket etmiyo çok duragan bir halde
aklıma da hiç kötü bişey getirmedim yani sürekli dans edecek değil ya

Canım dediğini yapıcam mutlaka. Evde de hiç çikolata yok. Eşime hemen sipariş verdim. :)

Haklısın. İşte insan ister istemez panik yapıyor. İyi ki burası var da, böyle durumları birbirimizle paylaşıp, birbirimizi sakinleştirebiliyoruz. Çok sağol canım.

kızlar çatlaklar için kullandığım, çevremde de doğum yapan arkadaşlarımın kullandığı bir krem var Lierac diye. Kullanan herkes çok mennun. Ben de aldım bundan ama eczaneden 80 Lira. Şimdi tesadüfen netten gördüm. Sizce bu kadar ucuz olması normal mi? Sahte falan olabilir mi? 2 kutu alırım verdiğim paraya.

Link bu; http://www.unnado.com/kampanya_detay.php?kampanya_id=TXpBNE1BPT0=

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…