kızlar çatlaklar için kullandığım, çevremde de doğum yapan arkadaşlarımın kullandığı bir krem var Lierac diye. Kullanan herkes çok mennun. Ben de aldım bundan ama eczaneden 80 Lira. Şimdi tesadüfen netten gördüm. Sizce bu kadar ucuz olması normal mi? Sahte falan olabilir mi? 2 kutu alırım verdiğim paraya.
Link bu; http://www.unnado.com/kampanya_detay.php?kampanya_id=TXpBNE1BPT0=
sen de koysana foto orkide, senin göbiş ne alemde :))
çok ucuz canım bilmiyorum bişey diyemicem
ben 70 e aldım avm den
ama daha kullanmaya başlamadım, sizde çatlaklar oluştu mu hanımlar?
maşallah canım benim..ben bu göbişleri 1-2 ay sonra merak ediyorum...
yok canım ya normaldir ,benimki daha büyük çorabımı giyemiyorum
,aman saglıklı olsunlar da önemli deyil
evt aynı zamana dek geliyomuş,senin bebiş kızmı erkek mi?
çok ucuz canım bilmiyorum bişey diyemicem
ben 70 e aldım avm den
ama daha kullanmaya başlamadım, sizde çatlaklar oluştu mu hanımlar?
benim çatlaklarım vardı zaten ,ikinci bebiş oldugu için,ama şimdide kilo alıyorum kollarım baldırlarım çatlamaya başlamış sonumu merak ediyorum sönmüş balon gibi olurum sanırım
ya ben bi hevesle görümceme yağ yaptırdım, icinde bi sürü yağ var. emin olduklarım, zeytin yağı coğunlukta olmak üzere, susam, okaliptus, limon daha var da hatırlayamadım şimdi.. 6-7 ceşit yağ.. güzellik uzmanı da kendisi
daha önce bircok müşterisine dr onayı ile yapmış ve kimse catlamadı dedi, bilmiyorum artık deniycem bakalım, bi kac kez sürdüm ben de ama unutuyorum her gece süremiyorum.. bi hevesle yaptırdım kıza ama
oo benimde oglum olacak inşallah canım aynı gün paşalarımız gelecek desene buradan yine yazarız benim oglan şunu yaptı falan diye ne güzelbenim oğlum olucak canım allah nasip ederse :)
senin neydi??
ya ben bi hevesle görümceme yağ yaptırdım, icinde bi sürü yağ var. emin olduklarım, zeytin yağı coğunlukta olmak üzere, susam, okaliptus, limon daha var da hatırlayamadım şimdi.. 6-7 ceşit yağ.. güzellik uzmanı da kendisi
daha önce bircok müşterisine dr onayı ile yapmış ve kimse catlamadı dedi, bilmiyorum artık deniycem bakalım, bi kac kez sürdüm ben de ama unutuyorum her gece süremiyorum.. bi hevesle yaptırdım kıza ama
b12 testi yaptımı doktorun sana??kızlar dr elevitin yanında benexol (b1,b6,b12) vitamin ve ferro sanol demir hapı verdi. demir hapı tamam da çok fazla b vitamini alıyomuşum gibi geldi bana, elevitte de var çünkü. bir arkadaş fazla vitamin almak çocukta zeka geriliği yapar demiş. dr kan testi yapmadan verdi bir de bunları. hepsini birden içmem doğru mu sizce???
Herkes marincap kullanıyormuş.Bana doktorum farklı bir hap verdi,4-5 gündür onu kullanıyorum. Ama şuan ismini hatırlamıyorum.Ben de doktoruma balık yiyemediğimi söyledim de onun üzerine verdi hapı ama sizin gibi her gün içsem mi bir zararı olur mu acaba diye merak etmiştim.Neyse 2 güne bir içmeye devam edeyim :)
slm arkadaşlar bişey sormak istiyorum izlere ayrıntılı ultrason için randevu alıcam özel bi yerde yapılacak fiyatına 225 dendi çok mu pahalı normal mi sizce? ssk anlaşması olmayan bi yer. sizler kaça yaptıracaksınız yada yaptırdınız?
ben 22. haftadayım, hala da net göremedik ama kız oldugu kesin gibi bişeydi en son gittiğimzde
daha önce erkek dedikleri için bir türlü emin olamıyoruz
kızlar ayrıntılıda yüzde yüz belli olur mu cinsiyet
3 kere gittim cinsiyeti için üçündede bacaklarını havaya kaldırmış ayırmış şekildeydi pozisyonu.benimki utanmaz birazallah razı olsun amin inş hepimizinki inş
benimde işte yeni belli oldu
dr çok çabaladı sonunda gösterdi
kızımdada 5.5 aylıktım ögrenmiştim
çocugun pozisyonuyla alakalı sanırım
benim ikinci gebeligim oldugu için şuan bi çatlama patlama yok henüzsönmüş balon hee
ayyy ben çatlamak istemiyorum yaa korkulu rüyam resmen
duba gbi şişip kilo almak korkunç gelmiyor ama çatlamak
bu arada benim göğüs uçlarım çok karardı kızlar sizde de oldu mu?
ferro sanol benide cok fena yaptı doktora söledim feramet verdi.bu bulantı filan yapmadı memnunumsiz böyle vitaminlerden bahsedince kendimi suçlu hissediyorum
ben demir ilacı bile kullanamıyorum midemi fena hale getiriyor ve bütün gün kusuyorum resmen
elevit bile kusturuyor beni hem de bütün gün
doktoruma söyledim midemi bozmayacak bir demir ilacı verdi onu kullanmaya başlicam
ferro sanol benide cok fena yaptı doktora söledim feramet verdi.bu bulantı filan yapmadı memnunum
doktorum yemekle birlikte kullanabilirisn dedi,eczacı yemekten 2 saat sonra dedi.ben öglen yemeginden 2 saat önce içiyorum
elevitin iştah acma olasılıgı oldugu için ben gece yatmadan alıyorum mide bulantısı yaşamıyorum.ama gün içinde içtigimde midemi agrıtıyor
benim ikinci gebeligim oldugu için şuan bi çatlama patlama yok henüz
olsada hiçç farketmez bikini giymek gibi bi derdim yok.kocam için ve benim içinde çatlak hiçç sorun degil.
hamilelikte ve sonrasında bi süre kötü görünüyor catlaklar
ama sonrasında cokta belli olmuyorr.hiç dert edilcek bişi degil
sadece göbek cok kötü oluyor sönmüş balon gibi.onuda sporla toparladım ben.gayet güzel oldu
bu arada benim meme ucum 12. haftada kararmaya başladı.
tesettürlüyüm bikini derdim yok benim de
kocamın da pek umrunda olmuyor bu tarz şeyler ama ben istemem kesinlikle çatlak görmeyi vücudumda
oy maşallahh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?