2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353

çok ucuz canım bilmiyorum bişey diyemicem
ben 70 e aldım avm den

ama daha kullanmaya başlamadım, sizde çatlaklar oluştu mu hanımlar?

ben 70 e aldım avm den

benim çatlaklarım vardı zaten ,ikinci bebiş oldugu için,ama şimdide kilo alıyorum kollarım baldırlarım çatlamaya başlamış sonumu merak ediyorum sönmüş balon gibi olurum sanırım

maşallah canım benim..ben bu göbişleri 1-2 ay sonra merak ediyorum...

yok canım ya normaldir ,benimki daha büyük çorabımı giyemiyorum
,aman saglıklı olsunlar da önemli deyil
evt aynı zamana dek geliyomuş,senin bebiş kızmı erkek mi?

benim oğlum olucak canım allah nasip ederse :)
senin neydi??

ben 70 e aldım avm den

ya ben bi hevesle görümceme yağ yaptırdım, icinde bi sürü yağ var. emin olduklarım, zeytin yağı coğunlukta olmak üzere, susam, okaliptus, limon daha var da hatırlayamadım şimdi.. 6-7 ceşit yağ.. güzellik uzmanı da kendisi
daha önce bircok müşterisine dr onayı ile yapmış ve kimse catlamadı dedi, bilmiyorum artık deniycem bakalım, bi kac kez sürdüm ben de ama unutuyorum her gece süremiyorum.. bi hevesle yaptırdım kıza ama

benim çatlaklarım vardı zaten ,ikinci bebiş oldugu için,ama şimdide kilo alıyorum kollarım baldırlarım çatlamaya başlamış sonumu merak ediyorum sönmüş balon gibi olurum sanırım

sönmüş balon hee

ayyy ben çatlamak istemiyorum yaa korkulu rüyam resmen
duba gbi şişip kilo almak korkunç gelmiyor ama çatlamak

bu arada benim göğüs uçlarım çok karardı kızlar sizde de oldu mu?

benim göbeğimde aşırı tüylenme oldu aherdo, eşimle yarışıcaz yakında (

o yüzden yağlardan uzak duruyorum daha beter olur diye

oo benimde oglum olacak inşallah canım aynı gün paşalarımız gelecek desene buradan yine yazarız benim oglan şunu yaptı falan diye ne güzel

canım ben zeytinyağ kullanıyorum..çokta memnunum cildim yumuşacık oluyor sürdükten sonra..tavsize ederim..tabi seninkide iyimiş..güzellik uzmanı görümcemiz yok ne yapalım...

b12 testi yaptımı doktorun sana??
eger b12 testi yapmadan b12 vitamini verdiyse bence kullanmasan iyi olur.cünkü b vitaminleri iştah acar ve kilo yapar.
ama eksiklik varsa tabiki kullanmalısın .gece yatmadan içsen iyi olur senin için.
ben demir ,elevit ve omega3 kullanıyorum. demirim eksik zaten kullanmak zorundayım
beslenmeme cok dikkat etmedigim için elevit takviyeninde gereksiz oldugunu düşünmüyorum
omega 3 hamilelik ve emzirme döneminde olmazsa olmazlardan.

siz böyle vitaminlerden bahsedince kendimi suçlu hissediyorum
ben demir ilacı bile kullanamıyorum midemi fena hale getiriyor ve bütün gün kusuyorum resmen
elevit bile kusturuyor beni hem de bütün gün

doktoruma söyledim midemi bozmayacak bir demir ilacı verdi onu kullanmaya başlicam

kaç mg kulladıgın balık yagı?
500 mg ise hergün ,1000 mg ise gün aşırı kullanabilirisn
benimkinin markası Carlson.içerisinde A vitamini yok.biliyorsunuz hamilelikte kullanılan balık yaglarının içinde a vit.olmaması gerekiyor.
balıgın gövdesinden yapılan balık yagları tercih edilmeli

cok pahalı bence.ünv hastanelerinde ücretsiz yapılıyor araştır istersen.
Ankarada oturanlar için Ank tıp cebeci hastanesinde yapılıyor ayrıntılı usg bilginiz olsun

ben emin olmak için 3 farklı doktora gittim.belirsizlik cok sinir bozucu oluyorr
sende bi an önce ögren bu ikilemden kurtul bence

allah razı olsun amin inş hepimizinki inş
benimde işte yeni belli oldu
dr çok çabaladı sonunda gösterdi
kızımdada 5.5 aylıktım ögrenmiştim
çocugun pozisyonuyla alakalı sanırım
3 kere gittim cinsiyeti için üçündede bacaklarını havaya kaldırmış ayırmış şekildeydi pozisyonu.benimki utanmaz biraz
bu arada hayırlı olsun oglun.
sönmüş balon hee

ayyy ben çatlamak istemiyorum yaa korkulu rüyam resmen
duba gbi şişip kilo almak korkunç gelmiyor ama çatlamak

bu arada benim göğüs uçlarım çok karardı kızlar sizde de oldu mu?
benim ikinci gebeligim oldugu için şuan bi çatlama patlama yok henüz
olsada hiçç farketmez bikini giymek gibi bi derdim yok.kocam için ve benim içinde çatlak hiçç sorun degil.
hamilelikte ve sonrasında bi süre kötü görünüyor catlaklar
ama sonrasında cokta belli olmuyorr.hiç dert edilcek bişi degil
sadece göbek cok kötü oluyor sönmüş balon gibi.onuda sporla toparladım ben.gayet güzel oldu

bu arada benim meme ucum 12. haftada kararmaya başladı.

Son düzenleme:
ferro sanol benide cok fena yaptı doktora söledim feramet verdi.bu bulantı filan yapmadı memnunum
doktorum yemekle birlikte kullanabilirisn dedi,eczacı yemekten 2 saat sonra dedi.ben öglen yemeginden 2 saat önce içiyorum

elevitin iştah acma olasılıgı oldugu için ben gece yatmadan alıyorum mide bulantısı yaşamıyorum.ama gün içinde içtigimde midemi agrıtıyor

eleviti ben de gece yatmadan önce içiyordum zaten ama gece bile uykumdan uyanıyrdum bulantıyla
benim hamileliğimin ilk 17 haftası çok kötüydü, 9 kilo vermiştim
tam mide bulantısından kurtuluşken tekrar yaşamak beni çok ürkütüyo

tesettürlüyüm bikini derdim yok benim de
kocamın da pek umrunda olmuyor bu tarz şeyler ama ben istemem kesinlikle çatlak görmeyi vücudumda

tesettürlüyüm bikini derdim yok benim de
kocamın da pek umrunda olmuyor bu tarz şeyler ama ben istemem kesinlikle çatlak görmeyi vücudumda

şimdi görmek istememen normal.bebegini dogurup onunla birlikte koşturmaya başladıgında emin ol çatlak patlak umrunda olmıcak.
ayrıca normal dogum yaptıgında alttan dikiş izin olcak
sezeryan olursan göbeginin altında dikiş izin olcak.yani bunlar hamilelikte nasıl normal ise çatlamakta cok normal.çatlamayı kremlerle filan engelleyemezsinizz,bu tamamen genetik.iç karnın geniş ise cok catlamazsın
ama degilse istedigin kadar kremlere para dökkk harita gibi olursun.

ben göbegimi nemli tutmak için bebeyagı ,zeytin yagı yada herhangi bi nemlendirici kullandım
bizim gelin Lierac kullandı en az benimki kadar o da catladı.

Son düzenleme:
Merhaba kızlar nasılsınız, ben 3 haftadır tatilde olduğumdan sizlerden bayağı uzak kaldım. Vallahi geçmişi okumaya takatim yok. Bu arada 5. aya gireceğiz ama hala cinsiyeti öğrenemedik. İnşallah ayın 11 inde kocişle göreceğiz, miniğim babasının şerefine gösterirse kendini

Kendinize çok bakın tabi bebişlere deeeeeeeeee

Iyı aksamlar kızlar ben sıze bırsey danısmak ıstıyorum ben genel bı kan testı yaptım doktorum kanımın ve proteınımın dusuk cıktıgını soyledı kan kolayda proteınım nasıl cıkcak bılemedım balıgı zorlada olsa yıyorum ama ılk 4 ay hıc yemedım et ve tavukla aram ıyı neyapıcam bana akıl verın lutfen

İyi aksamlar kizlar nasilsiniz biz iiz cok sükür sık sık giremiyorum internet paketim bitti ve esim gelince teli elinden kaptim hemen ay diyorum şu adama net taktiralim eve diye ama hic orali olmuyo telefonla cok zor oluyo bu arada bende göbüşümü eklemek istiyorum ama telden beceremedim bi türlü bu yaz tatil yapamaik bende en azindan bi kac gun istanbula gidelim diyorum esime ama bakalim hayirlisi benden bu kadar güzel anneler kendinize ii bakin optum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…