teşekkür ederim canım bende pembe maviye gidiyorum o yüzden bu kadar pahalı anlaşması yok. doktor muhtemelen kendisinin de para kazanabileceği yerde istiyo(( dorukta hangi doktor?
Selam Arkadaşlar, bu üçlü testi çıkaran adamlara bişey demiyorum, insanı üzmekten başka bişeye yaramıyor. Benim üçlü testim kötü çıkmıştı, zaten kızıma hamileykende (8 sene önce) kötü çıkmıştı, amniyosentez olmuştum. Neyse geçen cuma kayseride perinotoloji alanında uzman profa (ücreti 25 TL) ayrıntılı ultrasyon için gittim. bebeğimin beyin gelişimi, kalp, böbrek, kemikleri, elleri vs... heryerini yaklaşık birbuçuk saat inceledi, Allah'a şükür hiçbir sorun çıkmadı, amniyosentezede gerek olmadığını söyledi. Rabbim kimseyi korktuğuna uğratmasın.
Kızlar bu elevit kilo aldırıyor mu, benim kilo sorunum var şuana kadar da 6 kilo aldım, bu ilaç hakkında düşüncelerinizi paylaşırsanız sevinirim...
Ablaaaaaa(o kendini biliyor) :) site özel mesaj göndermeme izin vermiyor. gönderdiğim mesaj sayısı yetersizmiş. sana bahsettiğim foruma kaydolursan oradan mesajlasabiliriz. öptüm
Parazit oldum diğer arkadaşlar kusura bakmayın. Hepiniz bebişlerinize sağlıkla kavuşursunuz umarım.
Selam Arkadaşlar, bu üçlü testi çıkaran adamlara bişey demiyorum, insanı üzmekten başka bişeye yaramıyor. Benim üçlü testim kötü çıkmıştı, zaten kızıma hamileykende (8 sene önce) kötü çıkmıştı, amniyosentez olmuştum. Neyse geçen cuma kayseride perinotoloji alanında uzman profa (ücreti 25 TL) ayrıntılı ultrasyon için gittim. bebeğimin beyin gelişimi, kalp, böbrek, kemikleri, elleri vs... heryerini yaklaşık birbuçuk saat inceledi, Allah'a şükür hiçbir sorun çıkmadı, amniyosentezede gerek olmadığını söyledi. Rabbim kimseyi korktuğuna uğratmasın.
Kızlar bu elevit kilo aldırıyor mu, benim kilo sorunum var şuana kadar da 6 kilo aldım, bu ilaç hakkında düşüncelerinizi paylaşırsanız sevinirim...
cnm benim o testler kötüde çıksa bi ihtimal zaten.kaç tane tanıdığım var böle testleri kötü çıkıpta profesörlerin amniyosentez almaya gerek bile duymadığı senin gibi.. tabi o süreç zorlu bi süreçtir bende çok korktum ama benim testlerim iyi çıktı şükür.sende üzülme cin gibi bi çocuğun olur inşallahSelam Arkadaşlar, bu üçlü testi çıkaran adamlara bişey demiyorum, insanı üzmekten başka bişeye yaramıyor. Benim üçlü testim kötü çıkmıştı, zaten kızıma hamileykende (8 sene önce) kötü çıkmıştı, amniyosentez olmuştum. Neyse geçen cuma kayseride perinotoloji alanında uzman profa (ücreti 25 TL) ayrıntılı ultrasyon için gittim. bebeğimin beyin gelişimi, kalp, böbrek, kemikleri, elleri vs... heryerini yaklaşık birbuçuk saat inceledi, Allah'a şükür hiçbir sorun çıkmadı, amniyosentezede gerek olmadığını söyledi. Rabbim kimseyi korktuğuna uğratmasın.
benim göbeğimde aşırı tüylenme oldu aherdo, eşimle yarışıcaz yakında(
o yüzden yağlardan uzak duruyorum daha beter olur diye
Iyı aksamlar kızlar ben sıze bırsey danısmak ıstıyorum ben genel bı kan testı yaptım doktorum kanımın ve proteınımın dusuk cıktıgını soyledı kan kolayda proteınım nasıl cıkcak bılemedım balıgı zorlada olsa yıyorum ama ılk 4 ay hıc yemedım et ve tavukla aram ıyı neyapıcam bana akıl verın lutfen
slm arkadaslar benım kızım olacak aklımda kız ısımlerı olark hıranur belınay cansu ve nazlı var sızce hangısı veya sızde bana bıkac ısım soyler mısınz ay she senın kıde kız mı canım
aa süper yıldızz :)) paylaşırız tabi kii.. oğluşumun hareketlerini hic hissetmedim canım sen hissediyo musun??oo benimde oglum olacak inşallah canım aynı gün paşalarımız gelecek desene buradan yine yazarız benim oglan şunu yaptı falan diye ne güzel
:)))) evet şanslıyım o konuda. ben kozmetik bişey düşünüyodum arkadaşım roc kullanmış, cok da memnun kalmıştı.. bana da önerdi. ama görümcem gerek yok dedi onların hiç biri engel olamıyor çatlamaya o kadar parayı niye vericeksin üstelik kimyasal ben sana yağ karışımı yaparım en güzeli o deyince ben de ok dedim, sonucta bu işin eğitimini almış.. ağanın eli tutulmaz derlercanım ben zeytinyağ kullanıyorum..çokta memnunum cildim yumuşacık oluyor sürdükten sonra..tavsize ederim..tabi seninkide iyimiş..güzellik uzmanı görümcemiz yok ne yapalım...
badem yağı mı kullandın sen, o yapıyomuş tüylenme ama zeytin yağı yapmaz bence pamuk gibi oluyosun ya valla ben seviyorum içim dışım zeytin yağı zaten kendimi bildim bileli başka yağ yemeyiz biz.. egede başka şansın yok zaten :))benim göbeğimde aşırı tüylenme oldu aherdo, eşimle yarışıcaz yakında(
Iyı aksamlar kızlar ben sıze bırsey danısmak ıstıyorum ben genel bı kan testı yaptım doktorum kanımın ve proteınımın dusuk cıktıgını soyledı kan kolayda proteınım nasıl cıkcak bılemedım balıgı zorlada olsa yıyorum ama ılk 4 ay hıc yemedım et ve tavukla aram ıyı neyapıcam bana akıl verın lutfen
öncelikle sonuclarının iyi cıkmasına sevindim, allah büyük..Selam Arkadaşlar, bu üçlü testi çıkaran adamlara bişey demiyorum, insanı üzmekten başka bişeye yaramıyor. Benim üçlü testim kötü çıkmıştı, zaten kızıma hamileykende (8 sene önce) kötü çıkmıştı, amniyosentez olmuştum. Neyse geçen cuma kayseride perinotoloji alanında uzman profa (ücreti 25 TL) ayrıntılı ultrasyon için gittim. bebeğimin beyin gelişimi, kalp, böbrek, kemikleri, elleri vs... heryerini yaklaşık birbuçuk saat inceledi, Allah'a şükür hiçbir sorun çıkmadı, amniyosentezede gerek olmadığını söyledi. Rabbim kimseyi korktuğuna uğratmasın.
cnm söylediğin isimlerden hiranur'u beğendim.bi arkadasımın bebeğinin adıda hira naz.anlamlı isim.bende kızım olsaydı duru koyucaktım.bikaç isim önereyim beğendiklerimden ;ASYA,DURU,ELA,EYLÜL,SUĞRA,ESİLA,DERİNslm arkadaslar benım kızım olacak aklımda kız ısımlerı olark hıranur belınay cansu ve nazlı var sızce hangısı veya sızde bana bıkac ısım soyler mısınz ay she senın kıde kız mı canım
cnm badem yağı kıllanma yapıyor ,ben teyzemin kızının aklına uydum ve vaselin kullanıyorum.birtane bile çatlağım yok şuan göbüşümde,onunda yoktu.güvendim bende vaselin sürüyoruminşallahta olmaz..kokusuz vaselin aldım midem bulanmasın diye.aklınızda olsun..ama bacakalrıma sürmemiştim buaya kadar.bacaklarımda yani dizden yukarısında hafif mor gibi kırmızı gibi kılcal damara benzer çatlaklar oluştu,bacaklarımada sürüyorum artık inş. iş işten geçmemiştircanım göbeğini tüylendiren nedir badem yağı falanmı bende badem yağı kullandım tüyulenmeye başladı bırkatım sadece bacaklarıma sürüyrum
canım senin etle tavukla aran iyi yine sen buna dua et...ben ne et ne tavuk ne balık ne süt ne peynir ne yoğurt nede yumurta yedim ilk 4.5 ay dün sağlık ocağına gitiimde aklım başıma geldi aile hekimine rezil oldum adam ne sorsa yemiyorum dedim....adam ne dese beyenirsin sen niye hamile kaldın dedi....öle korkuttiki beni iyikide korkutmuş.....şimdi midem bulana bulana tavuk yemeye başladım 2 gündür....balık da yicem ama eti bilemiyrum ya ....sütü günde
3 bardak içmeye başladım kızımdan özür diliyorum ona iyi bakamadım.....ama ona kendimi afettiricem....protein eksikliği allah korusun ciddi hasarlar verebiliyomuş bi arkadaşımın ablasınınj bebeğinin kalbi durmuş 4 aylıkken doktor protein eksikliği olabilir demi,ş yavrum beni bırakmadı allahıma şükürler olsun sen dua et valla canım et ve tavukla aram iyi diyosun tabi olmasında eksikliğin balık olsun sadece..allaha emanet bebeğin
aa süper yıldızz :)) paylaşırız tabi kii.. oğluşumun hareketlerini hic hissetmedim canım sen hissediyo musun??oo benimde oglum olacak inşallah canım aynı gün paşalarımız gelecek desene buradan yine yazarız benim oglan şunu yaptı falan diye ne güzel
:)))) evet şanslıyım o konuda. ben kozmetik bişey düşünüyodum arkadaşım roc kullanmış, cok da memnun kalmıştı.. bana da önerdi. ama görümcem gerek yok dedi onların hiç biri engel olamıyor çatlamaya o kadar parayı niye vericeksin üstelik kimyasal ben sana yağ karışımı yaparım en güzeli o deyince ben de ok dedim, sonucta bu işin eğitimini almış.. ağanın eli tutulmaz derlercanım ben zeytinyağ kullanıyorum..çokta memnunum cildim yumuşacık oluyor sürdükten sonra..tavsize ederim..tabi seninkide iyimiş..güzellik uzmanı görümcemiz yok ne yapalım...
badem yağı mı kullandın sen, o yapıyomuş tüylenme ama zeytin yağı yapmaz bence pamuk gibi oluyosun ya valla ben seviyorum içim dışım zeytin yağı zaten kendimi bildim bileli başka yağ yemeyiz biz.. egede başka şansın yok zaten :))benim göbeğimde aşırı tüylenme oldu aherdo, eşimle yarışıcaz yakında(
öncelikle sonuclarının iyi cıkmasına sevindim, allah büyük..Selam Arkadaşlar, bu üçlü testi çıkaran adamlara bişey demiyorum, insanı üzmekten başka bişeye yaramıyor. Benim üçlü testim kötü çıkmıştı, zaten kızıma hamileykende (8 sene önce) kötü çıkmıştı, amniyosentez olmuştum. Neyse geçen cuma kayseride perinotoloji alanında uzman profa (ücreti 25 TL) ayrıntılı ultrasyon için gittim. bebeğimin beyin gelişimi, kalp, böbrek, kemikleri, elleri vs... heryerini yaklaşık birbuçuk saat inceledi, Allah'a şükür hiçbir sorun çıkmadı, amniyosentezede gerek olmadığını söyledi. Rabbim kimseyi korktuğuna uğratmasın.
Kızlar bugun bebegimin hareketini hissettim .. göbegımın alt kısımlarına tekme atıyormus gibi hissetim nasıl sevındım anlatamam :) üzülüyordum ben niye hıssetmıyorum diye demekki zamanı varmış
Annelik cok güzel bişeymiş,hamıle kaldıgımı ögrendigimde istemedım evladımı ,cok yanlış düşündüm ama iyikide olmus .cocukta yaparım kariyerdeAllahıma cok sukur ne kdr sukretsek az gercekten ,bu bebege hasret olanları dusununce
hadi gözün aydın :)) hissetmişsin ne güzel ya.. ben de hissetmek istiyorum bebeğimi ama yok daha yatıyo bizimki serdi postu :))))
cok sağol canım ya :))) bende burda gorunce üzülüyordum bızımkı nıye hareket etmıyor diye 20.haftada baslıyor demekki kıpırdamaya darısı basına inşallah.. :):))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?