2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353
Selam Arkadaşlar, bu üçlü testi çıkaran adamlara bişey demiyorum, insanı üzmekten başka bişeye yaramıyor. Benim üçlü testim kötü çıkmıştı, zaten kızıma hamileykende (8 sene önce) kötü çıkmıştı, amniyosentez olmuştum. Neyse geçen cuma kayseride perinotoloji alanında uzman profa (ücreti 25 TL) ayrıntılı ultrasyon için gittim. bebeğimin beyin gelişimi, kalp, böbrek, kemikleri, elleri vs... heryerini yaklaşık birbuçuk saat inceledi, Allah'a şükür hiçbir sorun çıkmadı, amniyosentezede gerek olmadığını söyledi. Rabbim kimseyi korktuğuna uğratmasın.

Kızlar bu elevit kilo aldırıyor mu, benim kilo sorunum var şuana kadar da 6 kilo aldım, bu ilaç hakkında düşüncelerinizi paylaşırsanız sevinirim...

teşekkür ederim canım bende pembe maviye gidiyorum o yüzden bu kadar pahalı anlaşması yok. doktor muhtemelen kendisinin de para kazanabileceği yerde istiyo(( dorukta hangi doktor?

çekirge dorukta evrim aydın. çok memnunum. sen kime gidiyorsun?

ii hadi guzel sonuc almana cok sevindim cnm.. bence vitamin hapları kilo aldırmıyor cnm. ben sahsen yemegin miktarını artırmazsa kilo almıyorum biraz kacarsa baslıyorum almaya.. ama takma bence alsan da 6 kilo asırı bi kilo deil normal sınırlardasın eger baslangıcta fazla kilon yoktuysa

Ablaaaaaa(o kendini biliyor) :) site özel mesaj göndermeme izin vermiyor. gönderdiğim mesaj sayısı yetersizmiş. sana bahsettiğim foruma kaydolursan oradan mesajlasabiliriz. öptüm

Parazit oldum diğer arkadaşlar kusura bakmayın. Hepiniz bebişlerinize sağlıkla kavuşursunuz umarım.

Tamam canım.. Hangisi olduğunu hatırlamıyorum ama tekrar alırım senden bir ara..
Öptüm kuşlarım ben de hepinizi...

bende kullanıyorum elevit fakat kilo almadım,vitaminden kaynaklı değildir bence..her bünyenin hamlelik evresi farklı heralde...

cnm benim o testler kötüde çıksa bi ihtimal zaten.kaç tane tanıdığım var böle testleri kötü çıkıpta profesörlerin amniyosentez almaya gerek bile duymadığı senin gibi.. tabi o süreç zorlu bi süreçtir bende çok korktum ama benim testlerim iyi çıktı şükür.sende üzülme cin gibi bi çocuğun olur inşallah hem amniyosentez çok riskli burda bi arkadas böyle bebeğini kayetti hatırlarsanız oda ocak annesiydi.rabbimn sağlıklı evlatlar versin inş. cnm buarada elevit bende kilo yapmadı ben daha 1 kilo aldım oda daha şu 1 haftadır yani.bünye meselesi belkide tatlım

Son düzenleme:
kızlar belki erken ama ben bugün bebişimin beşiğini aldım gerçi ekim sonu gelicek beşik.çilekten safari takımının beşiğini safari uyku setiyle beraber aldım.inşallah rabbim yatırmayıda nasip etsinaslında aklım doğtaştaki countryde kaldı kuzulu uyku setide çok güzeldi ama yatağı beşiği 1500 tlden fazla tutuyodu ben odayı sonra yapıcam bebeğime oyüzden okadar masrafa girmek istedim.yarı fiyatına halletmiş olduk,iyide oldu güzelde oldu :)

Son düzenleme:
slm arkadaslar benım kızım olacak aklımda kız ısımlerı olark hıranur belınay cansu ve nazlı var sızce hangısı veya sızde bana bıkac ısım soyler mısınz ay she senın kıde kız mı canım

benim göbeğimde aşırı tüylenme oldu aherdo, eşimle yarışıcaz yakında (

o yüzden yağlardan uzak duruyorum daha beter olur diye

canım göbeğini tüylendiren nedir badem yağı falanmı bende badem yağı kullandım tüyulenmeye başladı bırkatım sadece bacaklarıma sürüyrum

canım senin etle tavukla aran iyi yine sen buna dua et...ben ne et ne tavuk ne balık ne süt ne peynir ne yoğurt nede yumurta yedim ilk 4.5 ay dün sağlık ocağına gitiimde aklım başıma geldi aile hekimine rezil oldum adam ne sorsa yemiyorum dedim....adam ne dese beyenirsin sen niye hamile kaldın dedi....öle korkuttiki beni iyikide korkutmuş.....şimdi midem bulana bulana tavuk yemeye başladım 2 gündür....balık da yicem ama eti bilemiyrum ya ....sütü günde
3 bardak içmeye başladım kızımdan özür diliyorum ona iyi bakamadım.....ama ona kendimi afettiricem....protein eksikliği allah korusun ciddi hasarlar verebiliyomuş bi arkadaşımın ablasınınj bebeğinin kalbi durmuş 4 aylıkken doktor protein eksikliği olabilir demi,ş yavrum beni bırakmadı allahıma şükürler olsun sen dua et valla canım et ve tavukla aram iyi diyosun tabi olmasında eksikliğin balık olsun sadece..allaha emanet bebeğin

hayirli olsun kzin saglikla sihatle al insallah kucagina canim benimde yarin kontrolüm var büyük ultrason insallah gösterir benimki simdiden heyecanlaniyorum insallah hersey yolundadir ben daha 1 kilo aldim esim cok az diyor insallah hersey yolundadir...benim sana önere bilecegim kiz isimleri ESLEM AZRA AFRA ECRIN ELIFLIYA ESILA BUGLEM MINA CANIM AKLIMA GELDIKCE YAZARIM AMA INAN ANLAMLARI COK GÜZEL HEPSINE BAKABILIRSIN GOOGLEDEN HEPSININDE AYRI GÜZEL ANLAMLARI VAR::: tekrar hayirli olsun canim....

Son düzenleme:
canım senin etle tavukla aran iyi yine sen buna dua et...ben ne et ne tavuk ne balık ne süt ne peynir ne yoğurt nede yumurta yedim ilk 4.5 ay dün sağlık ocağına gitiimde aklım başıma geldi aile hekimine rezil oldum adam ne sorsa yemiyorum dedim....adam ne dese beyenirsin sen niye hamile kaldın dedi....öle korkuttiki beni iyikide korkutmuş.....şimdi midem bulana bulana tavuk yemeye başladım 2 gündür....balık da yicem ama eti bilemiyrum ya ....sütü günde
3 bardak içmeye başladım kızımdan özür diliyorum ona iyi bakamadım.....ama ona kendimi afettiricem....protein eksikliği allah korusun ciddi hasarlar verebiliyomuş bi arkadaşımın ablasınınj bebeğinin kalbi durmuş 4 aylıkken doktor protein eksikliği olabilir demi,ş yavrum beni bırakmadı allahıma şükürler olsun sen dua et valla canım et ve tavukla aram iyi diyosun tabi olmasında eksikliğin balık olsun sadece..allaha emanet bebeğin[/QUOTE]

canım bana 1 butun tavugu ver yerım:) ama ılk aylar mıyde bulantısından ne et ne tavuk yıyemedım neyse dedıgın gıbı afetırcez kendımızı kuzulara artık napalım yumurta peynır yogurt takvıyesıyle dengelıycez zaten 4. Aydan ıtıbaren proteın ıhtıyacı cogalıyomus bebısler buyudugu ıcın Rabbım bebeslerı bıze bagıslasın

oo benimde oglum olacak inşallah canım aynı gün paşalarımız gelecek desene buradan yine yazarız benim oglan şunu yaptı falan diye ne güzel
aa süper yıldızz :)) paylaşırız tabi kii.. oğluşumun hareketlerini hic hissetmedim canım sen hissediyo musun??

canım ben zeytinyağ kullanıyorum..çokta memnunum cildim yumuşacık oluyor sürdükten sonra..tavsize ederim..tabi seninkide iyimiş..güzellik uzmanı görümcemiz yok ne yapalım...
:)))) evet şanslıyım o konuda. ben kozmetik bişey düşünüyodum arkadaşım roc kullanmış, cok da memnun kalmıştı.. bana da önerdi. ama görümcem gerek yok dedi onların hiç biri engel olamıyor çatlamaya o kadar parayı niye vericeksin üstelik kimyasal ben sana yağ karışımı yaparım en güzeli o deyince ben de ok dedim, sonucta bu işin eğitimini almış.. ağanın eli tutulmaz derler

badem yağı mı kullandın sen, o yapıyomuş tüylenme ama zeytin yağı yapmaz bence pamuk gibi oluyosun ya valla ben seviyorum içim dışım zeytin yağı zaten kendimi bildim bileli başka yağ yemeyiz biz.. egede başka şansın yok zaten :))
katı yağ olarak da tereyağı onu da köyden alıyoruz bi tanıdık yapıyor temiz temiz ohh

yumurta ye her sabah canım, et yiyemiyosan da kuru baklagil ye.. vegeteryan bi sürü hamile vardır eminim, onlar napıyo sanıyosun..
ebru şallı en kolay örnek, tosun gibi maşallah bebeleri bak :))) üzülme herşeyin bir alternatifi var hayatta, rabbim ne güzel yaratmış..

öncelikle sonuclarının iyi cıkmasına sevindim, allah büyük..
elevite gelince de kilo yaptığını sanmıyorum neticede vitamin yani.. yağlı, karbonhidratlı yiyecekler cok tüketiyosan ondan da olabir, bir de bünye sonucta herkesin farklı.. hamilelikte hele ooooo kimseninki kimseye uymaz canım..

cnm söylediğin isimlerden hiranur'u beğendim.bi arkadasımın bebeğinin adıda hira naz.anlamlı isim.bende kızım olsaydı duru koyucaktım.bikaç isim önereyim beğendiklerimden ;ASYA,DURU,ELA,EYLÜL,SUĞRA,ESİLA,DERİN

cnm badem yağı kıllanma yapıyor ,ben teyzemin kızının aklına uydum ve vaselin kullanıyorum.birtane bile çatlağım yok şuan göbüşümde,onunda yoktu.güvendim bende vaselin sürüyoruminşallahta olmaz..kokusuz vaselin aldım midem bulanmasın diye.aklınızda olsun..ama bacakalrıma sürmemiştim buaya kadar.bacaklarımda yani dizden yukarısında hafif mor gibi kırmızı gibi kılcal damara benzer çatlaklar oluştu,bacaklarımada sürüyorum artık inş. iş işten geçmemiştir

Son düzenleme:
oo benimde oglum olacak inşallah canım aynı gün paşalarımız gelecek desene buradan yine yazarız benim oglan şunu yaptı falan diye ne güzel
aa süper yıldızz :)) paylaşırız tabi kii.. oğluşumun hareketlerini hic hissetmedim canım sen hissediyo musun??

canım ben zeytinyağ kullanıyorum..çokta memnunum cildim yumuşacık oluyor sürdükten sonra..tavsize ederim..tabi seninkide iyimiş..güzellik uzmanı görümcemiz yok ne yapalım...
:)))) evet şanslıyım o konuda. ben kozmetik bişey düşünüyodum arkadaşım roc kullanmış, cok da memnun kalmıştı.. bana da önerdi. ama görümcem gerek yok dedi onların hiç biri engel olamıyor çatlamaya o kadar parayı niye vericeksin üstelik kimyasal ben sana yağ karışımı yaparım en güzeli o deyince ben de ok dedim, sonucta bu işin eğitimini almış.. ağanın eli tutulmaz derler

badem yağı mı kullandın sen, o yapıyomuş tüylenme ama zeytin yağı yapmaz bence pamuk gibi oluyosun ya valla ben seviyorum içim dışım zeytin yağı zaten kendimi bildim bileli başka yağ yemeyiz biz.. egede başka şansın yok zaten :))
katı yağ olarak da tereyağı onu da köyden alıyoruz bi tanıdık yapıyor temiz temiz ohh

yumurta ye her sabah canım, et yiyemiyosan da kuru baklagil ye.. vegeteryan bi sürü hamile vardır eminim, onlar napıyo sanıyosun..
ebru şallı en kolay örnek, tosun gibi maşallah bebeleri bak :))) üzülme herşeyin bir alternatifi var hayatta, rabbim ne güzel yaratmış..

öncelikle sonuclarının iyi cıkmasına sevindim, allah büyük..
elevite gelince de kilo yaptığını sanmıyorum neticede vitamin yani.. yağlı, karbonhidratlı yiyecekler cok tüketiyosan ondan da olabir, bir de bünye sonucta herkesin farklı.. hamilelikte hele ooooo kimseninki kimseye uymaz canım..

Kızlar bugun bebegimin hareketini hissettim .. göbegımın alt kısımlarına tekme atıyormus gibi hissetim nasıl sevındım anlatamam :) üzülüyordum ben niye hıssetmıyorum diye demekki zamanı varmış
Annelik cok güzel bişeymiş,hamıle kaldıgımı ögrendigimde istemedım evladımı ,cok yanlış düşündüm ama iyikide olmus .cocukta yaparım kariyerde Allahıma cok sukur ne kdr sukretsek az gercekten ,bu bebege hasret olanları dusununce

hadi gözün aydın :)) hissetmişsin ne güzel ya.. ben de hissetmek istiyorum bebeğimi ama yok daha yatıyo bizimki serdi postu :))))

hadi gözün aydın :)) hissetmişsin ne güzel ya.. ben de hissetmek istiyorum bebeğimi ama yok daha yatıyo bizimki serdi postu :))))

cok sağol canım ya :))) bende burda gorunce üzülüyordum bızımkı nıye hareket etmıyor diye 20.haftada baslıyor demekki kıpırdamaya darısı basına inşallah.. :):))

cok sağol canım ya :))) bende burda gorunce üzülüyordum bızımkı nıye hareket etmıyor diye 20.haftada baslıyor demekki kıpırdamaya darısı basına inşallah.. :):))

benim doktorcuğum da 20.haftada hissedersin demişti.. heralde öyle olacak.. gerci benimki önden gidiyor 1 haftadan fazla.. ona ragmen niye hissetmiyorum diye yedim kendimi.. öyle kendimi dinliyorum ama yok nafile.. hala bazen hamile olduğumu unutuorum.. ah be oğlum bi hareket et de anne içinde bir canlı olduğunu hissetsin diyorum :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…