benim doktorcuğum da 20.haftada hissedersin demişti.. heralde öyle olacak.. gerci benimki önden gidiyor 1 haftadan fazla.. ona ragmen niye hissetmiyorum diye yedim kendimi.. öyle kendimi dinliyorum ama yok nafile.. hala bazen hamile olduğumu unutuorum.. ah be oğlum bi hareket et de anne içinde bir canlı olduğunu hissetsin diyorum :)))
buyrun bakalım bu da benim göbiş
Kızlar bugun bebegimin hareketini hissettim .. göbegımın alt kısımlarına tekme atıyormus gibi hissetim nasıl sevındım anlatamam :) üzülüyordum ben niye hıssetmıyorum diye demekki zamanı varmış
Annelik cok güzel bişeymiş,hamıle kaldıgımı ögrendigimde istemedım evladımı ,cok yanlış düşündüm ama iyikide olmus .cocukta yaparım kariyerdeAllahıma cok sukur ne kdr sukretsek az gercekten ,bu bebege hasret olanları dusununce
maşallahh kocaman olmuş göbüş :)
canım sizinde maşallahınız var ehehehbebıs cidden serilmiş yatıyo belli baksana :)
ya bak sizinki gibi sivri benım göbeğim sivri göbüşe erkek derler ama Allah Allah
bugun gene yolda bı kadın erkek mı dedı hayır kzı dedım erkek bence dedı :S
öncekı bebegım kzıdı ve onda göbeğim yayvandı aklım karıştı ayrıtnılıya gıdınce dr a soraım bi tekrar
oooyy ne güzel maşallah mınıkeee :)
ilk hamıle kalınca öle hııssedıo ınsna canım anlıorm senı ılk hamıle kaldıgımda ben de neredeyse
üzülmüştüm eşim sevıncten havalara zıplamıştı ama o kadar planlı olmasıan ragmen içimi bi
korku kaplamıştı çok normal bi durum annelık çok özel bi durum ınsnaın bırden basıan gelınce
şaşırması normal :)
ayşeeeee uyu kız:))) hamilelerin güzel bi uykuya ihtiyacı var die biliodum:):):):)):):
bünyeden bünyeye değişiyor karnın şekli.. çevremde sivri karnı olup da kızı olanlar oldu..
hatta annem bana hamileyken karnı dimdikmiş.. e o zaman ultrason yok, kocakarı tahminleri var.. bizimkiler de ilki erkek diye ikinci istiyolar ki kız olsun.. kadınlar da diyomuş ki hic kız bekleme gene oğlan bu... :) ama cıka cıka ben cıkmışım :))
Tamam canım.. Hangisi olduğunu hatırlamıyorum ama tekrar alırım senden bir ara..
Öptüm kuşlarım ben de hepinizi...
ben izimda zyagi kakao yagi filan surmustum deli gibi catlamadim ama catlatlarim oldu gobegimin iki tarafindanben göbegimi nemli tutmak için bebeyagı ,zeytin yagı yada herhangi bi nemlendirici kullandım
bizim gelin Lierac kullandı en az benimki kadar o da catladı.
canim balik ymege calis ama illada yiyemiyorsan ceviz ye hergun bir avucIyı aksamlar kızlar ben sıze bırsey danısmak ıstıyorum ben genel bı kan testı yaptım doktorum kanımın ve proteınımın dusuk cıktıgını soyledı kan kolayda proteınım nasıl cıkcak bılemedım balıgı zorlada olsa yıyorum ama ılk 4 ay hıc yemedım et ve tavukla aram ıyı neyapıcam bana akıl verın lutfen
yani taze kadar lezzetli olmasada nefsin körelir cnm :)) bulabildinmi peki merak ettim :))evet ya olabilir, ben bunu hic düşünmemiştim..ama aynı lezzette oluyo mu, dipfriz bazı sebzelerin tadını değiştirebiliyor..
ayy cok güzell.. sen 24.haftada bölesin benim sana yakın göbişim var şu an ben napim
bende öyle düşünüyorum..kurban bayramından sonra yavaş yavaş hazırlıklara başlarız..badana boya yapılacak odamız..odasını ve odayala alakalı ıvır zıvırı ikeadan sipariş vermeyi planlıyorum, bulunduğum şehirde ikea yok çünkü..anca kargonun ulaşması, stok olur olmaz derken hazır bekleriz bebişimi..birde boya ve mobilya kokusu uçup gitsin istiyorum bebek gelene kadar..
ay ay ay yerim senin göbişi...maşallah
kızlar çatlaklar için kullandığım, çevremde de doğum yapan arkadaşlarımın kullandığı bir krem var Lierac diye. Kullanan herkes çok mennun. Ben de aldım bundan ama eczaneden 80 Lira. Şimdi tesadüfen netten gördüm. Sizce bu kadar ucuz olması normal mi? Sahte falan olabilir mi? 2 kutu alırım verdiğim paraya.
Link bu; http://www.unnado.com/kampanya_detay.php?kampanya_id=TXpBNE1BPT0=
slm arkadaslar herkeze günaydin biraz sonra gidiyoruz ogluslarim esim ve ben bügün büüyk ultrason var cok heyecanlaniyorum insallah hersey yolundadir bebisimin sagligi falan merak ediyorum ben daha 1 klio aldim hamile oldugum belli bile degil insallah hersey istedigim gibi olurda güzel haberlerle gelrim veeeeeeee tabiki bizim bebiste göstersin kendini artik ogluslarim ben esim merak ediyoruz bizimkiler hep bastan beri kiz dedi benim ogluslarim ama kurban oldugum allahim insallah herseyi gönlümüze göre versin tüm hamislerimizinde hamile kalmak isteyenlerinde benim simdi cikmam lazim gelince görüsüzzzz kizlar hadi hayirlisi bakalim dualarinizi eksik etmeyin biraz erken cikicam daha troid doktorundada terminim var kan aldircam ilaclarim bitti sonrada kadin doktorunda terminim var kendinize bebislerinize iyi bakin görüsmek üzere....
kızlar belki erken ama ben bugün bebişimin beşiğini aldım gerçi ekim sonu gelicek beşik.çilekten safari takımının beşiğini safari uyku setiyle beraber aldım.inşallah rabbim yatırmayıda nasip etsin aslında aklım doğtaştaki countryde kaldı kuzulu uyku setide çok güzeldi ama yatağı beşiği 1500 tlden fazla tutuyodu ben odayı sonra yapıcam bebeğime oyüzden okadar masrafa girmek istedim.yarı fiyatına halletmiş olduk,iyide oldu güzelde oldu :)
Kızlar bugun bebegimin hareketini hissettim .. göbegımın alt kısımlarına tekme atıyormus gibi hissetim nasıl sevındım anlatamam :) üzülüyordum ben niye hıssetmıyorum diye demekki zamanı varmış
Annelik cok güzel bişeymiş,hamıle kaldıgımı ögrendigimde istemedım evladımı ,cok yanlış düşündüm ama iyikide olmus .cocukta yaparım kariyerdeAllahıma cok sukur ne kdr sukretsek az gercekten ,bu bebege hasret olanları dusununce
benim doktorcuğum da 20.haftada hissedersin demişti.. heralde öyle olacak.. gerci benimki önden gidiyor 1 haftadan fazla.. ona ragmen niye hissetmiyorum diye yedim kendimi.. öyle kendimi dinliyorum ama yok nafile.. hala bazen hamile olduğumu unutuorum.. ah be oğlum bi hareket et de anne içinde bir canlı olduğunu hissetsin diyorum :)))
bende çok istiyorum canım..ah o günler bir gelse..bayramdan sonra yavaş yavaş ahzırlıklar hızlanır hemde ince temizlikte yaparım diye düşündüm..bütün dolap içlerine al atayım diyorum doğumdan önce..eevet en güzel zaman bayramdan sonra :)) evet cnm iyi düşünmüşsün boya kokusu ve mobilya kokusunun iyice çıkması gerekiyomuş ayyy okadar çok istiyorumki keşke gelse biran önce o günler :)) cnm ben en son gittiğimde baya inceledim yine gidicez ıkea ya bakmamı istediğin bişi varsa bakarım yakından hatta resimde çekebilirim olmadı ona göre sip verirsin bazı şeyleri kötü çünkü :))
Herkese günaydın kızlar...
Umarım güzel, huzurlu, sakin, mutlu bir gün olur...
Selam Arkadaşlar, bu üçlü testi çıkaran adamlara bişey demiyorum, insanı üzmekten başka bişeye yaramıyor. Benim üçlü testim kötü çıkmıştı, zaten kızıma hamileykende (8 sene önce) kötü çıkmıştı, amniyosentez olmuştum. Neyse geçen cuma kayseride perinotoloji alanında uzman profa (ücreti 25 TL) ayrıntılı ultrasyon için gittim. bebeğimin beyin gelişimi, kalp, böbrek, kemikleri, elleri vs... heryerini yaklaşık birbuçuk saat inceledi, Allah'a şükür hiçbir sorun çıkmadı, amniyosentezede gerek olmadığını söyledi. Rabbim kimseyi korktuğuna uğratmasın.
Kızlar bu elevit kilo aldırıyor mu, benim kilo sorunum var şuana kadar da 6 kilo aldım, bu ilaç hakkında düşüncelerinizi paylaşırsanız sevinirim...
aherdo'cum hediyen geldi çok teşekkür ederim resimdekinden daha tatlıymış :)
daha önce aleynanın veya benım hangımızın kızı olursa ona yollıycanı sölemişti
minik kızıma kısmetmiş tekrar teşekkür ederimilk cicimiz oldu...
canım gözün aydın ne güzel hiçbir sorun çıkmamış vitamilerin hepsi ve kan hapları kilo aldırıyormuş yani kilo almamız çok normal ben 24. haftamdayım ve 8kilo aldım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?