2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353

Bizim oglanlar nazlı olcak heralde baksana annelerini bekletmeyi seviyorlar
Maşallah subhannalh diyelim de nazar degmesin bebeklere :)

Eki Görüntüle 498673
kızlar 24. haftadayım bu da benim göbişim

maşallahh kocaman olmuş göbüş :)

buyrun bakalım bu da benim göbiş

canım sizinde maşallahınız var eheheh bebıs cidden serilmiş yatıyo belli baksana :)

ya bak sizinki gibi sivri benım göbeğim sivri göbüşe erkek derler ama Allah Allah

bugun gene yolda bı kadın erkek mı dedı hayır kzı dedım erkek bence dedı :S

öncekı bebegım kzıdı ve onda göbeğim yayvandı aklım karıştı ayrıtnılıya gıdınce dr a soraım bi tekrar

oooyy ne güzel maşallah mınıkeee :)

ilk hamıle kalınca öle hııssedıo ınsna canım anlıorm senı ılk hamıle kaldıgımda ben de neredeyse

üzülmüştüm eşim sevıncten havalara zıplamıştı ama o kadar planlı olmasıan ragmen içimi bi

korku kaplamıştı çok normal bi durum annelık çok özel bi durum ınsnaın bırden basıan gelınce

şaşırması normal :)

Öyleymiş gercektende :) maşallah bebeklerimize

bünyeden bünyeye değişiyor karnın şekli.. çevremde sivri karnı olup da kızı olanlar oldu..
hatta annem bana hamileyken karnı dimdikmiş.. e o zaman ultrason yok, kocakarı tahminleri var.. bizimkiler de ilki erkek diye ikinci istiyolar ki kız olsun.. kadınlar da diyomuş ki hic kız bekleme gene oğlan bu... :) ama cıka cıka ben cıkmışım :))

ayşeeeee uyu kız:))) hamilelerin güzel bi uykuya ihtiyacı var die biliodum:):):):)):):

eheueheu ayşecim saat 20,00 de uyudum 00,40 da kalktım kızz yemek bile

yemeden uyumuşum hacı bılıyon mu yorgunluktan işteee şimdide kalkıp armut yedım

peşinden de bi çorba mı yesem die düşünüorm kanrım aç

eheueheu çıkınca bagırsyamışın surpriseeee

evet canım ya bellı olmaz enteresna yanı diğer bebegımde kzıdı yayvandı göbek sımdı de kız

dik hoş bana dik gelıo belki de öbürü daha yaygındı çünkü :)

Son düzenleme:
ben göbegimi nemli tutmak için bebeyagı ,zeytin yagı yada herhangi bi nemlendirici kullandım
bizim gelin Lierac kullandı en az benimki kadar o da catladı.
ben izimda zyagi kakao yagi filan surmustum deli gibi catlamadim ama catlatlarim oldu gobegimin iki tarafindan
simdi zyagini dustan sonra bazende aklima gelince suruyorum gobus acik emmesini bekliyorum
dun surdum sanirim hareketleri hissetti costu bizim sipa babasi karsidan bakarak gordu tekmesini:) masallah kuzuma
bu hamileligim cok guzel geciyor kizimda esimden ayri kalmisstim psikolojim cok bozuktu tadina varamadim
ama simdi kizimla esimde yanimda hakikaten tadini cikariyorum irde kizim hic oynamazdi masallah bu bebis yerinde durmuyor
sanirim dogunca cook ugrastiricak bizi :)
canim balik ymege calis ama illada yiyemiyorsan ceviz ye hergun bir avuc
et yiyemiyorsan kuru bakliyat mutlaka ye.
sut icemiyorsan yogurt yada meyveli sut gibi alternatiflere yonel baska seyelrden almaya gayret et gerekli vitaminleri
pekmez ye mesela oda kan yapar. tavuktandan tavukgogsu yapip o sekilde yiyeblirsin.
yani ugrastirici biraz ama yemis olursun.
birseylerin midenin almamasi ne demek cok iyi biliyorum bende 14. haftama kadar kuru simitle yasamistim
simdi duzeldi sukurler olsun

yani taze kadar lezzetli olmasada nefsin körelir cnm :)) bulabildinmi peki merak ettim :))

eevet en güzel zaman bayramdan sonra :)) evet cnm iyi düşünmüşsün boya kokusu ve mobilya kokusunun iyice çıkması gerekiyomuş ayyy okadar çok istiyorumki keşke gelse biran önce o günler :)) cnm ben en son gittiğimde baya inceledim yine gidicez ıkea ya bakmamı istediğin bişi varsa bakarım yakından hatta resimde çekebilirim olmadı ona göre sip verirsin bazı şeyleri kötü çünkü :))

ben ne ilk gebeliğimde nede şimdi bişe kullanmadım hiçde çatlamadım.sanırım yapı meselesi.gerçi hazırladım ne sürüceğimi oriflamenin küçük mucize kremi var doğal tender care.aklıma geldikçe sürerim diyorum.

bu arada gnaydın.herkes için gzel bir gün olsun inş..
bu arada resim ekleyen arkadaşların göbişlerine maşallaaahh.
benimki o kadar olmadı ama en azından hamile olduğum anlaşılıyo azcık:)

slm arkadaslar herkeze günaydin biraz sonra gidiyoruz ogluslarim esim ve ben bügün büüyk ultrason var cok heyecanlaniyorum insallah hersey yolundadir bebisimin sagligi falan merak ediyorum ben daha 1 klio aldim hamile oldugum belli bile degil insallah hersey istedigim gibi olurda güzel haberlerle gelrim veeeeeeee tabiki bizim bebiste göstersin kendini artik ogluslarim ben esim merak ediyoruz bizimkiler hep bastan beri kiz dedi benim ogluslarim ama kurban oldugum allahim insallah herseyi gönlümüze göre versin tüm hamislerimizinde hamile kalmak isteyenlerinde benim simdi cikmam lazim gelince görüsüzzzz kizlar hadi hayirlisi bakalim dualarinizi eksik etmeyin biraz erken cikicam daha troid doktorundada terminim var kan aldircam ilaclarim bitti sonrada kadin doktorunda terminim var kendinize bebislerinize iyi bakin görüsmek üzere....

Güzel haberlerle gel inşallah.

güle güle kullan canım..Rabbim iyi güzel günlerde bebeğini içinde yatırmayı nasip etsin..safari takımı güzel bende beğeniyorum..

maşallah canım..ne kadar güzel bir duygu değil mi? inş doğuma kadar hissedeceğiz bundan sonra...

merak etme bir başladı mı durmayacak doğuma kadar..

bende çok istiyorum canım..ah o günler bir gelse..bayramdan sonra yavaş yavaş ahzırlıklar hızlanır hemde ince temizlikte yaparım diye düşündüm..bütün dolap içlerine al atayım diyorum doğumdan önce..
çok sağol canım aklıma takılan birşey olursa sana söylerim bakman için..doğru diyorsun bazı şeyleri çok kötü ve kullanışsız..zevkine güveniyorum canım benim..
Herkese günaydın kızlar...
Umarım güzel, huzurlu, sakin, mutlu bir gün olur...

günaydın canım..amin inş canım...sen bebeğin ismini açıklamadın dün, yoksa ben mi kaçırdım???merak ettim canım nedir isim ?????????????????????

aherdo'cum hediyen geldi çok teşekkür ederim resimdekinden daha tatlıymış :)

daha önce aleynanın veya benım hangımızın kızı olursa ona yollıycanı sölemişti

minik kızıma kısmetmiş tekrar teşekkür ederim ilk cicimiz oldu...

Son düzenleme:

canım gözün aydın ne güzel hiçbir sorun çıkmamış vitamilerin hepsi ve kan hapları kilo aldırıyormuş yani kilo almamız çok normal ben 24. haftamdayım ve 8kilo aldım...

ay canım güle güle kullan..çok cici bir kıyafetti zaten..ne kadar yakışır senin kızçene kimbilir..giydirince resim çekip gösterirsin artık..yüz görümlülüğü istersen bişey diyemem..

canım gözün aydın ne güzel hiçbir sorun çıkmamış vitamilerin hepsi ve kan hapları kilo aldırıyormuş yani kilo almamız çok normal ben 24. haftamdayım ve 8kilo aldım...

iyi canım maşallah sana..bende 21. haftamdayım 4-5 kilo bişey aldım..bakalım haftaya doktora gideceğim onun tartısı ne diyecek..

ayyy kızlar nasıl hamama gidesim var içim gidiyor tabi yasak.ben cok hamamcıyımdır bi güzel kese buhar banyosu ohhh miss ama nerde
bursa çarşılarını alt üst ettim bursalılar varsa ne nerden alınır söylerım valla avmden cok cok ucuz üstelık marka ve cok cıcıler.bi tane zilli patik aldım ayıcıklı,bi tane de poposunda ayıcık olan tulum.eşim diyor erkek bebek gıymez bunları:)ben gıydırırsem gıyer dedım.allah gıydırmeyı nasip etsin inşallah
akşama misafırım var ama hıc bısey yapasım yok birazdan blogları gezer yapacak bısey bulurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…