2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353
kızlar günaydın,uykuyu fazla kaçırmısız kocişle,deli gibi baş ağrısıyla uyandım,bugünüm berabet geçicek anlaşılan..3te doktor kontrolüm var,minnoşum oğluşumu görcem gelincede göbüşümün resmini koyucam buraya eksik kalmiim ben hahah

canım yıllardır benımde gıdesım var ama bi türlü gidemedım yaa :S

canım ınsallah sağlıkal gıydırırsın yavrunu :)

tesekkurler canım ay ınsallah doğsun büyüsünde giydirirm resmını de koyaırm tabii :) ınsallaahh

inşallah guzel haberlerle gelrısın canım....ay bende kötü kötü ruyalar gordum bu gece

Allah ım hayırlara cıkarsın ısn yemek yıyıp yatmıstım buyuk ıhtımal ondan oldu ama

Allah iyi günlerde kullanmayı nasip etsin bebeğine..erkekler ne çok biliyor..benim kocişte öyle kızına birşey beğenemiyor..elinde olsa herşeyi altın kaplama alacak..o kadar yani..Allah kolaylık versin canım, umarım ne yapacağına çabuk karar verirsin..pratik şeyler şeç bare..

benim eşim çok markacıdır bişeyi begenmesi için illaki kazıklanmamız lazım:)ya erkeklere misafir ağırlamak nasıl kolay gelıyo pasta börekle ugrasma bence yemeğe al demez mı eşim.sanki o daha basitmiş gıbı.bi evli arkadasının karısı var hep herkesı yemege alıyormus falan dıyo ıyı de onun kocası hep ona yardım edıyo dedım süreklı kadının arkasında hayatım şimdi napayım dıye gezıyo.ıyı dedım gel senle mutfaga gırelım yemek yapalım hemen kactı tabı:)bi daha onlarla görüşmeyelım geleneklerımızı bozuyorlar dıyor hey allahım.

4 gündür başım ağrıyor ve hiç geçmek bilmedi.
Minoset aldım yine geçmiyor.
Boynumdan ense köküme ve kulaklarıma doğru ağrıyor.
Tansiyonum da normal şu an.
Delirtecek beni.. Öff!

4 gündür başım ağrıyor ve hiç geçmek bilmedi.
Minoset aldım yine geçmiyor.
Boynumdan ense köküme ve kulaklarıma doğru ağrıyor.
Tansiyonum da normal şu an.
Delirtecek beni.. Öff!

bi ara bende de olmuştu.rüzgar çarpınca bu şekilde agrı oluyor sana tavsıyem başını terlet.benım öyle gectı sıcak duş alıp boynuma bıseyler sardım terledıkce gectı.tabı tansıyon olmadıgından emınsen bunu yap.ben ne olursa olsun ılac almıyorum ama mınosteı doktorlar hamıleleere verıyor gecmıs olsun

rica ederim canım sağlıklı günlerde giysin inşallah, totosuna vurup seversin benim yerime de :)))))))))

"ABD’DE milyonlarca çin malı oyuncağın toplanmasının ardından, prestiji yerle bir olan Çin, tüketicinin önyargılarını aşmanın yeni bir “cinliğini” buldu. Çin malı ürünler artık “Made in China” yerine “Made in PRC” (People’s Republic of China - Çin Halk Cumhuriyeti) ibaresiyle satılıyor"

kızlar aklıma gelmişken paylasayım bebeklerınıze ciciler alırken bu ibareye dikkat edın malesef cogunda var. gecen marketten paket sarımsak aldım bı baktım p.r.c yazıyo yuh dedım sarımsagı bıle çinden almısız
buarada bısey sorucam bana doktor en son mayıs ayında kan tahlılı yaptı idrar da hıc yapmadı.kan degerlerım ıyı cıkınca bısey vermedı suan sadece elevıt kullanıyorum ama ölcüm yapılmadı tekrar.ne balık yağı ne kan hapı bısey vermedı.cok mu özensiz benım doktorumsıze sık sık kan tahlılı yapılıyormu?

he yok marka takıntımız yoktur bizim..ama eşim herşeyin en iyisi olsun ister..kolay kolay beğenmez yani..Allah kolaylık versin..benim eşim bana çok yardımcı ben sağ kolum resmen ..

çok gecmıs olsun canım yaa

neden agrıokı mıgrenın fln mı var ?
Migrenim yok canım, geçen hafta tansiyonum yükselmişti, şimdi düşük ama ağrı devam ediyor.

Tansiyon ölçüyorum normal ama geçen hafta yüksekti. 1 haftalık tansiyon takibindeyim zaten doktora rapor vericem.
Hamilelik hiç keyifli birşey değil,hergün bir yerimden arıza veriyorum. Bebeğim sağlıklı olsun bunları çekmeye razıyım tabi o ayrı ama ben stresten başka birşey yaşamıyorum.

Kızlar ya aklıma bir şey geldi.
Hoşuma gitti hediye göndermesi aherdo'nun. :)
Acaba böyle bir hediyeleşme furyası mı başlatsak. :)
Ama nasıl yapsak?

vaselini öneriyosun yani öle kabul ediyorum:) benimde çatlağım yok göbişimde hiç çokk şükürr aman mşallah diyim of çatlamayım yaa :))

minonoş şehzadenden güzel haberlerle gel emii :)

tabi ya sorma erkeklere çok kolay çünkü kendileri bişey yapmaz benim eşim aslında yardım cı olur sağolsun ama çaya çağrma gibi adetleri yok kendi aileside öle akşam otrmasında yemeğe çağrırırlar ...ee ben tabi ne öle her geleni yemeğe mi çağrcam bu geleneği değiştrdim keendi evimde tabi

canım yıne de cok şükür... 9 ay mide bulantısıyla hastanelerde sürünen arkadaslarım oldu.bi arkadasımda 2 kez bebegınde saglıksız döllenme oldu dıye aldılar arastırma hastanelerınde çare arıyorlar hamıle kalabılmek ıcın...sağlıkla kucagımıza aldıgımızda dünyanın en şansşlı kadınları olucaz bence.çocuklugumdan berı keske erkek olsaydım kadın olmak hep çile derdim.ama allah hediyesini yolluyor işte.inşallah hayırlı evlat olurlar hamile kaldıgımdan beri kayınvalidemi annemi cok daha ıyı anlıyorum hiç kıramıyorum onları acıp duygusalım ya

hey kızlar bugün pek bi durgun topik ne o tatilmi yapıyosunuz :))

ya kızlar sizin bebiş hep öndemi hiç geriden gelen yokmu benim bebiş geriden geliyo sanırsam diil öle heral 2 ayrı doktor bişi demedi ama ultrason resminde öle 2 hafta önce gittiğim doktorda geriden geldiğine daiir bişi demedi.....ama ben ultrason resmine baktığımda bir hafta geriydi dünde gittim başka bi doktora oda bişe demedi ultrason resminde hani iki tane oluyo ya altlı üstlü pek de anlamam he şu ultrason resmimlerinden .......

şimdi bu üstteki usg resminde 17+4 yazıyo
alttakinde de sat yazıyo yani 19+2 yazıyo....yani ben sağlık ocağında aşıyı falanda neye göre olucam bilen varsa kızlar bilgilendirirseniz valla iyi olur ya şu geriden gelme olayını yada usg resmini yada sizin doktorunuz söylüyomu geriden gelince falan ah salak kafam neden doktora sormayı unuttun demekten kendimi geri alamyorum

rica ederim canım sağlıklı günlerde giysin inşallah, totosuna vurup seversin benim yerime de :)))))))))

ınsallah canım sağol :)

Kızlar ya aklıma bir şey geldi.
Hoşuma gitti hediye göndermesi aherdo'nun. :)
Acaba böyle bir hediyeleşme furyası mı başlatsak. :)
Ama nasıl yapsak?

iyi fıkır canım 2012 kasım annelerı yapmsıtı dıe hatırlıyorum :)

canım hep dıorm sen sata gore takıp et bebek bı gerı kalır bı ılerı gecer değişir

sne aşını sat a gore kaıcıncı haftadaysn ona göere olcksn :)

ınsallah canım sağol :)

iyi fıkır canım 2012 kasım annelerı yapmsıtı dıe hatırlıyorum :)

Orkidecim özel mesaj gönderdim

Nasıl yapmışlardı ki Ayşecim ya, kafamda oturtamadım fikri

Hem o kadar paylaşımda bulunduk birbirimizle güldük ağladık

Bir hatıra olur diye düşündüm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…