ayyy yaa gercekten siz böyle yaziyonuz ya tuhaf oluyom icim böyle tuhaf kiz lafini duyunca insan yinede onunda tatina bakmak istiyor allahim herkesin gönlüne göre versin kurban oldugum allahimm..insallah öbür aya tam net birsey söyler kiz lafina alismak baya tuhafhaha tepkine bayıldım ya
Maşallah canım Allah saglıkla kucagına da almak nasip etsin oglanlardan sonra aileye birde prenses lazım tabiAllah gonlune göre versin inşallah :)
kocişimle doktora gittik bugün oğluşumuzu gördük yinee.minnoşumun parmaklarını yerim ben yaa..4lü testim iyi çıkmıştı zaten şükürler olsun 9 .ayın son undada inş. hepimiz sağlıklı sıhhatli evlatlar dünyaya getiririz
alın teyzoşları buda bizim göbüşümüzz
slm anneler ve zuzular maşallah bugün tatil güya çeneler düşmüş toplanılmış hediyeleşilmiş negüzel
ah trafikten istanbul zor ama buluşursanız baya kıskancazhele bebişler şimdi göbişte ama olup ta emeklemeye başladılarmı seneye buzamanlar buluşursanız çatlarız burda gerçi izmirde kalabalık ama çok giren yok sanki
hediyeleşmek sünnettir ama inşallah kimsenin kalbi kırılmaz bi fiyat arası koymak ve süpriz olması güzel olur burda yılbaşında çok yapılırdı bayramlarda
meloncum ya iki erkek anası olmakta ne güzeldir ama büyüdükçe 3adamla uğraşmak hele çamaşırları kotlar filan zor olur inşallah sana destek olucak çıtı pıtı bi kızın olur ay
ay benim 3lümde de sorun var haftayı bekliyorum inşallah güzel haberlerle gelirim ama bizim paşa kesin saklamaya gerek duymuyo
buarada bu yıl ne çok ömer koyacak var oğluşlar ömer olacak inşallah hz ömer gibi adaletli ve hayırlı olurlar bizlere ve devletimize
bizde eren diyoduk ama son karar değişmezse ömer olacak gibi kaynanatörüm saçma sapan her duyduğu ismi istiyo ama bakalım insan bi ismi sever söyler eyvallah ama isim listesi yapıp koyun da demez ki[/QUOTslm canimmm ya valla öyle ne zor 2 oglum birde kocam 3 erkek isleri hic bitmezzzz degilmi evet 2 oglan anasi olmak cok güzel ama insan bir tanecikte prenses istiyo iste gönlünden geciyor tabiki en önemlisi saglikli olmasi.o kotlar camasirlar icin cok dogru valla benim citi piti bir kiza ihtiyacim var insallah canim insallah güzel dileklerin icin rabbim büyüktür gönlümüze göre versin insallahhhh hepimize.
canimmmm gecmis olsun allah sifa versin insallahhh aminn..Kızlar bu arada sizinle birşey daha paylaşayım.
Sultancım eğer sende okuyorsan yorumunu bekliyorum.
Ben detaylı ultrasona girmeyeceğim. Çünkü doktorum böyle birşeyden bahsetmedi.
Ben sordum detaylı ultrasonum ne zaman diye...
Bulunduğumuz şehirde bunu yapabilen 'perinatolog uzmanı' dedi sanırım sadece 1 kişi varmış.
Eğer normal ultrasonda bir anomali görürsek o zaman o uzmana sevk ediyoruz.
Görmezsek böyle birşeye gerek duymuyoruz dedi.
Ne düşünüyorsunuz?
tamam canım ekledim seni de listeye ama bana adresini bi ara at tamam mı özelden ?? :))benide ekle cnm benideeeehediyeleşmek güzel olucak..:13: yaa tabi konuşmuş burda istanbulda olanlar buluşalım diye ooh negüzel,ben uzaktayım yaaa gerçi 2 saat var aramızda bandırmada oturuyorum eminim birbirinizle buluşmak için bukadar saat yol tepicek insanlar vardır aranızda,istanbulda malum yaşam kolay değil..bizim yerimizede buluşun bari
kocişimle doktora gittik bugün oğluşumuzu gördük yinee.minnoşumun parmaklarını yerim ben yaa..4lü testim iyi çıkmıştı zaten şükürler olsun 9 .ayın son undada inş. hepimiz sağlıklı sıhhatli evlatlar dünyaya getiririz
canim insallah öyledir ne güzel demissin kizin hayirli olsun diye anammmm icimmm cizzz etti bir tuhaf oldum nasil anlatayim ki yasanmasi lazim 2 oglum var hep erkek alismisim ya kiz dedi ama insallah kurban oldugum allahim banada yasatir tatirir kiz kiyafetleri almayida nasip eder insallah allahim herkezin gönlüne göre versin dedigin cikar insallahhhh KIZ HAYIRLI OLSUN ayyyyyevet cok komikti sanki kafasiyla dogrularmis gibi salladi kafayi benim oglandda hareketi görünce sen % 80 diyon ama kiz deyince kafasini salladi dedi hala etkisindeyim gercekten cook güzel duygu tenin rengi yüz sekli cok heyecanlandim hele o kizinca rahati bozulunca ki hareketi el yüz bir tuhaffff oldu yerim ben onu yaa kendine bebise iyi bakkk..
yaa sardın kızın başıan derdi sonra da sakin ol aherdocumay koptum
yapar canım ben ınanıyorum :)
ne güzel cnaım eğlenceli gecmıs hadı hayrılı olsun kızcen :)
yaa sardın kızın başıan derdi sonra da sakin ol aherdocumay koptum
yapar canım ben ınanıyorum :)
ne güzel cnaım eğlenceli gecmıs hadı hayrılı olsun kızcen :)
ay çok güldüm okurken..Allah sizleri gülmekten ayırmasın canım..evet canım Almanyada bu cinsiyet olaylarını erteliyorlar..ama hayırlısı olsun bakalım bir kizçe daha geliyor..
Aman da aman! Oğluşun hemen çıkarmış kafayı dışarıBenimki de öyle. Ay bak sizden heveslendim, ben de çekim koyim
Temennilerine katılıyorum canım. Her yerini görmek farklı ama parmakları görünce insan bi daha farklı oluyo di mi?:2:
Böyle çok duygusal
-Bu arada Ankara'dan kaç kişiyiz? Biz de bebişler doğmadan bi toplaşsak?
Melonee, valla beni görenler, arkadaşlarım, hatta ve hatta beni çok az tanıyanlar bile, senin kızın olmaz, sende oğlan annesi tipi var diyo. O ne demekse artık?!
Kime oğlum olcak desem, şaşırmadım diyo. Tamam çok güzel, oğlum olcak diye seviniyorum ama ben de senin gibi kızım olsun çok isterim yani hayırlı bi evlat olcaksa. Hatta kocam 3 erkek istiyo! oldu canım, saçları ağartırız artık erkenden diyorum. Çok güzeldir tabi eminim ama 3 erkek cidden zor yani. Ben de diyorum eşime 2. de erkek olursa 3. çocuğu yapmam haberin olsun diyorum. Sen merak etme, ben seni katakulliye getirirrim diyo ya. Neyse tabi öncelikli duamız sağlıklı ve hayırlı evlat ama insan yine de içinden bi cinsiyet geçiriyor, kim ne derse desin.
tamam canım yazdım seni de
özelden msj at bana adresini olur mu
bu arada fenerbahceli misin sen 1907 nin sırrı ne
doğum tarihi mi yoksa :))))))
:) canım aynı tişörtten bizde de var ama malum biz zaten dolduruyoruz enden :) ay eşimin işyerinde daha 2aylık giyiyo ben giyemiyorum dışarda eşimde kızıyo herkez giyiyor diye sanki herkez bana bakacak gibi
buarada oğluşunada
canimmm cok sagol insallah öyledir öbür ay tekrar kiz diyecekmi bakalim anlamadim daha hala net birsey demiyor kac hafta oldu acaba böyle deyip degisen varmi yaaa ben tecrübeliyim ya 2 ogluma %99 kiz dedi oglum gelince bunda icim cok tuhaf oldu aysem kiz deyince ama insan inanamiyor cok güzel bir duygu simde sende diger arkadaslarda kizin falan hayirli olsun deyince tuhaf oluyorum mutlu oluyorum cok güzel birsey yaaa banada dedin ya bu lafi cok hosuma gidiyor bu kizcen lafi simdi banada yazinca söyle bir gülümsedimesim yanimda olsaydi kesin sorurdu niye güldün askim bende yok ya arkadaslar birsey yazmis ona güldüm derdim bugun ben msj da canim cok sagol falan yaziyorum ya msj cevaplari icin hemen kikandi bak bak canim ha tanimiyon nasil canim falan diyon demisti...herneyse ben cok usattim bugün neden böyleyim bilmiyorum ama icim bir tuhaf insallah allahim gönlümüze göre versin sacmaladiysam kusura bakmain arkadaslar bugün böyle cenem düstü herseyi anlatiyoum falan kendine bebise cok iyi bak ...
canimm msj icin tesekkür ederim ...insallah canim allahim herkesin gönlüne göre versin kurban oldugum allahimmm aminnn...bak canim seninde degismis erkek demis simdi kizheheheheh heralde kızım fbliyim ben :))) oa 105 yaş he iyiymiş :)))
ay senin göbişde benim gibi ya yok gibi bişey o tşörtle dışarı çıkabiliyomusun tatlım
bendensin hala utanıyorum dar bişe giyerken bile göbiş çıktı die utanıyorumiyice şişse utanmam bebek gibi değilki anam göbek gibi
bence senin kızın olucak öle hisettim canım kız kız merak etme :))
ben 12 haftalıkken erkeğe benzetmişlerdi ama şimdi kız diyolar ....
ay çok tatlısın allah gönlüne göre versin inşallah...
sen kız olucak die baya heyecan yapmışın bu heyecanın hiç bitmesin inş....
canim üzülme insallah birsey yoktur canim benim benim bilgim yok canim ama msj görünce yazayim dedim allaha emanet insallah birsey cikmaz....Kızlar herkese merhaba
hatırlarsanız bebeğin hareketlerini hissetmedim diye kaygılanmıştım.
Bugün doktora gittim Allah'a şükür bebeğim hareketli hiç bir sorun yok. Boyu pozu, kilosu haftasıyla uyumlu. Ayrıntılı ultrason tarihimizi de aldık. Ama doktorum çok ilgili bir doktor olduğu için ayrıntılı ultrason gibi her defasında bebeğimi iyice inceliyor. ve bana dedi ki
bebeğin iki böbreğinde de idrarını amiyo sıvısına yapamadığı için böbreklerinde birikmiş, bu erkek bebeklerde karşılaşılan bir durummuş. ayrıntılı testte sana söylerler korkma diye ben sana şimdi söylüyorum dedi. sınır 4 benim ki şimdi bu sınırın altında olduğunu , 3 haftaya kadar geçmesi gerektiğini söyledi. çevremde böyle bir şey yaşayan kimse ; tahmin edersiniz ki biraz panik olmuş durumdayım ve çok üzüldüm. pozitif yaklaşmaya çalışıyorum ama elimde değil. internetten araştırdığıma göre böbrek genişlemesi durmazsa böbrek yetmezliği ile doğabiliyormuş. beni en iyi siz anlarsınız bu konu ile ilgili bir bilgisi olan var mı((
:)))))) tamam o zaman ben alıyorum bu işi :))))))
katılmak isteyenler bana haber versin ister özelden ister burdan hadi bakalım :)))
Kızlar herkese merhaba
hatırlarsanız bebeğin hareketlerini hissetmedim diye kaygılanmıştım.
Bugün doktora gittim Allah'a şükür bebeğim hareketli hiç bir sorun yok. Boyu pozu, kilosu haftasıyla uyumlu. Ayrıntılı ultrason tarihimizi de aldık. Ama doktorum çok ilgili bir doktor olduğu için ayrıntılı ultrason gibi her defasında bebeğimi iyice inceliyor. ve bana dedi ki
bebeğin iki böbreğinde de idrarını amiyo sıvısına yapamadığı için böbreklerinde birikmiş, bu erkek bebeklerde karşılaşılan bir durummuş. ayrıntılı testte sana söylerler korkma diye ben sana şimdi söylüyorum dedi. sınır 4 benim ki şimdi bu sınırın altında olduğunu , 3 haftaya kadar geçmesi gerektiğini söyledi. çevremde böyle bir şey yaşayan kimse ; tahmin edersiniz ki biraz panik olmuş durumdayım ve çok üzüldüm. pozitif yaklaşmaya çalışıyorum ama elimde değil. internetten araştırdığıma göre böbrek genişlemesi durmazsa böbrek yetmezliği ile doğabiliyormuş. beni en iyi siz anlarsınız bu konu ile ilgili bir bilgisi olan var mı((
Arkadaslar az once arkadasimin oglan ben ayaktayken 1-2kez karnima vurdu beni gostermek isterken. Birazcik sert ya da ne bileym bana oyle geldi. Bisey olur mu bebegime cok endiselendim..
Arkadaslar az once arkadasimin oglan ben ayaktayken 1-2kez karnima vurdu beni gostermek isterken. Birazcik sert ya da ne bileym bana oyle geldi. Bisey olur mu bebegime cok endiselendim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?