aynen cnm lcwtamam canım ekledim seni de listeye ama bana adresini bi ara at tamam mı özelden ?? :))
ay cok şeker bir göbiş maşallah oğlan olduğu belli :)) dik bir karnın var, pantolonun lcw mı :)) bende de var da ona benzer bişey :))
ay tabikide çıkıyorum ayol,heheheheh heralde kızım fbliyim ben :))) oa 105 yaş he iyiymiş :)))
ay senin göbişde benim gibi ya yok gibi bişey o tşörtle dışarı çıkabiliyomusun tatlım
bendensin hala utanıyorum dar bişe giyerken bile göbiş çıktı die utanıyorumiyice şişse utanmam bebek gibi değilki anam göbek gibi
bence senin kızın olucak öle hisettim canım kız kız merak etme :))
ben 12 haftalıkken erkeğe benzetmişlerdi ama şimdi kız diyolar ....
ay çok tatlısın allah gönlüne göre versin inşallah...
sen kız olucak die baya heyecan yapmışın bu heyecanın hiç bitmesin inş....
slm arkadaslar benım kızım olacak aklımda kız ısımlerı olark hıranur belınay cansu ve nazlı var sızce hangısı veya sızde bana bıkac ısım soyler mısınz ay she senın kıde kız mı canım
Canım endişelenme senın mınık en fazla icerde oynama yapmıştır.. cok sert vurmamıstır inşallah.. zaten karın bölgesi bebekten ötürü sert katmanla örtüleniyor,korkma Allahın ıznıyle bişey olmamıstır.. senınkı sana kızmıstır belki,annem hic dıkkat etmıyor gibisinden :))
geçen sene anasınıfı öğretmeni arkadaşımın karnına da öğrenci kavga ederken o da ayırmaya çalışırken baya kötü vurmuş... Allahım koruyo , endişelenme
cnm daha ben bugün 19.haftaya yeni girdim ve daha bugün gittik doktora ,bebeğim şuan 230 gr. boyuda bacaklarıyla beraber toplam 20 cm olmuş,doktorum iyi gidiyor dedi,senin doktorun ne dedi cnmkızlar 18-19 haftalıkken doktora gitti iseniz kac gr dedi doktorunuz ??? benim doktor kafadan salladı aceleden gibi geldi bana :)
benimki 400 dedi ve hiç inandırıcı gelmedi :):)) bizimki cok yogun o yuzden muhtemelen bayaa bi yuvarladı
valla ben de korkmaya basladım:))) bende netten okudum aynen senin dediğin gibi :) zaten toplamda 40 sn baktı ben boyu posu kac diyince 22 cm 400 gr diyiverdi:) hesaplayacak bi vakti bile yoktu :) neyse o ne derse dedin saglıkla dogsun da bunlar ufak meseleler:))
bende katılmak isterim.ne zamana olucak bu hediyeleşme işi.çok uzun sürmesin benim ne olacağım belli olmaz dra kontrole gittiğimde hastaneye yatırırlar falan maazzallahh:)
canım çok bi bilgim yok ama inşallah drun dediği gibi haftaya kadar geçer.sen herzaman pozitif yaklaş.bide herşeyi int.araştırma drunun dediğine güven canım.
meloone bebişin yüzde yüz kız çıkar inş.hadi bakalım:)
Kızlar oku oku gozlerım cıktı vala gozluk numaralarım buyuycek telefondan gırıyorum bende oyuzden zor oluyo neyse ben aranıza yenı katıldım ama hedıye olayına benıde eklersenız sevınırım melone bebegın ıyıymıs canım sevındım ınsallah saglıklı sıhatlı kızın olur okıdum okudum ama kıme ne yazcaktım unutum ya :) hafıza kaybına ugradım neyse hatırlarsam yazarım yıne ıyı geceler hepınıze
kızlar ayrıntılı ultrasondan bahsetmişsiniz,geneldede hep konusu burda geçiyor.benim bebeğimin şükürler olsun testleride gidişatıda çok iyi,ama bugün doktor kontrolümde doktoruma danıştım '' ayrıntılı ultrason nedir duyuyorum hep, benimde dedim gitmem lazımmı'' dedim.anlattı çok güzel bişekilde,ayrıntılı ultrasonda kalp kapakçıklarına,kan dolaşımına ,beyin gelişimine bakılıyor dedi,tabikide ultrasonda bizlerden daha iyiler bakıyor bu işin uzmanı dedi.peki gidelimmi dedim,bana sorarsanız bebeğiniz sağlıklı ama gidin derim dedi.onlar daha güzel incelerler dedi,ki benim doktorum işinde en iyi doktorlardan biri..bizde bebeğimde bi sorunla karşılaşmamamıza rağmen yinede gitmeye karar verdik eşimle.. pröfesöre çıkılıyormuş sanırım,2 hafta sonra falan gitmeyi düşünüyoruz,sizce gidelimmi ki ,ayrıntılı ultrasona giren arkadaslarım bi akıl verin bakalım bu anayabide aşağı yukarı fiyatları ne acaba ayrıntılı ultrasona girmenin
akşam akşam kadının biri sinir etti beni yarım saat önce
eltimin babası ölmüş başsağlığına gittik annesinin evine
neyse otryoruz kadının biri demezmi bana sen neden doğurmuyosun ben hönk dedim kaldım bana mı diyo die bakındık ama ben mi demeden sana diyrum kızım dedi
ben hemen ters ters baktım kadına ağzımı açmadım görümcemle eltim hemen yanımda otryodu eltim hamile o hamile dedi....
kadın da haıyr yani 5 sene oldu doğurması gerekiyo yani dedi ben ama nası pis bakıyorum kadına
sonra işte kaç aylık görümcem cvp veriyo
cinisyeti ne görümcem cvp veriyo anladılar çünkü benim bozulduğumu cenaze evine gelmişiz kadın benim derdime düşmüş hayr sanane be kadın ister doğrurum ister doğurmam ala alaaaa aaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?