2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353
aynen cnm lcw aherdocum gelmediyse adresim yeniden yollarım tatlım yolladım adresimi

ay tabikide çıkıyorum ayol,4-5tane daha aldım ona benzer.giyiyorum valla,zayıf durduğum için millet bide göbekliyim falan sanar,valla lacivert diye göbüşüm pek belli olmamış aslında baya belli oluyor insanlar anlıyor artık.evet bi arkadas demiş herkes bakıyor milletin gözü hamile görmemiş galba hahaha,kız bu tişörtleti şimdi giymicezde nezman giycez,bitanede lacivert elbisem var yapıştı üstümekışa doğruda uzun kollu bişiler alırım yiteer

Son düzenleme:

Cnm nazlı koyma bence . anlamdan belli işte Nazlı olur çıkar:) ki genelde de görülmüş bi durum. diğer 3 u de güzel

Kızlar oku oku gozlerım cıktı vala gozluk numaralarım buyuycek telefondan gırıyorum bende oyuzden zor oluyo neyse ben aranıza yenı katıldım ama hedıye olayına benıde eklersenız sevınırım melone bebegın ıyıymıs canım sevındım ınsallah saglıklı sıhatlı kızın olur okıdum okudum ama kıme ne yazcaktım unutum ya :) hafıza kaybına ugradım neyse hatırlarsam yazarım yıne ıyı geceler hepınıze

İnsallah canim .. O kadar da dikkat ediyorum ama o da cocuk istene yaparsin.. Anne olmak boyle bisey galiba endise duydum birden..

kızlar ayrıntılı ultrasondan bahsetmişsiniz,geneldede hep konusu burda geçiyor.benim bebeğimin şükürler olsun testleride gidişatıda çok iyi,ama bugün doktor kontrolümde doktoruma danıştım '' ayrıntılı ultrason nedir duyuyorum hep, benimde dedim gitmem lazımmı'' dedim.anlattı çok güzel bişekilde,ayrıntılı ultrasonda kalp kapakçıklarına,kan dolaşımına ,beyin gelişimine bakılıyor dedi,tabikide ultrasonda bizlerden daha iyiler bakıyor bu işin uzmanı dedi.peki gidelimmi dedim,bana sorarsanız bebeğiniz sağlıklı ama gidin derim dedi.onlar daha güzel incelerler dedi,ki benim doktorum işinde en iyi doktorlardan biri..bizde bebeğimde bi sorunla karşılaşmamamıza rağmen yinede gitmeye karar verdik eşimle.. pröfesöre çıkılıyormuş sanırım,2 hafta sonra falan gitmeyi düşünüyoruz,sizce gidelimmi ki ,ayrıntılı ultrasona giren arkadaslarım bi akıl verin bakalım bu anaya bide aşağı yukarı fiyatları ne acaba ayrıntılı ultrasona girmenin

Son düzenleme:
kızlar 18-19 haftalıkken doktora gitti iseniz kac gr dedi doktorunuz ??? benim doktor kafadan salladı aceleden gibi geldi bana :)
cnm daha ben bugün 19.haftaya yeni girdim ve daha bugün gittik doktora ,bebeğim şuan 230 gr. boyuda bacaklarıyla beraber toplam 20 cm olmuş,doktorum iyi gidiyor dedi,senin doktorun ne dedi cnm

valla ben de korkmaya basladım:))) bende netten okudum aynen senin dediğin gibi :) zaten toplamda 40 sn baktı ben boyu posu kac diyince 22 cm 400 gr diyiverdi:) hesaplayacak bi vakti bile yoktu :) neyse o ne derse dedin saglıkla dogsun da bunlar ufak meseleler:))

korkma tatlım sen ,doktor yoğunluktan sallamış

slm canim güzel dileklerin icin tesekkür ederim insallah allahim gönlümüze göre versin canim benim aminn...

akşam akşam kadının biri sinir etti beni yarım saat önce
eltimin babası ölmüş başsağlığına gittik annesinin evine
neyse otryoruz kadının biri demezmi bana sen neden doğurmuyosun ben hönk dedim kaldım bana mı diyo die bakındık ama ben mi demeden sana diyrum kızım dedi
ben hemen ters ters baktım kadına ağzımı açmadım görümcemle eltim hemen yanımda otryodu eltim hamile o hamile dedi....

kadın da haıyr yani 5 sene oldu doğurması gerekiyo yani dedi ben ama nası pis bakıyorum kadına

sonra işte kaç aylık görümcem cvp veriyo
cinisyeti ne görümcem cvp veriyo anladılar çünkü benim bozulduğumu cenaze evine gelmişiz kadın benim derdime düşmüş hayr sanane be kadın ister doğrurum ister doğurmam ala alaaaa aaaaa

slm canim evet hersey yolunda cok sükür canim .bir kafa sallayisi vardi asagi yukari cok net görülüyordu o yüzünü eline götürüp büzüstürmesi bir an sanki agliyor zannettim cok güzeldi cok güzel bir duygu yaa bir heyecan hepimizde teyzesi görmen lazim hala etkisinden kurtulamadim bugun rüyama girer herhalde...kiz deyince benim bebis tastikler gibi kafayi asagi yukari salladi durdu cok güzedi benim oglumda bak siz kiz deyince oda kafasini salladi dedi baya güldük hepberaber...insallah canim saglikli sihatli allahim kurban oldugum allahim gönlüme gönlümüze göre versin hepimizin insallahhhh aminnnnn....

canım benım testlerım de ıyı cıktı doktorumda bı sorun gormedı sımdıye kadar cok sukur ama senın doktorun dedıgıbı bence gıdın dedı ama bız dusunmuyoruz tabı bu bızım dusencemız fıyatlar degısıyo bız 250ye bulduk bıde 180 ne vardı ucuk fıyatlar anlıycagın yasadıgın sehre gorede degısıyo tabı ıstanbulda ucuz bıyer vardı arkadaslar soyluyolardı

allahim ne dengesiz insanlar varya ...tövbe tövbe ..takma sen kafana canim tokadan baska

Bende dun gece oglumu gordum ruyamda emzırdım onu sonra bırden buyudu cocuk gezmege gıdıyoduk bemn gelmıycem sandı ve anne dıye aglamaya basladı ruyada bıle olsa bırının sana anne demesı sana baglı olması cok guzel bı duygu yuzu hala aklımda kıvırcık saclı renklı gozlu beyaz tenlı cok guzel bı cocuktu Rabbım yazılarını guzel yazsı ınsallah tum ısteyenlere nasıp etsın yuce Rabbım

Bende dun gece oglumu gordum ruyamda emzırdım onu sonra bırden buyudu cocuk gezmege gıdıyoduk bemn gelmıycem sandı ve anne dıye aglamaya basladı ruyada bıle olsa bırının sana anne demesı sana baglı olması cok guzel bı duygu yuzu hala aklımda kıvırcık saclı renklı gozlu beyaz tenlı cok guzel bı cocuktu Rabbım yazılarını guzel yazsın ınsallah tum ısteyenlere nasıp etsın yuce Rabbım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…