kız ayşe :)) sen pc mühendisi falan mısın maşallahın var ha :))))))
bencede erken haftada konması gerekiyo geç döllenme teşhisini....dediğin gibi canım benim bebeğim tam sate göre giderken 17.haftada geriye düştü önce 1 hafta geriden gelmeye başladı sonra dün de 2 hafta olduğunu anladım....yani şimdi bebeğim zayıf olabilirmi ayşe gelişmiyo olabilirmi...eminsin dimi sonradan gerilemesi de normalmi.....peki daha önceki bebeğinin bu gerilemeyle gelişmemekle bi alakası olmadı dimi hiç.....ya işte dün gittiğim :18:doktor kendi doktrum değildi farketmez onada sorardımda ah akılsız kafam ......şimdi doktoruma mı gitsem bu nedenden dolayı sık usgye de grmek istemyrum 3 haftada 3 kere girmiş oldum zaten ama mecburiyetten haftada bir girdim yani anlıcan....
1:
Kızlar herkese merhaba
hatırlarsanız bebeğin hareketlerini hissetmedim diye kaygılanmıştım.
Bugün doktora gittim Allah'a şükür bebeğim hareketli hiç bir sorun yok. Boyu pozu, kilosu haftasıyla uyumlu. Ayrıntılı ultrason tarihimizi de aldık. Ama doktorum çok ilgili bir doktor olduğu için ayrıntılı ultrason gibi her defasında bebeğimi iyice inceliyor. ve bana dedi ki
bebeğin iki böbreğinde de idrarını amiyo sıvısına yapamadığı için böbreklerinde birikmiş, bu erkek bebeklerde karşılaşılan bir durummuş. ayrıntılı testte sana söylerler korkma diye ben sana şimdi söylüyorum dedi. sınır 4 benim ki şimdi bu sınırın altında olduğunu , 3 haftaya kadar geçmesi gerektiğini söyledi. çevremde böyle bir şey yaşayan kimse ; tahmin edersiniz ki biraz panik olmuş durumdayım ve çok üzüldüm. pozitif yaklaşmaya çalışıyorum ama elimde değil. internetten araştırdığıma göre böbrek genişlemesi durmazsa böbrek yetmezliği ile doğabiliyormuş. beni en iyi siz anlarsınız bu konu ile ilgili bir bilgisi olan var mı((
benimki 400 dedi ve hiç inandırıcı gelmedi :):)) bizimki cok yogun o yuzden muhtemelen bayaa bi yuvarladı
A.s çok sukrİim canım sen nasılsın telefondan giriyorum yazmak zor oluo die katılamıyorum,takip ediyorum ama burda yoktum yeni geldik abimin nisanİ vardı konya ya gitmiştik.hersey yolunda çok şükr sen nasılsın ne var ne yok cinsiyetini hala öğrenmedin mı?msjini görünce duygulandim çok vefalisinslm canim nasilsin sesin solugun cikmiyor hersey yolundami kendine bebise cok iiy bak canimmmm....
Arkadaslar az once arkadasimin oglan ben ayaktayken 1-2kez karnima vurdu beni gostermek isterken. Birazcik sert ya da ne bileym bana oyle geldi. Bisey olur mu bebegime cok endiselendim..
benimki 400 dedi ve hiç inandırıcı gelmedi :):)) bizimki cok yogun o yuzden muhtemelen bayaa bi yuvarladı
allahim ne dengesiz insanlar varya ...tövbe tövbe ..takma sen kafana canim tokadan baska
Bende dun gece oglumu gordum ruyamda emzırdım onu sonra bırden buyudu cocuk gezmege gıdıyoduk bemn gelmıycem sandı ve anne dıye aglamaya basladı ruyada bıle olsa bırının sana anne demesı sana baglı olması cok guzel bı duygu yuzu hala aklımda kıvırcık saclı renklı gozlu beyaz tenlı cok guzel bı cocuktu Rabbım yazılarını guzel yazsı ınsallah tum ısteyenlere nasıp etsın yuce Rabbım
canım öncelıklı tavsıyem tek bir dr a git ve ölçümelrını takıını hep aynı dr yapsın
sımdı sen 2 hafta gerıyım dıyosun eger gercekten böle ise bu hafıfe alınıcak bi durum değil bunu sana söyleyım
2 hafta gerı kalması bebegın ciddi bi problem ama doktorun özensiz ölçmüş oldugu ıcın de
böle bi sonuc cıkıyor oalbılır dediğimgibi mutlaka muayenden sonra kagıda bak doktorunu sorgula şöle mı böle mı
die ilgilendıgını gorunce zaten anlatmaya baslar dr cunku öle ınsnalarla karsılasıolarkı onalrda haklı
herkese hersei anlatsalar bile herkes herseı anlamıo bu sebeple sen öğrenmeye
açık oldugunu soru sorarak karsı tarafa hıssettır kı analtsın canım eger cok kafana takıldıysa
kafana takıldıgı sekılde doktoruna git analt böle böle mi die sor tekrar ölçmesını ıste canım
çoğu kez yoğunluktan da yapioalr bu tip şeleri çok karsıalstım ben dıkkat et 2 hafta bir sınırdır
ınsallah ciddi bişi yoktur....ama kafana takılanı hep sor...
dimi takmada sinir bozuyo dengesiz karı :)
bende ilk hamileliğimi öğrendiğimde erkek bebek emzirdiğimi görmüştüm rüyamda hayırlara yoralım rüyanı hayr olsun inşallah rüyandaki gibi kendide bahtida güzel bi bebeğin olur
ben zaten tek doktora gidiyodum ama başka dkotra gitmeye mecbur kaldım.kendi dokotrum çok yoğun bide
öle diyosun yani ..ben ilklerde geriden gelen bebeklerin son zamanalra kadar toparladıklarını da duymuştum biraz rahatladım ama sen öle diyosan şimdi benim bi an önce kesinlikle kendi dokoruma gitmem lazım...
uff ya 1 ayda bu dördüncü usg olucak bide bu dert var keşke gitmeyeydim dün doktra
haftada 1 usgye girmek problem teşkil edermiki
amaan cnm salla cahil onlar boşver:80:,cahil olmasa cenaze evinde öyle saçma sapan konuşmazdı.o tiplerden çok var cnmakşam akşam kadının biri sinir etti beni yarım saat önce
eltimin babası ölmüş başsağlığına gittik annesinin evine
neyse otryoruz kadının biri demezmi bana sen neden doğurmuyosun ben hönk dedim kaldım bana mı diyo die bakındık ama ben mi demeden sana diyrum kızım dedi
ben hemen ters ters baktım kadına ağzımı açmadım görümcemle eltim hemen yanımda otryodu eltim hamile o hamile dedi....
kadın da haıyr yani 5 sene oldu doğurması gerekiyo yani dedi ben ama nası pis bakıyorum kadına
sonra işte kaç aylık görümcem cvp veriyo
cinisyeti ne görümcem cvp veriyo anladılar çünkü benim bozulduğumu cenaze evine gelmişiz kadın benim derdime düşmüş hayr sanane be kadın ister doğrurum ister doğurmam ala alaaaa aaaaa
canım benım testlerım de ıyı cıktı doktorumda bı sorun gormedı sımdıye kadar cok sukur ama senın doktorun dedıgıbı bence gıdın dedı ama bız dusunmuyoruz tabı bu bızım dusencemız fıyatlar degısıyo bız 250ye bulduk bıde 180 ne vardı ucuk fıyatlar anlıycagın yasadıgın sehre gorede degısıyo tabı ıstanbulda ucuz bıyer vardı arkadaslar soyluyolardı
canım sen bebek geri dıye takıyorsun bende ılerı dıye:)bızımkının yaşıtları 190-200 gram bızımkı 370..doktor sorun yok desede insan takıyor işte.
canım sen bebek geri dıye takıyorsun bende ılerı dıye:)bızımkının yaşıtları 190-200 gram bızımkı 370..doktor sorun yok desede insan takıyor işte.
ama canım ileride olması kötü değilki nekadar ilerde senin bebişin
tamamdır canım listenin en başına seni yazdım :))))))))
aminn kuzum inşallahhh :)) benimkide ara ara soruyo ben intteyken yine kk damısın falan diyo tek girip baktığım bu siteymiş falan filan :)) ahh cnm yaaa keşke bizde ev alsaydıkda gidemeseydim memleketime okadar önemliki inşallah seneye kızın ve oğluşların ile birlikte gelirsiniz :)) sende kendine oğluşlarına ve kızına iyi bak :))slm canim msj icin ve güzel dileklerin icin cok tesekkür ederim cok sagol allahim kurban oldugum allahim hepimizin kalbine göre versin..aminn.insallah canimmm.evet ya bende güldüm varya size yaziyorum ya resmen kiskandi benimki bak sen kainlar klubüymüs diyor sattin beni dedi valla ama degdi güzel birsey birseyleri yasayip sizlerle paylasmak hele urbette olunca dahada bir zor bu sene izinde olmadi gidemedim turkiye hala acisi üzüntüsü icimde almanyadan ev alinca izin isi yatti anliycan cokk üzüldüm halada üzülüyorum ama iste yapcak birsey yok hele sizin izindi bayram muhabbetinde hep gözlerim doldu valla ahhhh bende olsam sunu yaparim sunu yerdim diye...herneyse canimmm insallah seneye ..kendine bebise iyi bak canimm..
oo süpper bak bebiş haftasına göre gayet iyimiş maşşallah :))Kızlar herkese merhaba
hatırlarsanız bebeğin hareketlerini hissetmedim diye kaygılanmıştım.
Bugün doktora gittim Allah'a şükür bebeğim hareketli hiç bir sorun yok. Boyu pozu, kilosu haftasıyla uyumlu. Ayrıntılı ultrason tarihimizi de aldık. Ama doktorum çok ilgili bir doktor olduğu için ayrıntılı ultrason gibi her defasında bebeğimi iyice inceliyor. ve bana dedi ki
bebeğin iki böbreğinde de idrarını amiyo sıvısına yapamadığı için böbreklerinde birikmiş, bu erkek bebeklerde karşılaşılan bir durummuş. ayrıntılı testte sana söylerler korkma diye ben sana şimdi söylüyorum dedi. sınır 4 benim ki şimdi bu sınırın altında olduğunu , 3 haftaya kadar geçmesi gerektiğini söyledi. çevremde böyle bir şey yaşayan kimse ; tahmin edersiniz ki biraz panik olmuş durumdayım ve çok üzüldüm. pozitif yaklaşmaya çalışıyorum ama elimde değil. internetten araştırdığıma göre böbrek genişlemesi durmazsa böbrek yetmezliği ile doğabiliyormuş. beni en iyi siz anlarsınız bu konu ile ilgili bir bilgisi olan var mı((
cnm bence yılbaşı çok geç olur erken doğum yapıcak arkadaşlarda olabilir o telaşın içinde çok zor olur en geç aralık ayında bitmeli bu hediye işi bence :))kızlar geldim eve,telefondan okumakta yazmakta bağlanmakta çok zor oldu 1haftadır yazamadım doğru düzgün...
hediye işine bende varım:)
belli bir limit koysak iyi olur hak geçmesin:)
yılbaşı haftasında da aynı gün versek kargoya:)
çok eğlenceli olcak sonra da bebklerimizin kıyafetlerini sergılerız burda ayşenin dediği gibi bende merak ederim hediyeleri:)
Arkadaslar az once arkadasimin oglan ben ayaktayken 1-2kez karnima vurdu beni gostermek isterken. Birazcik sert ya da ne bileym bana oyle geldi. Bisey olur mu bebegime cok endiselendim..
ben zaten tek doktora gidiyodum ama başka dkotra gitmeye mecbur kaldım.kendi dokotrum çok yoğun bide
öle diyosun yani ..ben ilklerde geriden gelen bebeklerin son zamanalra kadar toparladıklarını da duymuştum biraz rahatladım ama sen öle diyosan şimdi benim bi an önce kesinlikle kendi dokoruma gitmem lazım...
uff ya 1 ayda bu dördüncü usg olucak bide bu dert var keşke gitmeyeydim dün doktra
haftada 1 usgye girmek problem teşkil edermiki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?