2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353
kız ayşe :)) sen pc mühendisi falan mısın maşallahın var ha :))))))

eheuehu yok canım web master web tasarım eğitimi aldım sertifikam var

ayrıca bilg muhendislik terk yani özel bi üniye gidiyrodum kızın birine mail adresını versene deıdm

mail ne dıınce bı baktım önlerıne gelenı almıslar çıktım okuldan

pc ye asırı ılgım var html css java dillerını ise evde kendım öğrendım onun dısında ilahıyat mezunu

ve muhasebecıyım arastırmayı öğrenmeyı sevıyorum baksa vasfım yok

canım öncelıklı tavsıyem tek bir dr a git ve ölçümelrını takıını hep aynı dr yapsın

sımdı sen 2 hafta gerıyım dıyosun eger gercekten böle ise bu hafıfe alınıcak bi durum değil bunu sana söyleyım

2 hafta gerı kalması bebegın ciddi bi problem ama doktorun özensiz ölçmüş oldugu ıcın de

böle bi sonuc cıkıyor oalbılır dediğimgibi mutlaka muayenden sonra kagıda bak doktorunu sorgula şöle mı böle mı

die ilgilendıgını gorunce zaten anlatmaya baslar dr cunku öle ınsnalarla karsılasıolarkı onalrda haklı

herkese hersei anlatsalar bile herkes herseı anlamıo bu sebeple sen öğrenmeye

açık oldugunu soru sorarak karsı tarafa hıssettır kı analtsın canım eger cok kafana takıldıysa

kafana takıldıgı sekılde doktoruna git analt böle böle mi die sor tekrar ölçmesını ıste canım

çoğu kez yoğunluktan da yapioalr bu tip şeleri çok karsıalstım ben dıkkat et 2 hafta bir sınırdır

ınsallah ciddi bişi yoktur....ama kafana takılanı hep sor...

canım böbrek gensılemesı ıle ılgılı bır bılgım yok ama bu konuda doktruna veya gıdecegın perınatologun

önerıelıne kulak vermenı onerırım çoğu doğum anomalisi doğumdan sorna duzeltılıyor veya kendılıgınden

doğuam kadar duzelebılıor pozitif ol ve arastır canım

benimki 400 dedi ve hiç inandırıcı gelmedi :):)) bizimki cok yogun o yuzden muhtemelen bayaa bi yuvarladı

18-19 haftada 400 gr hee baya ıyı sallamısss

slm canim nasilsin sesin solugun cikmiyor hersey yolundami kendine bebise cok iiy bak canimmmm....
A.s çok sukrİim canım sen nasılsın telefondan giriyorum yazmak zor oluo die katılamıyorum,takip ediyorum ama burda yoktum yeni geldik abimin nisanİ vardı konya ya gitmiştik.hersey yolunda çok şükr sen nasılsın ne var ne yok cinsiyetini hala öğrenmedin mı?msjini görünce duygulandim çok vefalisin

Arkadaslar az once arkadasimin oglan ben ayaktayken 1-2kez karnima vurdu beni gostermek isterken. Birazcik sert ya da ne bileym bana oyle geldi. Bisey olur mu bebegime cok endiselendim..

canım ben 2.5 yaşındaki kızımdan hergün tekme yiyorum hemde bazen topuklarıyla vuruyo karnıma endişelenme hemen..

allahim ne dengesiz insanlar varya ...tövbe tövbe ..takma sen kafana canim tokadan baska

dimi takmada sinir bozuyo dengesiz karı :)

bende ilk hamileliğimi öğrendiğimde erkek bebek emzirdiğimi görmüştüm rüyamda hayırlara yoralım rüyanı hayr olsun inşallah rüyandaki gibi kendide bahtida güzel bi bebeğin olur

ben zaten tek doktora gidiyodum ama başka dkotra gitmeye mecbur kaldım.kendi dokotrum çok yoğun bide

öle diyosun yani ..ben ilklerde geriden gelen bebeklerin son zamanalra kadar toparladıklarını da duymuştum biraz rahatladım ama sen öle diyosan şimdi benim bi an önce kesinlikle kendi dokoruma gitmem lazım...

uff ya 1 ayda bu dördüncü usg olucak bide bu dert var keşke gitmeyeydim dün doktra

haftada 1 usgye girmek problem teşkil edermiki

canım sen bebek geri dıye takıyorsun bende ılerı dıye:)bızımkının yaşıtları 190-200 gram bızımkı 370..doktor sorun yok desede insan takıyor işte.

amaan cnm salla cahil onlar boşver:80:,cahil olmasa cenaze evinde öyle saçma sapan konuşmazdı.o tiplerden çok var cnm

cnm cevabın için teşekkür ederim.valla bizde kararsız kaldık bebeğimiz sağlıklı gidiyo şükür.herşeyide dıdıklamak istemiyorum,rabbim insanın korktuğu şeyi başına vermesin inşallah.benim yaşadığım şehirde yok ,bandırmada yok yani,oüzden 1,5 saatlik mesafedeki bursaya gitmem gerekiyo,ve pröfesör muayene ücretleri dediğin gibi uçuk fiyat.para önemli değil eşim bankacı özel hayat sigortası ödüyo herşeyimizi ama dediğim gibi kendi kendimede iş icat etmek istemiyorum.bilmiyorum kararsız kaldım yaa :26: eşimde gidelim diyo bilemedim yani

canım sen bebek geri dıye takıyorsun bende ılerı dıye:)bızımkının yaşıtları 190-200 gram bızımkı 370..doktor sorun yok desede insan takıyor işte.

cnm bence 20.haftana göre evet birazcık fazla ama iyi bence,20.haftada enaz 300gr oluyo bebek zaten.200 gr dediğin 18.haftada falan oluyo.ben bugün girdim 19.haftaya 18 haftam bugün bitti benimde 230 gr mesela.olsun gelişim olarak önden gitmesi iyi bişey 70 grla taş çatlasın 1 hafta oynar arada.biarkadasımında öle doktoru iyi demiş yani..

ama canım ileride olması kötü değilki nekadar ilerde senin bebişin

gamzecim enson kaçıncı haftada gittin bebeğinin kilosu boyu nekadardı cnm merak ettim,sanırım sen doktorudan pek memnun değildin zaten ben öyle hatırlıyorum öyle yazmıltın sanki,yanlış kişiyle karıştırmıyorsam eğer..değiştirmeyi düşünüyorum falan yazıyodun..

günaydınlar olsunnn.
yine uykum kaçtı.kızım uyuyo eşim işe gitti.bende uyusamya yokk daha sonra çook ararım :)

günaydın anneler ve minnoşları

biz tembellik etmeyip duş alabilsek sağlık ocağına gidip aşımızı olucaz ay 17ci haftadan beri sallıyoruz siz 20 desenizde bizimkiler 17de ilk 1buçuk aysonra ikinciyi yapıyomuş ben bayramı ve 3lü sonucumu bahane ettim salladım ama bugün gideyim prş vuruyolar vurmazsa şu tsh ımı ölçtürmeye hastaneye gidicem bakalım onda bari sorun çıkmasın da hap kullanmayayım

gamzecim bizde 5yıla girdik aman kısıra kadar neler duydum ki eşimin tarafını geçtim kendi tarafımdan da bi derdin varmı demezler insan içinde bozmaya bayılır öyle insanlar takma canım insan kıran herzaman kırılır buna inanırım
benimde hep bi hafta önden giden bebiş durdu haftayı yakaladı derken 18ci haftada bacak boyu 17de kaldı bide şu afp yüksek çıkınca hemen teşhisi koydum heh işte bak bacakları büyümüyo diye şimdi doktora çıkmak istiyorum eşim kızıyo cumayı beklicez ayrıntılıyı diye benim eşimin orda ki bayanında hamileliği iyi gidiyor ayda bire yakın çıkıyor ay bebeği yakacaksınız herhaftamı çıkıyosunuz demiş dert çekmeyen dert çekenin halinden aanlamaz biz ilk bebişte 3gün demeden renkli duplöre giriyoduk rabbim herkezinkini korusun bide çenesi olanlardan biz anneleri

aminn kuzum inşallahhh :)) benimkide ara ara soruyo ben intteyken yine kk damısın falan diyo tek girip baktığım bu siteymiş falan filan :)) ahh cnm yaaa keşke bizde ev alsaydıkda gidemeseydim memleketime okadar önemliki inşallah seneye kızın ve oğluşların ile birlikte gelirsiniz :)) sende kendine oğluşlarına ve kızına iyi bak :))
oo süpper bak bebiş haftasına göre gayet iyimiş maşşallah :))
,bu böbrekle ilgili pek bilgim yok cnm ama ayrıntılıya girdiğinde sorarsan doktor detaylı anlatıcaktır ama sen pozitif ol herşey yolunda merak etme :))
cnm bence yılbaşı çok geç olur erken doğum yapıcak arkadaşlarda olabilir o telaşın içinde çok zor olur en geç aralık ayında bitmeli bu hediye işi bence :))
Arkadaslar az once arkadasimin oglan ben ayaktayken 1-2kez karnima vurdu beni gostermek isterken. Birazcik sert ya da ne bileym bana oyle geldi. Bisey olur mu bebegime cok endiselendim..

cnm hiç bişey olmaz merak etme sen bebek kese ve sıvı içinde o koruyo onu :))

kızlarr günaydınn :))
bugün cuma yaşasınnn yarın bebişi görmeye gidiyorummm çok heyecanlıyım doktorumuz bu sefer daha detylı incelicek organlarımızı ona görede ayrıntılıya yönlendiricek :))

günaydın hanımlar mutlu günler hayırlı cumalar

akşam uyuyamadım yediğim tekmelerden bariz tekme yedim sabaha kadar nasıl değişik bişiy bağırsak hareketi filan değil vuruyor içerden o kadar anlaşılır şekildeki tarif edemiyorum zaten bir çoğunuz yaşadı yaşamayanlarda yaşamak üzeredir oryantalmi olacak kızım ne nasıl kıpır kıpır

canım haftada bı usg ye gırmek de hergun gırmekde sorun olmaz usg ses frekansları ıle ınceler

sıkıntı yok...toparlar tabıı ben duzelmez demıyorum kı ama bı öğren bakalım sen su an da net

olrk kaç haftalık oldugunu bılmezsen ıelrkı haftaalrda toparladımı toparlamadımı eskısıne göre

normal mı değil mi bilemeyeceksın kı neye gore kıyaslıcaksın yanı o acıdan sölüorm

benım doktorumda çok yoğun işten erken cıkıp kapısında beklırom sen çalışıo muydun canım...

çarşamba günü doktora gittim.herşey yolunda bende hareketlerini çok net hissetmiyordum.doktor ilk doğumlarda karın kasları kuvvetli olduğu için geç hissedersin dedi.baktı gayet kıpırdak boyu,kilosu gayet yerinde maşallah.
yarın tataile çıkıyoruz.biz aya yakın dinlenebilicem yıllık iznimden sizlerden uzak kalıcak kimbilir neler neler olucak.döndüğümde de şeker yüklemesine gidicem 24. haftada :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…