Ayşecim biz kızımızın adını Elif Hafsa koymaya karar verdik, listeye eklermisin canım????? sizce isim nasıl kızlar????
Ayşecim biz kızımızın adını Elif Hafsa koymaya karar verdik, listeye eklermisin canım????? sizce isim nasıl kızlar????
cnm serrada bana daha güzel geldi olsunn tek serra omu bide seninki olur ismiyle yaşasın inşallahhh :))teşekkür ederim cnm cvp için soyadıyla sorunu yok gibi. anlam olarak Serra bolluk bereket demekmiş dediğin gibi bende şimdi düşündükce hosuma gitmeye basladı. tek sorun okulumda bi arkadasın kızı da Serra şimdi o aklıma geldi
ekleıdm canım :) güzel bi kombinasyon bence :)
yegenımın adı da Elif :)
elif güzel de hafsa çok ağır değilmi?bı arkadasım ebrar koymustu cocuk okulda cok sıkıntı yasadı ne senın adın dıyıp duruyorlarmış
sağol canım amin inş..sen ne yaptın resim eklemedin mi????güzel isimler cnmm ismiyle yaşasın inşallahh :)))
aa süper yıldızz :)) paylaşırız tabi kii.. oğluşumun hareketlerini hic hissetmedim canım sen hissediyo musun??
:)))..
teşekkür ederim canım..babamız Elif diye tutturdu bende hafsa diye..eşitlik olsun dedik ikisini kombine ettik işte..
değil be niye ağır olsun..bir sıkıntı çeker iki sıkıntı çeker üçüncüye alışır..biz okulda almanların içinde bile o kadar büyük sorunlar yaşamadık okulda kızımda yaşamaz inş..
sağol canım amin inş..sen ne yaptın resim eklemedin mi????
teşekkür ederim canım..babamız Elif diye tutturdu bende hafsa diye..eşitlik olsun dedik ikisini kombine ettik işte..
değil be niye ağır olsun..bir sıkıntı çeker iki sıkıntı çeker üçüncüye alışır..biz okulda almanların içinde bile o kadar büyük sorunlar yaşamadık okulda kızımda yaşamaz inş..
sağol canım amin inş..sen ne yaptın resim eklemedin mi????
sağol canım Allah razı olsun..amin hepimiz sağlıkla kavuşuruz yavrularımıza inşşsiz beğendikten sonra bize hayırlı olsun demek düşer:)allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah...
yaa boyutu küçültmeyi beceremedimkiii(((
kız ayşe :)) sen pc mühendisi falan mısın maşallahın var ha :))))))canım şimdi resim dosyasının üzerinde sağ tıklayıp özelliklerien bakarsan
ayrıntılar sekmesınde boyutu yazar 1024*760 , 800*600 gibi
paintte resmı açıp ctrl + a tuslarına basarak hepsini seçtiğin zaman sağ alt köşeden
mousle tutup yuakrı doğru kucultuceksın ama dıkkat et kaliteısnı bozma orantılı yapmalısın
ben bi resmı kuculttum ve özellıkle ksımını da görüntüledim bak
yok aherdo ya bende hiç hissetmiyorum dr soruyorum hissetmen lazım diyo (ikinci gebelikte daha erken hissedilirmiş)birde benim kızım var o resmen karnımda kordonuyla ip atlıyodu,buda totomu kaldırıpda anneme tekme atacam diye korkuyo sıpacık ,
bende evde deftere not ediyorum ona göre soruyorum doktoruma..hatta onların daha çok hoşuna gidiyor not edip gidince..doktor için gayet normal canım...
cnm belki geç döllenme olmuştur kötü düşünme geriden gelse bile gelişmeye devam ediyorsa sorun yoktur fikrimce.doktoruna danış.benimde bebeğim şuan 21 haftalık olması lazımken 19.haftaya yeni girdim.ama ben 3 haftalıkken öğrendiğim için gebeliğimi doktorum geç döllenme olduğuna emindi çünkü daha kese oluşmamıştı sağ yumurtalığımda yumurtladığım belliydi.1hafta sonra gittiğimde keseyi görmüştük.ilk haftalarda bişeyy demedimi doktorlar sonuçta adet tarihinden anlıyorlar.makinalarda otomatik bebeğin kaç haftalık olduğunu biliyor.benim öğrendiğimde 5 haftalık olması gerekirken 3 haftalıktı mesela.adet tarihime görede geç döllenme olmuş oluyor.yani yumurtacığım geç çatlamışiçini ferah tut bebişim sen
benim adetim geciktiğinde 10 gün bekledim kan testi için 10 günde kan testi yaptığımızda değerim 260 çıkmıştı ama degerin aslında daha fazla olması gerekiyodu oyuzden doktorum 2 gün sonra tekrarlıcaz ona göre hamile olup olmadıgın anlaşılıcak demişti 2 gün sonra yaptıgımda değer 903 tü ve hamiştimm :)) doktor ozamn demişti bana senin geç döllenme olmuş diye ve bebeğin gelişimine görede kalp atışlarını gördükten sonra yeni sat belirledik ve hep bebğim yeni sata göre büyüdü :)) senin hep bölemiydi şimdimi böle oldu peki ?
canım gec dollenme veya erken döllenme teshısı erken haftalarda konur....
tugbanın 7. haftada çok uygun bız amanda gec dollenme odlugu anlaşılmış
ama senın bebegın örnek verıyorum 12. haftadan sorna 10. haftadan sonra gerı düştüyse
buna gec döllenme diyemeyzı yasıtı bebekelre göre daha zayıf oalbilir kemıklerı daha farklı
gelısıyor oalbilir sonucta anne va babanın genetık aktarımını tasıyan bi yavru kendıne
kodlanan neyse o yanı benım bebgımın de baş ölçüsü bpd 2 hafta onden gidiyor diğer
ölçümleri 1 hafta önden gidiyor fl ac hc bu da gayet normal gerı olması da gayet normal
daha oncekı bebegımd ehep gerıden gelıyrodu
ara ara topluyordu sonra gene gerı dusuyordu çok nromal bişey bu eğer çok kafana
takıldıysa bunu doktorunun yanındayken sor mesela benım usg fotomda da 19+4 yazıyodu
gecen usg de 20 hafta ıcınde 19+4...ama diğer ölçümleri 21+2 20+5 hep böle eger kafama
takılrısa soruyorum cunku daha once de 7. haftradayken yanlış ölçüm soncuu hatrılarsın
belkı daha kucuk cıkartmıslardı o an sor böle şeleri doktoruna usg fotolarını eklersen bakıp
daha net bısı söleyebılrız
görüşme ve hediyeleşmelerden bahsedilmiş,ben ocak annelerine baktımda istanbulda oturran 34 kişi falan var müsait olanlar gelebilse bile 20 kişi falan oluruz bence güzelde olur ,bi hafta sonu yeşilköyde bellediye tesisleri var ,yada herkeze yakın merkezi biü yerde olabilir ,güzel olur sanki...
çok alakasız ama ay sheye sürekli bi şeyler soruyoruz ay-she :)üst kattaki teyzeye gıcık oluyorum yaz kış halı silkeliyor,cam açamıyorum ,şuanda halısı iyice benim balkona kadar sarkmış ,onu çekip bahçeye indireym mi :)))çok ciddiyimmm bıktım ya
ayşecimmm özele bi bakar mısın?? :))))))))))
bende kız bende hediye alıp vermek istyrum bendee
kız ayşe :)) sen pc mühendisi falan mısın maşallahın var ha :))))))
ay cok güldüm yaa kordonuyla ip mi atlıyodu
benimki de yiyip içip yatıyo heralde içerde, buldu rahatı tabi ekmek elden su gölden ooooooohhhhhhh :))
kuzumm herşeyin yolunda olmasına çok çok sevindimmm :)) inşallah kızdır cnm Allah gönlünüze göre versinn ayy eşine çok güldüm yaaa :)))
Sahracım! Maşallah göbüşüne canım! Çok tatlı!
Aherdo seninki de! Valla ben de 20. haftamdayım gayet belli göbüşüm. Bi de mal mal yorum yapanlar yok mu? Hmmm kilo almışın, göbeğin erken çıkmış falan diyenler. Oooof neyse:)
Kkuzum, testin kötü çıksa da usgde herşey iyi çıkmış bak! Boşver sen testi falan! Bebişin sağlıklı bi şekilde gelcek bak!
Elevite gelince valla bana aldırıyor gibi bünyeye bağlı olarak. Ben kan hapını hayatımda 2 kere kullandım 5-6 aylık dönemde. İkisinde de 5 kilo aldım. Ve onun kilo aldırdığını bıraktığım gibi iştahımın ciddi anlamda kapanması sonucunda anladım.Her bünyede aynı etki yapmıyordur eminim ama bana aldırdığı kesin canım bu kan ilacının. eleviti ise tek başına kullanmadığım için tam bişey diyemicem tabi. Ben de valla daha 20. haftamdayım ama 6 kilo aldım. Neyse takmayalım ya! Bebişimiz olcak! Daha önemli di mi:)
Asliirfan, güle güle kullan canım beşiği. Güzel günlerde mutlu mutlu yatsın inşallah bebişin!
Sinoplu, benim de kariyeer, okul, çocuk derken çok zor bi sürecim olcak ama yapcaz Allahın izniyle. Bebişin hareketlerini daha sık hissettiğimiz günler olsun inşallah...
Melonee, hayırlı olsun canım kızın, henüz kesin olmasa da. Komik olmuş gerçekten:)
benide ekle cnm benideeeeharikasın canım.. listeyi yapayım ben ama liste yapınca kim kime alacak belli de olacak kafam karıştı benüm :18:
canım ya nasıl oluyoda 21 haftada a yrıntılıda tam cinsiyet söylleyemiyor.. inşaah kızdır ve hep yüzünüzü güldürür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?