2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353
Ayşecim biz kızımızın adını Elif Hafsa koymaya karar verdik, listeye eklermisin canım????? sizce isim nasıl kızlar????

elif güzel de hafsa çok ağır değilmi?bı arkadasım ebrar koymustu cocuk okulda cok sıkıntı yasadı ne senın adın dıyıp duruyorlarmış

cnm serrada bana daha güzel geldi olsunn tek serra omu bide seninki olur ismiyle yaşasın inşallahhh :))
Ayşecim biz kızımızın adını Elif Hafsa koymaya karar verdik, listeye eklermisin canım????? sizce isim nasıl kızlar????

güzel isimler cnmm ismiyle yaşasın inşallahh :)))

ekleıdm canım :) güzel bi kombinasyon bence :)

yegenımın adı da Elif :)

teşekkür ederim canım..babamız Elif diye tutturdu bende hafsa diye..eşitlik olsun dedik ikisini kombine ettik işte..

elif güzel de hafsa çok ağır değilmi?bı arkadasım ebrar koymustu cocuk okulda cok sıkıntı yasadı ne senın adın dıyıp duruyorlarmış

değil be niye ağır olsun..bir sıkıntı çeker iki sıkıntı çeker üçüncüye alışır..biz okulda almanların içinde bile o kadar büyük sorunlar yaşamadık okulda kızımda yaşamaz inş..
güzel isimler cnmm ismiyle yaşasın inşallahh :)))
sağol canım amin inş..sen ne yaptın resim eklemedin mi????

aa süper yıldızz :)) paylaşırız tabi kii.. oğluşumun hareketlerini hic hissetmedim canım sen hissediyo musun??

:)))..

yok aherdo ya bende hiç hissetmiyorum dr soruyorum hissetmen lazım diyo (ikinci gebelikte daha erken hissedilirmiş)birde benim kızım var o resmen karnımda kordonuyla ip atlıyodu,buda totomu kaldırıpda anneme tekme atacam diye korkuyo sıpacık ,

siz beğendikten sonra bize hayırlı olsun demek düşer:)allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah...

yaa boyutu küçültmeyi beceremedimkiii (((

Sahracım! Maşallah göbüşüne canım! Çok tatlı!
Aherdo seninki de! Valla ben de 20. haftamdayım gayet belli göbüşüm. Bi de mal mal yorum yapanlar yok mu? Hmmm kilo almışın, göbeğin erken çıkmış falan diyenler. Oooof neyse:)

Kkuzum, testin kötü çıksa da usgde herşey iyi çıkmış bak! Boşver sen testi falan! Bebişin sağlıklı bi şekilde gelcek bak!
Elevite gelince valla bana aldırıyor gibi bünyeye bağlı olarak. Ben kan hapını hayatımda 2 kere kullandım 5-6 aylık dönemde. İkisinde de 5 kilo aldım. Ve onun kilo aldırdığını bıraktığım gibi iştahımın ciddi anlamda kapanması sonucunda anladım.Her bünyede aynı etki yapmıyordur eminim ama bana aldırdığı kesin canım bu kan ilacının. eleviti ise tek başına kullanmadığım için tam bişey diyemicem tabi. Ben de valla daha 20. haftamdayım ama 6 kilo aldım. Neyse takmayalım ya! Bebişimiz olcak! Daha önemli di mi:)

Asliirfan, güle güle kullan canım beşiği. Güzel günlerde mutlu mutlu yatsın inşallah bebişin!

Sinoplu, benim de kariyeer, okul, çocuk derken çok zor bi sürecim olcak ama yapcaz Allahın izniyle. Bebişin hareketlerini daha sık hissettiğimiz günler olsun inşallah...

Melonee, hayırlı olsun canım kızın, henüz kesin olmasa da. Komik olmuş gerçekten:)

kız ayşe :)) sen pc mühendisi falan mısın maşallahın var ha :))))))

ay cok güldüm yaa kordonuyla ip mi atlıyodu
benimki de yiyip içip yatıyo heralde içerde, buldu rahatı tabi ekmek elden su gölden ooooooohhhhhhh :))

bende evde deftere not ediyorum ona göre soruyorum doktoruma..hatta onların daha çok hoşuna gidiyor not edip gidince..doktor için gayet normal canım...

diyosun tamam denicem valla :) bu arada kızının isimleri güzel de hafza banada ağır geldi be canım

canım ilk başlar böle değilde tam sate göre gidiyoduk 2 hafta önceye kadar valla canım sıkıldı bu işe .hayr bu dokotrlar nie bişe sölemediki bana ....gidicem dokotra ama sık ultrasona girmek istemyrum şimdi daha dün gittim ya.....ufff:26:

valla baana doktorlar bişe demedi hyar bi dokotr ilgisiz dikkatsiz hadi öbürüde mi öle şua ana kadar kendi doktroum hariç yer zaman durum sebebeiyle 2 farklı dokotora gözüktüm anlamadım ya

bencede erken haftada konması gerekiyo geç döllenme teşhisini....dediğin gibi canım benim bebeğim tam sate göre giderken 17.haftada geriye düştü önce 1 hafta geriden gelmeye başladı sonra dün de 2 hafta olduğunu anladım....yani şimdi bebeğim zayıf olabilirmi ayşe gelişmiyo olabilirmi...eminsin dimi sonradan gerilemesi de normalmi.....peki daha önceki bebeğinin bu gerilemeyle gelişmemekle bi alakası olmadı dimi hiç.....ya işte dün gittiğim :18:doktor kendi doktrum değildi farketmez onada sorardımda ah akılsız kafam ......şimdi doktoruma mı gitsem bu nedenden dolayı sık usgye de grmek istemyrum 3 haftada 3 kere girmiş oldum zaten ama mecburiyetten haftada bir girdim yani anlıcan....

valla süper olur yü<zyüze nasıl olur artık yazışmaya alıştık ya bi afallama olurmuki...

ay gerçekten çok hareketliydi kız ile erkek çocugu çok farklı gerçekten ,doguma giricem o kadar hareketliydiki anlatamam,her ultrasonda dr arardı nereye gitti diye,buda şenslogga yatmış gibi beni niye rahatsız ediyosunuz diyo ,arkadaşım 24 haftada hissetmiştim diyo bakalım biz neaman hissedicez.....aherdo bizim oglanlar pek rahatına düşkünmü olacak nedir

kuzumm herşeyin yolunda olmasına çok çok sevindimmm :)) inşallah kızdır cnm Allah gönlünüze göre versinn ayy eşine çok güldüm yaaa :)))

slm canim msj icin ve güzel dileklerin icin cok tesekkür ederim cok sagol allahim kurban oldugum allahim hepimizin kalbine göre versin..aminn.insallah canimmm.evet ya bende güldüm varya size yaziyorum ya resmen kiskandi benimki bak sen kainlar klubüymüs diyor sattin beni dedi valla ama degdi güzel birsey birseyleri yasayip sizlerle paylasmak hele urbette olunca dahada bir zor bu sene izinde olmadi gidemedim turkiye hala acisi üzüntüsü icimde almanyadan ev alinca izin isi yatti anliycan cokk üzüldüm halada üzülüyorum ama iste yapcak birsey yok hele sizin izindi bayram muhabbetinde hep gözlerim doldu valla ahhhh bende olsam sunu yaparim sunu yerdim diye...herneyse canimmm insallah seneye ..kendine bebise iyi bak canimm..

canim insallah öyledir ne güzel demissin kizin hayirli olsun diye anammmm icimmm cizzz etti bir tuhaf oldum nasil anlatayim ki yasanmasi lazim 2 oglum var hep erkek alismisim ya kiz dedi ama insallah kurban oldugum allahim banada yasatir tatirir kiz kiyafetleri almayida nasip eder insallah allahim herkezin gönlüne göre versin dedigin cikar insallahhhh KIZ HAYIRLI OLSUN ayyyyyevet cok komikti sanki kafasiyla dogrularmis gibi salladi kafayi benim oglandda hareketi görünce sen % 80 diyon ama kiz deyince kafasini salladi dedi hala etkisindeyim gercekten cook güzel duygu tenin rengi yüz sekli cok heyecanlandim hele o kizinca rahati bozulunca ki hareketi el yüz bir tuhaffff oldu yerim ben onu yaakendine bebise iyi bakkk..

harikasın canım.. listeyi yapayım ben ama liste yapınca kim kime alacak belli de olacak kafam karıştı benüm :18:
benide ekle cnm benideeeehediyeleşmek güzel olucak..:13: yaa tabi konuşmuş burda istanbulda olanlar buluşalım diye ooh negüzel,ben uzaktayım yaaa gerçi 2 saat var aramızda bandırmada oturuyorum eminim birbirinizle buluşmak için bukadar saat yol tepicek insanlar vardır aranızda,istanbulda malum yaşam kolay değil..bizim yerimizede buluşun bari

kocişimle doktora gittik bugün oğluşumuzu gördük yinee.minnoşumun parmaklarını yerim ben yaa..4lü testim iyi çıkmıştı zaten şükürler olsun 9 .ayın son undada inş. hepimiz sağlıklı sıhhatli evlatlar dünyaya getiririz
alın teyzoşları buda bizim göbüşümüzz

Eklentiler

• $300820123971.webp
    16,5 KB · Görüntüleme: 41
  • $300820123972.webp
    24,3 KB · Görüntüleme: 29
canım ya nasıl oluyoda 21 haftada a yrıntılıda tam cinsiyet söylleyemiyor.. inşaah kızdır ve hep yüzünüzü güldürür

amin canim insallah allahim kiz evlat verirse salihalardan imanlisindan nasip etsin erkek evlat verirse salihlerden versin insallahhh allahim kurban oldugum allahim herkezin gönlüne göre versin iki duyguyuda yasatsin ..vallaaa canim bir bilsem bende aynen dedim doktora ama pek orali olmadi daha kücük dedi falan öbür ayda kesin belli olur dedi esime diyom bizim kadinlar klubunde 12 13 14 15 haftalarda hep biliyorlar diye oda sasiriryor insallah bakalim öbür ayi bekliycez tam net olmasi icin.alman doktorlar biraz gec söylüyorlar canimmm.allahim saglikloi sihatli versin tüm bebislerimizi gönlümüze göre versin insallahhhh aminn...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…