2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353

canım ya nasıl oluyoda 21 haftada a yrıntılıda tam cinsiyet söylleyemiyor.. inşaah kızdır ve hep yüzünüzü güldürür

bunlar hediye listesiyse benide ekleyin benideeee

karşılıklı mı eşleşicez hediyede?örneğin ben feslegene cıktıysam o da bana alcak?mix mi yapsak ,eşli mı bilemedim:)

slm arkadaslar şimdi isim ararken aklıma geldi.. fikirlerinizi bekliyorum.. Selen ve Serra isimleri nasıl sızce

soyadınızla da uyumuna bak derım(sahne alacakmıs kadar uyumlu olmasada sesler uyumlu hoş oluyor) ama ben serrayı daha cok begenır ve asil bulurum kulaga hoş gelıyor anlamı da güzelse sıkıntı yok

heheeh ben bayramda yedimmmm köydee :)))
ayşee paintte nasıl küçültebilirm bugün baktım ama bulamadım türkçe benim ama byutla ilgili bişi yazmıyo

canım şimdi resim dosyasının üzerinde sağ tıklayıp özelliklerien bakarsan

ayrıntılar sekmesınde boyutu yazar 1024*760 , 800*600 gibi

paintte resmı açıp ctrl + a tuslarına basarak hepsini seçtiğin zaman sağ alt köşeden

mousle tutup yuakrı doğru kucultuceksın ama dıkkat et kaliteısnı bozma orantılı yapmalısın

ben bi resmı kuculttum ve özellıkle ksımını da görüntüledim bak

soyadınızla da uyumuna bak derım(sahne alacakmıs kadar uyumlu olmasada sesler uyumlu hoş oluyor) ama ben serrayı daha cok begenır ve asil bulurum kulaga hoş gelıyor anlamı da güzelse sıkıntı yok

teşekkür ederim cnm cvp için soyadıyla sorunu yok gibi. anlam olarak Serra bolluk bereket demekmiş dediğin gibi bende şimdi düşündükce hosuma gitmeye basladı. tek sorun okulumda bi arkadasın kızı da Serra şimdi o aklıma geldi

ben soyismimle uyum arasam bulamam,ayşe biliyor soyismimi :)hiç gülesim yoktu ,ben hiç iism düşünmedim aklımda bir iki isim var ,biri adel ,aden A harfi ile başlayan isimlere hastayım :)melissa,adel ...ama daha çok var.

sen de mi zordasın:) benim soyadımda da çaylı kahveli bişeler var:) yoksa melisa koyacaktım

yok cnm test falan yaptırmadı.bacağım ağrıyor ve agzımda yara çıkıyoır dediğim için verdi.3 ay önce değerlerim normldi yeni test yaptırmadı.gece vitamin içmeyi ilk kez duydum tatlım. dr lar gün içinde ihtiyaç olduğu için gündüz iç diyolar

kız için ela ve sare benim en begendiklerimden.biz kısmetse ogluma ÇINAR koyucaz coook sevdıgım bı isim.meyvesi yok ama gölgesi yeten bi ağaç.

bence de bulamazsın canım gelişine vurman lazım

Ayşecim biz kızımızın adını Elif Hafsa koymaya karar verdik, listeye eklermisin canım????? sizce isim nasıl kızlar????

çok saoll ayşem yaaa beceremedim benim laptop kafayı yedii (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…