veeeeeee geldim basina gectim gectim kalktim simdide cikmam lazim ama hemen yazayim dedim esim hadiii diyorr bend e diyorum bir dk bekle bekliyorlar diyor ki kim bekliyor bende kadinlar klubu diyorum gülüyoooo kaciyormu yaaa diyor benide satiyon sanal aleme diyor ask olsun diyorr troid icin kac aldirmaya gitcez oyüzden acelemizz...veeeeeee gelellimmm asil meseleye cok sükür bin sükür herseyi yolundaymis herseyi inceledi bir sorun yok dedi az kilo almamada hic birsey demedi buraya kadar hersey yolunda cok sükür allahim herkeze saglikla sihatle kucagimiza almayi nasip eder insallahhhhhh aminnnnn...veeeeeeeee dediki %80 kiz dedi amaaa yinede tam degil birdahakine insallah tam net söylerim diyor normalde bilmesi gerekiyor tam olarak kiz veya erkek ama burdaki doktorlar biraz gec söylüyorlar tam garanti olsun diye bilmiyorum yaaa yinede ümitlenmek yok hersey olabilir cünki siz yine pembe birseyler almayin dedi bir daha kine tam belli olur dedi..coookkk komikti ailecek ordaydik dört gözle bakiyoruz bir heyecan bir heyan sormayin benim ogluslarim daha karnima aleti koyar koymaz kizmi diye sordular güldük benim bebek kafa salladi cok komikti ya bir asagiya bir yukari salladi durdu benim sipammm hepimiz güldük yüzunu nasilda gördük doktor aletten dolayi sinirlendi elini yüzünü burusturdu ve tam bakiyordu himmm % 80 kiz dedi cocuklar güldü falan sonra benim sipam kafa sallayinca benim oglanlarda bak sen % 80 diyon o kafa salliyor ben kizim diyor dedi doktor ve biz coookkkkkkk güldük cok komikti biz kiz deyince kafa salladi diyor benim oglanlarsimdilik bu kadar hersey güzel gectikomikti insallah bir daha ki sefere tam kesin birsey söylerde merakimizda gider ailecek herkez kendne iyi baksin benim oglanlar ve esim sabirsizlandi gidiyorummm kizlar gelince tek tek okurum yorumlarinizi ben kacarrrrrrrrrrrr...
sen böle söleyince ay ne kolay ne kolayvalla bi deniycem ama salim kafa lazım buna şirkette benim yaver var ondan yardım isticem galiba
ay bu arada mutfağa gidip geliyom, bugün tatil bize 30 ağustos ya :))
evde biraz ikram işine giriştim... misafir gelebilir yarın akşam belki..
şu ana kadar bi kenara yazdıklarım ; ayşe, orkide, melone, fesleğen ve tubaemrah..
kacırdığım yok di mi ?? özele bakmadım gerci daha bi de oraya göz atayım :))
bunlar hediye listesiyse benide ekleyin benideeee
slm arkadaslar şimdi isim ararken aklıma geldi.. fikirlerinizi bekliyorum.. Selen ve Serra isimleri nasıl sızce
oh istanbuldakiler görüşün bakalım ankara ne der bu duruma?
heheeh ben bayramda yedimmmm köydee :)))
ayşee paintte nasıl küçültebilirm bugün baktım ama bulamadım türkçe benim ama byutla ilgili bişi yazmıyo
soyadınızla da uyumuna bak derım(sahne alacakmıs kadar uyumlu olmasada sesler uyumlu hoş oluyor) ama ben serrayı daha cok begenır ve asil bulurum kulaga hoş gelıyor anlamı da güzelse sıkıntı yok
ben soyismimle uyum arasam bulamam,ayşe biliyor soyismimi :)hiç gülesim yoktu ,ben hiç iism düşünmedim aklımda bir iki isim var ,biri adel ,aden A harfi ile başlayan isimlere hastayım :)melissa,adel ...ama daha çok var.
slm arkadaslar şimdi isim ararken aklıma geldi.. fikirlerinizi bekliyorum.. Selen ve Serra isimleri nasıl sızce
b12 testi yaptımı doktorun sana??
eger b12 testi yapmadan b12 vitamini verdiyse bence kullanmasan iyi olur.cünkü b vitaminleri iştah acar ve kilo yapar.
ama eksiklik varsa tabiki kullanmalısın .gece yatmadan içsen iyi olur senin için.
ben demir ,elevit ve omega3 kullanıyorum. demirim eksik zaten kullanmak zorundayım
beslenmeme cok dikkat etmedigim için elevit takviyeninde gereksiz oldugunu düşünmüyorum
omega 3 hamilelik ve emzirme döneminde olmazsa olmazlardan.
ben soyismimle uyum arasam bulamam,ayşe biliyor soyismimi :)hiç gülesim yoktu ,ben hiç iism düşünmedim aklımda bir iki isim var ,biri adel ,aden A harfi ile başlayan isimlere hastayım :)melissa,adel ...ama daha çok var.
canım şimdi resim dosyasının üzerinde sağ tıklayıp özelliklerien bakarsan
ayrıntılar sekmesınde boyutu yazar 1024*760 , 800*600 gibi
paintte resmı açıp ctrl + a tuslarına basarak hepsini seçtiğin zaman sağ alt köşeden
mousle tutup yuakrı doğru kucultuceksın ama dıkkat et kaliteısnı bozma orantılı yapmalısın
ben bi resmı kuculttum ve özellıkle ksımını da görüntüledim bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?