2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353
karşılıklı mı eşleşicez hediyede?örneğin ben feslegene cıktıysam o da bana alcak?mix mi yapsak ,eşli mı bilemedim:)

Karışık sanırım ama olsun ben sana alırım yine de

Ohh parfümleri sıkar dolaşırsınız
Kahve içer kaynatırsınız.
Oturur dertleşirsiniz
Sonra dedikodu yaparsınız.
Babiş sizi kızdırırsa küsersiniz
Daha yapılacak çok şey var inşallah

Göbüşünüzün de maşallahı var aslı hanım
Doktor bir şey dedi mi sana hani mesajlaştığımız konuyla alakalı

Milsacım geçmiş olsun inşallah. Geçer gider umarım. Canını sıkmamaya çalış. Bekleyip göreceğiz.

-------

Kızlar bu arada hepinize günaydın cumanız mübarek olsun.
Güzel bir gün olur inşallah mutlu, dingin, sakin, huzurlu...
+
Bu arada hala şu rüyalarla başım dertte ne yapsam bilmiyorum :)
Kocişi de rahat bırakmıyorum Ne olacak böyle bilmem

Son düzenleme:

seni çok ii anlıyabiliyorum benimde 2 sene olmadı her gittiğim yerde böle diyolardı eve ağlıyarak geliyodum insanlar nekadar vurdum duymaz üzülcekmi kırılcakmı diye hiç düşünmüyolar rabbime şükürler olsun banada bebek nasip etti

ayrıntılı için bende 23.haftada gideceğim, 120lira olduğunu söylediler,radyoloji uzmanı varmış hastanede o bakacakmış.Herkes bebğin daha net göründüğünü söyledi sağlığı iyi olsa bile gitmek lazım o yuzden:) ayrıca daha net bır makına anladığım kadarıyla çunku bu usglerde oyle organ felan göremıyoruz hatta parmaklarını felanda oyle tek tek sayacak kadar net goremedım ben...
kızlar 18-19 haftalıkken doktora gitti iseniz kac gr dedi doktorunuz ??? benim doktor kafadan salladı aceleden gibi geldi bana :)

ben 19.haftada gittim 235gr demişti boy içinde 20.haftadan itibaren kılo ıle orantılı olarak ölçülecek şimdi boy söylenmiyor dedi

ya ben 2gece önce ruyamda doğum yaptım,,,diyorum ki bak düşündüğüm gibi çok basıt cok kolay oldu diyorum boyle bir rahatlamıştım ki... hamıle kalmadan önce sırf dogum masasına oturmamk için hep sezeryan kesın dıyordum şu alttan muayene macerealrını duydugum için
ama şimdi bir cesaret geldi, annelik bu mu bilemiycem ama oğlum için dayanırım felan modundayım:) bakalım ne olacak...

aherdo mesajımı aldın mı benı ekledın mi

Günaydın Hatunlar..
Salı Günü Renkli Dopplerim Var..

Bebeğini Renkli Doppler de Gören Var mı ?

eheueheu canım bu bebısler böle gibi geceleri dolaşıolar

bız yatınca onalr baslıo harekete :)

günaydın cnaım ınsallah bi sorun cıkmaaaz :)

Günaydın Hatunlar..
Salı Günü Renkli Dopplerim Var..

Bebeğini Renkli Doppler de Gören Var mı ?

günaydın ben girdim canım normal usgden daha net gösterio

sadece damarları atar ve topalr damarları renklı gösterıo böle :)

Belki 10gundur foruma giremedim özledim sizi yaw.yazlikta annemin yanindaydim cok guzel gecti bolbol dinlendim ve yamek yedim göbüşü baya büyüttük.gecmisi okuyamadım umarim herkes iyidir bizde iyiyiz cok şükür tekmeleri net hissediyorum ve benim yavrum babasını ve teyzesini cok seviyor onlar dokununca cevap verir gibi hareket ediyor onlarda hissediyor cok güzel bı duygu Allah herkese nasip etsin insallah.buarada cumanız mübarek olsun.

kızlar sizleri de ekledim listeye :))
asliirfan, mesajın gelmişti canım akşam ama cevap yazmaya zaman yoktu malum akşam yemeği saati diye kalktım pc den kocacım da gelmek üzereydi :))) bir daha da acamadım pc yi canım.. senin adres tamamdır yani..
tabloyu düşünüyorum ben kara kara

slm kızlar bunlarda benim kızım için bulduğum isimler BERRA SENA SARE RANA MİNA ne dersiniz

berra... benım kızım olsa zeynep ece koyardım:)
oğluma bi isim buldum ama çok tekrarlayıp usanmaktan korkuyorum bana da kımse yardımcı olmuyo..bende erkek ismi arıyorum ama şöyle içime doğmalı hissetmeliyim onu:) yanı oyle kıtaplar dan bakarak olmuyo onu anladım

evet güzel anneler,
topiğimize birkac gündür girmeyen ya da gecmişi okuyamayan arkadaşlar olabilir diye tekrar ediyorum..

dün oluşan bir fikir ile 2013 ocak anneleri arasında bir hediyeleşme aktivitesi düzenlemeyi düşündük..
o sırada topikte olan arkadaşlar ilgi gösterince de icraata dökelim dedik.. :)
kim yapsın kim yapsın derken ihale bana kaldı :))

bu durumda şu ana kadar haberi olmayıp da yeni görenler varsa, katılmak isteyenler bana buradan ya da özelden yazabilirler..
ayrıca herkes ileşitim adresini de eklerse mesajlarına özelden bekliyorum canlar :)

hediyeleşme şöyle olacak;
bana gelen isimler arasında okulda, aile arasında ya da işyerlerinde yapılan şekilde bir çekiliş yapılacak. bunu herkes adına tek tek ben yapacağım.. ve herkese mesaj atıp kime hediye alacağını ve hediye alacağı kişinin adresini yazacağım.. tabi hepberaber karar vereceğimiz bir tarihte olacak bu.
şimdilik detaylar böyle... kafasına bişey takılan varsa sorabilir bana ..

biriken işlerimi yapıcam şimdi, yine gelirim.. bıraktığım yerden takip ediyorum, not alıyorum herkesi, not aldıklarımı da yazıyorum sayfaya..
hadi bakalım güzel bir gün olsun inşallah...
öpüyorum hepiniziiiiiiiiii :)))))))

slm kızlar biz sağlık ocağından geldik aşımızı olduk şuan için iyi gibiyiz ama uyku akıyo gözümden birine gidicez diye biliyorum haber gelse gitmiceksek hemen uyuyacağım tam sela vakti boş geçirmesem iyi ama azcık uyuyayım
bide aşıdan sonra bişeyler yiye biliyormuyduk karnımız acıktı azcık zor bulsakta oğluşun pıtpıtlarını dinledim deli gibi atıyo sanki doktor teyzemiz kızdı amniyo olmadık diye 3lü test sonucumu oda aldı dosyama ult sonrası bilgi vercez onada hayırlısı şu cuma günü rabbimden

işte bizden haberler hepinize hayırlı cumalar huzurlu hafta sonları

ben hediyeleşmek istiyorum ama tatile çıkıcam bir ay iş yerimde olmıycam.15 gün evde de olamayacağım.nasıl olucak ki acaba?

naçizane bi öneri yapabilrimiyim yurt dışı olanların katılması zor ama bi fiyat aralığı ve tarih belirleseniz mesela kurban bayramı hem ozamana kadar katılanlar belli olur listeye göre karar veririz
ay hem istiyorum hem şuara malum nedenlerden acabadayım kısmet şu testlerimiz belli olsun güzel şeyler söyşlensin içimiz rahatlasın bende katılayım ama şuan muallaktayım oğluşuma bile iki cici aldım bişey olurda üzülürüm diye hiç bakamıyorum bebiş eşyalarına güya ayıcıklı tulumunu giyecek totoşuna vuracaktım meleğimin

artık beşinci aya girdik canım.allah izin verirse bebeklerimizi kucağımıza almamıza az kaldı hiç içini sıkma 15 gün ile bir ay arasında zaman sonra hepimizin bebekleri erken doğsa bile yaşayabilecek durumda olacak şekilde gelişimlerini tamamlamış olacak.çok az kaldı yani:)

canım en son çarşamba gittim....ama dokotr geri olduğuna dair bişi sölemedi ilk kez gittiğim bi dokotr ama çok tatlı da bi bayandı....benim kendi dokotrum erkek ben memnunum ama ona gidememiştim işte durum öle gerektriyodu.sanırım yanlış hatrladın canım

günaydın canım....
insanlar gerçekten bazen çok gereksiz konuşuyolar ..bizim allaha şükür olmuyo değildi kendimiz istemedik daha doğrusu eşim istememişti ama bunu erkese anlatmak mecburiyetinde değilimki hemen olmuyo muamelesi gösteriyolar ...
3 gün demeden neden renkli duplore giriydunuz canım siz

öle valla hay ağzını seviyim allah herkezi çenesi olanlardan korusun :))

daha önce kaç kere söledin biliyorum usgye girmek zararlı değil die die ...
ama işte insanlar ayda 1 girince kendi bebeğin söz konusu olunca nasılda korkuyo bende usgye sık girmekten korkuyorum nedense......

haklısın ayşe ah ayşee bugün arıyımda amaliyat falan yoksa gidiyim ben ya ...yok hayatım ben çalışmyırum.

canım ne güzel allah istemişsiniz ve sonunda size bi bebiş vermiş kucağına almayıda nasip eder inşallah...biz kendi isteğimizle yapmadık canım allaha şükür bebek yapcaz die uğraşmadım bu yüzden allaha şükrediyorum hep

eee ben adresi gönderdim hani beni eklelemişin güzelim

cnm sen becerirsin tablo işinide merak etme rahat ol :)) bu arada adresimi özelden atıcam şimdi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…