karşılıklı mı eşleşicez hediyede?örneğin ben feslegene cıktıysam o da bana alcak?mix mi yapsak ,eşli mı bilemedim:)
canim insallah öyledir ne güzel demissin kizin hayirli olsun diye anammmm icimmm cizzz etti bir tuhaf oldum nasil anlatayim ki yasanmasi lazim 2 oglum var hep erkek alismisim ya kiz dedi ama insallah kurban oldugum allahim banada yasatir tatirir kiz kiyafetleri almayida nasip eder insallah allahim herkezin gönlüne göre versin dedigin cikar insallahhhh KIZ HAYIRLI OLSUN ayyyyyevet cok komikti sanki kafasiyla dogrularmis gibi salladi kafayi benim oglandda hareketi görünce sen % 80 diyon ama kiz deyince kafasini salladi dedi hala etkisindeyim gercekten cook güzel duygu tenin rengi yüz sekli cok heyecanlandim hele o kizinca rahati bozulunca ki hareketi el yüz bir tuhaffff oldu yerim ben onu yaa kendine bebise iyi bakkk..
kocişimle doktora gittik bugün oğluşumuzu gördük yinee.minnoşumun parmaklarını yerim ben yaa..4lü testim iyi çıkmıştı zaten şükürler olsun 9 .ayın son undada inş. hepimiz sağlıklı sıhhatli evlatlar dünyaya getiririz
alın teyzoşları buda bizim göbüşümüzz
akşam akşam kadının biri sinir etti beni yarım saat önce
eltimin babası ölmüş başsağlığına gittik annesinin evine
neyse otryoruz kadının biri demezmi bana sen neden doğurmuyosun ben hönk dedim kaldım bana mı diyo die bakındık ama ben mi demeden sana diyrum kızım dedi
ben hemen ters ters baktım kadına ağzımı açmadım görümcemle eltim hemen yanımda otryodu eltim hamile o hamile dedi....
kadın da haıyr yani 5 sene oldu doğurması gerekiyo yani dedi ben ama nası pis bakıyorum kadına
sonra işte kaç aylık görümcem cvp veriyo
cinisyeti ne görümcem cvp veriyo anladılar çünkü benim bozulduğumu cenaze evine gelmişiz kadın benim derdime düşmüş hayr sanane be kadın ister doğrurum ister doğurmam ala alaaaa aaaaa
kızlar ayrıntılı ultrasondan bahsetmişsiniz,geneldede hep konusu burda geçiyor.benim bebeğimin şükürler olsun testleride gidişatıda çok iyi,ama bugün doktor kontrolümde doktoruma danıştım '' ayrıntılı ultrason nedir duyuyorum hep, benimde dedim gitmem lazımmı'' dedim.anlattı çok güzel bişekilde,ayrıntılı ultrasonda kalp kapakçıklarına,kan dolaşımına ,beyin gelişimine bakılıyor dedi,tabikide ultrasonda bizlerden daha iyiler bakıyor bu işin uzmanı dedi.peki gidelimmi dedim,bana sorarsanız bebeğiniz sağlıklı ama gidin derim dedi.onlar daha güzel incelerler dedi,ki benim doktorum işinde en iyi doktorlardan biri..bizde bebeğimde bi sorunla karşılaşmamamıza rağmen yinede gitmeye karar verdik eşimle.. pröfesöre çıkılıyormuş sanırım,2 hafta sonra falan gitmeyi düşünüyoruz,sizce gidelimmi ki ,ayrıntılı ultrasona giren arkadaslarım bi akıl verin bakalım bu anayabide aşağı yukarı fiyatları ne acaba ayrıntılı ultrasona girmenin
kızlar 18-19 haftalıkken doktora gitti iseniz kac gr dedi doktorunuz ??? benim doktor kafadan salladı aceleden gibi geldi bana :)
Bende dun gece oglumu gordum ruyamda emzırdım onu sonra bırden buyudu cocuk gezmege gıdıyoduk bemn gelmıycem sandı ve anne dıye aglamaya basladı ruyada bıle olsa bırının sana anne demesı sana baglı olması cok guzel bı duygu yuzu hala aklımda kıvırcık saclı renklı gozlu beyaz tenlı cok guzel bı cocuktu Rabbım yazılarını guzel yazsı ınsallah tum ısteyenlere nasıp etsın yuce Rabbım
günaydın hanımlar mutlu günler hayırlı cumalar
akşam uyuyamadım yediğim tekmelerden bariz tekme yedim sabaha kadar nasıl değişik bişiy bağırsak hareketi filan değil vuruyor içerden o kadar anlaşılır şekildeki tarif edemiyorum zaten bir çoğunuz yaşadı yaşamayanlarda yaşamak üzeredir oryantalmi olacak kızım ne nasıl kıpır kıpır
kızlarr günaydınn :))
bugün cuma yaşasınnn yarın bebişi görmeye gidiyorummm çok heyecanlıyım doktorumuz bu sefer daha detylı incelicek organlarımızı ona görede ayrıntılıya yönlendiricek :))
Günaydın Hatunlar..
Salı Günü Renkli Dopplerim Var..
Bebeğini Renkli Doppler de Gören Var mı ?
slm kızlar bunlarda benim kızım için bulduğum isimler BERRA SENA SARE RANA MİNA ne dersiniz
slm kızlar bunlarda benim kızım için bulduğum isimler BERRA SENA SARE RANA MİNA ne dersiniz
naçizane bi öneri yapabilrimiyim yurt dışı olanların katılması zor ama bi fiyat aralığı ve tarih belirleseniz mesela kurban bayramı hem ozamana kadar katılanlar belli olur listeye göre karar veririz
ay hem istiyorum hem şuara malum nedenlerden acabadayım kısmet şu testlerimiz belli olsun güzel şeyler söyşlensin içimiz rahatlasın bende katılayım ama şuan muallaktayım oğluşuma bile iki cici aldım bişey olurda üzülürüm diye hiç bakamıyorum bebiş eşyalarına güya ayıcıklı tulumunu giyecek totoşuna vuracaktım meleğimin
gamzecim enson kaçıncı haftada gittin bebeğinin kilosu boyu nekadardı cnm merak ettim,sanırım sen doktorudan pek memnun değildin zaten ben öyle hatırlıyorum öyle yazmıltın sanki,yanlış kişiyle karıştırmıyorsam eğer..değiştirmeyi düşünüyorum falan yazıyodun..
günaydın anneler ve minnoşları
gamzecim bizde 5yıla girdik aman kısıra kadar neler duydum ki eşimin tarafını geçtim kendi tarafımdan da bi derdin varmı demezler insan içinde bozmaya bayılır öyle insanlar takma canım insan kıran herzaman kırılır buna inanırım
benimde hep bi hafta önden giden bebiş durdu haftayı yakaladı derken 18ci haftada bacak boyu 17de kaldı bide şu afp yüksek çıkınca hemen teşhisi koydum heh işte bak bacakları büyümüyo diye şimdi doktora çıkmak istiyorum eşim kızıyo cumayı beklicez ayrıntılıyı diye benim eşimin orda ki bayanında hamileliği iyi gidiyor ayda bire yakın çıkıyor ay bebeği yakacaksınız herhaftamı çıkıyosunuz demiş dert çekmeyen dert çekenin halinden aanlamaz biz ilk bebişte 3gün demeden renkli duplöre giriyoduk rabbim herkezinkini korusun bide çenesi olanlardan biz anneleri
canım haftada bı usg ye gırmek de hergun gırmekde sorun olmaz usg ses frekansları ıle ınceler
sıkıntı yok...toparlar tabıı ben duzelmez demıyorum kı ama bı öğren bakalım sen su an da net
olrk kaç haftalık oldugunu bılmezsen ıelrkı haftaalrda toparladımı toparlamadımı eskısıne göre
normal mı değil mi bilemeyeceksın kı neye gore kıyaslıcaksın yanı o acıdan sölüorm
benım doktorumda çok yoğun işten erken cıkıp kapısında beklırom sen çalışıo muydun canım...
seni çok ii anlıyabiliyorum benimde 2 sene olmadı her gittiğim yerde böle diyolardı eve ağlıyarak geliyodum insanlar nekadar vurdum duymaz üzülcekmi kırılcakmı diye hiç düşünmüyolar rabbime şükürler olsun banada bebek nasip etti
kızlar sizleri de ekledim listeye :))
asliirfan, mesajın gelmişti canım akşam ama cevap yazmaya zaman yoktu malum akşam yemeği saati diye kalktım pc den kocacım da gelmek üzereydi :))) bir daha da acamadım pc yi canım.. senin adres tamamdır yani..
tabloyu düşünüyorum ben kara kara
kızlar sizleri de ekledim listeye :))
asliirfan, mesajın gelmişti canım akşam ama cevap yazmaya zaman yoktu malum akşam yemeği saati diye kalktım pc den kocacım da gelmek üzereydi :))) bir daha da acamadım pc yi canım.. senin adres tamamdır yani..
tabloyu düşünüyorum ben kara kara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?