kizlar yaptim 1.oglumu yaptim ileri geri yaptim 2.oglumu yaptim ileri geri yapti yine 3.cüyü yaptim daire cikti biraz eglendikkkesimde bana gülüyoooo
tamamdır senin kız geliyoooooo:)
Ay canim kendimi gördükce bende sinir oluyorum vucudum cok garip oldu nese bebisler icin katlancaz artik dogumdan sonra sıkı bi diyete gireriz artik napalim ben geve tuvalete kalkarken esimden destek aliyorum resmen esine cok güldüm ama bende ayni o sekildeyim hiz sorma:)))[/QUOTE]İyiyiz canım. Kilo konusunu hiç sorma. Bu ay kesin fırça yicem diye saldım valla. Nasıl olsa yicem fırçayı, bari değsin diyorum
O yüzden hiç sakınmadan kahvaltımda reçel bilem yiyorum.Ama öteki ay dikkatli gitcem artık. Yoksa sonunda fıçı gibi olcam. Kendimi böyle gördükçe sinir oluyorum zaten. Oturuş kalkışım bile ağırlaştı. Eşim ağır vasıta dedi dün
Çok güldük ama işte dikkat etmemiz lazım. Kızınla seni öpüyorum canım. Dikkat et bebişine!
sabah ağlama krizine girdim. 4 lü test sonucundan zaten moralim sıfır. birkaç gündür de bebeğimde hiçbir hareket hissetmiyodum. başka bir doktora göründüm. bebeğim secdede yatar gibi uzanmış. yavrum kıyamam çok duygulandım. test sonucum için o da 1;283 down sendromu için riskli, amniyosentez yaptır direkt dedi. benim dr ayrıntılıyı bekle yani 21. haftayı demişti. bu dr da o hafta geç olabilir dedi. amniyosentez yaptır, hastaysa öldür bebeğini istersen diyor resmen, delirtiyolar artık beni ya. nasıl kıyarım ben ona. tüm organları oluşmuş yavrumun katili olabilirsin diyolar. Rabbim sana sığınıyorum yavrumu sağlıkla hayırlısıyla bana bağışla. eşim de üstüne amniyosentezi kesin yaptıralım, hastaysa bi de her gün gözümüzün önünde daha kötü oluruz aldırırız diyor. insan bir olumlu düşünür, teselli eder. Allahım sen sabır ver, yardım et ya Rabbim...
Teşekkürler.Ocak annesi olarak hepinize hayirli dogumlar dilemek icin sayfaniza girdim...gebeligin tadini cikarin o tekmeleri de coook ozluyorum valla.simdi de heran hergun kesifler ayri bir guzel
canim ya insallah allahim gönlüme göre versin hepimizin kurban oldugum allahim uzunömürlü saglikli sihatli eliayagi düzgün azasiz noksansiz hepimize insallah alalim sag saglim kucaklarimiza bebeklerimizi.....güzel dileklerin icin tesekkür ederim canimmm benim insallahhh..
kizlar yaptim 1.oglumu yaptim ileri geri yaptim 2.oglumu yaptim ileri geri yapti yine 3.cüyü yaptim daire cikti biraz eglendikkkesimde bana gülüyoooo
Günaydın kızlar.....
Umarım herşey yolunda gidiyordur...
Dün banyoda ayağım kaydı ve sırt üstü düştüm
Belim çok ağrıyor dr.dan randevu aldım bugün 11:15te randevum var inş.bebiş iyidir.
Beslenme konusunda hiçç dikkat etmiyorum
süt,et,balık kısaca yararlı besinleri tüketmiyorum(( meyve ile geçiştiriyorum hep umarım bebeğin kilo alımı normaldir
toplam 7 kilo vermiştim daha almadım ama göbek çıktı
benim kararsız dr.um 2li testten sonra 3lüyü gerekli görüyorum demişti ama son kontrolde size kalmış isterseniz yaptırın isterseniz ist.yada edirnede ayrıntılı bakan dr.lar var onlara görünün dedi!
eşim 3lüyü yaptırma ayrıntılı baktıralım dedi kafam karıştı iyice
bugün karar veririm kontrolde
zaman biran önce geçsin ve ocak ayı gelsin istiyorum :)))
ayşecim masılsın ya buaralardasın ne güzelll
bu arada bizim cinsiyeti de değiştrmişin teşekkür ederiz teyzesiii
Selam kızlar.
Temizlik şu bu derken çok yoruldum.
Sizler nasılsınız. Var mı havadisler?
canım arkadaşlarım benim Allah hepinizden razı olsun. birbirimize okudğumuz dualarla Rabbim inş hepimizin evladının sağlıklı hayırlı olmasını nasip eder. Ay-she resmen duygularıma tercüman oldun. aynen senin dediğn gibi düşünüyorum. eksik ya da fazlası yok. bebeğimin hasta olma riskine üzülürken asıl beni kahreden eşimin kolayca amniyo yaptıralım hastaysa aldıralım demesi oldu. ateş düştüğü yeri yakarmış gerçekten, onu kanımla canımla taşıyan üstüne titreyen benim. Allah yardımcımız olsun.
canım benim çook teşekkür ederim güzel dileklerin için rabbim senin bebeğine de sağlıklı ve hayırlı bir ömür verir inşallah..
Teyzeleri bugün öylesine eşimle Maskoya gittik bebek odalarına bakmak için veee birini çookk beğendik dayanamadık aldık ekim sonu gibi getirip kuracaklar perdesini ve duvar kağıtlarını da yapacaklar tam istediğim gibi oldu allahım inşallah güzel günlerde kullanmayı nasip eder.
bugün eşimle birkaç bebe mağzasını gezdik bizimki coook sıkıldı ama komik yorumlarıyla beni baya güldürdü sağolsun:)gitmiş şime mont secmiş minnacık bebege:)bunu almazsan konuşmam senle dıyo.birde ayı köstümü istıyormus sonradan anladım tulumdan bahsedıyor:)neyse ya yenı doğdugunda patikli tulumlar pantolonlar kullanıslı dedıler kac cm almak lazım bı karar veremedım 70-84 falan aldım sanırım fazla uzun oldu:)
Selam herkese,
Daha önce de dediğim gibi,hamilelik bu devirde stresten başka birşey değil..
Geçen hafta ayaklarımın davul gibi şiştiğini,üstüne de tansyonumun yükseldiğini söylemiştim. Doktora koştum tabi,1 hafta tansiyonunu ölçüp rapor vereceksin dedi.
Tansiyonumu ölçüp not etmeye başladım,bu sefer kanama-lekelenme tarzı birşey oldu, doktoru aradım, hemen gel dedi. Eşimle gittik hemen, bebeğin suyu ve durumu normalmiş, tedbir olsun diye progestan iğneye başladık.
Dün de ayrıntılı doppler ultrasonumuz vardı,bebeğin böbrekleri kalbi beyni beyinciği elleri kolları omuriliği idrar torbası burnu dudağı damağı..herşeyine bakıldı. Allah'a şükür hepsi normal dendi, ancak şöyle bir ibare geçiyor raporda ; " sol uterin arterde çentiklenme izlenmiştir". bebeği besleyen kanallardan birinde sanırım bir çentiklenme var, bu da tansiyonumun yükselmesinden oldu bence. bu tamamen benim yorumum, internetten araştırmama göre, uterin arterde çentiklenme ileride anne adayının preeklampsi yaşayacağının sinyali.
bu konuda bilgi sahibi olan var mı arkadaşlar ?
bakalım gün geçtikçe daha neler yaşayacağız..bakalım evlatlarımızı sağlıkla keyifle kucağımıza alabilecek miyiz..
herkese iyi geceler arkadaşlar nasılsınız? kızlar kafama takılan bi soru var aranızda bu konuyla ilgili bilgisi olan var mı? şöyle ki benim 4lü tarama testi normal çıktı ama yazan hormon değerlerine baktığmda sınırın üstünde çıkmış mesela Afp tam sınırda, total hcg, serbest estriol, inhibin A bunlar sınırdan yüksek. tamam down sendromu olasılığı az ama internetten baktığımda pekte iyi şeyler yazmıyor kafam karıştı..
Günaydın kızlar
evde ne cok ısım varmıs dun yorudlum bittim resmen bi de uykuya doyamadıgımı yazmıstım
dün bol bol uyudum ancak geldım kendıme cumartesı akşamı 12 de yatmsıtım pazar sabahı 12 de kalktım
12 saat ordan kahvaltı yaptık sonra iş güç derken 16:00 gibi yatıp 19,30 da uyandım 3,5 saat de ordan
15,5 saat saat 23,00 gibi ay ben dayanamıyorum deyıp hoop gene yattım sabaha kadar uyudum
hayır bı de kafayı yastıga koydugum an uyyorum :S ben böle dğeildim çok fenayım yaa
doktora gidince sorucam :) bebegım ıkı gundur cok hareketliöle ki sabah uyutmadı bi de sert sert vurmaya
basladı bazen büyük sert bişi değiyomuş gibi hıssedıyorum karnımdan kafası mı acaba diyorum :)
kaydıgını fln net hıssedıyorum yanı dınlenmıs oldugumda hareketlerı çok hzılı sert oluyo
bazı haraketleri dışardan elle hıssedılıo eşimde hıssettı bu sabah işe gelrıekn "Bu gün 3 eylül
kızımın tekmesini hıssettım" diyo :)
evet yaa o ne süs öyle maşallaaaaaaaaaah:) çok teferruatlı bence, göz yoruyor :))OYUN PARKI DENİZCİ - Bebek Odası Mobilyaları sahibinden.com'da - 97730798
Kızlar bu yatağı gördüm ama çok mu salkım saçak...
ben bunu beğendim bak , dur fiyatına bakıcam netten :)
Günaydın kızlar
evde ne cok ısım varmıs dun yorudlum bittim resmen bi de uykuya doyamadıgımı yazmıstım
dün bol bol uyudum ancak geldım kendıme cumartesı akşamı 12 de yatmsıtım pazar sabahı 12 de kalktım
12 saat ordan kahvaltı yaptık sonra iş güç derken 16:00 gibi yatıp 19,30 da uyandım 3,5 saat de ordan
15,5 saat saat 23,00 gibi ay ben dayanamıyorum deyıp hoop gene yattım sabaha kadar uyudum
hayır bı de kafayı yastıga koydugum an uyyorum :S ben böle dğeildim çok fenayım yaa
doktora gidince sorucam :) bebegım ıkı gundur cok hareketliöle ki sabah uyutmadı bi de sert sert vurmaya
basladı bazen büyük sert bişi değiyomuş gibi hıssedıyorum karnımdan kafası mı acaba diyorum :)
kaydıgını fln net hıssedıyorum yanı dınlenmıs oldugumda hareketlerı çok hzılı sert oluyo
bazı haraketleri dışardan elle hıssedılıo eşimde hıssettı bu sabah işe gelrıekn "Bu gün 3 eylül
kızımın tekmesini hıssettım" diyo :)
slm ayşecim nasılsın? nasıl gidio? bi kaç gündür giremedim nete.. canım ya bu kızlar uykucu yaptı bizi desene :) bende de akşam 10 oldu mu saat gözler kaymaya başlıo şaka gibine güzel senin eşin de hissetmiş sonunda bebişi :) bizimki de 31 ağustosta hissetti akşam uzanıodum baktım kıpır kıpır vuruo cadı eşim elini koydu karnıma bi onbeş dkka bekledi kızım vuruo o hissetmio dışardan net anlaşılmıo ya sonra baktı bizim cadı baba anlamicak içerden okkalı bi tekmecik attı o minik ayaklarıyla eşim de nihayet hissetti ama dio ki o tekme deildi hareket etti :) öle anladı ona da şükür napalım
Herkese gunaydın mutlu huzurlu bı hafta gecırmek dılegıyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?