2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353
tamamdır senin kız geliyoooooo:)

canim ya insallah allahim gönlüme göre versin hepimizin kurban oldugum allahim uzunömürlü saglikli sihatli eliayagi düzgün azasiz noksansiz hepimize insallah alalim sag saglim kucaklarimiza bebeklerimizi.....güzel dileklerin icin tesekkür ederim canimmm benim insallahhh..

Ay canim kendimi gördükce bende sinir oluyorum vucudum cok garip oldu nese bebisler icin katlancaz artik dogumdan sonra sıkı bi diyete gireriz artik napalim ben geve tuvalete kalkarken esimden destek aliyorum resmen esine cok güldüm ama bende ayni o sekildeyim hiz sorma:)))[/QUOTE]

kaç kilo aldın ondan haber ver bakalım bide biz yapalım yorumunu hehehehe:)
banada 2 büklüm dedi ya dün sinir oldum eşime kaburgam ağryo die arkama yastık koyup otryrum da

bizde sizi öptük tatlım
doğumdan sonrada bi süre emzirme dönemi olucak yine yemek zorundayız ama tabi şimdiki gibi değil yeterki bebişler sağlıklı olsun herşey onlar için değilmi zaten

İçini ferah tut bence. Herşey olacağına varır. Allah bilir. Risklerde biliyorsun kesin değil zaten. Dua et bol bol. Sabır seninle olsun. İnşAllah sağ sağlim alırsın bebeğini kucağına.

Ocak annesi olarak hepinize hayirli dogumlar dilemek icin sayfaniza girdim...gebeligin tadini cikarin o tekmeleri de coook ozluyorum valla.simdi de heran hergun kesifler ayri bir guzel
Teşekkürler.

Bu arada kızlar, ben 2'li test yaptırdım sadece. Doktorum diğerlerine gerek yok dedi. :44:Şimdi aklıma takıldı.

Mrh arkadasım nasılsın?umidini bosa çıkarma amaçlı yazmıyorum yanlış anlama ama bu yüzük testide tutmuş yaw,benim tutmadığı sonra benim lahana testide tutmadı ve sonra yolda yürürken önüne çivi cikarsa oğlun boncuk cikarsa kızın olacak dediler koca koca ömrümde görmedim büyüklükte çiviler çıktı,Çin Takvimi'de erkek çıktı ama nafile tutmadı olmadı kız yolda benim saplamalarima göre;sacın kırmızıya çalıyorsa,erken hamilelik döneminde iştahsızlık varsa ve erkenden mide yanmaların bas gösterdiyse ve uykuya meylin arttysa ve son olarak tatliyi eskisi kadar aramiosan kızın olacak.kac gecedir yazicam uykumA yenik düşüyorum bu geceyemis kısmet :) umarım işine yarar

kizlar yaptim 1.oglumu yaptim ileri geri yaptim 2.oglumu yaptim ileri geri yapti yine 3.cüyü yaptim daire cikti biraz eglendikkkesimde bana gülüyoooo

oo çok sevindim arkadaşım yüzük testi hiç yanılmaz kesinleşince mutlaka haber ver öneriğin isimler çok güzel teşekkür ederim yanlızca ben iki isim ve türkçe isim arıyorum anlamlı olsun istiyorum yani işim çok zor oğlanların cinsiyetlerini öğrenince isimleri şak diye koymuştum şimdi 2 aydır arıyoruz yokyok içime sinmiyor hayırlısı isimleri koyanları tebrik ederim valla

slm kızlar günaydın.bugün işe başlıycammm.malümunuz öğretmenlerin mesai başlıyor.tüm öğretmen arkadaşlarım yeni eğitim öğretim yılınız hayırlı olsun...karnımın ağrısına uyuyamadım.bi gelem bakam kızlar napıyor dedim.miskinler uyuyosunuz tabi :)

Günaydın kızlar.....
Umarım herşey yolunda gidiyordur...
Dün banyoda ayağım kaydı ve sırt üstü düştüm
Belim çok ağrıyor dr.dan randevu aldım bugün 11:15te randevum var inş.bebiş iyidir.

Beslenme konusunda hiçç dikkat etmiyorum
süt,et,balık kısaca yararlı besinleri tüketmiyorum(( meyve ile geçiştiriyorum hep umarım bebeğin kilo alımı normaldir
toplam 7 kilo vermiştim daha almadım ama göbek çıktı

benim kararsız dr.um 2li testten sonra 3lüyü gerekli görüyorum demişti ama son kontrolde size kalmış isterseniz yaptırın isterseniz ist.yada edirnede ayrıntılı bakan dr.lar var onlara görünün dedi!
eşim 3lüyü yaptırma ayrıntılı baktıralım dedi kafam karıştı iyice
bugün karar veririm kontrolde

zaman biran önce geçsin ve ocak ayı gelsin istiyorum :)))

geçmiş olsun çok inşallah iyidir bebişin

mide bulantısından filanmı beslenmene dikkat edemiyorsun

Wilmacım! Üzülme nolur?! Bu testler cidden sinir bozmak için ya! Canım riskin çok büyük değil anladığım kadarıyla. Yine de ayrıntılıda baktırcaksın tabi. Ama bence hiçbir sıkıntı yoktur da anca senin canını sıkıyorlardır. Dua et canım bol bol! Senin için dua edicem ben de bu akşam. Herşey çok güzel olacak inşallah. Burda daha önce de anlatmıştım, benim görümceme, doğrudan "senin çocuğun down sendromlu, aldır, ne duruyosun" demişler. Helak olmuş çocuk doğana kadar. turp gibi bi kızı var. amniyosentez de oldu düşün, bebek düşebilirdi yani. bence içini ferah tutmaya çalış canım. zor ama yine de dene.

Btlkubra, kilo konusunda destek oluruz artık doğumdan sonra birbirimize. Tabi eğer ağlayan bebişlerimizden fırsat bulabilirsek
Ben de eşime yataktan kalkarken, arkadan it beni diyorum, kopuyo

Nilhans! Crest'in ürünüydü di mi bu? Ben bunlara bayıldım canım ya. ama bi arkadaşım dalga geçti. Bu ne be gelin yatağı gibi dedi. Bi de bunların daha az süslü, beyazları var da. Onları göstermiştim. Tabi benim oğlan olcak ya gülmüştü. Bu kadar süslü yatakta erkek yatar mı hiç diye güldüydü. Ama bence çok tatlı görüntüsü. Bu denizci olanı hem erkeğe göre de güzelmiş. Gelin yatağı diye dalga geçemezler. Ama işte üst taraf zorlaştırır mı işimizi diye düşnmeden edemiyorum. Çok mu cıngıllı acep?Diğerlerinde bi tanecik cibinlik ya da küçük bi sineklik varya. Onlar sanki daha pratik gibi mi olur ben de bilemedim. Paylaşalım fikirlerimizi valla.

ayşecim masılsın ya buaralardasın ne güzelll
bu arada bizim cinsiyeti de değiştrmişin teşekkür ederiz teyzesiii

ben cıktıktan sorna yazmıssın sanırım canım :) rica ederım ama işi dikaktımı çekti

mesjalrının altıdnakı hamılelık haftanda 21. hafat ıcındeım dio yanı beklenen doğ. tarıhı 17 ocak

ama l,stede beklenen doğ tarıhı 23 ocak sen doktora gittikten sorna bebegın gelısımıen göre

alt tıckeırnı mı değiştirdin ???? böyle yaparsan bebegını sata göre takıp edemezsın

bebegın ya ileri gidicek ya gerı kalıcak hep böle olucak doktorun gelısıme gore sen sata

göre takıp ediceksın canım yoksa bi kaç hafta sonr akzılar bebgım h geri geri düşüo napıcam dersin :)

halbukı sata gore normaldir anlatabılıyor muyum ???

Selam kızlar.
Temizlik şu bu derken çok yoruldum.
Sizler nasılsınız. Var mı havadisler?

selam canım sorma ben de pazar gunu cok yorudlum uyanıkken hep iş yaptım kalan

zamanarda hep uyudum...benım cok uykum gelıo yaa :S

canım benim negatıf düşüncelere dalarak kendını de bebeğini de hiç ama hiç üzme

bi sorun varsa zaten bı yerde tekler ama bak buraya kadars ağlıklı gelmısse çok da ciddi bişey

yok demekkı öle bi sorun osla gelişmesınde veya herhangı bi organ uzuv kısmında bi aksilik olurdu

içini ferah tut ıstersen sana da salat ı tefriciye başlayalım okuyalım hepimiz hersey dua ile canım

hepsi bir sınav canım Allah yardımcımız olsun

hayırlı olsun canım odanızz :)

canım cm ye gore değil de aya göre de beden yazıyor ilk ayalr için alabılrısın ama ılk aylar için

çok eşya alma cunku doğunca giydiği bi tulumu 1-2 hafta sonra gıyemıo hem kılo alıo hem boyu

uzuyo çok hızlı büyyolr...sonraki zmanaalr içinde sımdıden gıysı alma cunku bebegın belkı nromalden daha uzun

belkı daha kısa olucak gerektıkce almak en yısı bebeğin yedıgı helal giydiği haram die bi söz var duymussundur :)

canım perınatolog incelemyı yaparken herhangı bişi oldugunu sölemedı mı yanı

siz raporu okuyunca mı öğrendınız böle bişey oldugunu ??? peki sonrasında perıantologa sordunuz mu

bu nedemek oluyo die ?? doktorun raporu gordumu yanı bi an önce doktoruna göster kı sana keısn bişşey

desın sana böle olmaz cunku...tansıyon yukslemen varsa hemen bunu engelleyıcı ılac

kullanmaya baslayabılırsın heralde yedıkelrıen dıkkat et canım preeklampsi çok ciddi bi sorun bılıosn ayrıca bu umbilikal arter

problemleri tek taraflı oldugunda çok ciddi bi probem demek değilmiş senınde tek taraflı dı mı

hemen doktoruna göster ay valla ben gerildimm...bir de tansıyonunu koldan mı ölçüosn bilekten mı

bilekten ölçen dijital tansıyon aletleri doğru sonuc vermıyormus

canım bence de boşa takılma o değerler belli anne gurupalrı ıcın gecerli a

afp alt ve üst sınırı aynı yas ve kılodakı sigara kullanan ve

kullanmayan kadınlara göre dğeişiklık gosterıo...mesela sen 70 kg ve 25 yasında ısen sigara kullanmıosan

senın değerlerının normallıgı veya anormallıgı senınle aynı özellıkelrdekı kadınalra göre

orantılanıo yanıs neın ıcın alt deger 5 ise örnek verıyorum 80 kg sigara kullanan için 10 olabilir

doktorun sorun yok dedıyse kurcalama zaten goruyosun kıymık kadar şüphe olsa çatır çatır sölüolar

Günaydın kızlar

evde ne cok ısım varmıs dun yorudlum bittim resmen bi de uykuya doyamadıgımı yazmıstım

dün bol bol uyudum ancak geldım kendıme cumartesı akşamı 12 de yatmsıtım pazar sabahı 12 de kalktım

12 saat ordan kahvaltı yaptık sonra iş güç derken 16:00 gibi yatıp 19,30 da uyandım 3,5 saat de ordan

15,5 saat saat 23,00 gibi ay ben dayanamıyorum deyıp hoop gene yattım sabaha kadar uyudum

hayır bı de kafayı yastıga koydugum an uyyorum :S ben böle dğeildim çok fenayım yaa

doktora gidince sorucam :) bebegım ıkı gundur cok hareketli öle ki sabah uyutmadı bi de sert sert vurmaya

basladı bazen büyük sert bişi değiyomuş gibi hıssedıyorum karnımdan kafası mı acaba diyorum :)

kaydıgını fln net hıssedıyorum yanı dınlenmıs oldugumda hareketlerı çok hzılı sert oluyo

bazı haraketleri dışardan elle hıssedılıo eşimde hıssettı bu sabah işe gelrıekn "Bu gün 3 eylül

kızımın tekmesini hıssettım" diyo :)

slm kızlar nasılsınız? umarım bu hafta hepimiz için güzel haberler alacağımız mutlu bir hafta olur ... özellikle de senin de Wilma senden güzel haberler bekliyor olacağız canım.. riskin ile alakalı her ayrıntıyı okuyamadım ama bazı arkadaşlar bir prof a görünmeden amniyo kararı alma demişler katılıyorum canım onlara...

kızlar bu arada yarın renklide kızımızı görücez :) babacıkla çok heyecanlıyız :) sonrasında da alışverişe çıkıcaz bakalım :) pazar günleri her yer kapalı... nevresimdi, battaniyeydi, bakım çantasıydı, dolaşcaz bakalım...

slm ayşecim nasılsın? nasıl gidio? bi kaç gündür giremedim nete.. canım ya bu kızlar uykucu yaptı bizi desene :) bende de akşam 10 oldu mu saat gözler kaymaya başlıo şaka gibi ne güzel senin eşin de hissetmiş sonunda bebişi :) bizimki de 31 ağustosta hissetti akşam uzanıodum baktım kıpır kıpır vuruo cadı eşim elini koydu karnıma bi onbeş dkka bekledi kızım vuruo o hissetmio dışardan net anlaşılmıo ya sonra baktı bizim cadı baba anlamicak içerden okkalı bi tekmecik attı o minik ayaklarıyla eşim de nihayet hissetti ama dio ki o tekme deildi hareket etti :) öle anladı ona da şükür napalım

evet yaa o ne süs öyle maşallaaaaaaaaaah:) çok teferruatlı bence, göz yoruyor :))

ben bunu beğendim bak , dur fiyatına bakıcam netten :)

Ayy ne güzel yaa, ben de dinliyorum dinliyorum ama yok, hiç bişey hissetmiyorum.. cok sinir bir durum. herkes soruyo hissediyomusun diye...
bu arada ben de cok yoruldum hafta sonu, çamaşır ütü özellikle bitmedi bitmedi..... yaz günü sürekkli üst baş değişiyo tabi haliyle camaşır ütü bitmek bilmiyor..

ya ben cok kilo almadım aslında ama herkes göbeğin cok cıkmış diyo moralimi bozuyolar.. son bir haftada ben de farkettim ama bana normal geliyo yine de :)) en son sabah patronum dedi, sen son aylarda napıcaksın dedi (((((17:

canım hamdolsun hersey yolunda :) sen de ıyısın inş...

yaa sorma hareket edio bisürü bisürü eşim hıssetsın die elini koy dıyorum eşim elini

koydugu an duruyo oynamıyo bekle bekle yok elini çeker çekmez başlıo oynamaya

deli etti bizi cadı :) kaç gundur ugrasıyorum ya denk getırmek ıcın bu sabahta cok hareketlıydı

ki bak hala tekmelıyo :) bu sefer olr ıns dedım denk getırdık çok şükür

zaten her hareketı hısseıdlmıo sert olanalr hıssedılıo dısardan bızımıkı babası elini koyunca

kımıldamıo bile yani çok zilli çok :)

Herkese gunaydın mutlu huzurlu bı hafta gecırmek dılegıyle

GÜNAYDIN CANIM :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…