Günaydın kızlar
evde ne cok ısım varmıs dun yorudlum bittim resmen bi de uykuya doyamadıgımı yazmıstım
dün bol bol uyudum ancak geldım kendıme cumartesı akşamı 12 de yatmsıtım pazar sabahı 12 de kalktım
12 saat ordan kahvaltı yaptık sonra iş güç derken 16:00 gibi yatıp 19,30 da uyandım 3,5 saat de ordan
15,5 saat saat 23,00 gibi ay ben dayanamıyorum deyıp hoop gene yattım sabaha kadar uyudum
hayır bı de kafayı yastıga koydugum an uyyorum :S ben böle dğeildim çok fenayım yaa
doktora gidince sorucam :) bebegım ıkı gundur cok hareketliöle ki sabah uyutmadı bi de sert sert vurmaya
basladı bazen büyük sert bişi değiyomuş gibi hıssedıyorum karnımdan kafası mı acaba diyorum :)
kaydıgını fln net hıssedıyorum yanı dınlenmıs oldugumda hareketlerı çok hzılı sert oluyo
bazı haraketleri dışardan elle hıssedılıo eşimde hıssettı bu sabah işe gelrıekn "Bu gün 3 eylül
kızımın tekmesini hıssettım" diyo :)
ayşe akşam eşimde ilk defa hissetti tekmesini ben hissettiğim günden beri dokunup duruyordu akşam ilk defa hissetti :))
maş. suphanallah ..
tekme derken bariz bi şeymi yoksa pıt pıtlarmı :))
selam herkese
saat 1 de randevum var birazdan çıkacağım
çıkmadan önce bi göbüş göstereyim dedim :)
önden ve yandan tam profil göbüşüm :))
Eki Görüntüle 501848
Eki Görüntüle 501849
ayyy ne güzel yaa o kadar belirgin demektekme küpeli pıt pıtları geçti elimi göbeğime koyduğumda elime vuruyor hani öyle aşırı sert değil ama elimin içine vurduğunu hissediyorum darısı sana olsun küpeli gerçi şimdiden dayak yiyoruz hamsilerden ama :))
küpeli maşallah birde iki hamsi var burada hiç belli değil hamiş olmadan önceki göbeğinden çok az farkı var yeni yemek yemişin gibi :)
Merhaba arkadaşlar..
Ben oldukça gecikmişte olsam yazdıklarınızı okudukça bende üye olmalıyım dedim. :) Rabbim cc nasip ederse bende bir ocak ve kız annesi olacağım.. Rabbim cc hepimize sağlıkla bebişlerimizi kucağıma almayı naip eder inşAllah...
Delikız, o ne yaf öyle?! Göbek yok ki orda!!!
Maşallah diyorum sana. İnceciksin valla, inşallah böyle en az kilo alarak geçirirsin hamileliği!
i...
Ayy ne güzel yaa, ben de dinliyorum dinliyorum ama yok, hiç bişey hissetmiyorum.. cok sinir bir durum. herkes soruyo hissediyomusun diye...
bu arada ben de cok yoruldum hafta sonu, çamaşır ütü özellikle bitmedi bitmedi..... yaz günü sürekkli üst baş değişiyo tabi haliyle camaşır ütü bitmek bilmiyor..
ya ben cok kilo almadım aslında ama herkes göbeğin cok cıkmış diyo moralimi bozuyolar.. son bir haftada ben de farkettim ama bana normal geliyo yine de :)) en son sabah patronum dedi, sen son aylarda napıcaksın dedi((((( 17:
ayşe akşam eşimde ilk defa hissetti tekmesini ben hissettiğim günden beri dokunup duruyordu akşam ilk defa hissetti :))
selam herkese
saat 1 de randevum var birazdan çıkacağım
çıkmadan önce bi göbüş göstereyim dedim :)
önden ve yandan tam profil göbüşüm :))
Eki Görüntüle 501848
Eki Görüntüle 501849
Kızlar günaydın :)
Mutlu, güzel, huzurlu ve sağlıklı haftalar diliyorum...
Bişey dicem size..
Benim belim çok ağrıyor
Dün çok iş yaptım ondan mı katmerlendi bilmiyorum ama önceden daha hafifti şimdi hareketlerimi kısıtlamaya başladı...
Hamişlikten mi bu yoksa başka birşeyden mi?
Ne yapmam lazım sizce?
daha bi sürü şey dedi de ben yazmadım.. :) tabi şaka mahiyetinde söylüyor.. neyse alışmak lazım böle şeylere..herkes bişey diyor gercekten. ben de dediğin gibi dedim, drum herşey normal, kilon da normal dedi dedim.. bişey diyemedi o zaman :))Aherdo bana neler neler diyolar bi duysan!
Boşver sen milleti! Ağzı olan konuşuyor. Ben ters bişey söylene, 6 sene boyunca tıp okuyan doktorum herşeyin normal olduğunu söylüyor, tabi siz daha iyi biliyo da olabilirsiniz diyorum, öööyle kalıyo mallar:)
Boşver sen, bebişimiz gelişsin de, gerisi dert diil! Patronuna neyse! alla allaa...
yormuşsun sen kendini, belin ondan ağrıyor. ben de ev işini biraz abartayım, ayakta fazla kalayım direk belime vuruyor.Kızlar günaydın :)
Bişey dicem size..
Benim belim çok ağrıyor
Dün çok iş yaptım ondan mı katmerlendi bilmiyorum ama önceden daha hafifti şimdi hareketlerimi kısıtlamaya başladı...
Ne yapmam lazım sizce?
Merhaba arkadaşlar..
Ben oldukça gecikmişte olsam yazdıklarınızı okudukça bende üye olmalıyım dedim. :) Rabbim cc nasip ederse bende bir ocak ve kız annesi olacağım.. Rabbim cc hepimize sağlıkla bebişlerimizi kucağıma almayı naip eder inşAllah...
ayyy ne güzel yaa o kadar belirgin demek
erkenden başlamış o zaman
bizimkiler iki taneya sanki o kadar belirgin olması daha sonralara kalır gibi geliyor ama bilemiyorum
şuanda pıtpıtla idare ediyoruz
bizimki de kafasını dayıyr ama nafile :))
sağolasın mandiş
diyorum da inanmıyorlar işte ikiz olduğuna
yani biraz kilo almış gibiyim
hatta bu kıyafeti iice çıksın diye giydim valla size göstermek için
ama hepi topu bu kadar
bazen dolmuşta falan yer verseler diye bunu giydim denedim
yok kimse anlayıp da yer vermedi:))
işte bi çıkıntı var ama öyle hamiş göbeği yok
öyle yuvarlak öne çıkık bişey yok
bakalım ne zaman olacak
artık bundan sonra olur herhalde
bu fotoyu da bu sabah çektim bunlarla gidiyorum doktora
daha bi sürü şey dedi de ben yazmadım.. :) tabi şaka mahiyetinde söylüyor.. neyse alışmak lazım böle şeylere..herkes bişey diyor gercekten. ben de dediğin gibi dedim, drum herşey normal, kilon da normal dedi dedim.. bişey diyemedi o zaman :))
yormuşsun sen kendini, belin ondan ağrıyor. ben de ev işini biraz abartayım, ayakta fazla kalayım direk belime vuruyor.
bu arada akşam yine ütü yaptım baya bi süre ayakta kaldım, kocam bu arada bir film izledi, salonda şekerleme yaptı, kalktı senin işin hala bitmedi mi bırak artık yat dedi, gitti yattı, yeniden uykuya daldı ben duş alıp ancak yattım(((
sabah kalktığımda ayaklarımın altı acıyodu resmen.. diyo ki niye yoruyosun kendini bu kadar.. dedim ki kim yapacak, bugün yapmasam yarın yapıcam neticede ayşe fatma gelip yapmıycak di mi ama :))))))))
canım yorgunluktanda olur ama özellıkle sırt üstü yatma
sırt üstü yattıkca hem sırtın hem belın agrır onun dısında bol bol dınlen canım
daha bi sürü şey dedi de ben yazmadım.. :) tabi şaka mahiyetinde söylüyor.. neyse alışmak lazım böle şeylere..herkes bişey diyor gercekten. ben de dediğin gibi dedim, drum herşey normal, kilon da normal dedi dedim.. bişey diyemedi o zaman :))
yormuşsun sen kendini, belin ondan ağrıyor. ben de ev işini biraz abartayım, ayakta fazla kalayım direk belime vuruyor.
bu arada akşam yine ütü yaptım baya bi süre ayakta kaldım, kocam bu arada bir film izledi, salonda şekerleme yaptı, kalktı senin işin hala bitmedi mi bırak artık yat dedi, gitti yattı, yeniden uykuya daldı ben duş alıp ancak yattım(((
sabah kalktığımda ayaklarımın altı acıyodu resmen.. diyo ki niye yoruyosun kendini bu kadar.. dedim ki kim yapacak, bugün yapmasam yarın yapıcam neticede ayşe fatma gelip yapmıycak di mi ama :))))))))
Ayşecim yani sırt üstü yatınca inan kalmak için kıvranıyorum. Kilitlenip kalıyorum:S
Evet artık dinleneceğim. Camları falan sildim her yeri temizledim. Cumartesi gece de 3 saat ütü yaptım. Olan oldu :26:
Belim ağrıyor ama ne kadar huzurluyum bilemezsinÇok şükür çok gözümde büyüyordu.
:
Kızlar günaydın :)
Bişey dicem size..
Benim belim çok ağrıyor
Ne yapmam lazım sizce?
ay esımde böle bırak yapma bırakk tam ıs yapiom bırkatırıp oturtuo
ya da yataga goturuo uzanalım die ben ıs yaparken oturamıo ama o da yardım edıo yine de
erkeğin yaptıı iş ne kadar olcak benım içim rahat etmıo ılla ustunden gecıcem
konu ütü olunca
benım ütülemem gereken 10500 gömlek 5600 pantolon var ya da bana öle gelıo
hadi kızlar göreyim sizi bitirin şu ütünün işini bu akşambende ev işlerini eşime devrettim kontrol işi bende ütü ve yemek sadece bende bu akşam acayip bir ütü bekliyor tüm ev işlerine bedel :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?