2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353

ayşe akşam eşimde ilk defa hissetti tekmesini ben hissettiğim günden beri dokunup duruyordu akşam ilk defa hissetti :))

maş. suphanallah ..
tekme derken bariz bi şeymi yoksa pıt pıtlarmı :))

tekme küpeli pıt pıtları geçti elimi göbeğime koyduğumda elime vuruyor hani öyle aşırı sert değil ama elimin içine vurduğunu hissediyorum darısı sana olsun küpeli gerçi şimdiden dayak yiyoruz hamsilerden ama :))

Merhaba arkadaşlar..
Ben oldukça gecikmişte olsam yazdıklarınızı okudukça bende üye olmalıyım dedim. :) Rabbim cc nasip ederse bende bir ocak ve kız annesi olacağım.. Rabbim cc hepimize sağlıkla bebişlerimizi kucağıma almayı naip eder inşAllah...

ayyy ne güzel yaa o kadar belirgin demek
erkenden başlamış o zaman
bizimkiler iki taneya sanki o kadar belirgin olması daha sonralara kalır gibi geliyor ama bilemiyorum
şuanda pıtpıtla idare ediyoruz
bizimki de kafasını dayıyr ama nafile :))
küpeli maşallah birde iki hamsi var burada hiç belli değil hamiş olmadan önceki göbeğinden çok az farkı var yeni yemek yemişin gibi :)

sağolasın mandiş
diyorum da inanmıyorlar işte ikiz olduğuna
yani biraz kilo almış gibiyim
hatta bu kıyafeti iice çıksın diye giydim valla size göstermek için
ama hepi topu bu kadar
bazen dolmuşta falan yer verseler diye bunu giydim denedim
yok kimse anlayıp da yer vermedi:))
işte bi çıkıntı var ama öyle hamiş göbeği yok
öyle yuvarlak öne çıkık bişey yok
bakalım ne zaman olacak
artık bundan sonra olur herhalde
bu fotoyu da bu sabah çektim bunlarla gidiyorum doktora

Aherdo bana neler neler diyolar bi duysan!
Boşver sen milleti! Ağzı olan konuşuyor. Ben ters bişey söylene, 6 sene boyunca tıp okuyan doktorum herşeyin normal olduğunu söylüyor, tabi siz daha iyi biliyo da olabilirsiniz diyorum, öööyle kalıyo mallar:)
Boşver sen, bebişimiz gelişsin de, gerisi dert diil! Patronuna neyse! alla allaa...

Delikız, o ne yaf öyle?! Göbek yok ki orda!!!
Maşallah diyorum sana. İnceciksin valla, inşallah böyle en az kilo alarak geçirirsin hamileliği!

Hoşgeldin canım aramıza. Hayırlı olsun kızın! Amin inşallah Allah hepimizin kucağına almayı nasip etsin bebişlerimizi...

Kızlar günaydın :)
Mutlu, güzel, huzurlu ve sağlıklı haftalar diliyorum...
Bişey dicem size..
Benim belim çok ağrıyor
Dün çok iş yaptım ondan mı katmerlendi bilmiyorum ama önceden daha hafifti şimdi hareketlerimi kısıtlamaya başladı...
Hamişlikten mi bu yoksa başka birşeyden mi?
Ne yapmam lazım sizce?

Son düzenleme:
Delikız, o ne yaf öyle?! Göbek yok ki orda!!!
Maşallah diyorum sana. İnceciksin valla, inşallah böyle en az kilo alarak geçirirsin hamileliği!
i...

göbek işte bu
önceden de inceydim ben zaten kolay kilo alan bir yapım da yok
anama çekmişim dedimya 7 aylıkken bile anlamamışlar hamiş olduğunu
darısı başınıza inş. hepimiz az kilo ve sağlıklı bebeklerle tamamlarız
ben sonradan şişebilirim ama bu halime güvenmiyorum
millet ben çıkıyorum duanızı esirgemeyin
bugün cinsiyetler büyük ihtimal belli olur diyoruz
eşimle beraber gideceğiz

canım zaamnla başlar ıns sıkıntı yok :) sorma ya benımde dağ gibi ütü var dün onu da yapıcaktım

eşim müsaade etmeıd yeter yoruldun bı gomlek bi pant utule yeter die şaaptı benımde canıam mınnet

zaten kafayı kaldıramıyorum canım ya sen bakam hıc onalra öf aman çok kolay snakı hamıs kadın olmak

ağzı olan konusuyoo

ayşe akşam eşimde ilk defa hissetti tekmesini ben hissettiğim günden beri dokunup duruyordu akşam ilk defa hissetti :))

eheheh ne güzeell hepsi sözleşmişler demekkı

selam canım maşallah kzı ne kaaa zayıfsın doğurup manken gibi çıkıcan demekkı

hastaneden ebru şallı gbi senı gidi seni

canım yorgunluktanda olur ama özellıkle sırt üstü yatma

sırt üstü yattıkca hem sırtın hem belın agrır onun dısında bol bol dınlen canım

daha bi sürü şey dedi de ben yazmadım.. :) tabi şaka mahiyetinde söylüyor.. neyse alışmak lazım böle şeylere..herkes bişey diyor gercekten. ben de dediğin gibi dedim, drum herşey normal, kilon da normal dedi dedim.. bişey diyemedi o zaman :))
yormuşsun sen kendini, belin ondan ağrıyor. ben de ev işini biraz abartayım, ayakta fazla kalayım direk belime vuruyor.
bu arada akşam yine ütü yaptım baya bi süre ayakta kaldım, kocam bu arada bir film izledi, salonda şekerleme yaptı, kalktı senin işin hala bitmedi mi bırak artık yat dedi, gitti yattı, yeniden uykuya daldı ben duş alıp ancak yattım (((
sabah kalktığımda ayaklarımın altı acıyodu resmen.. diyo ki niye yoruyosun kendini bu kadar.. dedim ki kim yapacak, bugün yapmasam yarın yapıcam neticede ayşe fatma gelip yapmıycak di mi ama :))))))))

Amin hoşgeldin

erken değil aslında topikte herkes duydu nerdeyse ben geç kaldık diyordum :))
kiloda yokki küpeli sofradan kalkmış gibisin :)) maşallah
anam cinsiyetler belli olacak he biri göstermeyecek oda kız olacak bak :))

ay esımde böle bırak yapma bırakk tam ıs yapiom bırkatırıp oturtuo

ya da yataga goturuo uzanalım die ben ıs yaparken oturamıo ama o da yardım edıo yine de

erkeğin yaptıı iş ne kadar olcak benım içim rahat etmıo ılla ustunden gecıcem

konu ütü olunca

benım ütülemem gereken 10500 gömlek 5600 pantolon var ya da bana öle gelıo

canım yorgunluktanda olur ama özellıkle sırt üstü yatma

sırt üstü yattıkca hem sırtın hem belın agrır onun dısında bol bol dınlen canım

Ayşecim yani sırt üstü yatınca inan kalmak için kıvranıyorum. Kilitlenip kalıyorum:S

Evet artık dinleneceğim. Camları falan sildim her yeri temizledim. Cumartesi gece de 3 saat ütü yaptım. Olan oldu :26:

Belim ağrıyor ama ne kadar huzurluyum bilemezsin Çok şükür çok gözümde büyüyordu.

Yormak ne yormak hemde.
Niye kendimizi yoruyormuşuz Çok güzel söyledin. O iş dursa bile yine bize yapacağız yani en iyisi yapalım da kafamızdan çıksın...

Bu arada sağlık ocağından aradılar beni şimdi.
Bebeğin hareketlerini hissediyor musun diye sordular...
Evet dedim ama
Şöyle dimi:
İçeriden bişey dokunuyormuş gibi. (Önceden seyirme gibiydi)
Şimdi Pıt Pıt... Ama düzenli değil.
Birde aşınızı yapalım dediler. Tamam dedim yarın gideyim sabahtan inşallah...:102:

hahahaha ayy koptumm ben de aynen öle oluyorum her tarafım

ağrıdan kırılıo ama çok huzurlu oluyorum ev temız olunca yaaa

yine de ütüleri yapamadım hiç o enerjıyı bulamadım kendımde artık bu akşam

yemekten sonra kurtulmayı planlıyorum ütüden

bende ev işlerini eşime devrettim kontrol işi bende ütü ve yemek sadece bende bu akşam acayip bir ütü bekliyor tüm ev işlerine bedel :)

Muhtemelen iş yapmanın etkisi büyüktür normalde de ağrıyorsa doktoruna sor benim belim ve kalça kemiğim ağrıyordu
doktorm magnezyum ve kalsiyum verdi çok şükür eskisi gibi değil ama tamamen de geçmedi.

ben dün akşam itibariyle bitirdim bebeğim :))) ne kirli çamaşır var ne de ütü oh allahıma şükür.. hadi bakalım sen de bu akşam yap bitir de rahatla.. valla sırf bu ütü mevzuu yüzünden kocamın ''ukraynalı ütücü alayım mı eve ?'' sorusuna evet demek zorunda kalıcam galiba

bende ev işlerini eşime devrettim kontrol işi bende ütü ve yemek sadece bende bu akşam acayip bir ütü bekliyor tüm ev işlerine bedel :)
hadi kızlar göreyim sizi bitirin şu ütünün işini bu akşam
size güveniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…