2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353
sabah ağlama krizine girdim. 4 lü test sonucundan zaten moralim sıfır. birkaç gündür de bebeğimde hiçbir hareket hissetmiyodum. başka bir doktora göründüm. bebeğim secdede yatar gibi uzanmış. yavrum kıyamam çok duygulandım. test sonucum için o da 1;283 down sendromu için riskli, amniyosentez yaptır direkt dedi. benim dr ayrıntılıyı bekle yani 21. haftayı demişti. bu dr da o hafta geç olabilir dedi. amniyosentez yaptır, hastaysa öldür bebeğini istersen diyor resmen, delirtiyolar artık beni ya. nasıl kıyarım ben ona. tüm organları oluşmuş yavrumun katili olabilirsin diyolar. Rabbim sana sığınıyorum yavrumu sağlıkla hayırlısıyla bana bağışla. eşim de üstüne amniyosentezi kesin yaptıralım, hastaysa bi de her gün gözümüzün önünde daha kötü oluruz aldırırız diyor. insan bir olumlu düşünür, teselli eder. Allahım sen sabır ver, yardım et ya Rabbim...

Bugun sabah tam birazcik gerineyim dedim karnimin icinden sanki birsey gecti. Gaz gibi de degil sanki icerde kalin bir parmak karnima bir cizgi atti. Aci fln olmadi ama anam bu ne oldum. Acaba cocugun hareketleri mi.. Hala birsey hissedemedim kizlar sizin durumunuz ne, bariz hissediyor musunuzhareketleri? Bu arda karnim birden sisti! Hamile oldugum artik anlasiliyo:)

evet çok hoş normal zamanda da giyinilir hem.başka renkleride çıkarsa 2tane daha alırım beni idare ederler doğuma kadar:)
bende bi gariplık var demekki,12.haftadan beri hamıle pantolonu giyiyorum eskı pantolonlarımı hep kaldırdım

beni normal kıyafetlerim bi süre daha idare eder gibi:)ama heves ettim aldım işte
ben daha hiiç kilo almadım.kitap çıkarıcam nasıl kilo almadan hamilelik yaşanır diyee

İnşAllah canım ya. Heppimiz hayırı bir şekilde sağlıkla doğduklarını görelim inşAllah.

.
aminnnn canım.

gle güle kullNIN iyi günlerde inşallah.çok güselmiş
gözün aydın canım.

hayırlı olsun kızınn sağlıkla gelsin .
canım sen hiç yüzük falı yaptınmı.ben ona ççok inanıyorum hepde doğru çıktı.

biz kızımıza nasipse zeynep miray koymayı düşünüyoruz.isim işi zor ama nasibi neyse onunla geliyo zaten çok takma kafaya.

canim üzülme üzüntünü yürekten hissettim biliyorum üzülme kafana takma demek kolay ama sen kendini yinede üzme canim benim kurban oldugum allahim insallah saglikli sihatli nur topu gibi kucagina almayi nasip etsin insallahhhhh aminnnnnn dualarim seninle üzülme canim allahim herseyin hayirlisini versin canim benim..

hissetlerini anlayabiliyorum.belkide hiç bişey yok ama şu çektiğin ızdıraba bak.bazen diyorum ne test ne ultrason .hep bize sıkıntı.sen bol bol dua et.en iyi kararı sen vericeksin.ben olsam ayrıntılıyo beklerdim çnkü testlere göre o daha güvenilir bence.rabbim yar ve yardımcın olsun.

slm canim yüzül fali yapamiyxorum anlamiyom ben onu bir gere yapmaya calistim olmadi...karisik geldi bana ..allahim hayirlisini versin canim cokkk sagol kendine bebise cokkk iyi bak .ayrica zeynep mirayda cokk güzelmis koyarsan adiyla yasasin allahim uzun ömür versin saglikla sihatle alalim insallahhhh bütün anne adaylarimiz insallahhhh aminnn..

alyansına dikiş ipini bağla ne çok uzun ne çok kısa.biri avucunun içinden yavaşça kaldırsın bekle yuvarlak dönerse kız ileri geri yaparsa erkek.ama önce 2 oğlun çıkar 3. karnındaki ona göre :)

Canım hiç dert etme, aynı sorunu bende yaşadım, bu testler insanı üzmekten başka bişeye yaramıyor. benimde 3lü testim kötü çıktı, devletteki doktor hemen amniyosentez önerdi, özeldeki doktorumda ayrıntılı ultrasyon önerdi. Ayrıntılı ultrasyon sonucunda Allah'a şükür her şey nornal çıktı. Önce ayrıntılı ultrasyon yaptır, sonucuna göre amniyosentez düşünürsün, inşallah bebeğini sağlıklı kucağına alırsın..

canım benım lütfen sakin ol her şer de bi hayır vardır....detaylıya gırdıkten sonra amnıyo olması bence daha ıı ama amnıyoyaya gırmenı de

tavsıye edemıyorum amnıyo yaptırmıs ve sorun yasmaayn cokınsan var ama amnıyo yaptırup sağlıklı bebegını kaybedende var

lütfen düşün....eger hastaysa aldırıcak mısın bebegını cevabın evetse yaptır bu ıkılemde ben de kalmsıtım sorması kolay dıyorsundur ıcınden

bende aynı sıkıntıyı ıkılı zamnaı baska bı sebeple yasadım ama yanlış teşhismiş baska dr gozuktum bana 2-3 haftaa bebegını kaybedersn bıle

demıslerdi lütfen sakın ol...eger bebegın hastaysa her gun gozunuzun onunde evet bıraz kötu hıssedıceksınzı belkı ama gebelıgı sonlandırısanzı hemen unutup

mutlu oalbılıcek mısınız bu da var ? sonucta bı can ve bu sadece rısk sen sonucum yamzıssın ama hayır o risk hesaplaması 283 kısıden sadeece bırının

bebegı hasta ve o sen değilsindir belkı de....çok kolay bısey deıl bılıyorum ayrıca amnıyo ıcınde gec bır zaman yanı rısklı bı zaman amnıyo ıcın

yıen de sızın kararınız ama onunda canlı oldugunu unutma....unutma kı hersey bı sınav....bu bebegını ahsta dır aldırtırsın sorna bı daha hamıel kalırsın

sağlıkla doğar bı kaza gecırır gene aynı durumda kalabilir o zaman ne olucak ? burda tahlıl soncuları temzı cıkan veya kötu cıkanalr var temzı cıkanalar %100

sağlıkla doğuracak die bi kaide yok hayat bu hersey olabılır...bunalrı söyluyorum kı düşün die kesin net bı deger olsa daha fazla konusmazdım ama bu rısk canım..

hoşgeldın canım maşallah yavrusunaa :) canım 20. hafatadan sonra vurulması gerekıo gec kalmadın ama bı an once halletmen lazım

milsacım aynen ben de sua n kullanmıyorum ama daha once magnezyum kullandım ve nefret ede ede ıctım resmen :S

eleviti kan hapını da zor içiyorum nedense midem kalkıo

Ayşe listeye kızımın adını ekler misin Tuğsem :)

ekledım canım :)

hoşgeldın canım hamdoslun ıyıym maşallah sızde ıyıymıssınız :) hemen eklırom

Allah ım inşallah hayırlısını nasip etsin....
Çok çok geçmiş olsun ya .
bende 4 lü test sonucumu alıcam cuma günü nasıl sitres olyo insan
allah yar ve yardımcın olsun...

ayşecim masılsın ya buaralardasın ne güzelll
bu arada bizim cinsiyeti de değiştrmişin teşekkür ederiz teyzesiii

sana umut vermek için bunları söylemiyorum ama bence bebeğin gayet saglıklı canım.bu testlerın ınan güvenırlıgı ok düşük amerıkada yayınlanan bıcok makale okudum onlarda aynı seyı söyluyor.enaz 4 -5 arkadasıma da risklı dedıler bebeklerı turp gıbı dogdu bıde fazlasıyla zekıler inan:)ben bu testlerı yaptırmadım bu streslere gırmemek ıcın.allah eger bıze saglıksız bebek nasıp edecekse bı dogduktan sonra bıle olur.gönlünu ferah tut ve unutma dua kaderi bile degıstırırmıs....olumlu düşün...

canım arkadaşlarım benim Allah hepinizden razı olsun. birbirimize okudğumuz dualarla Rabbim inş hepimizin evladının sağlıklı hayırlı olmasını nasip eder. Ay-she resmen duygularıma tercüman oldun. aynen senin dediğn gibi düşünüyorum. eksik ya da fazlası yok. bebeğimin hasta olma riskine üzülürken asıl beni kahreden eşimin kolayca amniyo yaptıralım hastaysa aldıralım demesi oldu. ateş düştüğü yeri yakarmış gerçekten, onu kanımla canımla taşıyan üstüne titreyen benim. Allah yardımcımız olsun.

bugün eşimle birkaç bebe mağzasını gezdik bizimki coook sıkıldı ama komik yorumlarıyla beni baya güldürdü sağolsun:)gitmiş şime mont secmiş minnacık bebege:)bunu almazsan konuşmam senle dıyo.birde ayı köstümü istıyormus sonradan anladım tulumdan bahsedıyor:)neyse ya yenı doğdugunda patikli tulumlar pantolonlar kullanıslı dedıler kac cm almak lazım bı karar veremedım 70-84 falan aldım sanırım fazla uzun oldu:)

en iyisini yapmışsın arkadaşım varya bravo sana
bende senin gibi yaptırmamak isterdim ama insan duramyo bazen bide benim gibi pimpirikli olursa işte
ama çoook:112: doğru söledin dua kaderi değiştririmş gerçekten çok doğru

Canım kesin bir sonuç değil bu... Bir risk. Ayrıntılıya sende gir lütfen.Umarım çok güzel haberlerle gelirsin.
Eşine gelince; bir yerde okumuştum. Annelik bebek rahme düştüğü an, babalık ise bebeği kucağına aldığı an başlıyor diye
çok doğru, ondan bu kadar kolay konuşuyor olabilir...
Allah senin ve hepimizin yardımcısı olsun.

allah birgün sana kız evladınıda layık görür inşallah ve adınıda tuğsem koyarsın bunu canı gönülden dilerim oğlun hayrlı olsun canım

canım benim çook teşekkür ederim güzel dileklerin için rabbim senin bebeğine de sağlıklı ve hayırlı bir ömür verir inşallah..

VİLMA arkadaşım üzülme çook bebeğe down sendromlu diyorlar ama sapasağlam doğuyorlar. Benim bebeğimin başında da kist varmış ama ben gayet mutluyum her sn oğluşumla sevişiyoruz inanıyorum ki onlar yok olacak rabbime sonsuz güveniyorum. Zaten bu saatten sonra kürtaj gibi bir şansımız yok suni sancı verip ölü doğum yaptırıyorlar buna da hiç bir annenin ne kalbi ne psikolojisi dayanır. Allahım minişlerimize sağlık sıhat versin en güzel yazıları yazsın inşallah onlara

Teyzeleri bugün öylesine eşimle Maskoya gittik bebek odalarına bakmak için veee birini çookk beğendik dayanamadık aldık ekim sonu gibi getirip kuracaklar perdesini ve duvar kağıtlarını da yapacaklar tam istediğim gibi oldu allahım inşallah güzel günlerde kullanmayı nasip eder.

canım hayırlı olsun bizde bugun zor durduk almamak ıcın annem dogmamış bebege don bıcılmez dıye dıye bizim bebek donsuz gıtcek doguma:)fıyatlar bana cok pahalı geldı benım begendıım 3000 tl siz kaca aldınız ?

cnm benim bebeğin için dua edicem cnm,kıyamam hemen amniyosentez yaptırma bi profesör bulun baksın bi bebişinize güzelce önce.Rabbimin 99 ismi hürmetine bebişine sağlık versin rabbim inşallah cnm

ay güle güle kullansın minnoşun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…