evet çok hoş normal zamanda da giyinilir hem.başka renkleride çıkarsa 2tane daha alırım beni idare ederler doğuma kadar:)üstüme yapışan kırmızı donumdan almışınbende çok beğenerek aldım tatlım çokta memnunum,lcw hem uygun hemde ürünleri güzel,bende ordan aldım tişörtlerimi falan,bide lacivert bi el bisem var yapıştılar üstüme hahah
:
bende bi gariplık var demekki,12.haftadan beri hamıle pantolonu giyiyorum eskı pantolonlarımı hep kaldırdım
aminnnn canım.İnşAllah canım ya. Heppimiz hayırı bir şekilde sağlıkla doğduklarını görelim inşAllah.
.
gle güle kullNIN iyi günlerde inşallah.çok güselmişcnm evet genelde park yatak öneriyor anne olan herkes.mobilya beşikte pek yatmadığını iddia edenler var 1 yaşından sonra ,valla benim şahsi fikrim tabi bu ama ben park yatakları beğenmediğim için üstüne üstlük 2+1 evim ,odada yapamıycam,seneye inşallah ev alırsak çocuk odası yaparım ben kararsız kaldım ve eşimin anlık atağıyla beraber öylesine bakarken çilek mobilyadan bu beşiği alıverdik oğluşuma.
Eki Görüntüle 500883 Eki Görüntüle 500884
erken aldık biraz ama olsun napalım Allahım yüzünü görmeyide yatırmayıda nasip etsin inşallah.ama yatmazsa diye de tedirginim açıkcası.valla yatmazsada paşa gönlü bilir oturma odasındaki çekyat onu beklerkarar senin tabikide.ama park yatak alıcam dersen ben en çok disneyin ürünlerini beğenmiştim bakarken ,en beğendiğimde şu olmuştu
Eki Görüntüle 500882
gözün aydın canım.Neler yapıyosunuz....
Çok ilerlemiş okuyamadım.. İnşallah herşey güzeldir.. Ben de dün ayrıntılıya girdim.. Çok şükür bebekle ilgili sonuçlar güzel...
Oğluşumuzun geleceği netleşti... Belirsizlik vardı...
Plasenta previa ve vaza previa açısından takip edilmeli yazmış rapora... Bu da kanama olma ihtimalini yükseltiyor... Samimi dualarınızı bekliyorum.. Nede olsa haldeİki gün tatile gittik 29-30 ağustosu fırsat bilip... 2 günde 2 kilo almışım... Toplam 4 kilo oldu... İnşallah bu hızla devam etmez.. Yuvarlak olurum herhalde.. Boy da 1,60 zaten..n sizler anlarsınız..
Selam kızlar!
Biz de 4ünde özelde, 5inde de devlette muyanemiz var, onun için gün sayıyoruz! Çok heyecanlı. Ayrıntılı var ya işte ona gitcez.
İnşallah herşey yolundadır bebişimde.
Ben de demin, şu siyay hamile pantolonu ve etekleri varya onlardan aldım. İşe giyerim diye. Çünkü artık cidden gardrobumla zorluk yaşıyorum. Nar çiçeği pantolon da çok güzeldi canım gördüm. Güle güle giy sen de.
sağol canım güzel gnlerde giyelim inş.insan herzaman hamile olmuoki dimi:)
Canım kötü çıksa aldırcak mısın çocuğu onu dşün. Gerçi geç artık ama. O yüzden ben senin yerinde olsam yaptırmazdım. Yine de sen bilirsin tabi.
Bu karındaki çizgiyi duydum da seninki gibi çizgiyi duymamıştım. Ama hamilelikte oluşan çoğu şey (çatlaklar haricinde) doğumdan sonra geçiyor merak etme sinoplu!
Ayheka, geçmiş olsun canım! Zor tabi, ama dua et, dinlen, kendine dikkat et. İnşallah bi sıkıntı olmaz. Doktorlar genelde en kötü ihtimali ça diye söylüyolar. Bunu da unutmamak lazım!
Evet canım kime sorduysam park yatak dedi, kullanan anneler yani. O yüzden ben de odama park yatak alıcam. Kayınvaldem çene yaparsa da karyolasını da alırım. Olmadı paramız yok şu anda alamıyoruz derim, alcaksan hayır demem derim, süper olur bence
Melonee, güle güle kullansın kızın inşallah! Çok şirin bişeydir eminim.
Ben çok aldım, o yüzden bi süre kendimi frenliycem bakalım.
İyiyiz canım. Kilo konusunu hiç sorma. Bu ay kesin fırça yicem diye saldım valla. Nasıl olsa yicem fırçayı, bari değsin diyorum
O yüzden hiç sakınmadan kahvaltımda reçel bilem yiyorum.Ama öteki ay dikkatli gitcem artık. Yoksa sonunda fıçı gibi olcam. Kendimi böyle gördükçe sinir oluyorum zaten. Oturuş kalkışım bile ağırlaştı. Eşim ağır vasıta dedi dün
Çok güldük ama işte dikkat etmemiz lazım. Kızınla seni öpüyorum canım. Dikkat et bebişine!
hayırlı olsun kızınn sağlıkla gelsin .Slm kızlar ben geldim.Çok şükür tatil bitti evimdeyim.Uzun zamandır internetim yoktu,sizi takip edemedim.
Bu arada cinsiyetimizi öğrendik. Kızım olacak inşallah. :))))
Geç oldu öğrenmemiz ama Allah gönlüme göre verdi çok şükür.Çok mutluyum :))
canım sen hiç yüzük falı yaptınmı.ben ona ççok inanıyorum hepde doğru çıktı.ne güzel bak sen bir görmüssün tutmus benimki karisk ya ne olcagini saptayamadim canim yaaa..doktorda net birsey demedi daha hayirlisi insallah canim benim allahim gönlümüze göre versin insallahhh aminn..bende mavi renkli hem kiz hem erkek gördüm bendede sifir valla ama gördüm bilinc alti herhalde cok seviyorum renkli gözlüleri ya ondandir belki.bende heppp ddua ediyommm canim ama tam net görmedim birsey..benimde cin rus hepsi kiz allahim bilir tabide iste bizim ki merak eglence...hayirlisi canim benim belki bend ebir gün rüya görürüm söyle net....kendine bebise iyi bakkk canim benimmm...
bayramdı kız kardeşimin düğünüydü derken epey uzak kaldık sizden herkeze selamlar sağlıklar ve sıhhat dileriz biz iyiyiz herşey yolunda tek bir şey var kızımızın adını bulamıyoruz hem anlamı güzel hem söyenişi güzel bir isim yok şimdilik herkeze isim söyleyin diyoruz birde türkçe isim olsun diyoruz arapça ne kadar çok isim var etrafda isim ararkende hep onlar çıkıyor birde adların bilinenen anlamlarının doğru olmadığına rastladım işimiz çok zor HELP ME
canim üzülme üzüntünü yürekten hissettim biliyorum üzülme kafana takma demek kolay ama sen kendini yinede üzme canim benim kurban oldugum allahim insallah saglikli sihatli nur topu gibi kucagina almayi nasip etsin insallahhhhh aminnnnnn dualarim seninle üzülme canim allahim herseyin hayirlisini versin canim benim..sabah ağlama krizine girdim. 4 lü test sonucundan zaten moralim sıfır. birkaç gündür de bebeğimde hiçbir hareket hissetmiyodum. başka bir doktora göründüm. bebeğim secdede yatar gibi uzanmış. yavrum kıyamam çok duygulandım. test sonucum için o da 1;283 down sendromu için riskli, amniyosentez yaptır direkt dedi. benim dr ayrıntılıyı bekle yani 21. haftayı demişti. bu dr da o hafta geç olabilir dedi. amniyosentez yaptır, hastaysa öldür bebeğini istersen diyor resmen, delirtiyolar artık beni ya. nasıl kıyarım ben ona. tüm organları oluşmuş yavrumun katili olabilirsin diyolar. Rabbim sana sığınıyorum yavrumu sağlıkla hayırlısıyla bana bağışla. eşim de üstüne amniyosentezi kesin yaptıralım, hastaysa bi de her gün gözümüzün önünde daha kötü oluruz aldırırız diyor. insan bir olumlu düşünür, teselli eder. Allahım sen sabır ver, yardım et ya Rabbim...
sabah ağlama krizine girdim. 4 lü test sonucundan zaten moralim sıfır. birkaç gündür de bebeğimde hiçbir hareket hissetmiyodum. başka bir doktora göründüm. bebeğim secdede yatar gibi uzanmış. yavrum kıyamam çok duygulandım. test sonucum için o da 1;283 down sendromu için riskli, amniyosentez yaptır direkt dedi. benim dr ayrıntılıyı bekle yani 21. haftayı demişti. bu dr da o hafta geç olabilir dedi. amniyosentez yaptır, hastaysa öldür bebeğini istersen diyor resmen, delirtiyolar artık beni ya. nasıl kıyarım ben ona. tüm organları oluşmuş yavrumun katili olabilirsin diyolar. Rabbim sana sığınıyorum yavrumu sağlıkla hayırlısıyla bana bağışla. eşim de üstüne amniyosentezi kesin yaptıralım, hastaysa bi de her gün gözümüzün önünde daha kötü oluruz aldırırız diyor. insan bir olumlu düşünür, teselli eder. Allahım sen sabır ver, yardım et ya Rabbim...
evet çok hoş normal zamanda da giyinilir hem.başka renkleride çıkarsa 2tane daha alırım beni idare ederler doğuma kadar:)
beni normal kıyafetlerim bi süre daha idare eder gibi:)ama heves ettim aldım işte
ben daha hiiç kilo almadım.kitap çıkarıcam nasıl kilo almadan hamilelik yaşanır diyee
aminnnn canım.
gle güle kullNIN iyi günlerde inşallah.çok güselmiş
gözün aydın canım.
hayırlı olsun kızınn sağlıkla gelsin .
canım sen hiç yüzük falı yaptınmı.ben ona ççok inanıyorum hepde doğru çıktı.
biz kızımıza nasipse zeynep miray koymayı düşünüyoruz.isim işi zor ama nasibi neyse onunla geliyo zaten çok takma kafaya.
slm canim yüzül fali yapamiyxorum anlamiyom ben onu bir gere yapmaya calistim olmadi...karisik geldi bana ..allahim hayirlisini versin canim cokkk sagol kendine bebise cokkk iyi bak .ayrica zeynep mirayda cokk güzelmis koyarsan adiyla yasasin allahim uzun ömür versin saglikla sihatle alalim insallahhhh bütün anne adaylarimiz insallahhhh aminnn..
sabah ağlama krizine girdim. 4 lü test sonucundan zaten moralim sıfır. birkaç gündür de bebeğimde hiçbir hareket hissetmiyodum. başka bir doktora göründüm. bebeğim secdede yatar gibi uzanmış. yavrum kıyamam çok duygulandım. test sonucum için o da 1;283 down sendromu için riskli, amniyosentez yaptır direkt dedi. benim dr ayrıntılıyı bekle yani 21. haftayı demişti. bu dr da o hafta geç olabilir dedi. amniyosentez yaptır, hastaysa öldür bebeğini istersen diyor resmen, delirtiyolar artık beni ya. nasıl kıyarım ben ona. tüm organları oluşmuş yavrumun katili olabilirsin diyolar. Rabbim sana sığınıyorum yavrumu sağlıkla hayırlısıyla bana bağışla. eşim de üstüne amniyosentezi kesin yaptıralım, hastaysa bi de her gün gözümüzün önünde daha kötü oluruz aldırırız diyor. insan bir olumlu düşünür, teselli eder. Allahım sen sabır ver, yardım et ya Rabbim...
sabah ağlama krizine girdim. 4 lü test sonucundan zaten moralim sıfır. birkaç gündür de bebeğimde hiçbir hareket hissetmiyodum. başka bir doktora göründüm. bebeğim secdede yatar gibi uzanmış. yavrum kıyamam çok duygulandım. test sonucum için o da 1;283 down sendromu için riskli, amniyosentez yaptır direkt dedi. benim dr ayrıntılıyı bekle yani 21. haftayı demişti. bu dr da o hafta geç olabilir dedi. amniyosentez yaptır, hastaysa öldür bebeğini istersen diyor resmen, delirtiyolar artık beni ya. nasıl kıyarım ben ona. tüm organları oluşmuş yavrumun katili olabilirsin diyolar. Rabbim sana sığınıfen yorum yavrumu sağlıkla hayırlısıyla bana bağışla. eşim de üstüne amniyosentezi kesin yaptıralım, hastaysa bi de her gün gözümüzün önünde daha kötü oluruz aldırırız diyor. insan bir olumlu düşünür, teselli eder. Allahım sen sabır ver, yardım et ya Rabbim...
selma kızlar sonunda evime döndüm dün.arifeden beri giremiyorum özledim sizleri ve çok merak ediyorum umarım herkes iyidir.bebişler büyüdü iyice.bende 4 boyutlu ultrason yaptırdım.inanılmaz bir duygu inanılmaz bir heyecandı.bebişim 2 hafta önden gidiyor ama hersey yolunda.burnu aynı babasının burnu sanırım ona benzeyecek :) doktor cd sini verdi hergün açıp izliyorum miniğimi.bu arada benim göbeğim fena büyüdü.baktım sizinkilere gayet iyisiniz incesiniz.benimde sadece göbeğim var arka tarafımda filan kalınlaşma yok.tetanoz aşısı yaptıran varmı.ben ev değiştirdiğim için önce nüfus işlerimi halledecğim sonra aile hekimliğine bşvurup halladeceğm.geç kalmadım dimi kızlar.yarın okul başlıyor pazartesi sendromu yaşıyorum şuan :)
Kızlar doktorum bana yeni magnezyum verdi. Allahım ya, inanılmaz kötü. İçerken kusucak gibi oluyorum. Ama faydalarını da gördüm. Ağrılarım, zaman zaman kramplarım vardı geçirdi.
Siz de böyle şeyler yaşıyor musunuz? Ya da içerken bu kadar etkilenen var mı? Ne kadar çok hap içiyoruz ya. Kan hapı, elevit zaten fena. Bir de bu. Çok fena ya...
Ayşe listeye kızımın adını ekler misin Tuğsem :)
merhaba kızlar
uzun zamandır gelemedim .memlekete ailemin yanına gittim.herkes iyidir umarım.ay_she sen nasılsın canım işallah bebiş iyidir.
ben 2 gün önce geldim .dün renkli ultrasonum vardı.doktor herşeyin normal olduğunu söyledi.bide kendi doktoruma göstericem işte.
ay_she bebeğimin cinsiyeti kız eklermisin.isim konusunda kararsızız henüz.
canım benım lütfen sakin ol her şer de bi hayır vardır....detaylıya gırdıkten sonra amnıyo olması bence daha ıı ama amnıyoyaya gırmenı de
tavsıye edemıyorum amnıyo yaptırmıs ve sorun yasmaayn cokınsan var ama amnıyo yaptırup sağlıklı bebegını kaybedende var
lütfen düşün....eger hastaysa aldırıcak mısın bebegını cevabın evetse yaptır bu ıkılemde ben de kalmsıtım sorması kolay dıyorsundur ıcınden
bende aynı sıkıntıyı ıkılı zamnaı baska bı sebeple yasadım ama yanlış teşhismiş baska dr gozuktum bana 2-3 haftaa bebegını kaybedersn bıle
demıslerdi lütfen sakın ol...eger bebegın hastaysa her gun gozunuzun onunde evet bıraz kötu hıssedıceksınzı belkı ama gebelıgı sonlandırısanzı hemen unutup
mutlu oalbılıcek mısınız bu da var ? sonucta bı can ve bu sadece rısk sen sonucum yamzıssın ama hayır o risk hesaplaması 283 kısıden sadeece bırının
bebegı hasta ve o sen değilsindir belkı de....çok kolay bısey deıl bılıyorum ayrıca amnıyo ıcınde gec bır zaman yanı rısklı bı zaman amnıyo ıcın
yıen de sızın kararınız ama onunda canlı oldugunu unutma....unutma kı hersey bı sınav....bu bebegını ahsta dır aldırtırsın sorna bı daha hamıel kalırsın
sağlıkla doğar bı kaza gecırır gene aynı durumda kalabilir o zaman ne olucak ? burda tahlıl soncuları temzı cıkan veya kötu cıkanalr var temzı cıkanalar %100
sağlıkla doğuracak die bi kaide yok hayat bu hersey olabılır...bunalrı söyluyorum kı düşün die kesin net bı deger olsa daha fazla konusmazdım ama bu rısk canım..
hoşgeldın canım maşallah yavrusunaa :) canım 20. hafatadan sonra vurulması gerekıo gec kalmadın ama bı an once halletmen lazım
milsacım aynen ben de sua n kullanmıyorum ama daha once magnezyum kullandım ve nefret ede ede ıctım resmen :S
eleviti kan hapını da zor içiyorum nedense midem kalkıo
ekledım canım :)
hoşgeldın canım hamdoslun ıyıym maşallah sızde ıyıymıssınız :) hemen eklırom
sana umut vermek için bunları söylemiyorum ama bence bebeğin gayet saglıklı canım.bu testlerın ınan güvenırlıgı ok düşük amerıkada yayınlanan bıcok makale okudum onlarda aynı seyı söyluyor.enaz 4 -5 arkadasıma da risklı dedıler bebeklerı turp gıbı dogdu bıde fazlasıyla zekıler inan:)ben bu testlerı yaptırmadım bu streslere gırmemek ıcın.allah eger bıze saglıksız bebek nasıp edecekse bı dogduktan sonra bıle olur.gönlünu ferah tut ve unutma dua kaderi bile degıstırırmıs....olumlu düşün...
allah birgün sana kız evladınıda layık görür inşallah ve adınıda tuğsem koyarsın bunu canı gönülden dilerim oğlun hayrlı olsun canım
canım benim çook teşekkür ederim güzel dileklerin için rabbim senin bebeğine de sağlıklı ve hayırlı bir ömür verir inşallah..
VİLMA arkadaşım üzülme çook bebeğe down sendromlu diyorlar ama sapasağlam doğuyorlar. Benim bebeğimin başında da kist varmış ama ben gayet mutluyum her sn oğluşumla sevişiyoruz inanıyorum ki onlar yok olacak rabbime sonsuz güveniyorum. Zaten bu saatten sonra kürtaj gibi bir şansımız yok suni sancı verip ölü doğum yaptırıyorlar buna da hiç bir annenin ne kalbi ne psikolojisi dayanır. Allahım minişlerimize sağlık sıhat versin en güzel yazıları yazsın inşallah onlara
Teyzeleri bugün öylesine eşimle Maskoya gittik bebek odalarına bakmak için veee birini çookk beğendik dayanamadık aldık ekim sonu gibi getirip kuracaklar perdesini ve duvar kağıtlarını da yapacaklar tam istediğim gibi oldu allahım inşallah güzel günlerde kullanmayı nasip eder.
cnm benim bebeğin için dua edicem cnm,kıyamam hemen amniyosentez yaptırma bi profesör bulun baksın bi bebişinize güzelce önce.Rabbimin 99 ismi hürmetine bebişine sağlık versin rabbim inşallah cnmsabah ağlama krizine girdim. 4 lü test sonucundan zaten moralim sıfır. birkaç gündür de bebeğimde hiçbir hareket hissetmiyodum. başka bir doktora göründüm. bebeğim secdede yatar gibi uzanmış. yavrum kıyamam çok duygulandım. test sonucum için o da 1;283 down sendromu için riskli, amniyosentez yaptır direkt dedi. benim dr ayrıntılıyı bekle yani 21. haftayı demişti. bu dr da o hafta geç olabilir dedi. amniyosentez yaptır, hastaysa öldür bebeğini istersen diyor resmen, delirtiyolar artık beni ya. nasıl kıyarım ben ona. tüm organları oluşmuş yavrumun katili olabilirsin diyolar. Rabbim sana sığınıyorum yavrumu sağlıkla hayırlısıyla bana bağışla. eşim de üstüne amniyosentezi kesin yaptıralım, hastaysa bi de her gün gözümüzün önünde daha kötü oluruz aldırırız diyor. insan bir olumlu düşünür, teselli eder. Allahım sen sabır ver, yardım et ya Rabbim...
canım benim çook teşekkür ederim güzel dileklerin için rabbim senin bebeğine de sağlıklı ve hayırlı bir ömür verir inşallah..
Teyzeleri bugün öylesine eşimle Maskoya gittik bebek odalarına bakmak için veee birini çookk beğendik dayanamadık aldık ekim sonu gibi getirip kuracaklar perdesini ve duvar kağıtlarını da yapacaklar tam istediğim gibi oldu allahım inşallah güzel günlerde kullanmayı nasip eder.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?