2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353

canım inşallah bi gün kız evladında olur bu adı koyarsın sen de hayırlı olsun senin oğlun da canım sağlıkla kucağımıza alalım inşallah

slm canim güle güle kullansin insallah saglikli sihatli alirsin kucagina hepimiz insallah canim aminnn.evet birza büyük 62 64 en kücükleride 56 numarayla baslar tam yeni doganlar iicn 56 idael ama cok alma hemen kücülüyor hizli büyüyorlar..tekrar güle güle kullansin canimm..

alyansına dikiş ipini bağla ne çok uzun ne çok kısa.biri avucunun içinden yavaşça kaldırsın bekle yuvarlak dönerse kız ileri geri yaparsa erkek.ama önce 2 oğlun çıkar 3. karnındaki ona göre :)

canimmm diyon ya ilkönce 2 oglun cikar iste orta takiliyom nasil yani benim kafa basmiyo inan ben tutum ipi sonra nasil iste 2 oglumun ciktigini nasil anliycam nasil bitircem he bu 1.oglum bu 2. oglum buda karnimdaki diye valla canimmm kusura bakma senide yoruyomm dedim ya kafam basmiyo iste simdiden tesekkürler canimm..

Ocak annesi olarak hepinize hayirli dogumlar dilemek icin sayfaniza girdim...gebeligin tadini cikarin o tekmeleri de coook ozluyorum valla.simdi de heran hergun kesifler ayri bir guzel

hahhahahahah alemsin canım yaaa 2 000 TL ye aldık ama Canım bizim 2 kapaklı dolap ve ufak beşik var ölçüye göre de yapıyorlar adam yarım saat önce geldi hatta ölçü aldı. Takım olarak almayı düşünüyorsan bence çok pahalı değil çünkü ucuz olanlar gerçekten dandik oluyorlar görülebilir derecede malları farklı.

ay güle güle kullansın minnoşun inşallah

teşekkür ederiz teyzesi

canım inşallah bi gün kız evladında olur bu adı koyarsın sen de hayırlı olsun senin oğlun da canım sağlıkla kucağımıza alalım inşallah

inşallah canım benimm çookk teşekkür ederim

Selam herkese,

Daha önce de dediğim gibi,hamilelik bu devirde stresten başka birşey değil..

Geçen hafta ayaklarımın davul gibi şiştiğini,üstüne de tansyonumun yükseldiğini söylemiştim. Doktora koştum tabi,1 hafta tansiyonunu ölçüp rapor vereceksin dedi.
Tansiyonumu ölçüp not etmeye başladım,bu sefer kanama-lekelenme tarzı birşey oldu, doktoru aradım, hemen gel dedi. Eşimle gittik hemen, bebeğin suyu ve durumu normalmiş, tedbir olsun diye progestan iğneye başladık.

Dün de ayrıntılı doppler ultrasonumuz vardı,bebeğin böbrekleri kalbi beyni beyinciği elleri kolları omuriliği idrar torbası burnu dudağı damağı..herşeyine bakıldı. Allah'a şükür hepsi normal dendi, ancak şöyle bir ibare geçiyor raporda ; " sol uterin arterde çentiklenme izlenmiştir". bebeği besleyen kanallardan birinde sanırım bir çentiklenme var, bu da tansiyonumun yükselmesinden oldu bence. bu tamamen benim yorumum, internetten araştırmama göre, uterin arterde çentiklenme ileride anne adayının preeklampsi yaşayacağının sinyali.

bu konuda bilgi sahibi olan var mı arkadaşlar ?

bakalım gün geçtikçe daha neler yaşayacağız..bakalım evlatlarımızı sağlıkla keyifle kucağımıza alabilecek miyiz..

bacim bunu gobeginin ustune tutarakta yapabilirsin. soyle alyansini ipe, sac teline neye bagliyosan bagla. ilk once gobeginin uzerine sabit bir sekilde durur vaziyette tut. o kendiliginden hareket eder. eger ileri geri gidiyosa erkek, daireselse kiz demekmis. sen de 2 oglan oldugu icin ilk cikan hareket ilk oglunu temsil edecek. yani ilk kez yaptiginda ileri geri gidecek bi sure sonra sen onu elinle durdur, yine alyansi sabitle..ayni islemi yeniden yap yeniden hareket edecek bu da 2. oglun, sonra yine ayni...ben yaptigimda ilki dairesel cikti o kizim, 2. ileri geri cikti bu da oglum..3. kere de kimildamadi alyans eglence olsun iste

benimde ilk o şekilde olmuştu canım bbeeğin hareketi.gazmı deilmi die tereddütte kalmıştım.ama sonradan belirginleşti.senin bebiş bugün hareket etmiş:))

canım önce sakin olmaya çalış.hemen kötü şeyler aklına getirme.çok yakın bildiğim kişiyede doktorlar down sendromu demişlerdi.amniyosentez yaptır dediler.ama allaha şükür şuan çok sağlıklı oğlu var.dualarım seninle.hiçbi zaman kötüyü düşünme.burda herşeyin yoluna girdiği,bebeğinin gayet sağlıklı oldugunu yazdıgın zamanda gelicek.üzme sakın kendini.allah yardımcın olsun..

Wilmacım senin plasenta sıkıntın vardı dimi... Benim de var.. Plasenta sıkıntısı olanların bazı değerleri yüksek çıkabiliyor.. Benim de önceki hamileliğimde üçlü taramam riskli çıkmıştı.. Bu yüzden bunda yaptırmadım... Sana amniyodan önce bir profa gitmeni tavsiye ederim..

ben yapmıştım defalarca benimki her defasında tuttu.:))

herkese iyi geceler arkadaşlar nasılsınız? kızlar kafama takılan bi soru var aranızda bu konuyla ilgili bilgisi olan var mı? şöyle ki benim 4lü tarama testi normal çıktı ama yazan hormon değerlerine baktığmda sınırın üstünde çıkmış mesela Afp tam sınırda, total hcg, serbest estriol, inhibin A bunlar sınırdan yüksek. tamam down sendromu olasılığı az ama internetten baktığımda pekte iyi şeyler yazmıyor kafam karıştı..

bendede aynı sorun vardı canım şu aralar en iyi yapabilceğin siyah incir tam mevsimi tavsiye ederim çok ii geldi

canım siyah inciei denemedi yarın alayım bakalım

Günaydın canım gaz sancısında fenadir ya ama bana kurutulmus erik cok iyi geliyor istersen bı dene.

çoook sağol canımonu denedimmm tıık yok banamısın demedi...:)

canım teşekkür ederim ben kayısıyı aç karnına denemiştim.sabah açkarnına 1 su bardağı sıcak suyla denemedim.bunu da deneyeyim...

canım 2lim iyi çıkınca üçlü istemedi bile.sana tavsiyem başka bir doktorla görüş.tavrı hoş değil ne demek bir şey diyemem neden yaptırdı o zaman...?*?içini arahatlatırmı bilmem ama en güveniliri 2li dedi bana doktorummm

banim de bu tür sıkınrılarım varr

offf duymadımmm canım geçmiş olsun.aklımdaydın sen... ama gerçekten bu devirde stresss bütün testler...bir acilee gittim kabızlık altı üstü kanama olmuş düşük tehdidi dediler.kan idrar serumm takıldı.sonuçç bir şurup hadi eve sinir oluyorummm

canimmm cokkk sagolll cevap icin simdi anladim valla canim cokk sagol evet yaa maksat muhabbet olsun degilmi ama...kendine iyi bak canim..tekrar tesekkür ederim canimmm...

kizlar yaptim 1.oglumu yaptim ileri geri yaptim 2.oglumu yaptim ileri geri yapti yine 3.cüyü yaptim daire cikti biraz eglendikkkesimde bana gülüyoooo

İyiyiz canım. Kilo konusunu hiç sorma. Bu ay kesin fırça yicem diye saldım valla. Nasıl olsa yicem fırçayı, bari değsin diyorum
O yüzden hiç sakınmadan kahvaltımda reçel bilem yiyorum.Ama öteki ay dikkatli gitcem artık. Yoksa sonunda fıçı gibi olcam. Kendimi böyle gördükçe sinir oluyorum zaten. Oturuş kalkışım bile ağırlaştı. Eşim ağır vasıta dedi dün
Çok güldük ama işte dikkat etmemiz lazım. Kızınla seni öpüyorum canım. Dikkat et bebişine![/QUOTE]
Ay canim kendimi gördükce bende sinir oluyorum vucudum cok garip oldu nese bebisler icin katlancaz artik dogumdan sonra sıkı bi diyete gireriz artik napalim ben geve tuvalete kalkarken esimden destek aliyorum resmen esine cok güldüm ama bende ayni o sekildeyim hiz sorma:)))

Canim benim bebis gece uymuyo kimildadigini hissetigim an esimin elini koyuyorum hemen ama bizimki babayi duyunca daha bi hizlaniyo sanki:) aldigim kiloyu vermedim canim hamileligim ilk aylarinda 3 kilo vermistim onu aldim simdi ins kilo konusunda ucmam kilo almaktan korkuyorum cunku bebis ii olsun yeter :) ya tatlim iki doktorumda seker yüklemesi yapmak istiyo ama ben iki defa yaptirmak istemiyorum ee doktorlarimda baska hastenin sonucalarini kabul etmiyolar en azindan biruninkini yaptiririm ikisine gösteririm diyodum ama bakalim nasi olcak sali gunu endokrin doktoruma gitcem ne dicek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…