2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353
maşallah maşallah çok ıyısın bence gayet normal :) zaten brıden cıkıo

sürpriz gibi :)

saol canım ya aynen valla anlamadım hic bi haftada pırtladı resmen yaa :))
bu arada afişe bayıldım ben süper olmuştu, ellerine sağlık canımm :))))))))

maşallah sana canım..çok yakışmız kız...

saol canım teşekkür ederim :)) ben de seviyom göbişimi :))
sen koymadın resim ama göremedik seni

delikız sen saka mısın yaa hem ikiz olacak hem de gobek yok sen buna gobek mi diyosun ben senin yanında 10 tane bebek tasıyo gibiyim valla :2:

Arkadan it beni öyle mi

Oo çok güzel bir göbüş var burada
Maşallah

Son düzenleme:
Kızlar merhaba.Benim gibi ishal sıkıntısı çeken var mı acaba?Bi serum yedim tahlilde temiz ama geçmedi.Patates ve muz dışında önerisi olan varsa sevinirim.Herkese hayırlı günler

gazoz icine bebe aspirini atiyorum ben hemen kesiyor gazoz cay bardagi kadar.
tabi yinede bir sor dr una aspirin bana zararsiz geliyor cunku ben gebelik basindada kan sulansin diye icmistim
normal gebeye nasil olur bilemem ama ise yariyor

kizlar yazamiyorum bazen isten gucten ama ara ara girip okuyorum
cok yoruluyorum bu gunlerde birseyler yapip dinleniyorum hemen
hic enerjim kalmiyor dun bende temizlik yaptim toz almayida bugun benim 2-3 parca sey var utulenecek kaldi
ikindi vatide uyku bastiriyor resmen yigiliyorum kanepeye

bu arada ben iplere bakiyorumda ben simdi yumusak bir battaniye ormek istiyorum bebe yunumu daha iyi olur
bilen varmi ipleri? afkan ornegi yapicam pufidik birsey videoyuda koyayim hem yapimida basit
Crochet Yummy Cream Puff Baby Afghan Blanket - YouTube iste bu battaniye hangi iple orulmus????

ayşe yapmaaa acıktım zaten yemek gelmedi halaa

galiba akşama mücver yapıcam...
ama birinin tarifini vermesi lazım ya da netten mi bakim :)

ben de şimdi yemek söylicme yerı arıyıp sordum mucver yokmus çorba söledim mecbur

akşama ben de yapayım mücver yaa canım çekti acaipp

bak haydari ile tavsıye ederım müthiş oluyo :) tabii süzme yoğurt bulmak gerekıo orası baska mesele :)

canım ben rendelenmiş kabak kaşar

kııylmış maydanoz un tuz ve yumurta ile yapıyorum malzemeler göz kararı :)

eşim pek sevmez kendıme yapıyorum o sebeple bu sefer pişirdikten sonra buzluga koyup

saklamayı denıycem yıycem zaman cıakrır yerım :) sık sık canım ıstıo cunku mucveri :)

yapıcam ben de bu akşam :))))) tarif icin teşekkürler, yumurtayı bi tane kırsam yeter heralde göz kararı demişsin kafama göre yaparım artık :))))))))))

benim göbek maşallah,elbiselerimin hiç biri olmuyor,dün turkuaz renkli bir elbise giydim yandan fermuarı vardı:)sonuna kadar kapatamadım ama yinede sığabildim içine,biz kilo alıyoruz hatta ben şişiyorum genişliyorum ama ya bebkler,ben tombiş bi bebek olsun istiyorum,hergün ''yumurta 2 bardak süt içiyorum'',ama herşeye strese giriyorum ,o yüzden bebiş kilo almazsa diye korkuyorum,kadınlar klubunde daha önce yazılanları okudumda,sanki bebişlere anne karnında kilo enjekte ediyorlar:))))))

az öncede hiç yemediğim pekmezi yedim ıyyyykkkkkkkkkkk

yapıcam ben de bu akşam :))))) tarif icin teşekkürler, yumurtayı bi tane kırsam yeter heralde göz kararı demişsin kafama göre yaparım artık :))))))))))

canım 1 kabak için yeter heralde göz kararı yapıyorum deidğim gibi bilemıyorum

unu en son kat he toparlamak için...çok cıvık da olmıycak çok koyu da :)

ya ne dıyosun ben cocugu doyuramıyorum sankı hep acım hep acım

kılo almıym dıyede dıkkat eıdorm ama napim acıkıyorum ac da dolasılmıo

aa pekmez yenmez mı yaa annem köyden getırdı %100 organık :)

canım bizde mücver çok severiz..sık sık yaparımda yani..ben aynı malzemelere kuru soğan ve patateste rendeliyorum..çok güzel oluyor..kışında pırasalı yapıyorum bol peynirli tavsiye ederim..

trt ..1i acin kizlar

ya benimkide acıkınca hareketlenmeye başlıyo karnım tokken hareket yok ama acıkmay başlıyım tekmeliyo sanki yada ben öle anlyorum iyi oluyo ama yemek yemeği unutan ve sevmeyen biri olarak saat gibi çalıyo kızım kkalk yemek ye die

mücveriniz afieytle yiyin biz bu akşam taze fasülye yicez annem memlektten göndermiş organik yani ohh pekmezde göndermiş kendi yapmış canım ya ama hiç sevmiyorum pekmez falan ama kaşıklıyrum arada işte gözümün önünde

Kızlar; evde olan hamişler, TRT1 de kadın hastalıkları ve doğum uzmanı var. Tam bizi ilgilendiren konular. Mutlaka izleyin.

slm kızlar ben geldim dr gittik..kızım çok sağlıklıymış maşallahhh herşeyi normalmiş çok sevndmmm

Kızlar; evde olan hamişler, TRT1 de kadın hastalıkları ve doğum uzmanı var. Tam bizi ilgilendiren konular. Mutlaka izleyin.

hayatım maşallah dielim hep böle gitsin inş..

slm kızlar ben geldim dr gittik..kızım çok sağlıklıymış maşallahhh herşeyi normalmiş çok sevndmmm

bizim sorduğumuz merak ettiğimiz sorular ve cevaplar iizliyorum :)

canım bizde mücver çok severiz..sık sık yaparımda yani..ben aynı malzemelere kuru soğan ve patateste rendeliyorum..çok güzel oluyor..kışında pırasalı yapıyorum bol peynirli tavsiye ederim..

soğan ben hiç eklemedım ama bazen kabak az olunca patates rendelıyorum :)

evet bl peynrılı ımhh ımhh sağol canım :)

sağol canım afiyet olsun size dee :)

trt ..1i acin kizlar

aa ne var kı ıs yerındeyım ben ya tivibuyu açtım ama iyi fiir die bi program var

ses de yok anlamıom ne konusuolar :)

maşallah subhanallahh :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…