maşallah maşallah çok ıyısın bence gayet normal :) zaten brıden cıkıo
sürpriz gibi :)
maşallah sana canım..çok yakışmız kız...
delikız sen saka mısın yaahem ikiz olacak hem de gobek yok sen buna gobek mi diyosun ben senin yanında 10 tane bebek tasıyo gibiyim valla :2:
Btlkubra, kilo konusunda destek oluruz artık doğumdan sonra birbirimize. Tabi eğer ağlayan bebişlerimizden fırsat bulabilirsek
Ben de eşime yataktan kalkarken, arkadan it beni diyorum, kopuyo
İns canim ins bebislerimizi saglukli sihhatli kucagimiza alalim kilo yu halletcez ins
:)) ama gercekten artik zorlaniyoruz hareketler kisitlandi baya esim diyo son aylarda cekici ucu getircem eve bide sarma makinesi takcam ayagina gotursun seni diyo cok guldum :)))
:))))) ben kac tane taşıyom bilemedim..
benim de aldı yürüdü göbiş özellikle son bir haftada.. size koyduğum resim ne güzeldi yaa orda göbişim kücükdü nası böle büyüdü anlamadım :) dur koyayım da bakın
Eki Görüntüle 501911
Oo çok güzel bir göbüş var burada
Maşallah
saol canım teşekkür ederim :)) ben de seviyom göbişimi :))
sen koymadın resim ama göremedik seni
Kızlar merhaba.Benim gibi ishal sıkıntısı çeken var mı acaba?Bi serum yedim tahlilde temiz ama geçmedi.Patates ve muz dışında önerisi olan varsa sevinirim.Herkese hayırlı günler
ayy canım haydari ile mücver çekti yaa
ayy canım haydari ile mücver çekti yaa
ayşe yapmaaa acıktım zaten yemek gelmedi halaa
galiba akşama mücver yapıcam...
ama birinin tarifini vermesi lazım ya da netten mi bakim :)
ben de şimdi yemek söylicme yerı arıyıp sordum mucver yokmusçorba söledim mecbur
akşama ben de yapayım mücver yaa canım çekti acaipp
bak haydari ile tavsıye ederım müthiş oluyo :) tabii süzme yoğurt bulmak gerekıo orası baska mesele :)
canım ben rendelenmiş kabak kaşar
kııylmış maydanoz un tuz ve yumurta ile yapıyorum malzemeler göz kararı :)
eşim pek sevmez kendıme yapıyorum o sebeple bu sefer pişirdikten sonra buzluga koyup
saklamayı denıycem yıycem zaman cıakrır yerım :) sık sık canım ıstıo cunku mucveri :)
yapıcam ben de bu akşam :))))) tarif icin teşekkürler, yumurtayı bi tane kırsam yeter heralde göz kararı demişsin kafama göre yaparım artık :))))))))))
benim göbek maşallah,elbiselerimin hiç biri olmuyor,dün turkuaz renkli bir elbise giydim yandan fermuarı vardı:)sonuna kadar kapatamadım ama yinede sığabildim içine,biz kilo alıyoruz hatta ben şişiyorum genişliyorum ama ya bebkler,ben tombiş bi bebek olsun istiyorum,hergün ''yumurta 2 bardak süt içiyorum'',ama herşeye strese giriyorum ,o yüzden bebiş kilo almazsa diye korkuyorum,kadınlar klubunde daha önce yazılanları okudumda,sanki bebişlere anne karnında kilo enjekte ediyorlar:))))))
az öncede hiç yemediğim pekmezi yedim ıyyyykkkkkkkkkkk
ben de şimdi yemek söylicme yerı arıyıp sordum mucver yokmusçorba söledim mecbur
akşama ben de yapayım mücver yaa canım çekti acaipp
bak haydari ile tavsıye ederım müthiş oluyo :) tabii süzme yoğurt bulmak gerekıo orası baska mesele :)
canım ben rendelenmiş kabak kaşar
kııylmış maydanoz un tuz ve yumurta ile yapıyorum malzemeler göz kararı :)
eşim pek sevmez kendıme yapıyorum o sebeple bu sefer pişirdikten sonra buzluga koyup
saklamayı denıycem yıycem zaman cıakrır yerım :) sık sık canım ıstıo cunku mucveri :)
canım 1 kabak için yeter heralde göz kararı yapıyorum deidğim gibi bilemıyorum
unu en son kat hetoparlamak için...çok cıvık da olmıycak çok koyu da :)
ya ne dıyosun ben cocugu doyuramıyorum sankı hep acım hep acım
kılo almıym dıyede dıkkat eıdorm ama napim acıkıyorum ac da dolasılmıo
aa pekmez yenmez mı yaa annem köyden getırdı %100 organık :)
ya ne dıyosun ben cocugu doyuramıyorum sankı hep acım hep acım
kılo almıym dıyede dıkkat eıdorm ama napim acıkıyorum ac da dolasılmıo
aa pekmez yenmez mı yaa annem köyden getırdı %100 organık :)
saol canım, seninki nasıl :))))))
Kızlar; evde olan hamişler, TRT1 de kadın hastalıkları ve doğum uzmanı var. Tam bizi ilgilendiren konular. Mutlaka izleyin.
slm kızlar ben geldim dr gittik..kızım çok sağlıklıymış maşallahhh herşeyi normalmiş çok sevndmmm
canım bizde mücver çok severiz..sık sık yaparımda yani..ben aynı malzemelere kuru soğan ve patateste rendeliyorum..çok güzel oluyor..kışında pırasalı yapıyorum bol peynirli tavsiye ederim..
ya benimkide acıkınca hareketlenmeye başlıyo karnım tokken hareket yok ama acıkmay başlıyım tekmeliyo sanki yada ben öle anlyorum iyi oluyo ama yemek yemeği unutan ve sevmeyen biri olarak saat gibi çalıyo kızım kkalk yemek ye die
mücveriniz afieytle yiyinbiz bu akşam taze fasülye yicez annem memlektten göndermiş organik yani ohh pekmezde göndermiş kendi yapmış canım ya ama hiç sevmiyorum pekmez falan ama kaşıklıyrum arada işte gözümün önünde
Kızlar; evde olan hamişler, TRT1 de kadın hastalıkları ve doğum uzmanı var. Tam bizi ilgilendiren konular. Mutlaka izleyin.
trt ..1i acin kizlar
slm kızlar ben geldim dr gittik..kızım çok sağlıklıymış maşallahhh herşeyi normalmiş çok sevndmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?