hayatım maşallah dielim hep böle gitsin inş..
bizim sorduğumuz merak ettiğimiz sorular ve cevaplar iizliyorum :)
gözün aydın kevser :)) herşey yolunda demek, süper...slm kızlar ben geldim dr gittik..kızım çok sağlıklıymış maşallahhh herşeyi normalmiş çok sevndmmm
hmmm anladım canım olsun :)) aranız iyi di mi, bi sorun yok artık..Seninki gibi tatlım. Eşimin gönlü olmaz koymama o yüzden koyamadım bende.
gözün aydın kevser :)) herşey yolunda demek, süper...
hmmm anladım canım olsun :)) aranız iyi di mi, bi sorun yok artık..
hmmm anladım canım olsun :)) aranız iyi di mi, bi sorun yok artık..
aman kızlar canım çok sıkkın.bugun okul başladı bursa merkezde öğretmenım okulda norm fazlası öğretmen olmusum ee ne olcak dedım artık nerede acık varsa oraya gıtcen dıyor müdür köy falan da mı olur dedım olur dedı.bazı köylere 100 km nerdeyse.çok moralim bozuk ben bu halımle nasıl gıdıp gelcem ne olcak.eşim aradı ne oldu dıye söylemedım cok takar kafasına sonra.allahım bebeğime acısında gıdiş gelişi rahat bı yer cıksın eve geldım kac saat uyudum moralım bozukken sırf uyurum da ben ....öle işte keyfim kaçık allah bu sistemi getirenleri bildiği gibi yapsın....
aman kızlar canım çok sıkkın.bugun okul başladı bursa merkezde öğretmenım okulda norm fazlası öğretmen olmusum ee ne olcak dedım artık nerede acık varsa oraya gıtcen dıyor müdür köy falan da mı olur dedım olur dedı.bazı köylere 100 km nerdeyse.çok moralim bozuk ben bu halımle nasıl gıdıp gelcem ne olcak.eşim aradı ne oldu dıye söylemedım cok takar kafasına sonra.allahım bebeğime acısında gıdiş gelişi rahat bı yer cıksın eve geldım kac saat uyudum moralım bozukken sırf uyurum da ben ....öle işte keyfim kaçık allah bu sistemi getirenleri bildiği gibi yapsın....
merhaba kızlar nasılsınıız ayın beşinde kontrolümüz var hasretle bebişimi görmeyi bekliyorum.sizde keyifler nasıl
ah canım ne zordur şimdi senin için te allahım yaa allah kolaylık versin dua edelimde doğru düzgün biyer çıksın seni zorlamasın hayr hamilesin ya
hadi bakalım hayrlı haberle gel emi......iyiyiz bizde napalım ay sayıyruz sayıyoruz
müdüre diyorum bu halimle nasıl gider gelırım salak salak gülüyor.ya böyle suratına çarpasım geldı.kendı tuzu kuru tabı butun gün kuluçkaya yatmış tavuk gıbı oturuyor.iyi düşünyım iyi olsun dıyorum ama burası türkıye hersey mümkün...
Arzucum ınsallah senı ve bebegını zorluycak yerler cıkmaz kızlar bısey sorcam sıze sızınde saclarınız dokuluyomu benımkıler cokfena dokuluyo tovbe yarrabım kemoterapı gormus kanserlı gıbıyım ya avuc avuc topluyorum heryerden
Kızlar günaydın :)
Mutlu, güzel, huzurlu ve sağlıklı haftalar diliyorum...
Bişey dicem size..
Benim belim çok ağrıyor
Dün çok iş yaptım ondan mı katmerlendi bilmiyorum ama önceden daha hafifti şimdi hareketlerimi kısıtlamaya başladı...
Hamişlikten mi bu yoksa başka birşeyden mi?
Ne yapmam lazım sizce?
Kızlar merhaba.Benim gibi ishal sıkıntısı çeken var mı acaba?Bi serum yedim tahlilde temiz ama geçmedi.Patates ve muz dışında önerisi olan varsa sevinirim.Herkese hayırlı günler
Allah aldıklarını güle güle kullanmayı nasip etsin..Allah gönlüne göre versin..o çoraplar gerçekten güzel..olmassada hediye edersin canım..
amin canım..iyi günlerde kullan beşiğini..
hoşgeldin..kızın hayırlı olsun..
canım sen içini ferah tut..herşey yoluna girecektir inş..
Allah ismiyle yaşatsın kızını..güzel isim..
yeni doğduğunda genelde 56 lar uygun oluyor canım..
geçmiş olsun canım..bak sorun yokmuş..doktorun normal dediyse öyledir canım..fazla kafaya takıp stres yapma..dualarım seninle..
geçmiş olsun umarım ciddi birşer yoktur..çok mu canın acıdı canım ya..beslenme konusu önemli bence doktoruna bir danış..
oh oh maşallah..o kadar uyunur mu kız..fazla uyku kilo yapar ona göre...
merhaba canım aramıza hoşgeldin..Allah kızlarımızı hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsi
n..
merhaba kızlar nasılsınıız ayın beşinde kontrolümüz var hasretle bebişimi görmeyi bekliyorum.sizde keyifler nasıl
aleynacımm napıyosun??? bebiş nasıll?? herşey yolunda mı??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?