2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353
aman kızlar canım çok sıkkın.bugun okul başladı bursa merkezde öğretmenım okulda norm fazlası öğretmen olmusum ee ne olcak dedım artık nerede acık varsa oraya gıtcen dıyor müdür köy falan da mı olur dedım olur dedı.bazı köylere 100 km nerdeyse.çok moralim bozuk ben bu halımle nasıl gıdıp gelcem ne olcak.eşim aradı ne oldu dıye söylemedım cok takar kafasına sonra.allahım bebeğime acısında gıdiş gelişi rahat bı yer cıksıneve geldım kac saat uyudum moralım bozukken sırf uyurum da ben ....öle işte keyfim kaçık allah bu sistemi getirenleri bildiği gibi yapsın....

merhaba kızlar nasılsınıız ayın beşinde kontrolümüz var hasretle bebişimi görmeyi bekliyorum.sizde keyifler nasıl

ya bende ayni durumdayim, ne olacaz onuda soylemiyorlar.3YIL sozlesmeliydim es durumundan gekemedim 1.5yil oldu 70 km uzaktaki ilceye geldim burda da sorun cikti. meslekten sogutuyorlar

ah canım ne zordur şimdi senin için te allahım yaa allah kolaylık versin dua edelimde doğru düzgün biyer çıksın seni zorlamasın hayr hamilesin ya

merhaba kızlar nasılsınıız ayın beşinde kontrolümüz var hasretle bebişimi görmeyi bekliyorum.sizde keyifler nasıl

hadi bakalım hayrlı haberle gel emi......iyiyiz bizde napalım ay sayıyruz sayıyoruz

müdüre diyorum bu halimle nasıl gider gelırım salak salak gülüyor.ya böyle suratına çarpasım geldı.kendı tuzu kuru tabı butun gün kuluçkaya yatmış tavuk gıbı oturuyor.iyi düşünyım iyi olsun dıyorum ama burası türkıye hersey mümkün...

canım ya ınsallah uzak bı yer cıkmaz

çok zor olur senın ıcın zaten kasım da doğum izni başlıyo o zamana

kadar yakın yerlere verseler ya

Arzucum ınsallah senı ve bebegını zorluycak yerler cıkmaz kızlar bısey sorcam sıze sızınde saclarınız dokuluyomu benımkıler cokfena dokuluyo tovbe yarrabım kemoterapı gormus kanserlı gıbıyım ya avuc avuc topluyorum heryerden

cok üzüldüm arzu, inşallah uzak yerlere cıkmaz, allah yardımcın olsun canım.

benim hamileliğimin başından beri feci dökülüyor, hem yıkarken dökülüyor, hem tararken.. şu durumda hic sacım kalmaması gerekiyodu
ama hala var allahtan

şişli ve ataşehir memorialde ücretsiz hamilelik yogası eğitimi başlıyor kızlar haber vereyim belki gitmek isteyen olur
ben yogadan haz etmiyorum gitmicem ama doğum kurslarına katılmak istiyorum, sizden giden var mı?

o bel ağrısı bende de var ama gün içinde değil gece sırt üstü yatınca kopuyo sanki.mecbur sağa veya sola yatıyorum.
bende dün ayakta kaldım baya.kırmızı biber almıştım bi kavanozluk salça yaptım yemek çamaşır vs derken.yorulmuşum akşamda eşimin kıyafetlerini ütüledim hala daha varrrrbitmiooo

Kızlar merhaba.Benim gibi ishal sıkıntısı çeken var mı acaba?Bi serum yedim tahlilde temiz ama geçmedi.Patates ve muz dışında önerisi olan varsa sevinirim.Herkese hayırlı günler

yoğurda limon sıkıp ye bende çok fayda etmişti.geçmiş olsun.

sağol canım bakalım doğana kadar değişmezse:)ama yok yok sevdim ismi kararlıyım:)

benimde altısında ayrıntılı ultrasonum var fakültede.inş. hayırlı haberler alırız.

aleynacımm napıyosun??? bebiş nasıll?? herşey yolunda mı??

Canım benim iyiyim sağol oğluşum da iyi kudurup duruyor artık hareketlerini dışardan bakan bile görebiliyor tabi çıplak karnıma Yarın ayrıntılı ultrasonumuz var inşallah herşey yolundadır. :26: Sen nasılsın canım sanırım hala hissedemiyorsun hareketleri ama doktorun herşey yolunda diyorsa endişelenme sonradan öyle bi vuracak kiii zıplatacak seni yerinden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…