müdüre diyorum bu halimle nasıl gider gelırım salak salak gülüyor.ya böyle suratına çarpasım geldı.kendı tuzu kuru tabı butun gün kuluçkaya yatmış tavuk gıbı oturuyor.iyi düşünyım iyi olsun dıyorum ama burası türkıye hersey mümkün...
Arzucum ınsallah senı ve bebegını zorluycak yerler cıkmaz kızlar bısey sorcam sıze sızınde saclarınız dokuluyomu benımkıler cokfena dokuluyo tovbe yarrabım kemoterapı gormus kanserlı gıbıyım ya avuc avuc topluyorum heryerden
şişli ve ataşehir memorialde ücretsiz hamilelik yogası eğitimi başlıyor kızlar haber vereyim belki gitmek isteyen olur
ben yogadan haz etmiyorum gitmicem ama doğum kurslarına katılmak istiyorum, sizden giden var mı?
Arzucum ınsallah senı ve bebegını zorluycak yerler cıkmaz kızlar bısey sorcam sıze sızınde saclarınız dokuluyomu benımkıler cokfena dokuluyo tovbe yarrabım kemoterapı gormus kanserlı gıbıyım ya avuc avuc topluyorum heryerden
Kızlar nihayet bugün ilk defa doktordan mutlu çıktım. Miyomum bu defa büyümemiş. Zaten yeterince büyümüştü. :44:
Kızımı gördüm renkli ultrasonda ilk kez. Çok mutlu oldum.
Erken doğum riskimi biraz olsun azaltmak için bugün iğneye başladım. Bir iğne verdi doktor haftada bir olcakmışım. Bebişim o koca miyoma rağman gelişimi maşAllah iyi. Herşey normal çıktı.Survivor.
Paylaşmak istedim sizinle.
Sağol canım ya. Valla her randevu çıkışı ağlıyordum. Miyomun durumundan dolayı. İlk defa bugün çok mutlu ayrıldım. İnşAllah böyle devam eder. Allah hepimize sağlık versin bebişlerimizle.maşşallah kızına...inşallah zamanında sağlıkla doğar.hepsi birer mucize ne miyom tanıyorlar ne düşük riski eğer rabbim yaşamalarını istiyorsa imkansızı bile başarıyorlar minnoşlar:)
aşırı zayıf değilim aslında ama kiloyu göstermiyorum sanırım o avantajım varselam canım maşallah kzı ne kaaa zayıfsın doğurup manken gibi çıkıcan demekkı
hastaneden ebru şallı gbi senı gidi seni
Amin hoşgeldin
erken değil aslında topikte herkes duydu nerdeyse ben geç kaldık diyordum :))
kiloda yokki küpeli sofradan kalkmış gibisin :)) maşallah
anam cinsiyetler belli olacak he biri göstermeyecek oda kız olacak bak :))
aşırı zayıf değilim aslında ama kiloyu göstermiyorum sanırım o avantajım var
doktor da bugün tek gebe gibisin hiç ikiz gebe gbi değilsin dedi
ama bu aylardan sonra asıl artar göbüş dedi
bakalım göreceğiz
yok canım o kadar da değil
şöyle bi 15 kiloyla kapatsam süper olacak da bakalım
ay mandiş sana derken başıma geldi
az önce karnımı bişey tekmeliyor
dedim gaz sancısı herhal
uzandım göbüşü açtım
amanın o da ne
nasıl tekmeliyorlar
ve nasıl bariz belli dışardan
karnım bi aşağı bi yukarı gidip geliyor
şaşırdım kaldım ilk defa oluyor böyle bariz
pıt pıt oluyordu ama ilk tekmelerine tanık oldum
kardeşimi çağırdım
onun da 2 gebeliği var
şaştı kaldı
abooo nasıl tekmeliyorlar sanki savaş var içerde demesinmi
o da şaşırdı
bu kadar erken beklemiyordum
sanki sabah ALLAH mı söyletti ne erken dedimya
demekki erken değilmiş
tüm aileyi aradım tabi ilk tekme diye
kardeşim diyorki erken başladılar tekmelere yandın
biri dursa öteki tekmeliyor diyor
mandiş onu yazmayı unuttum
doktor yüzde doksan bi kız bi erkek dedi ama güvenmiyorum yine de
hhadi hayrlısı inşallahöledir yani bi kız bi erkektir hayrlısı olsun tabiki öncelikle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?