2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353

zaten müdürlerin işi ne...dicek bişe bulamadığı için gülüydur o

bismillah en korktuğum şey ya allah başıma vermesin protein eksikliğinden çok dökülürmüş yengem öle demişti ve bende protein hiç almıyrum...bol sulu şeyler ye canım

aa çok iyimiş ama benim evime çok uzak yahu:26:

saol canım inşallah.bu arada benım öyle dökülürdü saçlarım hamile kaldıktan sonra çok şükür düzeldi .bende proteine bağlıyorum cunku hamıleyım dıye süt peynır hele yumurta hergun yıyorum.birde nude diye bir şampuan var o da cok ıyı geldı.watsons ta satılıyor tavsıye ederım.

Demir ve cinko eksikligi ve bunun gibi pekcok sebebi olabilir cnm sen bi kan ver aile hekimine

Kızlar nihayet bugün ilk defa doktordan mutlu çıktım. Miyomum bu defa büyümemiş. Zaten yeterince büyümüştü. :44:
Kızımı gördüm renkli ultrasonda ilk kez. Çok mutlu oldum.
Erken doğum riskimi biraz olsun azaltmak için bugün iğneye başladım. Bir iğne verdi doktor haftada bir olcakmışım. Bebişim o koca miyoma rağman gelişimi maşAllah iyi. Herşey normal çıktı. Survivor.
Paylaşmak istedim sizinle.

maşşallah kızına...inşallah zamanında sağlıkla doğar.hepsi birer mucize ne miyom tanıyorlar ne düşük riski eğer rabbim yaşamalarını istiyorsa imkansızı bile başarıyorlar minnoşlar:)

bu arada ayşecim bizi listeye ekleyebilirsin, kız olacağı kesinleşti inş:))
ayrıntılı ultrasonumuz gayet güzel geçti, herşey yolunda Allaha hamdolsun

bebeğim 493 kilo olmuş
sattan bir güncük öne geçmiş

-bebeği öyle tutma,dizlerinden bastır sırtı dinlensin. (tüm gün sırtında yük taşıyor,doğru)
-haftada bir ellerini , ayaklarını sil. (yok kokuşuk daha iyi oluyor)
-yedek önlük yok mu yanında,bu nemli hasta olcak. (acemi anne yedek önlük koymamış)
-çok kusuyor,hasta etmiş olmayasın? (evet çok uğraştım,başardım)
-top gibi olmuş çocuk,battaniyesini düzelt. (o rahat böyle)
-üzerine yelek giydirelim,üşücek. (hee tüm hafta hasta gezen 4 yaşındaki elti cocuğunun yeleğini giydirmek süper fikir)
-beşiğe koy ben uyutayım. (benim bebeğim ben uyutmak istiyorum)
-sen yemeğini ye,bırak ben sallıyım. (benim bebeğim ben sallamak istiyorum)
-sen in,arabaya ben indireyim. (benim bebeğim ben indiricem,sen evinde kal)
-sen bulaşıklara bak ben tutarım. (...)
-altını ıslak mendille sildikten sonra kremini sür (yok ben b.kunun üstüne sürücem,özel zevkim)
-çorabının lastiği sıkıyor gibi,kıvır uç kısmını. (bebek çorabı bu ya!?)
-elbisesi yok mu neden giydirmiyorsun? (yok garibanın elbisesi falan,kızılaydan gelecek yardımı bekliyoruz)
-boynuna bişey koy,kusunca ıslanıyor,hasta olcak. (boynuna sünger döşettim ben onun,bişey olmaz)
-tükürükleri çıktı,ağzını sil. (yok yakışıyor ona)
-tatlıdan da ye,fasülyeden de sütün kesilcek. (ben iyi cins bir ineğim,sütüm kesilmez)
-bebeklerin tırnakları jilet gibi olur,sık kesiyor musun? (hayır oje şık durmuyor o zaman)
-kucağında nasıl duruyor o öyle,oturtuyor musun yoksa! (hayır amuda kaldırdım)

ayni sorundan ben de yakiniyorum, bebek dogana kadar kel kalmazsam iyi, ben baskanbur nedenden dolayi kan merkezine ayrintili arastirma icin kan vermistim bûtûn degerlerim guzel cikti sadece b12 degerim cok dusukmus sanirim nedeni bu eksiklik. bakalim birkac hafta evel hap tedavisine basladim ama daha henüz bir degisiklik yok=S hersey bebegimiz icin de ilerde sacimi sizin icin süpürge ettim diye cümle kuramayacagim icin ona üzülüyorum=D

maşşallah kızına...inşallah zamanında sağlıkla doğar.hepsi birer mucize ne miyom tanıyorlar ne düşük riski eğer rabbim yaşamalarını istiyorsa imkansızı bile başarıyorlar minnoşlar:)
Sağol canım ya. Valla her randevu çıkışı ağlıyordum. Miyomun durumundan dolayı. İlk defa bugün çok mutlu ayrıldım. İnşAllah böyle devam eder. Allah hepimize sağlık versin bebişlerimizle.

selam canım maşallah kzı ne kaaa zayıfsın doğurup manken gibi çıkıcan demekkı

hastaneden ebru şallı gbi senı gidi seni
aşırı zayıf değilim aslında ama kiloyu göstermiyorum sanırım o avantajım var
doktor da bugün tek gebe gibisin hiç ikiz gebe gbi değilsin dedi
ama bu aylardan sonra asıl artar göbüş dedi
bakalım göreceğiz
yok canım o kadar da değil
şöyle bi 15 kiloyla kapatsam süper olacak da bakalım

ay mandiş sana derken başıma geldi
az önce karnımı bişey tekmeliyor
dedim gaz sancısı herhal
uzandım göbüşü açtım
amanın o da ne
nasıl tekmeliyorlar
ve nasıl bariz belli dışardan
karnım bi aşağı bi yukarı gidip geliyor
şaşırdım kaldım ilk defa oluyor böyle bariz
pıt pıt oluyordu ama ilk tekmelerine tanık oldum
kardeşimi çağırdım
onun da 2 gebeliği var
şaştı kaldı
abooo nasıl tekmeliyorlar sanki savaş var içerde demesinmi
o da şaşırdı
bu kadar erken beklemiyordum
sanki sabah ALLAH mı söyletti ne erken dedimya
demekki erken değilmiş
tüm aileyi aradım tabi ilk tekme diye
kardeşim diyorki erken başladılar tekmelere yandın
biri dursa öteki tekmeliyor diyor

masallah hamsiler e bak sen birbirlerini kıskanıp kavga ediyorlar desene :))
cinsiyet ne oldu bugün doktora gitmiycekmiydin

Sagolun kızlar gercekten kel kalcam dıye korkuyorum bıde heryerde sac ya supur supur bıtmıyo proteın eksıklıgım var ondan olabılırmı acaba doktoruma sorcam bıdahakı kontrolumde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…