2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353
Orkidecim özel mesaj gönderdim

Nasıl yapmışlardı ki Ayşecim ya, kafamda oturtamadım fikri

Hem o kadar paylaşımda bulunduk birbirimizle güldük ağladık

Bir hatıra olur diye düşündüm...

2012 nisan mayıs anneleride yapmıştı hoş olur bencede yapalım.ben çok uzak kaldım foruma.basladıysanz özelden yazın bana tatlışlar

canım çok sağolll

Arkadan it beni öyle mi

Oo çok güzel bir göbüş var burada
Maşallah

valla artık ayaklrım geri geri gidiyor okula ne süprzle karsılaşacz diye bu ne böyle inşşallh iyi bi yer olur canım çok sıkıntılı bi durum

kızlar aşımı oldum bugün.bebeğimn kalp atışlarını dinledik.hemşire bile o aletten bebeğin çok hareketli oldugunu söyledi.gittiğim her doktor aynısını söylüyor.ayrıntılıya girdiğimdede doktor sen ne yiyip geldn dedi.tam tersi çok açım dedim çok hareketli dedi.dışarıdan bariz belli oluyor hareketleri.maşaalllh diyeyim.ama acaba çok mu yaramaz olacak. :)) mother careden bi sürü kıyafet aldım.lcw den de hehehe

Üç ürünü de ben satıyorum. Hepsi temiz kullanılmıştır.

Amanın ben girmeyeli sayfalar almış başını gitmiş... :)
Hoşgeldin diyen herkese çok teşekkürler..
Doktora gidip güzel haberlerle dönenler için çok sevindim..
Herdaim güzel haberler olsun inşAllah..
Bu arada göbüşler harika.. Benim göbüş de epeyce büyüdü..
Minik prensesime feda olsun göbüşler.. :)
Bu aralar iyice hareketlendi meleğim.. :)

süpermiş tam beni anlatmış

delikız bune kız karşımızda diyet yapan biri var sanırım bize ne kadar zayıfladıgını gösteriyo kesin
kaç kilosun sen canım ya
benim göbişi görmeyin siz en iyisi düşüp bayılırsınız anacım
aman maşallah diyeyim maşallah canım bebişler saglıklı olsun yeterki

delikız bune kız karşımızda diyet yapan biri var sanırım bize ne kadar zayıfladıgını gösteriyo kesin
kaç kilosun sen canım ya
benim göbişi görmeyin siz en iyisi düşüp bayılırsınız anacım
aman maşallah diyeyim maşallah canım bebişler saglıklı olsun yeterki

canim benim yanlis anlamam yazdiklarin icin cok sagol bende eglence olsun diye baktim oldu bakalim görcez..daha 1 kilo aldim cok birseyler yiyemiyom yiyorum ama az ve sik sik cok cok istahim yok öyle azicik birsey yedimmi doyuyorum.ayrica bende eksiye aserdim canim tatli yemesem aramiyom hic. uykumda eskisine bakarak biraz var yani arti canim .ay cok sagol benim yüzümden uykusuz kalma canim valla cok sagol insallah bende kizi tutturmusumdur insallahallahim herkezin gönlüne göre versin canim benim kizida oglanida tattirsin kurban oldugum allahimm saglikli sihatli insallahhh aminnn kendine ve bebisine cok ama cok iyi bak canim benim...

Son düzenleme:
benim hiç belim ağırmıyor derkeeennn
bugün mutfakla uğraşırken o kadar ağırdı ki ayakta duramadım oturamadım da
bel ağrısı ne kötüymüş ya

i
slm canim insallah allahim gönlümüze göre verir insallah kurban oldugum allahim aminn...haber veririm canim bir dahaki terminim 26 eylül.rica ederim insallah icine sinen bir isim koyarsan bebegine cok zor gercekten insan karar veremiyor bende hemen koymustum ogluslarimin ismini 1.oglum KAAN 2.oglum BERKAY evet canim hayirlisi insallahhh insallah gönlüne göre koyarsin tekrar hayirli olsun isim koydugunda yazarsan haberimiz olsun canim..

slm canim sagolasin canim benim cok sagol insalllah amin allahim hepimizin aldiklarini iyigünlerde kullanmayi nasip etsin.evet cok güzeller yaaa.insallah allahim kurban oldugum allahim gönlümüze göre versin insallah aminn..sagol teyzesi tekrar güzel dileklerin icin kendine bebise cok iyi bakk..

Kızlar merhaba.Benim gibi ishal sıkıntısı çeken var mı acaba?Bi serum yedim tahlilde temiz ama geçmedi.Patates ve muz dışında önerisi olan varsa sevinirim.Herkese hayırlı günler
cnm kan hapı kullanıyorsan ve aç karnınaysa ishal yapıyor iki öğün arası iç derim eğer kan hapı kullanıyorsan.mesela benim kan hapım ferro sanol sabah içince aç karnına ishal yapıyor.ama eğer kan hapından değilse bi doktoruna danış tatlım

Son düzenleme:
masallah bebisine canim ins saglikla alicaz kucagimiza bebisleri. onun hareketleriyle insanin umudu daha da artiyor :)
cok guzel birsey hamile olmak o bulantilardan sonra hemde:))

benim hiç belim ağırmıyor derkeeennn
bugün mutfakla uğraşırken o kadar ağırdı ki ayakta duramadım oturamadım da
bel ağrısı ne kötüymüş ya

benim de belim agriyor canim hemen yatiyorum o zaman baya hafifliyor
bir keresinde temizlige cok kaptirdim kendimi adet sancisi gibi basladi sancim cok korktum hemen yattim
gecti cok sukur dikkat etmek lazim.
bu arada snein bulantilar gecmistir artik dimi cok kotu gecirmistin sen o donemi.
benimde berbatti hamileligin en sevmedigim yani su bulanti hayattan sogutuyor insani

kizlar dun evim temizdi ama kizim sagoldun kresten gelince savas cikmis gibi yapiyor evi.
simdi yine kotu durumda ustelik bulasik deterjanim da bitti neyle yikicam ben bulasiklari simdi markette ucak
gozum yemiyor aksama esimi beklicem yemeklikte kalmadi evde.
uyduruk birseyler yapayim dunde zaten bir corbayi zor yaptim ya kizimda dogru duzgun birsey yiyemedi

bataniye icin kimse birsey dememis ya anlayan hic yok mu? ins yanlis ip almam

kızlar iyi gecelermi deseeeem iyi sabahlarmı bilemedim ....
gram uykum yok.bugün sabah eşimi geçirdikten sonra işe bir yatmışımkiiiii ara ara uyandım ama kafam kalkmadı yataktan,bir kalktım saat 3:00 ,öğlen 3:00 olmuş yuh bana
Allahtan sabah eşimi geçirince bir bardak süt içip yatmışım yavrum o saate kadar aç kalıcaktı karnımda yoksa...nasıl uyumuşum anlamadım okadar,hormonlarım sapıttı iyice valla..
ee haliyle şimdide uyuyamıyorum saat kaç oldu..
hafta içi kayınpederime deli oldum oysa kendisini çok severdim kayınvaldemden sonra oda kaybetti beni gerçi kayınvaldem sağolsun hakkını yemem kadın manevi olarak köstek olsada bazen, maddi olarak destek oluyor bebeğimize onu bunu almada..kayınpederim hiiç oralı değil sanki çingen beşiği kurucaz çocuğu orda yatırcaz.kendi anneme kızdım hatırlayanlar olur belki ,kadıncağzın hakkını yemişim beşiğimizi aldı bile..kayınvaldem emekli olduğu için kayınpederim dayamış afedersiniz bitaraflarını ona yemiş yıllarca kadını ne elektrik ne su öder.üstüne birde bizim abi dediğimiz sevdiğimiz bi insan eşimden hamile olduğumu duymuş,haliyle ilk bebeğimiz sevinçliyiz eşim söylemiş.oda yolda kayınpederimi görünce tebrik etmiş,torun geliyomuş diye,neymiş kayınpederim utanmış niye sölüyomuşuz biz ona buna ayıpmış..tövbe yarabbim sanki çocuk onun oğlundan değil başkasından,saatlerce ağladım herneyse eşim birgün patlıycam söylenicem derken bugün eve gelmeden önce uğramış,söylenmiş azcık düşünmüyosun sormuyosun annemmi sorucak herşeyi diye...biz görmedik diyomuş anamızdan babamızdan.kayınpederim 74 yaşında geç evlenmişler kayınvaldemle eşimin dedesi yaşında malum geri kafa.ama dinç maşallah taşın suyunu çıkarır o cinsten...Allaha şükür herşeyimizi alıyoruz bebeğimize yavaş yavaş,ama sorması yeter varmı ihtiyacınız diye,ya zaten eşim yazık kendi düğününü kendi yapmış insan,bize bir televizyon birde buzdolabı alıp onların taksitini bile bize yıkmaya çalışan adamdan ne beklersinki..altınlarını bile eşim kendi maaşıyla yapmış insan..herneyse
eşim bi geldi eve anlattı,okadar laf söledim demedi ne ihtiyacın var diye dedi,çok alınmış cnm kocam benim kıyamam başladı ağlamaya ,ben eşim ağlayınca dayanamam hiç,çünkü çok sabırlıdır mülayimdir uyumlu biridir,ağlamayı haketmeyenlerden yani...bende başladım ağlamaya sarıldık beraber ağladık..ailede bir yere kadarmış dedi kıyamam.eşim birde tek evlat 10 tane olsaymış napıcakmış babası bilmem..

Son düzenleme:
Delikız hayırlı olsun oğluşunla kızın inşallah

+

Aslı üzüldüm kız sabahın köründe :)
Siz birbirinize destek olunda gerisi boş...

+
Günaydın kızlar. Güzel bir gün olsun inşallah. Hayırlı sağlıklı.
Ben bugün sabah sağlık ocağına gideceğim aşı için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…