mandiş onu yazmayı unuttum
doktor yüzde doksan bi kız bi erkek dedi ama güvenmiyorum yine de
Orkidecim özel mesaj gönderdim
Nasıl yapmışlardı ki Ayşecim ya, kafamda oturtamadım fikri
Hem o kadar paylaşımda bulunduk birbirimizle güldük ağladık
Bir hatıra olur diye düşündüm...
tamamdır canım listenin en başına seni yazdım :))))))))
canım çok sağolllslm canim ben kendi adima iyiyim diyeyim bend ehersey yolunda sende hosgeldin ne güzel stres attin geldin insallah bizde seneye geliriz türkiyeye.ne güzel ya cd vermis ohhh ne güzel bakiyorsun..evet ya inanirim insan nasilda heyecan yapiyor..bende göbek yok daha 1 kilo aldim ama kalislasiyorum hamile oldugum andan beri enime gidiyom..tetonoz hakkinda bilgim yok canim.evin hayirli olsun güle güle oturun bebisinle.kendine bebegi iyi bak stres yapma canim benim..
Arkadan it beni öyle mi
Oo çok güzel bir göbüş var burada
Maşallah
aman kızlar canım çok sıkkın.bugun okul başladı bursa merkezde öğretmenım okulda norm fazlası öğretmen olmusum ee ne olcak dedım artık nerede acık varsa oraya gıtcen dıyor müdür köy falan da mı olur dedım olur dedı.bazı köylere 100 km nerdeyse.çok moralim bozuk ben bu halımle nasıl gıdıp gelcem ne olcak.eşim aradı ne oldu dıye söylemedım cok takar kafasına sonra.allahım bebeğime acısında gıdiş gelişi rahat bı yer cıksın eve geldım kac saat uyudum moralım bozukken sırf uyurum da ben ....öle işte keyfim kaçık allah bu sistemi getirenleri bildiği gibi yapsın....
Chıcco Key Fıt Ana Kucağı Oto Koltuğu 0-13 kg- Sıfır ürün fiyatı 369-TL.
Büyük oto koltuğu aldığım için 150-TL ya satıyorum. Ankara'da bulunan arkadaşlar elden teslim alabilirler, şehir dışı arkadaşlar için Ptt kargo ile gönderirim alıcı ödemeli..
Özellikleri:
Doğumdan itibaren 13 kg'ya hem bebeği taşımak içinana kucağı hem de otomobilde oto koltuğu olarak kullanılabilir.
Yeni doğan bebekler için(6 kg'ya kadar) ilk aylar hava geçiren kumaştan üretilmiş yükselticisi bebeğin başının en doğru pozisyonda durmasını sağlamak içingeliştirilmiştir.
Otomobilin gidiş yönüne ters olarak bağlanır.
Kemerlerdeki ekstra ped sistemi sayesinde maksimum konfor sağlar.
Çıkarılabilir güneş tentesi mevcuttur.
Taşıma sapı sayesinde evde kullanıldığında hem oto koltuğunu sabit pozisyona hem de sallanır pozisyona getirmek mümkündür.
Yandan darbeli kazalar içingeliştirilmiş Yan Koruma Sistemi mevcuttur.
Sırt dayama bölümü üzerindeki starfor tabakası Şok Emici Tabaka görevi görmektedir.
Chicco Simplicity Plus ve Together Puset ile uyumludur ve takım olarak kullanılabilir.
Kalite Belgeleri: ECE R44/04 sayılı Avrupa Birliği Yönetmeliği uyarınca test edilip onaylanmıştır.
Markanın Ait Olduğu Ülke: İtalya
Üretim Yeri: PRC
Arkadaşlar selam;
Bende 2012 Ocak annesiyim. Ankara'da oturuyorum, doğumdan önce bebeğim için beşik yaptırmıştım Suluhan'da. Aynı zamanda kendi yatağı olduğu için sadece 1 ay kullandım, şimdi de elimden çıkartmak istiyorum. İçerisinde pamuk yatak, ince bir çarşaf, takı yastığı, süt yastığı ve kılıfları, cibinlik, beşik örtüsü bulunmaktadır. Malzemesi komple Fransız güpür olduğundan sadece kız bebekler için kullanılabilir yani bu benim fikrim. Çok şık duruyor. Kargo ile uğraşmak istemediğimden sadece Ankara'daki arkadaşlarla irtibata geçmek isterim, anlaşırsak gelir müsait bir zamanda alırlar. Detaylı bir fotoğraf koymak isterdim ama çekmemişim maalesef..Bu arada ben 375-TL ya almıştım, 200-TL a satıyorum..Beşik aksanı bambu değil metaldir, sağa sola sallanabilmektedir.
-bebeği öyle tutma,dizlerinden bastır sırtı dinlensin. (tüm gün sırtında yük taşıyor,doğru)
-haftada bir ellerini , ayaklarını sil. (yok kokuşuk daha iyi oluyor)
-yedek önlük yok mu yanında,bu nemli hasta olcak. (acemi anne yedek önlük koymamış)
-çok kusuyor,hasta etmiş olmayasın? (evet çok uğraştım,başardım)
-top gibi olmuş çocuk,battaniyesini düzelt. (o rahat böyle)
-üzerine yelek giydirelim,üşücek. (hee tüm hafta hasta gezen 4 yaşındaki elti cocuğunun yeleğini giydirmek süper fikir)
-beşiğe koy ben uyutayım. (benim bebeğim ben uyutmak istiyorum)
-sen yemeğini ye,bırak ben sallıyım. (benim bebeğim ben sallamak istiyorum)
-sen in,arabaya ben indireyim. (benim bebeğim ben indiricem,sen evinde kal)
-sen bulaşıklara bak ben tutarım. (...)
-altını ıslak mendille sildikten sonra kremini sür (yok ben b.kunun üstüne sürücem,özel zevkim)
-çorabının lastiği sıkıyor gibi,kıvır uç kısmını. (bebek çorabı bu ya!?)
-elbisesi yok mu neden giydirmiyorsun? (yok garibanın elbisesi falan,kızılaydan gelecek yardımı bekliyoruz)
-boynuna bişey koy,kusunca ıslanıyor,hasta olcak. (boynuna sünger döşettim ben onun,bişey olmaz)
-tükürükleri çıktı,ağzını sil. (yok yakışıyor ona)
-tatlıdan da ye,fasülyeden de sütün kesilcek. (ben iyi cins bir ineğim,sütüm kesilmez)
-bebeklerin tırnakları jilet gibi olur,sık kesiyor musun? (hayır oje şık durmuyor o zaman)
-kucağında nasıl duruyor o öyle,oturtuyor musun yoksa! (hayır amuda kaldırdım)
selam herkese
saat 1 de randevum var birazdan çıkacağım
çıkmadan önce bi göbüş göstereyim dedim :)
önden ve yandan tam profil göbüşüm :))
Eki Görüntüle 501848
Eki Görüntüle 501849
selam herkese
saat 1 de randevum var birazdan çıkacağım
çıkmadan önce bi göbüş göstereyim dedim :)
önden ve yandan tam profil göbüşüm :))
Eki Görüntüle 501848
Eki Görüntüle 501849
Mrh arkadasım nasılsın?umidini bosa çıkarma amaçlı yazmıyorum yanlış anlama ama bu yüzük testide tutmuş yaw,benim tutmadığı sonra benim lahana testide tutmadı ve sonra yolda yürürken önüne çivi cikarsa oğlun boncuk cikarsa kızın olacak dediler koca koca ömrümde görmedim büyüklükte çiviler çıktı,Çin Takvimi'de erkek çıktı ama nafile tutmadı olmadı kız yoldabenim saplamalarima göre;sacın kırmızıya çalıyorsa,erken hamilelik döneminde iştahsızlık varsa ve erkenden mide yanmaların bas gösterdiyse ve uykuya meylin arttysa ve son olarak tatliyi eskisi kadar aramiosan kızın olacak.kac gecedir yazicam uykumA yenik düşüyorum bu geceyemis kısmet :) umarım işine yarar
oo çok sevindim arkadaşım yüzük testi hiç yanılmaz kesinleşince mutlaka haber ver öneriğin isimler çok güzel teşekkür ederim yanlızca ben iki isim ve türkçe isim arıyorum anlamlı olsun istiyorum yani işim çok zor oğlanların cinsiyetlerini öğrenince isimleri şak diye koymuştum şimdi 2 aydır arıyoruz yokyok içime sinmiyor hayırlısı isimleri koyanları tebrik ederim valla
Allah aldıklarını güle güle kullanmayı nasip etsin..Allah gönlüne göre versin..o çoraplar gerçekten güzel..olmassada hediye edersin canım..
amin canım..iyi günlerde kullan beşiğini..
hoşgeldin..kızın hayırlı olsun..
canım sen içini ferah tut..herşey yoluna girecektir inş..
Allah ismiyle yaşatsın kızını..güzel isim..
yeni doğduğunda genelde 56 lar uygun oluyor canım..
geçmiş olsun canım..bak sorun yokmuş..doktorun normal dediyse öyledir canım..fazla kafaya takıp stres yapma..dualarım seninle..
geçmiş olsun umarım ciddi birşer yoktur..çok mu canın acıdı canım ya..beslenme konusu önemli bence doktoruna bir danış..
oh oh maşallah..o kadar uyunur mu kız..fazla uyku kilo yapar ona göre...
merhaba canım aramıza hoşgeldin..Allah kızlarımızı hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin..
cnm kan hapı kullanıyorsan ve aç karnınaysa ishal yapıyor iki öğün arası iç derim eğer kan hapı kullanıyorsan.mesela benim kan hapım ferro sanol sabah içince aç karnına ishal yapıyor.ama eğer kan hapından değilse bi doktoruna danış tatlımKızlar merhaba.Benim gibi ishal sıkıntısı çeken var mı acaba?Bi serum yedim tahlilde temiz ama geçmedi.Patates ve muz dışında önerisi olan varsa sevinirim.Herkese hayırlı günler
masallah bebisine canimKızlar nihayet bugün ilk defa doktordan mutlu çıktım. Miyomum bu defa büyümemiş. Zaten yeterince büyümüştü. :44:
Kızımı gördüm renkli ultrasonda ilk kez. Çok mutlu oldum.
Erken doğum riskimi biraz olsun azaltmak için bugün iğneye başladım. Bir iğne verdi doktor haftada bir olcakmışım. Bebişim o koca miyoma rağman gelişimi maşAllah iyi. Herşey normal çıktı.Survivor.
Paylaşmak istedim sizinle.
benim hiç belim ağırmıyor derkeeennn
bugün mutfakla uğraşırken o kadar ağırdı ki ayakta duramadım oturamadım da
bel ağrısı ne kötüymüş ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?