2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353
gunaydınnnnn
yaf bir insan 1 gunde 1300 gr almıs gorunur mu? oyle tuzlu da yemedim dun ama. dunle bugun arasında bu kadar fark cıktı :26: ekstradan 2 pkt bıskuvi yemistim, bol ekmek ve leblebi

ben sabah uyandıgımda tartıldıgım kiloyu dikkate alıyorum canım.benim bazen sabahla akşam arasında 2 kg fark oluyor.günde 4 litreye yakın su içiyorum onunda etkisi oluyor

inşallah verebilirim bende yemek konusnda zayıfım

Son düzenleme:
kızlar face de duvarımda bebekreyonu.com şöel bi resim paylaşmış belki ilgilenenler olur

ben neden bilmiyorum ki bu face teki sayfayı daha önce de sormuştum ama kimse söylemedi özel mesajla söyleseniz olmaz mı :26:

canım bahsettiğim benım face duvarım kendı adıma olan yanı :) bı arkadasım bebek reyonu.com un

sayfasındna resım paylaşmış onu gördum paylaşayım dedım başka bi olay yok :S :S :S

görümcem de doğum yapalı 2 sene olucak nerdeyse o sağlık ocağındaki tetenozu duydu o ne be sen hamilesin diyince bende sen yaptrmadınmı dedim oda yooo dedi bende doktra sormuştum sağlık ocağında tetenoz aşısı yapıcaklar die oda olur çok güzel dedi :)

kızlar face de duvarımda bebekreyonu.com şöel bi resim paylaşmış belki ilgilenenler olur

bayıldım ben zaten bebeğin cinsiyetini öğrenmdedn beyaz takım düşünüyodum erkek olsada eşimde şimdi beyaza daha yatkın pempe istemiyo ama erkek olsaydı kırmızı hayal ediyodu :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…