gunaydınnnnn
yaf bir insan 1 gunde 1300 gr almıs gorunur mu? oyle tuzlu da yemedim dun ama. dunle bugun arasında bu kadar fark cıktı :26: ekstradan 2 pkt bıskuvi yemistim, bol ekmek ve leblebi
Aslında dr.a söyleseydim takviye verirdi ama tembellik ediyorum inş.sıkıntı olmaz
Tecrübeli olsamda doğru bildiğimi yapmıyorum malesef
Sizlerin tükettiklerini görünce kızıyorum kendime
Hatta bazen iştahsız oğluma bile çok faydalı ama diye yedirmeye çalışıyorum, kendime niye söz geçiremiyorum diye düşünüyorum
yemek düzeni çok önemli sen en iyisini yapıyorsun canım
ama doğumun normal olursa kilo biraz sıkıntı olabilir
doğumdan sonrada düzene alışmaktan ,herşeye koşturmaktan verirsin kiloları
canım benide eklermisin listeye...kız olucak
anım senın dıger bılgılerınde yok tabldakı gereklı bılgıelrını yaz ekleyeyım
benide eklermisin cnm?? yaş 25 kilo 68 25 ocak ilk bebiiş kız ankara
Uzay bilimi gibi tablo
Ayşeciğim tabloda cinsiyetimiz var sanıyordum, oğlum olacak, ekleyebilirmisin...
Kolum acıyor
Geldik biz sağlık ocağından
Kilomu ölçtü.
Tansiyon vs klasik şeyler...
Sağol canım.Çok şükür bir sorun yokmuş.
Günaydın herkesleree..........
Bebek odası bakan arkadaşlar hangi siteden yada nerelerden bakıyorsunuz
Ben melt-m'in dream genç odası ve dream bebek odasını çok beğendimmm ama fiyatları çok fazla
Çi-ekte flora genç odasına bayıldım ama çok pahalıı
Marangoza gittim katologlarla ama birebir benzemesini istiyorsan ya aynı fiyatta yada mdf den yaptıkları için daha bile pahalı
Slmm ankara siteler mobilyayıda tavsiye ederim bi arkadasım dağ evi diye bi model var büyüyen beşikli Da Evi Bebek Odas / Bebek Odas Mobilyalar - Bebe - Gen Mobilyas E-Fuar Alan - Siteler Ankara Mobilyaclar Sitesi Mobilya Dekorasyon malat ve Sat Portal bundan aldı ve harika görünüyor .. fiyatı da 2300 muydu neydi ama cidden cok kaliteli gorunuyordu.. ona ayrıntısını soramadım netten mi sipariş etti gidip yerinden mi aldı bilmiyorum ama sorarım
kızlar face de duvarımda bebekreyonu.com şöel bi resim paylaşmış belki ilgilenenler olur
çok güzele benziyor...canım bunun internet adresinin linkini yollayablirmisin
yaş 29, kız bebek,ilk bebek,03 ocak tahmini doğum nasipse,sivas,bebeğin ismi armin
çok güzele benziyor...canım bunun internet adresinin linkini yollayablirmisin
kızlar face de duvarımda bebekreyonu.com şöel bi resim paylaşmış belki ilgilenenler olur
ben neden bilmiyorum ki bu face teki sayfayı daha önce de sormuştum ama kimse söylemediözel mesajla söyleseniz olmaz mı :26:
Dr.uma tetonoz aşısını sordum niyeyse hamile kadınları aşılamaya çalışıp duruyorlar dedi:26:
Sanki yaptırmasanda olur der gibi
Ben sağlık ocağına gidip yaptırıcam ama bu kadar gerekli değil mi ki anlayamadım
canım bahsettiğim benım face duvarım kendı adıma olan yanı :) bı arkadasım bebek reyonu.com un
sayfasındna resım paylaşmış onu gördum paylaşayım dedım başka bi olay yok :S :S :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?