canım ya senin yaşadıklarını yaşamadım belki ama genelde kendi yerime koyar öle yorum yaparım ozaman çok daha iyi anlayabiliyrum hayal gücüm okadar kuvvetliki resmen yaşıyrum o anda ......
benimde düğünümde çok karıştı en çok istediğim gelinliğimi giyemedim mesela... hala içimde kalmıştr anneme eşime yalvarmıştım nolur giyyim die ama kimse bişey yapamadı eşime arada hatılatrım başını taşlara vurur neden sesimi çıkaramamışım die....kendi kızı en ağır dekolteyi giymiştr orda dank etti zaten eşime ..benim istediğimde de gram dekolte yoktru ayrıca gelinlikte hiçde sevmem dekolte......kendini soğutmaktan başka bişey yapmadı....noldu sanki şimdi yoluma güller dökse nolur....ben cicim ayımın içine ettrtmedim çünkü evlendim ve sesim çıktı güzel günlerimi mahvetmesine izin vermedim ve hiç pişman değilim gayetde güzel bi evlilik yaşadım halada yaşıyorum.....bende 2 tane vardı bide eltim bir türlü yıldızımız barışmayan eltim neyse ya şuan kayınvalidemlerle aramız iyi eltim hariç çok şükür kötü olmak istemyrum insan onlArıda aıryo bi saat sonra...şimdi eminim sende mutlusundur keşke en başından yapsaydın ama akıl işte yapsaydık ben istdediim gelinliği giyerdimm dimi
bu kaza olyını sorucaktım bende nasıl oldu korunma falan yokmuyduhep merak ederim nasıl kazayla yapıyolar ya die
bebek hareketleri nasıl hissediyomusun
enfeksiyona benziyor, istersen acile git bi tahlil yaptır... Geçmiş olsuuun..
kasık agrısı bende de var rahim büyümesiymiş ama yeşil akıntıya benım doktorum bıle önem verıyor kı kendısı dıger akıntı sekıllerını hıc sallamaz ama yeşil olursa enfeksıyondur hemen gel demıstı.bol bol su iç ve en kısa zamanda doktora gıt bence.
çok şükür onun keyfi yerinde...kıpırdıyor!!!!!
cnm enfeksiyon sanırım geciktirmeden doktora çık derimkızlar benim gibi birşey yaşayan varsa cevaplar mı lütfennnnnn???????sabahtan beri bi ağrı saplanıyor kasıklarıma; afedersiniz tam vajinaya bir bıçak saplanıyor gibi oluyor. tuvalete girdim mi çıkamıyorum sürekli. yeşil bi akıntı geldi az önce tuvalet kağıdına...acaba diyorum ayaklarımı falan mı üşüttüm; ya da öğretmenim bugün biraz fazla yoruldum ondan mı oldu sizce. yarın doktora gideyim diyom ama içim rahat değil...nedir sizce ya?
kızlar renkli doppler yaptıran varmı aranızda.ne kadara yaptırdınız.birde istanbulda olan hamişler yenibosna nisa hastanesini duydunuz mu.orada uygun geldi bana reyhan hanım diye bir doktoru var çok iyi diyorlar duydunzmu hiç
sen gözünü erken açmışsın ,bi gelinlikle kurtulmuşsun :))
ben gerdege bile 1 ay sonra girdim stresten yapamadım kastım kendimi.dogum yaptıktan sonra gercek anlamda ilişki yaşadım ben
öncesinden vajinusmus gibi bişiydim.
eşim desen moral sıfır annesigilin lafını cekti ,bana belli etmemeye calıştı falan filan
evlendigimizde maddiyat cok kötüydü ,eşim yeni mezun olmutuş ünv den.
ailesi hiç bir dügün borcumuza yardım etmediler.tüm eşyamızı kendimiz aldık.yıllarca onu ödedik
benim ailemin destegiyle durduk ayakta.
kızıma hamile oldugumu ögrendigim gün eşim cok büyük bi firmadan iş teklifi aldı sonra bizim kaderimiz degişti :)
yani hani derler ya bebek kısmetiyle gelirmiş diye bizdede aynen böle oldu.kızım cok bereketli geldi bize.
şimdi hiçbişiye ihtiyacımız yok Allaha hamd olsun.bütcemize göre arabamızı arsamızıda aldık seneye evimiz yapılcak.
Allah kimseye yaşatmasın böle durumları.ben 1 yıl gercekten cok bunaldım bunlar yüüznden .
bu arada kazara nasıl oluyor sorusuna gelince
cok afedersiniz önden gelen sıvıyla hamile kaldım.normalde bu sıvıyla hamile kalınabiliyor evet ama ihtimali düşüktü
ben 4 yıldır bu yöntemle korundum bişi olmadı(yani takvim yöntemi +gerci çekilme ..riskli günlerde kondom)
yine olmazdı aslında ama benim yumurtlama erken olmuş.normalde yumurtlama günlerimde ilişki ya olmazdı olursada cok sıkı korunurduk
neyse Allah böle uygun görmüş demekki.iyikide böle olmuş .yoksa ben biraz zor hamile kalırdım :)
bitanem vajinusmusa benzer olay bizde de vardı...aslında halende kolay olmuyo....
bizde gerdeği 3. günde hallettik :)
hergün ağla ağla olmuyo die e oldu sonrası iyimi gitti hayr o lanet hastalığı tam yaşamasamda zor oluyodu hemde çok zor
tam düzeldik derken 2 ay gayet ilişkimiz güzel gideken hamile kaldım ):) yine durulduk şimdi kardeş gibiyiz bakalım çocuk olunca nasıl oluur sennormal doğum mu yaptın ilk çocuğuna
allah yüzünüze gülmüş bak negüzel kimseye muhtaç değilsiniz allah utandrmasınnn allah daha çok versinnn
allah allah önden gelen sıvıyla nasıl kaldın ya
ay ben idrar yolları için okadar çok antibiyotik içtim ki hemde 3ay dolmadan oyüzden doktorlar ağrıkesiciden bile daha az zararı var diyor ama mantara dikkat bana mantar olursun dedi ve süpriz ay nekötü bişeydi o
bide canım sen ayrıntılıyı naptın kaçırdım mı bi sorun vardı düzeldimi :26:
Amin sagol cnm cümlemize versin inş
valla tebrikler siz kısa sürede halletmişsiniz :)
bende cok dert ettim kendime niye olmuyor diye
bide ben evlendigimde 26 yaşındaydım.yani öle kücük cahil filanda degildim
ama eşimden önce flörtüm hiç olmadı ,bişiler yaşamadım belkide beundan kaynaklandı bilemiyorum
cnm inşallah normal dogum yaparsında bu dertten kurtulursun.benimki normal dogumdu evet.
ve dogumdan sonra inan cok rahat oldu bende.hatta önceden her ilişkide agrı ve acı ceken ben zevk bile almaya başladım :)
bide hamileyken rahattım.hormonların etkisiyle daha istekli oluyordum buda vajina kaslarımın rahatlamasına ve ilişkinin kolay olmasını saglıyordu sanırım.
yani sana tavsiyem eger istekliysen bence erteleme ilişkiyi.
önden gelen sıvıyla nasılmı kaldımm
bacım nasıl anlatılırki burda şimdi
erkek ereksiyon olduktan sonra zevk sıvısı geliyor bunu biliyon dimi
yani erkegin boşalmasından önce gelen zevk sıvısından bahsediyom. işte ondan kaldım.ayy cokmu acık oldu kusura bakmayın kızlar anca böle anlatılıyor
o sıvıdada canlı spermler oluyor.yani kadının hamile kalma riski düşükte olsa var bu risk
o da bana denk geldi
kısa süredemi 5 yıllık evliyiz biz :))
bende 21 yaşındaydım evlendiğimde
işte orda duralım canım ben normal doğum yapamam çok beceriksizim
çok korkuyrum valla bildiğin gibi değil o işi zor yapan insan nasıl normal doğum
yapar diydum ki çok şükğr sen normal doğum yapmışın nasıl zor olmadımı
malesef pek istek yok özellikle bu aralarne güzel ya maşallah sana kurtulmuşsun tamamen doğumunda etkisi var zaten
hahahahabiliyorum canım biliyrum rahat ol da işte o milyonda birmiş onu diyrum sanamı denk gelmiş aman allahım biz 5 yıldır kendimiz korunuyruz geri çekmeyle böle bişi başımıza gelmedi çok şükür plansız kalmak istemem ama olursada yapıcak bişe yok :97: acaba doğumdan sonra dahamı çok hamile kalma şansın oluyo ya genelde 2. bebişe kazayla olanları daha çok duyuyrum
cnm yani en azından 3 günde kapıyı acmışsınız onu sölüyomm
biz onun için 1 ay ugraştık.bana göre sen daha becerikliymişsin
valla bende normal dogum yapamam diyordum ama epidurali alınca öyle bi güzel yaptımki tavsiye ederim sanada
agrı eşigim düşük benim o nedenle 2 cm acıklıktaki sancıyı cekerken bile gözlerim pörtlüyordu :) hemen epidural yapın dedim.
sabah 11 de yattım hastaneye.öglenden sonra 4 de dogumhaneye girdim. 4:16 da kızım dogdu.3 tanede dikişim var .darısı sana olsun
benimde 5.yılım bitti evliligimde
kızıma hamile kalmadan önce ve dogduktan sonra bizde o ilkel yöntemle korunduk.düşünsene yaklaşık 4 yıl az bi süre degil
ama en son kaza kurşunu geldi beni buldu
yani kesinlikle bu yönteme güvenme dogumdan sonra
ben dogumdan sonra spiral filan taktırcam galiba.gerci oda garanti degil ama en azından riski daha da azaltır.
spiral var diyede saldım çayırada yapmamam lazım tabi
benim alttaki komşumun kızı 5 aylıktı bidaha hamile kaldı kadın.şimdi 2.kızı dogdu bile
yani dogumdan sonra rahim daha müsait oluyor olabilir bilemiyorum.
cnm eger kendi dokturun verdiyse hiç bişey olmaz hamileykende antibiyotik kullanılıyo sen gönül rahatlıyla iç ...kızlar boğazımda enfeksiyon var.0-8 arası değerler,benim 12.7 çıktı. aksef antibiyotik verdi 500 mg. sabah akşam içicem. içsem mi ya zarar verir mi bebeğime
cnm doktora görün nolur nolmaz enfeksiyon kapmış olabilirsin ... ama ağrı normalmiş cnm rahim genişlediği için damarlar geriliyo ...kızlar benim gibi birşey yaşayan varsa cevaplar mı lütfennnnnn???????sabahtan beri bi ağrı saplanıyor kasıklarıma; afedersiniz tam vajinaya bir bıçak saplanıyor gibi oluyor. tuvalete girdim mi çıkamıyorum sürekli. yeşil bi akıntı geldi az önce tuvalet kağıdına...acaba diyorum ayaklarımı falan mı üşüttüm; ya da öğretmenim bugün biraz fazla yoruldum ondan mı oldu sizce. yarın doktora gideyim diyom ama içim rahat değil...nedir sizce ya?
günaydın güzel anneler ve bebişleri umarım herkesin keyfi yerindedir ve güzel haberler alırsınız biz bugün oğluma alışverişe gidiyoruz anneannesiyle birlikte bakalım neler alacağız
orası öle 3. günde oldu çok şükür azmettim ama napıyım:)ya kötü bişey gerçekten allah kimseye yaşatmasın şimdi kızkardeşim yaşıyo aynı durumu.3 aylık evli ve sadece gerdeğe girdi okadar başkada olmuyomuş
ya doğum hikayeni okumak isterim bi ara belki senden cesaret alırım
doğrdur arkadaşımda var 5 yııllık evli oda normal bizim gibi korunuyo daha bişicik olmadı ilk çocuğu onunda...
bencede doğumdan sonra sıklaşıyo bu hamile kalma şansı
valla napıcaz peki çocuktan sonra bende taktrırırm belki ne zormuş bu ya :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?