2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353

sen gözünü erken açmışsın ,bi gelinlikle kurtulmuşsun :))
ben gerdege bile 1 ay sonra girdim stresten yapamadım kastım kendimi.dogum yaptıktan sonra gercek anlamda ilişki yaşadım ben
öncesinden vajinusmus gibi bişiydim.
eşim desen moral sıfır annesigilin lafını cekti ,bana belli etmemeye calıştı falan filan
evlendigimizde maddiyat cok kötüydü ,eşim yeni mezun olmutuş ünv den.
ailesi hiç bir dügün borcumuza yardım etmediler.tüm eşyamızı kendimiz aldık.yıllarca onu ödedik
benim ailemin destegiyle durduk ayakta.
kızıma hamile oldugumu ögrendigim gün eşim cok büyük bi firmadan iş teklifi aldı sonra bizim kaderimiz degişti :)
yani hani derler ya bebek kısmetiyle gelirmiş diye bizdede aynen böle oldu.kızım cok bereketli geldi bize.
şimdi hiçbişiye ihtiyacımız yok Allaha hamd olsun.bütcemize göre arabamızı arsamızıda aldık seneye evimiz yapılcak.
Allah kimseye yaşatmasın böle durumları.ben 1 yıl gercekten cok bunaldım bunlar yüüznden .

bu arada kazara nasıl oluyor sorusuna gelince
cok afedersiniz önden gelen sıvıyla hamile kaldım.normalde bu sıvıyla hamile kalınabiliyor evet ama ihtimali düşüktü
ben 4 yıldır bu yöntemle korundum bişi olmadı(yani takvim yöntemi +gerci çekilme ..riskli günlerde kondom)
yine olmazdı aslında ama benim yumurtlama erken olmuş.normalde yumurtlama günlerimde ilişki ya olmazdı olursada cok sıkı korunurduk
neyse Allah böle uygun görmüş demekki.iyikide böle olmuş .yoksa ben biraz zor hamile kalırdım :)

ağrı çok farklı ya; kasık ağrısı gibi de değil sanki anlamadım. Aradım doktorumu, yarın gidiyorum. Kötü bişey yoktur umarım. Sağolun

cnm enfeksiyon sanırım geciktirmeden doktora çık derim

kızlar ben bebegim doğdugunda göbek kordonu kanını saklamayı düşünüyorum ama fiyatlar nasıldır sizce fikri olan ve yaptıracak olan var mı

canım sen yaptrdınmı nisa da ya ayrıntılını

doğru aslında birazda ben gelemem ya öle üstüme çok gelinmesine bana kendi annem babam da kalrışmamış yani hep dediğim oldu evlenince zor geldi gelinlikte de çıkarırdım da sesimi işte eşimi okadar seviyodumki korktum onu kaybetmekten tabi şimdiki aklım olsa giyerdim valla :))

ya aslında gelinlikte kalmadım canım sessiz kaldığım yediremediğim şeyler oldu diyrum ya gelinleri gerçekten nazen robot sanıyolar duygusuz ,,yorulmaz,ağlamaz,bişey sanıyolar..
sade gelnlikte kalsam iyi de işte öle değil eltim le tartıştığımda eltim beni kayınvalidemlerin evinnden kovdu bende sanane dedim görümcemde çık dışarı deyince başımdan aşağı kaynar sular döküldü hemen çıktım gittim nerdeyse 3 ay gitmedim bayrama da denk geldi gitmedim yediremedim çünkü haklıydım bi allahın kuluda gelip gönlümü almadı ..eşimde gitmedi destek verdi sonuna kadar allah razı olsun ya işte amaaan

bitanem vajinusmusa benzer olay bizde de vardı...aslında halende kolay olmuyo....
bizde gerdeği 3. günde hallettik :)
hergün ağla ağla olmuyo die e oldu sonrası iyimi gitti hayr o lanet hastalığı tam yaşamasamda zor oluyodu hemde çok zor
tam düzeldik derken 2 ay gayet ilişkimiz güzel gideken hamile kaldım ):) yine durulduk şimdi kardeş gibiyiz bakalım çocuk olunca nasıl oluur sennormal doğum mu yaptın ilk çocuğuna

allah yüzünüze gülmüş bak negüzel kimseye muhtaç değilsiniz allah utandrmasınnn allah daha çok versinnn

allah allah önden gelen sıvıyla nasıl kaldın ya

Amin sagol cnm cümlemize versin inş
valla tebrikler siz kısa sürede halletmişsiniz :)
bende cok dert ettim kendime niye olmuyor diye
bide ben evlendigimde 26 yaşındaydım.yani öle kücük cahil filanda degildim
ama eşimden önce flörtüm hiç olmadı ,bişiler yaşamadım belkide beundan kaynaklandı bilemiyorum

cnm inşallah normal dogum yaparsında bu dertten kurtulursun.benimki normal dogumdu evet.
ve dogumdan sonra inan cok rahat oldu bende.hatta önceden her ilişkide agrı ve acı ceken ben zevk bile almaya başladım :)
bide hamileyken rahattım.hormonların etkisiyle daha istekli oluyordum buda vajina kaslarımın rahatlamasına ve ilişkinin kolay olmasını saglıyordu sanırım.
yani sana tavsiyem eger istekliysen bence erteleme ilişkiyi.

önden gelen sıvıyla nasılmı kaldımm
bacım nasıl anlatılırki burda şimdi
erkek ereksiyon olduktan sonra zevk sıvısı geliyor bunu biliyon dimi
yani erkegin boşalmasından önce gelen zevk sıvısından bahsediyom. işte ondan kaldım.ayy cokmu acık oldu kusura bakmayın kızlar anca böle anlatılıyor
o sıvıdada canlı spermler oluyor.yani kadının hamile kalma riski düşükte olsa var bu risk
o da bana denk geldi

Son düzenleme:

başladım cnm günde 2 kez 500 mg aksef antibiyotik içmeye maalesef. benim bademckk sorunum ilaçsız geçmiyo zaten.Allah korusun yavrumu inş. kanda iltihap çıkmasa içmezdim. ayrıntılı 2 hafta sonra.sabırla bekliyorum.

kısa süredemi 5 yıllık evliyiz biz :))
bende 21 yaşındaydım evlendiğimde
işte orda duralım canım ben normal doğum yapamam çok beceriksizim
çok korkuyrum valla bildiğin gibi değil o işi zor yapan insan nasıl normal doğum
yapar diydum ki çok şükğr sen normal doğum yapmışın nasıl zor olmadımı
malesef pek istek yok özellikle bu aralar ne güzel ya maşallah sana kurtulmuşsun tamamen doğumunda etkisi var zaten

hahahaha biliyorum canım biliyrum rahat ol da işte o milyonda birmiş onu diyrum sanamı denk gelmiş aman allahım biz 5 yıldır kendimiz korunuyruz geri çekmeyle böle bişi başımıza gelmedi çok şükür plansız kalmak istemem ama olursada yapıcak bişe yok :97: acaba doğumdan sonra dahamı çok hamile kalma şansın oluyo ya genelde 2. bebişe kazayla olanları daha çok duyuyrum

cnm yani en azından 3 günde kapıyı acmışsınız onu sölüyomm

biz onun için 1 ay ugraştık.bana göre sen daha becerikliymişsin

valla bende normal dogum yapamam diyordum ama epidurali alınca öyle bi güzel yaptımki tavsiye ederim sanada
agrı eşigim düşük benim o nedenle 2 cm acıklıktaki sancıyı cekerken bile gözlerim pörtlüyordu :) hemen epidural yapın dedim.
sabah 11 de yattım hastaneye.öglenden sonra 4 de dogumhaneye girdim. 4:16 da kızım dogdu.3 tanede dikişim var .darısı sana olsun

benimde 5.yılım bitti evliligimde
kızıma hamile kalmadan önce ve dogduktan sonra bizde o ilkel yöntemle korunduk.düşünsene yaklaşık 4 yıl az bi süre degil
ama en son kaza kurşunu geldi beni buldu
yani kesinlikle bu yönteme güvenme dogumdan sonra
ben dogumdan sonra spiral filan taktırcam galiba.gerci oda garanti degil ama en azından riski daha da azaltır.
spiral var diyede saldım çayırada yapmamam lazım tabi

benim alttaki komşumun kızı 5 aylıktı bidaha hamile kaldı kadın.şimdi 2.kızı dogdu bile
yani dogumdan sonra rahim daha müsait oluyor olabilir bilemiyorum.

orası öle 3. günde oldu çok şükür azmettim ama napıyım:)ya kötü bişey gerçekten allah kimseye yaşatmasın şimdi kızkardeşim yaşıyo aynı durumu.3 aylık evli ve sadece gerdeğe girdi okadar başkada olmuyomuş

ya doğum hikayeni okumak isterim bi ara belki senden cesaret alırım
doğrdur arkadaşımda var 5 yııllık evli oda normal bizim gibi korunuyo daha bişicik olmadı ilk çocuğu onunda...
bencede doğumdan sonra sıklaşıyo bu hamile kalma şansı
valla napıcaz peki çocuktan sonra bende taktrırırm belki ne zormuş bu ya :)

günaydın güzel anneler ve bebişleri umarım herkesin keyfi yerindedir ve güzel haberler alırsınız biz bugün oğluma alışverişe gidiyoruz anneannesiyle birlikte bakalım neler alacağız

kızlar boğazımda enfeksiyon var.0-8 arası değerler,benim 12.7 çıktı. aksef antibiyotik verdi 500 mg. sabah akşam içicem. içsem mi ya zarar verir mi bebeğime
cnm eger kendi dokturun verdiyse hiç bişey olmaz hamileykende antibiyotik kullanılıyo sen gönül rahatlıyla iç ...
cnm doktora görün nolur nolmaz enfeksiyon kapmış olabilirsin ... ama ağrı normalmiş cnm rahim genişlediği için damarlar geriliyo ...
günaydın güzel anneler ve bebişleri umarım herkesin keyfi yerindedir ve güzel haberler alırsınız biz bugün oğluma alışverişe gidiyoruz anneannesiyle birlikte bakalım neler alacağız

günaydın cnmm :)) ohh alışveriş hee bende ay sonunu bekliyorum :)) oğluşuna güzel güzel şeyler al bakalım şimdiden güle güle giysin :))

Benim üçüncü çocuğum ama istemeden olmadı.. Takvim yöntemi riskli canım ama çok da korkulu rüya haline getirme 10. çocuğun değil ya... Olursa da zor bile olsa sabrı da beraberinde gelir... Tabii tedbirini almak lazım...
Hemen olan arkadaşlarım var benim de ve iyi ki olmuş diyorlar... Kıskançlık problemi olmuyor, arkadaş olabiliyorlar diyorlar..
Benim çocuklarımın arası 4 yaş, hem kıskançlık çok oldu, hem de büyükler küçükleri arkadaş olarak görmüyor, ikisini de ayrı oyalamak gerekiyor, birbirlerini oyalayamıyor...
Hakkında hayırlısı olsun canım...

Son düzenleme:
kızlarrr günaydınnnn :))
yaaa dün iş yerinde okadar yoğundumki oğluşumun hareketlerini hiç hissedemedim ( akşam eve gidince hep ayaktaydım yemek yaptım sonra hemen yattım uyudum ( şimdide korkmaya başladım az önce çikolata yedim bitane inşallah bi tekme savururda içim rahatlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…