kızlarrr günaydınnnn :))
yaaa dün iş yerinde okadar yoğundumki oğluşumun hareketlerini hiç hissedemedim( akşam eve gidince hep ayaktaydım yemek yaptım sonra hemen yattım uyudum ( şimdide korkmaya başladım az önce çikolata yedim bitane inşallah bi tekme savururda içim rahatlar...
günaydın güzel anneler ve bebişleri umarım herkesin keyfi yerindedir ve güzel haberler alırsınız biz bugün oğluma alışverişe gidiyoruz anneannesiyle birlikte bakalım neler alacağız
Canım ben daha hiç hissetmedim hareket falan, nasıl birşey o tekmenin hissi çok merak ediyorum yaf, azıcık anlatsanıza ben de mutlu olayımmm :)
yaaa dün iş yerinde okadar yoğundumki oğluşumun hareketlerini hiç hissedemedim( akşam eve gidince hep ayaktaydım yemek yaptım sonra hemen yattım uyudum ( şimdide korkmaya başladım az önce çikolata yedim bitane inşallah bi tekme savururda içim rahatlar...
kuzum böle içerden minicik bişey vurup kaçıyo gibi hissediyorum ben pıt yapıyo kaçıyo :)) inşallah biran önce sende hissedersin cnm okadar güzel bi duygu kiii ... ama hissedincede burum bendeki gibi oluyo hareket etmeyince neden etmiyo diyosun az önce 2. çikolatamı yedim bekliyom(
yaa iş yerinde hep pturuyorum zaten çağrı merkezindeyim ben hatlar çok yoğun olunca hiç bişeye konsantre olmadıgımdan farketmedim galiba akşamda koşuşturmadan hissetmedim inşallah bugün bol bol tekmeler :))Tubacım ayakta çok kaldığımgünlerde ben de hissedemiyorum.. Karın kasları geiliyormu artık nasıl oluyorsa...
Oturmaya çalış bu gün, ben de çok yaşıyorum o korkuyu ama yoktur bişi....
Çekirdek, bu günlerde duyarsın artık, çok güzel bi duygu tabii... Enkısa zamanda duyarsın inşallah..
Ben ultrasonda hareketli göreyim diye çikolata yiyip gidiyorum tatlım ama en az 1 saatin geçmesi gerekiyor şekerin bebeğe ulaşıp hareketlendirmesi için.
1 saatten önce niye niye deme :) hareket etsin diye üst üste çikolataları götürüp de kilo da alma :)
Canım ben daha hiç hissetmedim hareket falan, nasıl birşey o tekmenin hissi çok merak ediyorum yaf, azıcık anlatsanıza ben de mutlu olayımmm :)
23-24 te daha iyi oluyormuş ama ben 21 de yaptırdım, yapmayız demediler....günaydın canlarım nasılsınız dün bende birhali oruldum iş yerinden erken çıkıp eve geçtim annemin evi bu arada detaylı bi temizlik yaptım öyle böyle değil hani. 2 hafta sonra erzuruma gidecem öncesinde annemin işlerini toparlıyim dedim. iyide oldu aklım burda kalamyacak. birazdan doktoruma gidicem pelviks açıklık için yine boyu ölçülecek umarım 3 cm den fazla çıkarda artık bende bu dertten kurtulurum. bu arada bana ultrason için ekime randevu verdiler. 24 haftadan önce bakmıyoruz dediler. sizdede öylemi oldu. erzurumda detaylıya girmek istemiyorum
23-24 te daha iyi oluyormuş ama ben 21 de yaptırdım, yapmayız demediler....
benim kullandıgım marka calson
gittigidyordan aldım 3 lü paket halinde.
CARLSON BALIK YAĞI Ekonomik 3lü Ambalaj GittiGidiyor'da 64084160
normalde üstündeki fiyat 27.50.ama burda 18 liraya geliyor
ben kızım içinde bu markanın limonlu balık yagını kullanıyorum 2 yıldır
başka markanın alacaksanda mutlaka içerigine bak ve içinde A vit. olmayanı tercih et.
cnm benim normaldede balıkla pek aram yoktu yani yememezlik etmezdim ama yemesemde olur gibi bişeydisağolsun canım kocam iyilik yapayım derken kötülük yaptığının farkına varamadı.ve ben hamile olduğumu 4.haftada öğrendikten sonraki 3 hafta boyunca her hafta balık yedik kocamın sayesinde..yani 8.haftama kadar balık yedim herhafta ve tiksindim resmen gözüm bile görmesin o derece..:104: oyüzden doktorumda bundan 2 ay önce MARİNCAP adında balık yağı hapı verdi.öyle tikssinilecek bişey değil cnm.içimiz dışımız hap oldu valla sabah elevit içiyorum.öğleden önce aç karnına kan hapım var akşamda marincap.çocuğum sanırım bi azman olucak buarada bol bol ceviz tüket cnm,bebeğin beyin gelişimi için önemli
ben 17 kilo almıştım kızlar
53 le hamile kaldım 70 ile doguma gittim
dogumdann cıkıp eve geldikten bi kac gün sonra kilom 61 olmuştu
aşagıdaki bilgiye göre hesap yaptıgımda gercekten dogru cıkıyor
Bebek 3600 gr
Plasenta 700 gr
Amniyon sıvısı 800 gr
Uterus(rahim) 900 gr
Meme dokusu 400 gr
Kan hacmindeki artış 1250 gr
Dokulardaki su artışı 1250 gr
Toplam : 8.900 gr yani benim dogumdan sonraki vermem gereken kilo bu olmalıydı.ben 9 kilo vermişim.yani tutturmuşum :)
Annedeki yağ hacmi artışı 8000 gr --->bu yağ hacmi benim aldıgım asıl kilo oluyor bununda 5 kilosunu emzirme dönemimde verdim
Toplam=17 kg alınan kilo.
kalan 3 kilom vardı.
ben kilomu koruyamadım ve tekrar 67 ye cıktım.sonra diet yaptım şimdiki bebegime 58 ile hamile kaldım .
Darısı sizlere olsun :)
Günaydın kızlar,
Nasılsınız? Nasıl gidiyor? Yahu gece yarılarına kadar yazıyorsunuz gördüğüm, hiç uykunuz gelmiyor mu? Gün içinde yorulmuyorsunuz anladığım. İyi Muhabbetler olsun.
Bende son bir ayda 4-5 kilo alınca doktordan uyarı yedim simdi dikkat ediyorum hamurişine, tatlıya, pilava falan. Süt içmiyordum ona basladım. Sık sık ve az yiyorum. Günde yarım saatle 1 saat arası yürüyüş yapmaya başladım bakalım kendimi cok iyi hissediyorum, hantallaşmışım baya farkettim. Sizlerden yapmayan varsa öneririm.
Çalıştığım için öğle arası işyeri cevresinde yürüyorum. Birde arkadas olsa yanıma yürürken ne güzel olurdu.
ayyy cnm geçmiş olsun çok çok dikkat et kendine bu mevsim gripleri mahvediyo insanı( ayy kıyamam eşinede kızmışş ama bak kuzu ne güzel gönlünüde almış olur öle arada :)) sen kendini yoksun etme bizden :))
Ben de dün eşimle tartıştım,hatta tartışmak denmez çok kötü kavga edip boşanma noktasına geldik. Küfürün hakaretin bini bin paraydı. nerdeyse dayak yiyecektim. Dün öğlen 12 den akşam 9 a kadar ağladım , gözlerim hala şiş,bu şekilde işe geldim,herkese çok uyumuşum ondan gözüm şişti diye yalan söyledim ama kimse yutmadı tabi,rezil oldum. bugün doktor da anladı ve çok kızdı ağladığım için.
bu akşam konuşucaz ama ben boşanma kararımı aldım ve kararımdan da dönmeyi düşünmüyorum. onun için ufak tefek tartışmaları, hele hele gönlünü aldıysa lütfen büyütme ve unut.biliyorum ki sevgi dolu bir ilişkiniz var.
kızlar benim gibi birşey yaşayan varsa cevaplar mı lütfennnnnn???????sabahtan beri bi ağrı saplanıyor kasıklarıma; afedersiniz tam vajinaya bir bıçak saplanıyor gibi oluyor. tuvalete girdim mi çıkamıyorum sürekli. yeşil bi akıntı geldi az önce tuvalet kağıdına...acaba diyorum ayaklarımı falan mı üşüttüm; ya da öğretmenim bugün biraz fazla yoruldum ondan mı oldu sizce. yarın doktora gideyim diyom ama içim rahat değil...nedir sizce ya?
bugün ara ara yazdıklarınızı okudum anca kızlar yetişemedim size
kayınpederim ve kankisi güzel meleğim için evin dışına yalıtım yapıyolar sağolsunlar kışın üşümesin die bahsetmiştim daha öncede bizim ev buz buz boşuna doğalgaz parası ödyruz die bütün gün onlarla ilgilendim yemek çay cart curt
allahtan kızkardeşim ve kayınvalide de el attı yemek işine
şimdi yazablyrum daha yeni paydos ettiler ya
yoruldum da valla kızkardeşim canım benim abla sen bırak abla sen otr ama kayınvalidem hiiiç
ne varsa canında kanında var kıyamıyo insan kanına canına
neyse meleiğim için ev sıcak olsunda yoruluruz nolcak
önden gelen sıvıyla nasılmı kaldımm
bacım nasıl anlatılırki burda şimdi
erkek ereksiyon olduktan sonra zevk sıvısı geliyor bunu biliyon dimi
yani erkegin boşalmasından önce gelen zevk sıvısından bahsediyom. işte ondan kaldım.ayy cokmu acık oldu kusura bakmayın kızlar anca böle anlatılıyor
o sıvıdada canlı spermler oluyor.yani kadının hamile kalma riski düşükte olsa var bu risk
o da bana denk geldi
günaydın canlarım nasılsınız dün bende birhali oruldum iş yerinden erken çıkıp eve geçtim annemin evi bu arada detaylı bi temizlik yaptım öyle böyle değil hani. 2 hafta sonra erzuruma gidecem öncesinde annemin işlerini toparlıyim dedim. iyide oldu aklım burda kalamyacak. birazdan doktoruma gidicem pelviks açıklık için yine boyu ölçülecek umarım 3 cm den fazla çıkarda artık bende bu dertten kurtulurum. bu arada bana ultrason için ekime randevu verdiler. 24 haftadan önce bakmıyoruz dediler. sizdede öylemi oldu. erzurumda detaylıya girmek istemiyorum
Günaydın kızlar nasılsınz?
Ayşecim ben anketi daha yeni onayladım.Büyük ihtimal kızımız olacaktı ama azda olsa yanılma payı vardı.Memleketteyken orda da gittim Dr.a kesinleşti Kızımız..Artık bizim kızı da ekleyebilirsin listeye cnmcım....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?