2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353

Canım ben daha hiç hissetmedim hareket falan, nasıl birşey o tekmenin hissi çok merak ediyorum yaf, azıcık anlatsanıza ben de mutlu olayımmm :)

günaydın güzel anneler ve bebişleri umarım herkesin keyfi yerindedir ve güzel haberler alırsınız biz bugün oğluma alışverişe gidiyoruz anneannesiyle birlikte bakalım neler alacağız

Oh oh ne güzel, alsın anneannesi ciciler...
Torun çocuktan daha çok seviliyor diyolar ya..
Ben bir patik bile almadım... Oğluşum olacak, kardeşimin 1 yaşında ikiz oğlanları var, ondan gelenlere göre alalcam..
Dışarıda giymelik, özel bir iki şey alırım doğuma yakın Allah nasip ederse...
Allah rast getirsin.....

Canım ben daha hiç hissetmedim hareket falan, nasıl birşey o tekmenin hissi çok merak ediyorum yaf, azıcık anlatsanıza ben de mutlu olayımmm :)

kuzum böle içerden minicik bişey vurup kaçıyo gibi hissediyorum ben pıt yapıyo kaçıyo :)) inşallah biran önce sende hissedersin cnm okadar güzel bi duygu kiii ... ama hissedincede burum bendeki gibi oluyo hareket etmeyince neden etmiyo diyosun az önce 2. çikolatamı yedim bekliyom (

Tubacım ayakta çok kaldığımgünlerde ben de hissedemiyorum.. Karın kasları geiliyormu artık nasıl oluyorsa...
Oturmaya çalış bu gün, ben de çok yaşıyorum o korkuyu ama yoktur bişi....

Çekirdek, bu günlerde duyarsın artık, çok güzel bi duygu tabii... Enkısa zamanda duyarsın inşallah..

Ben ultrasonda hareketli göreyim diye çikolata yiyip gidiyorum tatlım ama en az 1 saatin geçmesi gerekiyor şekerin bebeğe ulaşıp hareketlendirmesi için.
1 saatten önce niye niye deme :) hareket etsin diye üst üste çikolataları götürüp de kilo da alma :)

Son düzenleme:
yaa iş yerinde hep pturuyorum zaten çağrı merkezindeyim ben hatlar çok yoğun olunca hiç bişeye konsantre olmadıgımdan farketmedim galiba akşamda koşuşturmadan hissetmedim inşallah bugün bol bol tekmeler :))

yaaa benimki çikolataya pek tav olmuyo aslında ama deniyorum işte :)) zaten bu hafta yediğim çikolatanın haddi hesabı yok onun yüzünden kilo alıcam zaten bu son çikolata daha yemicem :))

günaydın canlarım nasılsınız dün bende birhali oruldum iş yerinden erken çıkıp eve geçtim annemin evi bu arada detaylı bi temizlik yaptım öyle böyle değil hani. 2 hafta sonra erzuruma gidecem öncesinde annemin işlerini toparlıyim dedim. iyide oldu aklım burda kalamyacak. birazdan doktoruma gidicem pelviks açıklık için yine boyu ölçülecek umarım 3 cm den fazla çıkarda artık bende bu dertten kurtulurum. bu arada bana ultrason için ekime randevu verdiler. 24 haftadan önce bakmıyoruz dediler. sizdede öylemi oldu. erzurumda detaylıya girmek istemiyorum

tatlım bence yakın zamanda sende hissedersin çünkü zamanın yaklaşmış. böyle göbek deliğinin hemen altında çok uzun süreli olmayan yaklaşık 2-3 saniye kadar bi hareketlenme ama öyle bağırsak hareketiyle karıştırılacak bişi değil. hatta dışardan farkedilebilir olacak. çikolata ye şöyle bi uzan yarımon saat içinde aksiyon halinde oluyor.

23-24 te daha iyi oluyormuş ama ben 21 de yaptırdım, yapmayız demediler....

Günaydın kızlar,
Nasılsınız? Nasıl gidiyor? Yahu gece yarılarına kadar yazıyorsunuz gördüğüm, hiç uykunuz gelmiyor mu? Gün içinde yorulmuyorsunuz anladığım. İyi Muhabbetler olsun.

Bende son bir ayda 4-5 kilo alınca doktordan uyarı yedim simdi dikkat ediyorum hamurişine, tatlıya, pilava falan. Süt içmiyordum ona basladım. Sık sık ve az yiyorum. Günde yarım saatle 1 saat arası yürüyüş yapmaya başladım bakalım kendimi cok iyi hissediyorum, hantallaşmışım baya farkettim. Sizlerden yapmayan varsa öneririm.
Çalıştığım için öğle arası işyeri cevresinde yürüyorum. Birde arkadas olsa yanıma yürürken ne güzel olurdu.

23-24 te daha iyi oluyormuş ama ben 21 de yaptırdım, yapmayız demediler....

Ben ayrıntılı usg'yi 18. haftamda yaptırdım,doktorum erkene aldı. Sorun çıkmadı Allah'a şükürler olsun ama 22-23 'te tekrar bakacağız dediler.
Bu da bir kez daha 310 lira bayılmak demek olacak :)

günaydın annişler ve kuzucuklar

çekirdekçim bende de sorunlar vardı nezaman rahatladım cmt pz hissettim kafan başka şeylerle doluykende hissetmemiş olabilirsin cmt pazar herhareketini hissettim dün hem kasığımda sürekli bi ağrı vardı hafifledi hemde hiç hissetmedim buseferde neoldu paniği sabah ta eşim aramış bugün çikolatalı ekmek ye oğluş oynasın diyo hala tık yok ay olsa dert olmasa dert kardeşimde şimdi rahatladın ya onu takarsın bide doğumu düşünürsün diyor ay nasıl da tanıyor pimpirikli ablasını kocişte atıcam balkondan diyo :)

yıldızzz<z kız sendemi tontiş annelerdensin bende 90la başlayınca 100 ü geçmesem diyodum şuan 85te duruyorum Allahtan tatlı börek çörek sevmem de ama artık yiyemediğim et ürünlerine başlamak istiyorum çünkü protein çok faydalıymış kuzulara eh 6cı aydan sonra da alınıyomuş doktor teyzemizde bebiş iyi ayında diye kilo vermeme iyi diyor ama ayda 1 -1buçuktan fazla almamız istenmiyor

bizde bugün tsh tahlilimizi götürüp ayrıntılıyı nezaman yapacak bi tarih alalım yarında doktor teyzemize gidip bu uslu duran oğluşu görelim bi

Teşekkür ederim kızlar tavsiyeleriniz için. Peki bunları günde bi tane olarak mı alıyorsunuz?
Umarım bebişlerimize yarar.

İnşallah canım! Darısı başıma. Bu ay dikkat ediyorum belki ama öncesinde 8 kilo aldım, demiştim sizlere. O yüzden paniğim yani bu ay. Neyse sen vermişin bak ne güzel kiloları. Tebrikler!

Ben geçen ay 2,5 kilo aldım diye demediğini bırakmadı doktorum. Bildiğin rezil oldum kocamın yanında. 5 kilo alsam bana bida gelme derdi heralde. aman canım dikkat et. Hamurişi ve tatlının hiçbir faydası yok. Sonra verirken biz zorlancaz. Hep onu düşünüyorum ben. Yürüyüş de çok iyi, yap valla. Zaten havalar soğuyor. Son zamanlarımızda öööylece oturcaz yani

ay bide geçmişe gidip bulamadım fesleğene bakayım dedima ama girmiyo fesleğen dünmü doktora gidecekti bugün mü neoldu acaba
inşallah minişte yoktur bişey ay tamda hareketleri hissedip hayaller kuruyoruz rabbim korusun hepimizi

bizimde dayının ikizleri var cinsiyeti neolursa onun cicilerini yollucaz diyolardı ama çok uzakta nasıl olacak nezman yollucak bilmiyoruz erken diye soramıyorum da hele bukadar sorun yaşamışken dayanılmaz bi alışveriş isteğim var ama aynı şeylerden doldurmayalım diyoruz bide yollayamaz bebişim kanepe köşelerinde kalırmış şuan sadece çok beğenirsem misafirlik ciciler ve çorap şapka ile idare ediyoruz ama şu tacın nevresimlerinden bende almak istiyorum 1de ayşe gibi sadece çarşaf yastık diktirmek istiyorum artık bayramdan sonraya kadar sabır edicez

Sağol canım ya nası usuttummu onu da anlamıorm :) biyerım agrımıo sadece hapşuruyorum

ve burnum akıyo burnum kasınıo alerji mi ne çözemedım ama ıhlamurumu ıctım bugun :)

eşimlede sorun yok ta ıste ben bu ara cok huysuzum kocişte şapınca hoop parlıorm :)

canım bu yazdıgını ve diğerlerini okudum çok üzüldüm işin içine dayak girince
ben alttan alma meselesıne giremıyorum pek...ama şu da var ben cok huzurlu bı ailede büyüdüm
bu yonden cok şanslı oldugumu düşünürüm...ama bizimde sıkıntılı zamanalrımız oldu
annemle babamın arasını bozmaya calıstıkları
bi zaman babam anneme el kaldırmsıtı ılk kez sonrada ksokoca adam oturup ağlamıştı o kadar
huzurluydu kı yuvamız ama annemın üstune babamın ustune geldıler annem dedi ki o zaman
bizim yuvamızı dagıtmaya calsııyoalr ızın vermıycem biz mutluyuz sadece aramıza girdiler düzelticez dedi ağlayarak
ben bile bi sabah kriz gecırmsıtım sinirden ve üzüntüden ki daha 15 yasındaydım ama ustunden 1-1,5 sene
gecmeden atlattık sımdı o günleri nasıl atlatmsıız die bakıyorum annem sayesınde atlatmısız
annem de calısıyrodu ekonomık özgürlüğü de vardı hıcbıseyden korkmayan cesur da bı kadın cidden
ama yıne de ben anne babamdan ayrılamyı onalrın ayrılmaısnı hıc ıstemezdım iyi ki de diyorum
sabretmısler...eşlerın arasıan bazen kötü nıyetlı ınsanalr bazen şeytan vesvese vererek girer
veya baska sebepler oalbilri ama canım sen kararlı ol evlenmişsiniz bellı kı bi gecmsıınız var aşık olmussunuz
yavrunuz karnında düşün ve sabret canım...eşimin öfke kontrolü sıkıntısı var yazmıssın
dileirm en kısa zamanda aşarsınız...ve bu günleri hiç hatrılamazsınız....

insan çok kızıyor unutamıyor hele hamıleyken senın de ilgiye ve alttan alınmasına ıhtıyacın varken
kolay bişey değil anlıyorum...

canım akıntı önemli muhtemelen kasık agrında o sebeple şiddetlenmsıtır hemen doktora gitmelısın ebnce

aa çoks evındım ellerine sağlık ne güzle sıcak sıcak oturursunzu kışın :)

ben naısl oldugunu anlıyorum :) ev aldık 1-2 sene bebek düşünmeyelım dedik korunuyorduk
kredi için basvuru yapıcaz eşim bankada sıra beklıo
reglıme 5 gun var vc gittim iş yerınde bi baktım kahverengı leke gelmıs yerleşme kanamsı
eşimi aradım hamıel olabiirim basvurma dur dedim ol canım noclak dedı bebıs bereketıyle gelrı dedi
5 gun sorna ben adet olmadım test yaptım hamıleyım naısl şok olmustuk anlatamam
ve yanı tek bır kez ılıskı olmsutu o ay eşim şehrı dısına fln cıkmsıtı o gerı çekılme yontemı ile
şapmıştık oldu yanı kısmett

günaydın canım çok yorulunca öle oluyoo :) benım kzıçemde yapio öle pis şakalar :)
ımkan varsa uzan yoksa koltugunda gerıye yaslan bekle canım uyyodur belkı de uyanınca hareketlenır zaten :)

evetc anım 23-24 hafatdaa bakılmaıs daha ıı tabı aksi bi durum yoksa..

günaydın kızlar :)
size eşimle neden tartıstıgımızı anlatayım :)
şimdi ben ütü yaptım gömlekleri askılara astım yatak odam yukarıda o an üşendım merdıvenın korkuluguna taktım askıalrı...
yatmaya giderken akşa m eşim gördü aa çok güzel olmuş bu giysiler burda kalsın dedi ben d eolru mu canım toz olru bısey olur
dolaba asıcaz ben yatarken cıakrırız die cıakrmadım dedım
yok dedi burd akalıcak hayrı kalmıycak dedim kalıcak kalmıycak derken başladık bağrışmaya yani :)
eşimin söylediği lafları duysanız ölürsünüz gülmekten ama o an gülüncek gibi değil tabıı :) neymsı efendım
nükleer tesısmıymıs uranyum üssümüymüş burası da hersye yerıne konmayınca patlama mı olcakmıs tutturmsuum
bi tertip düzen o o nalrın orda kalmaısnı ıstıyomuş fln tabıı bu bunalrı sölerken ben gittim dolaba astım eşim astı suratını
yattı ben de yattım susuyoruz böle suratalr asık...bak küs uyumayalım dedim
eşim de aa küsmüyüz dedi..e suratınıa ısosun deıdm kırıldım ben nedne olsun aşkım orda kalsın demıson kırk yılın bası bişey
demısım dedi e ama mantıklı bsıey sölede öle diim dedim derken sustu döndü arkasını kalktım askıalrı aldım gittim eski yerıne
astım yataga gerı döndüm...aşk olsun ben böyle hesaplar yapmıyorum bunalrı dert etmek ıstemıyorum eften püften şeyelrden huzursuzluk cıkarmak ıstemıyorum ama sen körüklüyosun
durduk yere benı uzuyosun ben bunalrı dusunmek zorunda mıyım dedim ağladım baya o da özür diledi bebısımız napio
kızım anneyı küstürdüm ayıp mı yapmış baban senin dio fln ama çok gıcık oldum işte dün...sonuç gömlekler hala merdıvenın
korkuluğunda asılı duruyo pasaklı benım kocam napimm

Son düzenleme:
Günaydın kızlar nasılsınz?

Ayşecim ben anketi daha yeni onayladım.Büyük ihtimal kızımız olacaktı ama azda olsa yanılma payı vardı.Memleketteyken orda da gittim Dr.a kesinleşti Kızımız..Artık bizim kızı da ekleyebilirsin listeye cnmcım....

eklıyorum canım :) hayırlı olsun :)

hareketler ne durumda bızımkının uyku saatı uyyo her gun bu saatlerde hareket yok :)

gece de uyumuyo sanırım bu gece takla falan attı baska ne yapabilir o kadar gümbürtülü bilmiyorum :)

ay ben oylamadım anketi liste tamamlanınca bakarız oranlarına karışmıştı zaten

ayşecim kocişin nazlanmak istemiş yoksa orda asılı olsa ne olmasa ne bende niye burda duruyolar dicek sandım aman bide onun dediğini yapınca benimki kalkar kızgın kızgın gider alırdı onları bazen çocuk gibiler bende diyorum bitane vardı lazım değildi bana diye bazende korkuyorum ilgi bebişe kayınca bide kız istiyodu kıskanırmı boşlamam onu ama yine de ilk lohusa halleri ev kalabalık nehalde olurum bilmiyorum

biz bi bıcı bıcı yapalım çıkalım çok konuşup yormayın bizi akşam oku oku bitmiyo

tam çıkıcam fesleğen gelmişin napıyo miniş

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…