canım çok bilgilendirici oldu yaa tam merak ettiğim şeyler üzerinde durmuşlar...
tecrubelı annelerın özellıkle leke cıkarma konusunda tavsıyelerı olursa okumak ısterım :)
zira bebek bu cok kırletecek ustunu :) bir de ütü gerektırmeyen ürünler demsıelr de
heralde etıketınde yazan bılgısınden yola cıkarak şaapcaz onu dımı ???
incik cıncık utulemek zor olur yanı :) ama yengem ilk 3 ay utulersın mıktorbu
kırılır hem demıstı bana bu konuda ne dıosunuz ???
merhaba arkadaşlar..ay çok şükür sabahtan beri anca hızınıza yetiştim..oku oku bitmedi geçmiş:)))))))nasılsınız bakalım ne var ne yok? elektriğimiz kesildi iş yerinde saatler değişmiş..hadi o hal oldu bilgisayar teklemeye başladı derken anca geldim..
ilk üç ay değil yaşına kadar ütüyü tavsiye ediyor doktorlar..mecburen ütülücez ne yapalım..
sagol canim :)
cok ya 550ben elin yabanellerinde birde sigortam yokken 145-150tl civarina yaptrdim
canim ins duzelir benim kizimdada plesentada kireclenme var dedier birsey olmadi gecti
ya ben boyle seylere inanmiyorum cok sacma geliyor yine bilememde
olmaz ondan birsey. Dr sorma bence hurafe o hurafe:))
bilsonu bılıyorum en kazık fıyataları verıyor cunku en ıyı orası bakıyormus üniversıtedekı proflar orayı önerıyor tabı anlasmalılarmı yoksa gercekten ıyımı bılmıyorum.bende 4d usg ıcın oraya gıdıcem ama pazarlık yapınca ınıyorlarmıs bence yap az para deıl.
ya kızlar aslında şöyle daha öncede demiştim eşim bankacı diye banka karşılıyor ama mesela şöyle eşim euroke özel hayat sigortası var bende eşimin üstünden çıkıyorum özel emeklisandığı diye geçiyor.mesela eşim kadın olsaydı ve hamile olsaydı sadece 60 tl vericekti gerisini euroke'dan alıcaklardı.ama ben direk 550 vericem bana fatura kesicekler para 10 güne kadar hesabımıza geri yatıcak.60 tl falan eksik yatıcak oda,yüzde bilmem kaçını yatırıyolar böyle şeylerde ya.ama sonuçta ben vericem o an.benim oraya gidip gelmem yol yemek birazda bebişime bişeyler alsam 1 günde 1000 tl harcanırmı yaa.yazık kocama..ama önemli olan ödeyip ödememesi değil sigortanın,bukadar fazla olmasına yuuuh diyorum ben..bursalı arkadaslarım ben bandırmadan gelicem bilsonun iyi olduğunu söylemeniz içimi ferahlattı doktorumda bitek oraya güvendiğini söyledi.eşimin çalıştığı bankada bir bayan var oda hamile o gitmiş 1 saatten fazla yattım 1 saat baktılar dedi.napalım gidicez parayıda vericez.kimi arkadaslarım testlerin iyi çıktı nasıl olsa ,para tuzağı gitme biyere diyolar ama ben gidicem merak ediyorum iyimi bebişimcanım bende bursadayım ve bu cumartesi yaptırıcam bilson da ayrıntılı. ne yazıkki doktorum orda olmasını istedi fiyatta uçmuşlar 550liralık nasıl bi bakım olacak bilmiyorum. 4lü taramada hormonlar yüksek çıkınca orda olsun dedi. bizde bişey diyemedik. inşallah bişey çıkmazda biz boşuna vermiş olalım bu parayı artık ne diyelim. senin doktorun kim? ben pembe maviye gidiyorum.
selam kızlar,
nasılsınız bakim bugün eşim bebişin tekmelerini ilk kez hissetti ama ruhsuz adam.elini çekiverdi.korkmuş,zarar verirmiş bebeğe delimidir nedir.ayyy korkunç diyo bide içinde nirşey seni dürtüyor diyooo.erkek milleti.
merhaba canım :)
1 yasıan kadar mı hımmm tabıı utulemek en ıyısı aslında hem düzgün düzgün gıyer hem de
mıkrobu kırılmıs olur da napalım yapıcaz bebısler ıcın :)
ya kızlar aslında şöyle daha öncede demiştim eşim bankacı diye banka karşılıyor ama mesela şöyle eşim euroke özel hayat sigortası var bende eşimin üstünden çıkıyorum özel emeklisandığı diye geçiyor.mesela eşim kadın olsaydı ve hamile olsaydı sadece 60 tl vericekti gerisini euroke'dan alıcaklardı.ama ben direk 550 vericem bana fatura kesicekler para 10 güne kadar hesabımıza geri yatıcak.60 tl falan eksik yatıcak oda,yüzde bilmem kaçını yatırıyolar böyle şeylerde ya.ama sonuçta ben vericem o an.benim oraya gidip gelmem yol yemek birazda bebişime bişeyler alsam 1 günde 1000 tl harcanırmı yaa.yazık kocama..ama önemli olan ödeyip ödememesi değil sigortanın,bukadar fazla olmasına yuuuh diyorum ben..bursalı arkadaslarım ben bandırmadan gelicem bilsonun iyi olduğunu söylemeniz içimi ferahlattı doktorumda bitek oraya güvendiğini söyledi.eşimin çalıştığı bankada bir bayan var oda hamile o gitmiş 1 saatten fazla yattım 1 saat baktılar dedi.napalım gidicez parayıda vericez.kimi arkadaslarım testlerin iyi çıktı nasıl olsa ,para tuzağı gitme biyere diyolar ama ben gidicem merak ediyorum iyimi bebişim
kızlar önümüzdeki pazartesi bursada Bilson var .oraya ayrıntılı ultrsaon için gidiyorum.yanlız randevuyu alınca fiyatını sordum 550 tl dedi.çok fazla değilmi.bunlar perinatologmuş.bu işin uzmanıymış.doktorumuz oraya yönlendirdi,onada güveniyorum...artık elimiz mahkum vericez ama insanları soyuyorlar resmen yaa..kuzey'ime herşey değer napalım gidicez paşa paşa
ya kızlar aslında şöyle daha öncede demiştim eşim bankacı diye banka karşılıyor ama mesela şöyle eşim euroke özel hayat sigortası var bende eşimin üstünden çıkıyorum özel emeklisandığı diye geçiyor.mesela eşim kadın olsaydı ve hamile olsaydı sadece 60 tl vericekti gerisini euroke'dan alıcaklardı.ama ben direk 550 vericem bana fatura kesicekler para 10 güne kadar hesabımıza geri yatıcak.60 tl falan eksik yatıcak oda,yüzde bilmem kaçını yatırıyolar böyle şeylerde ya.ama sonuçta ben vericem o an.benim oraya gidip gelmem yol yemek birazda bebişime bişeyler alsam 1 günde 1000 tl harcanırmı yaa.yazık kocama..ama önemli olan ödeyip ödememesi değil sigortanın,bukadar fazla olmasına yuuuh diyorum ben..bursalı arkadaslarım ben bandırmadan gelicem bilsonun iyi olduğunu söylemeniz içimi ferahlattı doktorumda bitek oraya güvendiğini söyledi.eşimin çalıştığı bankada bir bayan var oda hamile o gitmiş 1 saatten fazla yattım 1 saat baktılar dedi.napalım gidicez parayıda vericez.kimi arkadaslarım testlerin iyi çıktı nasıl olsa ,para tuzağı gitme biyere diyolar ama ben gidicem merak ediyorum iyimi bebişim
benim bir arkadaşım var iki ay önce doğum yaptı bebek odası hazırlarken ütü masası içinde yer ayarlayın diyor..çünkü o masa hiç kalkmıyormuş yerinden..ütüle ütüle bitmiyor diyor bana..ne yapalım bebişler için mecbur..
çok pişmanım bilmiyodummm inşşşş bişey olmaz dua ed ltfennn
Ben hiç kınalı doğan çocuk görmedim... Bizim oralarda da nerde düğün var yakarlar.. Hiç kimse hamileliğe bakmaz..
hahahaha :)eşin alem adammış ya korkulurmu ondan ya :)) bende eşime diyrumki sen yerimde olsan taşıyablrmiydin diyrum imkanı yok diyo daha ilerki aylarda dahada şişicek göbek ne korkak bu erkek milleti ya
hahahaha :)eşin alem adammış ya korkulurmu ondan ya :)) bende eşime diyrumki sen yerimde olsan taşıyablrmiydin diyrum imkanı yok diyo daha ilerki aylarda dahada şişicek göbek ne korkak bu erkek milleti ya
Kızlar şeker yüklemesi yaptırdım bugün.malesef yüksek çıktı
geçmiş olsun canım yaaa...yüksek çıkınca diyet mi veriyorlar
Ben hiç kınalı doğan çocuk görmedim... Bizim oralarda da nerde düğün var yakarlar.. Hiç kimse hamileliğe bakmaz..
ya çok saçma aslında bana batıl inanç gibi geliyo ciğere dokununca falan iz olanlarda bence tesadüf ( büyük söze töbe ) diyim bende nelazım
evet ya adam ciddi korkuyor beni gıcık etti az önce elini karnıma koyarım bak dedim dedim tamam tamam koyma korkuyorum diyor, sonra telefonda uyuycam dedim. oynuyormu diye sordu evet dedim.ayyyy nasıl uyuycaksın karnında bir şey varken diyorrr....uyandırırmı diye soruyor. bende heee ben konuştum baban 8de gelcekmiş o saate uyandır dedim kurdum çocuğu diyorum....safmı delimi anlamadım ben bu adam.:)))
hele bak şu kocanane insanlar ya şu erkek miletti ee boşuna ana olmak kolay değil demyruz dimi ama onlar bu duyguyu nerden anlıcak allahasen:) çok güldrdün beni ya allahda seni güldürsün emi.bide 2. çocuğun yani karnında olanın ne olduğunu gayt iyi biliyo:))hehehehe
seni korkutmak istemem canım ama sadece bi duyum yüksek çıkması riskli die duymuştum bi arkadaşmdan onunda hamileliğinin 25.haftasında yüksek çıkmıştı taa 4 sene önce banda o demişti ama sonra naptı valla bilmyrum kızı da gayet sağlıklı çok da tatlıKızlar şeker yüklemesi yaptırdım bugün.malesef yüksek çıktı
Üçüncü çocuğum olacak, hiç eşim eliyle hissetmeye çalışmadı... Bana garip geliyor diyor.. Doğum videosu seyrettirmek istedim onda da kaçtı, bayılmaktan korkuyor...
Bilmem doğursa ne olacak..
allah allah benimki öle değil hiç korkmaz maşallahı var da neden böle acaba bunlar yani nie korkarlar ki komik geliyo bana heheheh :)))
Sağol canım. sanırım 100lük bir test daha yapıp pnun sonucuna göre diyet yada ilaç veriyorlarmış. perş.gitcem dr.a
öle valla canım iyi oldu ya...sorma yerim yerim nasılda güzel tekmeliyolar....allah hepimize yavrumuzu kucağımaıza almayı nasip etsin
yeni eviniz ayrlı olsun dicem ama kayınvliden resmen içine etmiş ama yine de hayrlı olsun....yani neden bukadar kayınvalidelere taviz verirler anlamyrum nekadar yüz verirsen okadart astar istyolar arkadaş....azıcık bırakın şu karı kocaları ya azıcık.....benim kayınvli de vardı biraz da ben engelledim....yani şimdi kızkardeşimin başında öle bi kaynvalide ve kayınpeder varki ve kızkardeşim 3 aylık evli ama sorsan 3 senelik evli gibiyim der kıza illahla ettrdiler resmen allah yardımcın olsun canıım ama böle alttan aldıkça daha çok zarar görürsün tecrübemle konuşuyorum valla
teşekkür ederim canım ..
aynen bizde öleyiz eşim acaip horlar ve top atsan uyanmaz bende azıcık bişeye uyanırım ve hemen uykuyada dalamam....geceleri yastığın altına girip ağladığımı bilirim uyuyamıyrum die..valla bu saydıkları sanırım değiştiremeyiz bazı şeyler doğanın nasıl kanunuysa bu erkeklerin huylarıda hep aynı kardeşim bunlarda doğanın kanunu olmuş onlarda bizden şikayetçi.....yok çok nankörmüşüz ...yok çok nazlıymışız...yok vardan yoktan anlamazmışız yok ne istediğimiz belli değilmiş miş miş miş :))
insan başkalarını duyunca kendi haline şükrediyo ve o sinir bozan kayınvalide o anlık sevimli gelebiliyop dimi vay be ne insanlar varmış dieama hayatım allaha şükür halimize ama daha kötüleri var diyipte sinir olduğumuz şeylerede susucak değiliz ki bizimde fikirlerimiz düşüncelerimiz var bazen gelinler gerçekten insan değilde robot muamelesi grüyo her konuda
canım ya senin yaşadıklarını yaşamadım belki ama genelde kendi yerime koyar öle yorum yaparım ozaman çok daha iyi anlayabiliyrum hayal gücüm okadar kuvvetliki resmen yaşıyrum o anda ......
benimde düğünümde çok karıştı en çok istediğim gelinliğimi giyemedim mesela... hala içimde kalmıştr anneme eşime yalvarmıştım nolur giyyim die ama kimse bişey yapamadı eşime arada hatılatrım başını taşlara vurur neden sesimi çıkaramamışım die....kendi kızı en ağır dekolteyi giymiştr orda dank etti zaten eşime ..benim istediğimde de gram dekolte yoktru ayrıca gelinlikte hiçde sevmem dekolte......kendini soğutmaktan başka bişey yapmadı....noldu sanki şimdi yoluma güller dökse nolur....ben cicim ayımın içine ettrtmedim çünkü evlendim ve sesim çıktı güzel günlerimi mahvetmesine izin vermedim ve hiç pişman değilim gayetde güzel bi evlilik yaşadım halada yaşıyorum.....bende 2 tane vardı bide eltim bir türlü yıldızımız barışmayan eltim neyse ya şuan kayınvalidemlerle aramız iyi eltim hariç çok şükür kötü olmak istemyrum insan onlArıda aıryo bi saat sonra...şimdi eminim sende mutlusundur keşke en başından yapsaydın ama akıl işte yapsaydık ben istdediim gelinliği giyerdimm dimi
bu kaza olyını sorucaktım bende nasıl oldu korunma falan yokmuyduhep merak ederim nasıl kazayla yapıyolar ya die
pufffben sırtüstü yatrum ya napıyım hamile kalmadan önce yüzüstü yatmadan uyuyamazdım alıştrdım zorla şimdi de sırtüstü yatrum uf ya
canım aynı dert bende de vardı .yani öle ciddi dercede dayak yemedim ama yapıp yapıp pişman oluyodu şimdi çok şükür öle değiliz kaç yılldr evlisiniz siz
şimdi bende de varmış diyrum....çünkü alttan alıp uzatmayınca olmuyo gerçekten...aslında eşinle bir sorunun olduğunu sanmıyrum....ne yapıcağına ilk önce kesin karar ver...vicdan azabı çekmem diyosan ayrıl.....bi insan yedisinde neyse yetmişinde de odur dicem ama değişenler var gerçekten ....
iyi düşn ayrılmak çözüm değil bebeğinde var hamilesin bu ayrlık sürecinde çok yıpranıp çok ağlayıp çok üzülebilirsin ve bu bebeğinide etkilicektir
canım neden roka bulmakta zorlanıyosun marketlerde ve pazarlarda fazlasıyla var hangi şehirdesin sen
aminn canim hepimize insallah..saglikla aliriz kucaklarimiza bebislerimizi amin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?