2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353
merhaba arkadaşlar..ay çok şükür sabahtan beri anca hızınıza yetiştim..oku oku bitmedi geçmiş:)))))))nasılsınız bakalım ne var ne yok? elektriğimiz kesildi iş yerinde saatler değişmiş..hadi o hal oldu bilgisayar teklemeye başladı derken anca geldim..

ilk üç ay değil yaşına kadar ütüyü tavsiye ediyor doktorlar..mecburen ütülücez ne yapalım..

merhaba canım :)

1 yasıan kadar mı hımmm tabıı utulemek en ıyısı aslında hem düzgün düzgün gıyer hem de

mıkrobu kırılmıs olur da napalım yapıcaz bebısler ıcın :)

ya kızlar aslında şöyle daha öncede demiştim eşim bankacı diye banka karşılıyor ama mesela şöyle eşim euroke özel hayat sigortası var bende eşimin üstünden çıkıyorum özel emeklisandığı diye geçiyor.mesela eşim kadın olsaydı ve hamile olsaydı sadece 60 tl vericekti gerisini euroke'dan alıcaklardı.ama ben direk 550 vericem bana fatura kesicekler para 10 güne kadar hesabımıza geri yatıcak.60 tl falan eksik yatıcak oda,yüzde bilmem kaçını yatırıyolar böyle şeylerde ya.ama sonuçta ben vericem o an.benim oraya gidip gelmem yol yemek birazda bebişime bişeyler alsam 1 günde 1000 tl harcanırmı yaa.yazık kocama..ama önemli olan ödeyip ödememesi değil sigortanın,bukadar fazla olmasına yuuuh diyorum ben..bursalı arkadaslarım ben bandırmadan gelicem bilsonun iyi olduğunu söylemeniz içimi ferahlattı doktorumda bitek oraya güvendiğini söyledi.eşimin çalıştığı bankada bir bayan var oda hamile o gitmiş 1 saatten fazla yattım 1 saat baktılar dedi.napalım gidicez parayıda vericez.kimi arkadaslarım testlerin iyi çıktı nasıl olsa ,para tuzağı gitme biyere diyolar ama ben gidicem merak ediyorum iyimi bebişim

hahahaha :) eşin alem adammış ya korkulurmu ondan ya :)) bende eşime diyrumki sen yerimde olsan taşıyablrmiydin diyrum imkanı yok diyo daha ilerki aylarda dahada şişicek göbek ne korkak bu erkek milleti ya

merhaba canım :)

1 yasıan kadar mı hımmm tabıı utulemek en ıyısı aslında hem düzgün düzgün gıyer hem de

mıkrobu kırılmıs olur da napalım yapıcaz bebısler ıcın :)

benim bir arkadaşım var iki ay önce doğum yaptı bebek odası hazırlarken ütü masası içinde yer ayarlayın diyor..çünkü o masa hiç kalkmıyormuş yerinden..ütüle ütüle bitmiyor diyor bana..ne yapalım bebişler için mecbur..

Allah yardımcın olsun canım benim..550TL gerçekten çok ama ne yapacaksın..herşey bebişler için..

canım jimere git.jimerdeçok iyi 250 tl ayrıca cdartı fotograf çekimi.ben şuan bursada olamadıgım için gidemedim ona.nasipse doguım orda olucak

canım ne güzel sigorta olayı varmış sende.. sonucunda çok az para vermiş olacaksın. evet bende bilson hakkında iyi şeyler duydum gidince görücez artık.. benim doktorumda aslında masraf yaptırmak istemiyorum ama değerlerde yüksek çıkınca iyi bi şekilde bakılsın dedi. yine diyorum inşallah bişey çıkmaz biz boşuna fazla para vermiş olalım

canım ne güzel sigorta olayı varmış sende.. sonucunda çok az para vermiş olacaksın. evet bende bilson hakkında iyi şeyler duydum gidince görücez artık.. benim doktorumda aslında masraf yaptırmak istemiyorum ama değerlerde yüksek çıkınca iyi bi şekilde bakılsın dedi. yine diyorum inşallah bişey çıkmaz biz boşuna fazla para vermiş olalım

uffffff ütütden nefret ediyrummm heleki yazınnn ıyyy ama allahtan kışın olcak ya yaza kadar alışmış olurum heralde

hahahaha :) eşin alem adammış ya korkulurmu ondan ya :)) bende eşime diyrumki sen yerimde olsan taşıyablrmiydin diyrum imkanı yok diyo daha ilerki aylarda dahada şişicek göbek ne korkak bu erkek milleti ya

evet ya adam ciddi korkuyor beni gıcık etti az önce elini karnıma koyarım bak dedim dedim tamam tamam koyma korkuyorum diyor, sonra telefonda uyuycam dedim. oynuyormu diye sordu evet dedim.ayyyy nasıl uyuycaksın karnında bir şey varken diyorrr....uyandırırmı diye soruyor. bende heee ben konuştum baban 8de gelcekmiş o saate uyandır dedim kurdum çocuğu diyorum....safmı delimi anlamadım ben bu adam.:)))

Üçüncü çocuğum olacak, hiç eşim eliyle hissetmeye çalışmadı... Bana garip geliyor diyor.. Doğum videosu seyrettirmek istedim onda da kaçtı, bayılmaktan korkuyor...
Bilmem doğursa ne olacak..

Sağol canım. sanırım 100lük bir test daha yapıp pnun sonucuna göre diyet yada ilaç veriyorlarmış. perş.gitcem dr.a

BİŞEY SORUCAM 50lik yükleme mi yapıldı sana
nasıl yapıldığını merak ediyorum da benden aynı anda hem tam kansayımı hemde şeker yüklemesi istedi doktor
aç karnıma gidicekmişim
önce aç karnına kan alıp şeker yüklemesinden sonra yine mi kan alınıcak nasıl oluyo?

burda vardı kızlar ya yenibosna nisaya gitmiş yada gidecek olan renkli usg için yine soryrum görmeyenler için yine sorucam görene kadar hayr vardı hatrlyrumda isim olarak hatrlamyrum tek tek sayfalarımı gezsem napsam :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…