2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353

ayşecim maşallah kuzuşuna,ayrıntılı ultrasonamı girdin..bende pazartesi giricem nasipse.inşallah benim bebişiminde test sonuçları gibi herşey normal çıkar

Son düzenleme:
gozun aydin canim masllah bebise:)
bende simdi yen tarihi bekliyorum ekimin 6 si randevum var :)
bana dr ayrintili bakarken cdye kaydetmis daha oncekini de arada izliyorum ozledikce:)
buyuyunce ona hediye edicem :)

tontirik resimler acilmiyor canim.
benimde ihtiyacim var birkac tk ma. bulasik mak na el blendirina off eksigim cok ya aslinda hepsi tr de var ama
burda tekrar almak zorunda kaliyorum maalesef.

yine baykuş gibi ayaktayım uyuyamadım,geçen bi arkadas yazmıştı hatırlayamadım kimin yazdığı aynı onun dediği gibi boğazımdan mideme kadar bir yanma hissi,nasıl anlatsam sanki naneli şeker yutmuşum gibi,midem kaynıyor gibi değişik bi olay.halkında dediği gibi benim velet saçlanıyor sanırım inşallah çok saçlı olur bebişim kolumu kaldıramıyorum bi yandan tetanoz aşısı olduk malum bugün.buarada aklım doğumda geri sayım başladı sayılır bana göre 3,5 ay sonra hepimiz çatır çatır doğurucaz,aklımda doğum falan derken uyku tutmadı yine beni,yarın olsun annecimle hem bebişime hem bana bişeyler almaya gidicez.düğünler var bu kadın elbise ister :119:
he buarada pazartesi bursaya gidicem renkli doopler için orda kapalı çarşıya falan bakıcam eğer beğenemezsem oğluşuma bu hastane çıkışını almayı düşünüyorum minnoşuma.5li set ama bitek bunu beğenebildim.çok renkli bişey olsun istemiyorumda.ona uygun battaniye de buldum ben internetten..bakalım beğenicekmisiniz

buda nette arayıp tarayıp bulduğum battaniye

Son düzenleme:

büyüyen beşik ablamlar kullanıyorlar kızı 2,5 yaşında ve çok memnunlar. ben de çilek mobilyanın büyüyen karyolasını düşünüyorum 3-4 yaşına kadar küçük sonra büyütüp kullamıyormuşsun ve hem küçük hem büyük yaylı yatak hediye ediyorlar kampanya var 15 eylüle kadar hmm bir de uyku seti hediyesi var. düşün 4-5 yaşına geldi bi de büyük karyola mı alıcaksın hem de gardropuna uyumlu arayacaksın bi de yatak alacaksın 2 kez masraf bi kerede kurtul derim ben öyle istiyorum kısmet bakalım.

maşşallah kızına bitanem çok sevindim herşeyin iyi olmasına ve pıhtılaşmanında olmamasına :))

kızlarr günaydınnn :))
bu ara bende bi duygusallık başladı sormayın gitsin insan hareketli şarkıda ağlarmı sabah serviste uyuymadım bari müzik dinliyim dedim hareketli şarkıda ağlamaya başladım Allah sonumuzu hayır etsin :)))
pazar günü doğumgünüm ilk defa bebeişimle geçiricez :)) bakalım babamız bişiler yapıcakmı biraz odundur kocam benim bugünlere pek deger vermez ama bu sene farklı olur inşallahh :))

Son düzenleme:
Tontirik dünkü msjı dzeltemedim tekrar yükledim resimleri inş cıkar [url .!.:
https://www.lohusashop.com/shop/indirimli_shop.asp[/url]

Yolun Batıkentten geçerse Gimsa ya bi bak ben görmüştüm orda birkaç model, alıcı gözüyle bakmadım gerçi ama Senfoni oduğunu hatırlıyorum...

Benim şu anda giyecek alt pijamaya ihtiyacım var, göbek bölgesinden ötürü lmuyor benimkiler..
Eşiminkilere musallat oluyordum önceden, o da çok kilo aldı, şalvar gibi oluyor...
Ben 54 o 85 olunca..

AYŞEE... Gözün aydın canım, bu kadar insanın duasını aldın arkana, çok şükür iyi gidiyor herşey....

ASLIII... Ben bebeklerde beyaz kıyafeti seviyorum, krem de olabilir, renkli alınırsa da uçuk renkler hoşuma gidiyor...
Seçtiklerin güzel bence..

gece uyuyamadim dogru duzgun sabahta kizi gonderince dogru yataga 1 e kadar uyumusum:) sonra kalktim evi temizledim les gibi olmus 2 gunde ya oh temiz evde oturmak gibi yok herhalde:)
yemekte vardi zaten bir kizima balik kizarticam o kadar
bende hep unutuyorum dgununu filan esim unutmaz , gunlere cok takilmamak lazim bosver.
zaten en guzel hediye seninle:) ben ocak 9 dogumlyum kizimda ocak 5 bebis bakalim kac ocakta gelicek? 5 ocak gorunuyor ama
biraz gecikirse benim dogum gunumede denk gelebilir:))
ayni seyi bende dusundum yarin tam 24. haftam bitiyor 3,5 ay kaliyor diye hesapladim.
cok heyecanli ya bakalim once kim doguracak hehe:))

simcik oldu guzellermis. lohusayken cok terlemistim ben gecelik ustu yetistirememistim 5-6 tane alsam yeridir yani

Aslicim zevkler renkler tartisilmaz tabi ama bana cok renksiz geldi bu takim ya
ben sanirim daha civil civil seyleri seviyorum :)

hmm görmedim daha önceki cevabınızı teşekkürler. ben marka olarak maxi cosi römer veya be safe bakacam ana kucağı-oto koluğunda daha güvenli olduğundan

giydirmeyi nasip etsin saglıkla inş

Gamze
çantanın yanındaki port bebeden bahsediyorsun galiba.
ben ondan cok memnun kaldım.kızım kış ayında dogdu hastane, aşıya yada dışarı giderken onun içine koyuyordum bebek üşümüyordu.
oglum içinde baya kullanırım.
aynı zamanda oto koltugu içinde kullanılan anakucagı alacaksan buna gerek yok.

zeynepfaz ben park yataktan cok memnun kaldım.kızım 3 yaşına kadar yattı.benimkinin eni ve boyu büyüktü
tatile filan giderken yanımda götürüyordum rahat oluyordu
yani tercih meselesi bu tip ürünler.fiyat olarakta bana cazip gelmişti[/QUOTE]

evet cnm tercih meselesi tabi ama bizim de kafamız karışıyor neyse sonunda karar veririz bir şeye

ben de akşam sağlık ocağındaki aile hekimi ile görüştüm o da aynı şeyi söyledi dağda bayırda doğum yapmayacaksın sen bilirsin dedi
ben de vazgeçtim iki doktor da aynı şeyi söyledi neden ısrar edeyim ki Allah a emanet artık

Merhaba arkadaşlar.
Daha önce de yazmıştım ama birdaha sorayım. Sağlık ocağının verdiği demir damlasını kullanıyor musunuz?

bana doktorum demir ilacı verdi onu kullanıyorum ben 1.5 aydır falan geçen sordum devam mı diye devam devam dedi

ayyy canım benim
maşallah ikinize de
çok sevindim demek bebiş önden gidiyor iyi iyi benden önce doğum yapacaksın demek

yaabende unutmam eşimde ama hiç bişe yapmaz saolsun :)) evet bende öle geçiştirmeye çalışıyorum hediyem Efem göbüşümde doğumgünümü güzel tekmeleri ile kutlicak inşallah :)) yaa zaten hediye falan beklemiyorum ama ogün erken kalkıp bize kahvaltı hazırlasa uyandırsa falan o bile yeter bana :)) ayy belki gecikirr annesiyle aynı gün doğar ne güzel olur hadi hayırlısı bakalım :))

Ayşecim bu gösterdiklerimi büyüyünce de kullanabilir o yüzden böyle bir şey düşünüyorum...
En kısa sürede gidip inceleyeceğim.
Bu arada gözün aydın ultrasonda sıkıntı çıkmamış çok şükür

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnn

Günaydın

Herkese hayırlı cumalar mutlu, huzurlu, sağlıklı günler...

Canım ben öyle bilmiyorum. Özellikle Sezaryende kullanılacak bıçak gibi ameliyat malzemelerinden tetanoz olmamak için yapılıyor bu aşı diye biliyorum.

Günaydın

Herkese hayırlı cumalar mutlu, huzurlu, sağlıklı günler...

aminnnn

ya ben bi kaç gündür karnımda gerginlik hissediyorum gece yatarken zorlanıyorum
hele bu gece nereye döneceğimi şaşırdım valla karnımın gerginliğinden uyuyamadım
sanırım bizim veletler büyüyür iice

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…