- 15 Aralık 2008
- 4.118
- 18
- 318
yaabende unutmam eşimde ama hiç bişe yapmaz saolsun :)) evet bende öle geçiştirmeye çalışıyorum hediyem Efem göbüşümde doğumgünümü güzel tekmeleri ile kutlicak inşallah :)) yaa zaten hediye falan beklemiyorum ama ogün erken kalkıp bize kahvaltı hazırlasa uyandırsa falan o bile yeter bana :)) ayy belki gecikirr annesiyle aynı gün doğar ne güzel olur hadi hayırlısı bakalım :))
aminnnn
ya ben bi kaç gündür karnımda gerginlik hissediyorum gece yatarken zorlanıyorum
hele bu gece nereye döneceğimi şaşırdım valla karnımın gerginliğinden uyuyamadım
sanırım bizim veletler büyüyür iice
O bende de var, büyüyen karın sendromu
O bende de var, büyüyen karın sendromu
kızlar dr a gittik hersye yolunda cok sukur hiçbisorun yok :)
her bıyerını ınceledı baktı çook şükür Rabbıme pıhtılaşma flnda yok :)
gelısım gayet normal düzgün ve ileride dedi dr ayrıca ılk uc ay dakı
usg resımlerını ınceledı tarıhelrı kıyasladı ve doğum tarıhını 11 ocak olrk belirledi
bebıs en basındna berı 7 gun erken gittiği içinölee imiş ama ben yıne de sata gore takıp edicem
böle işte yarında hastaneye cagırdı tahlıl yapcakmıs böle çok şükür kızlar
beısımde kıpır kıpırdı maşallaahhh
çok tatlılar cnm Allahım sağlıklı sıhatli giymeyi nasip etsin inşallahh :))Eki Görüntüle 509886
benimde oglusa aldigim hastane cikisi paketi bozmustum yer kaplamasin diye.
ahh cnm yaaa valla söledin benim de canmım çekti :)) aslında eşim beceriklidir ama kayınvalidem suyu bile eline verdiiği için öle alışmış hiç bişey yapmıyo :)) napim yaa kocişi seviyorum oda beni seviyo gerisi boş dimi Allaha şükür oğluşumuzda büyüyo bundan daha güzel hediye yok benim için :))valla canim benim esim ozel gunleri hatirliyor dediysem hediye filan aliyor tebrik edip opuyor yada cicek aliyor
ama oyle kalkicak kahvalti hazirlicak beklemem yani yaparsada bugun hangi ozel gun diye degil acaba kiyamet mi kopacak diye
dusunurum. asla benden once kalkmaz ben bazen zorla menemen yaptiriyorum
simdi oda topu bana atiyor ben daha guzel yapiyormusum adi ordan be dedim :) sirf yapmamak icin :)
bende seninkini begeniyorum deyip zorla yaptiriyorum bak canim cekti valla yarin sabah yaptirayim bari hehe:))
günaydın kızlar güzel güzel haberlerini aldım ayşecim çok sevindim rabbim kucağına almayı nasip etsin.
tuğbacım doğum günün kutlu olsun bebeişkonla bir ömür aşklar diliyorum sana
dün gece bende uyuyamadım hem tetenoz aşısının veridği sıkıntıyla hemde kalsiyum ilacı bende baldırlarımda krampa sebebp oluyor ölüyorum sabaha doğru çektiğim acıdan. bebeişko kıpır kıpır .buda benim kalbimi ferahlatıyor halen orda ve yaşıyor diye. pazar günü istanbul uçusum var. 1 hafta istanbuldayım sonra artık erzuruma dönme vakti geldi.
kızlar dr a gittik hersye yolunda cok sukur hiçbisorun yok :)
her bıyerını ınceledı baktı çook şükür Rabbıme pıhtılaşma flnda yok :)
gelısım gayet normal düzgün ve ileride dedi dr ayrıca ılk uc ay dakı
usg resımlerını ınceledı tarıhelrı kıyasladı ve doğum tarıhını 11 ocak olrk belirledi
bebıs en basındna berı 7 gun erken gittiği içinölee imiş ama ben yıne de sata gore takıp edicem
böle işte yarında hastaneye cagırdı tahlıl yapcakmıs böle çok şükür kızlar
beısımde kıpır kıpırdı maşallaahhh
100 tl Eki Görüntüle 509841 79 tlEki Görüntüle 509844 77 tlEki Görüntüle 509845 59 tlEki Görüntüle 509846
40 tl Eki Görüntüle 509847 31 tlEki Görüntüle 509848
dünkü msjı dzeltemedim tekrar yükledim resimleri inş cıkar
https://www.lohusashop.com/shop/indirimli_shop.asp
Eki Görüntüle 509886
aminnnn
ya ben bi kaç gündür karnımda gerginlik hissediyorum gece yatarken zorlanıyorum
hele bu gece nereye döneceğimi şaşırdım valla karnımın gerginliğinden uyuyamadım
sanırım bizim veletler büyüyür iice
ya benim karnımı görsenbiz ahanda bu hafta doğrurur dersiniz. hiç kısmıyorum yediklerimden daha doğuma üç aydan fazla var ama ne bilim korktum şimdiden 8 kilo aldım
bizim halen isim sıkıntımız var kızlar yaa. eşim oğluşun ilk ismini koydu muhammed. şimdi ikinci isim arayışındayım onuda ben koyacam ama bulamadım önce efe olur diye düşündüm eşim beğenmedi. kızkardeşim çınar dedi ben beğenmedim.ay kaldık oylee. önerisi olan varmı muhammedin yanına ne yakışır
benim var bi kac pijamam ama dogumdan hemen sonra giyebilecegim şık bişi yok.simcik oldu guzellermis. lohusayken cok terlemistim ben gecelik ustu yetistirememistim 5-6 tane alsam yeridir yani
Aslicim zevkler renkler tartisilmaz tabi ama bana cok renksiz geldi bu takim ya
ben sanirim daha civil civil seyleri seviyorum :)
güle güle kullansın oglun cnm.cok ciciEki Görüntüle 509886
adıyla yaşasın oglun güzel isim bulmuşsunuz.ben kimlige yazdıramasamda muhammed ismini kulagına okutcam ve ara sıra bu iisimle hitap edecem inş.bizim halen isim sıkıntımız var kızlar yaa. eşim oğluşun ilk ismini koydu muhammed. şimdi ikinci isim arayışındayım onuda ben koyacam ama bulamadım önce efe olur diye düşündüm eşim beğenmedi. kızkardeşim çınar dedi ben beğenmedim.ay kaldık oylee. önerisi olan varmı muhammedin yanına ne yakışır
herkese günaydın.inşallah herkes iyidir.dün doktora gittim.bebeğim iyiymiş ama suyu tam sınırdaymış .azalmış yani bayağı.zaten akıntımda çok.kaçak oluyor heralde.su az içiyodum doktorum çok su içmelisin dedi.artık mecburen çok içicem.geçen bi arkadaşım 1.5 ay önce doğum yaptı bebeğin suyu azalmış diye.gözüm korktu valla.bebeğim 617 gr.olmuş bu arada.
kızlar benim de resmen 1 haftada çıktı önceden yüzüstü bile yatabiliyordum şimdi alaturka wc ye bile oturamıyorum, karnım kaşınıp duruyor bir de ben çok yorulmaya başladım şimdiden böyle olursa son zamanlarda ne yapacağız sanırım ekimden sonra iptal olacağız biz
bir de ben acı yemekten delireceğim resmen dün mantı yedim ayıptır söylemesi yanında 6-7 tane de cin biber yedim ama halimi göreceksiniz çok komik yaa
ya benim karnımı görsenbiz ahanda bu hafta doğrurur dersiniz. hiç kısmıyorum yediklerimden daha doğuma üç aydan fazla var ama ne bilim korktum şimdiden 8 kilo aldım
ben herşeyi yiyorum valla hiç ayırt etmiyorum kilo alırım diye sınır koymuyorumkızlar benim de resmen 1 haftada çıktı önceden yüzüstü bile yatabiliyordum şimdi alaturka wc ye bile oturamıyorum, karnım kaşınıp duruyor bir de ben çok yorulmaya başladım şimdiden böyle olursa son zamanlarda ne yapacağız sanırım ekimden sonra iptal olacağız biz
bir de ben acı yemekten delireceğim resmen dün mantı yedim ayıptır söylemesi yanında 6-7 tane de cin biber yedim ama halimi göreceksiniz çok komik yaa
dün akşam yemeği de fazla kaçırdım sanırım onun da etkisi var hala şişkinliğim geçmediBende çok çektim o gerginlikten. Akşam oldumu davul gibi şişip geriliyor karnım.. Göbüşümü nereye koyup uyusam diye yer arıyorum bazen..
..
herkese günaydın.inşallah herkes iyidir.dün doktora gittim.bebeğim iyiymiş ama suyu tam sınırdaymış .azalmış yani bayağı.zaten akıntımda çok.kaçak oluyor heralde.su az içiyodum doktorum çok su içmelisin dedi.artık mecburen çok içicem.geçen bi arkadaşım 1.5 ay önce doğum yaptı bebeğin suyu azalmış diye.gözüm korktu valla.bebeğim 617 gr.olmuş bu arada.
Ya bende bu konuda kararsızım. Bende dışarıda birkaç model baktım ama biraz ince geldiler bana. Biz ocakta doğum yapacağız. Daha kalın bişeyler gerekmez mi?
valla canım günde 1 lt.yi kesinlikle geçmez .ama bundan sonra çok içicem.korktum valla.ben herşeyi yiyorum valla hiç ayırt etmiyorum kilo alırım diye sınır koymuyorum
canım ne isterse yiyiyorum
acı tatlı ekşi tuzlu hiç farketmiyor
dün akşam yemeği de fazla kaçırdım sanırım onun da etkisi var hala şişkinliğim geçmedi
2 tabak lahana çorbası 2 tabak da mantar kavurma yedim akşam yemeğinde
geçmiş olsun ..
ne kadar su içiyorsun ki
günaydın cnmm ... bebişin iyi olmasına çok sevindim maşşallah seninkide tombiş olucak galiba :)) su çok önemli cnm ihmal etme lütfen bol bol su iç yanından şişeni ayırma...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?