2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353

benim düşük bel kotlarımda oluyor bana.
kızıma hamileyken siyah beyaz ve krem kumaş pantolonlarımın belini kestirip lastikli bezlerden koydurmuştum terziye
onları şimdide kullanıyorum.
genelde elbise tunik gibi bişi alıp pantololarımın üstüne giyiyorum cok şık oluyor.hamilelikten sonrada kullanabilecegim şeyler tercih ediyorum genelde

tontirik bayıldım tavşana :) bugün mü başlıo kuponlar?

evet cnm bugünmüş ilk kupon
eşimin çalıştıgı firmaya günlük gazeteler alınıyor.orada biriktiriyor kuponları.ben hiç ugraşmıyorum :)

iyiyim cnm tşkler.sen nasılsın diye sormuyorum enerjine hayranım zaten. bıcır bıcır herşeye cvp veriyon hiç üşenmeden.msjlarını okumak banada keyif veriyor :)

ben şeker yüklememi ekimin ilk haftası yaptırcam inş.

Merhaba güzel anneler ve bebişler

nasılsınız bakalım? biz Allah nasip ederse Pazartesi Almanyaya gidiyoruz anneannemizin yanına..iki hafta yokuz bayanlar..umarım dinlenmiş bir şekilde geri gelirim..

Meloneecim evet gurbette tek başına olmak zor..Allah yardımcın olsun..eşinin ailesi yok mu yakında?sana yardıma gelecek kimse? Doğuma anneni yanına alsan bir süreliğine..istek yaptınız mı vize çıkar canım, sende rahat etmiş olursun..
sana katılıyorum çoğu insanın büyük temizliği benim günlük temizliğim çalışmama rağmen..bu insanlar günlük ne iş yapıyor acaba?

Demet ablacım bence doğum parasını kap sakın kaçırma firsat firsat neden red edeceksin..

Btlkubra bebeğin kilosu haftasına göre gayet normal canım endişelenecek bişey yok..

arzu93 bende senin gibi başak burcuyum..inan herşeyim düzenli olsun istiyorum ama çalışınca inan yetişmiyor bende mecburen olduğu kadarıyla memnun ediyorum kendimi..hamile kalmadan yapıyordum ama şimdi yetişmiyor..bende biraz bıraktım olduğu kadar en önemlisi bebeğim ve ben onun için dinlenmek zorundayım..Allah razı olsun benim eşimde çok yardımcı bana..loğusalığımda annem yanımda olacak inş..benim anam çok becerikli bir kadındır..o yanımda olsun gerisini düşünmem..

ay_shecim maşallah kızına herşeyin yolunda olmasına çok sevindim..kansızlık için doktor büyük bir ihtimal ilaçların dozunu yükseltir..gerisi iyi ya oda düzelir inş..nerden nereye canım..bu günlere şükür..ne mutlu sana annem ve kız kardeşin yanında..onların kıymetini bil..yeni cicilerini güle güle kullan canım evinde..benimde ilk dönem hep kardeşim geldi evimi temizledi, ben yapamıyordum çünkü halsizlikten..Allah razı olsun..

endless87 ya şeker yüklemesi o kadar kötü bişey mi???korkutmayın yawww...iğrenç benim midem onu kabul etmez..giderken bende limon alayım bare yanıma..oh oh maşallah bebişine tombiş olmuş oda..

unicavita cicilerini güle güle kullan canım iyi günlerde..

ZynpT kızın hayırlı olsun canım..umarın kısa zamanda gönlüne göre isim bulursun..

yaprakcim yeleğin çok güzel olmuş..ellerine sağlık..Allah iyi günlerde kullanmayı nasip etsin..

tugbaemrah oh canım ne güzel sen buğün evdesin..biz çalışıyoruz..ben akşamdan evimi temizledim, bugün çamaşır ve ütü var yarında keyifff..

saol canım :) ohhh senin kuzu da hareketlienmeye başlamış annesi maşallah benim kız da ilk zamanlar babaya göstermiodu kendini şimdi babası onla konuşuo o da tekmelerle cevap verio :)) hadi bakalım hayırlısı senin de konrtolden sonra iyi haberlerini alırız inşallah :) canım tavuğu çok yemesen de olur dedi doktor en çok kırmızı et besliomuş bebişi beyaz ette mümkün olduğunca balık ye dedi.. ben hergün kırmızı et yemeye çalışıorum ama abartmadan tabi.. bi de yağlı kısmını hayatta yiyemiorum.. süt günde iki bardak dio doktor ama ben yarım litreyle bir litre arası tüketiorum çünkü çok seviyorum.. beyaz peynir çok yiyorum onun dışında da yeşillik çok tüketiyorum.. hergün etli yemeklerin yanına sebzeleri çok az hakiki zeytinyağıyla alazlayıp yoğurtalyıp salata niyetine yiyorum.. ara öğünlerde havuç ve salatalık soyup yemeye bayılıorum ve bol bol meyve bu ara üzüme dadandım deli gbi.. bi de kırmızı biber közlüyorum fırında haftada iki ya da üç kez o da çok faydalıymış vücuda bi bak istersen..
Kırmızı Biberin Faydaları Hakkında Bilgi | Beslenme Desteği

bamya sevmem ben ama barbunya benim de atmam lazım havuçlu zeytinyağlısına bayılıorum :) evet canım parası biraz tuzlu oluo ama napcan ben yapamıorum benim kociş de yapcağıma çağır yardımcı deyince mecbur çağırıom bende... bi de zaten ben önceden de çağırıodum onu benim halılar el dokuma yıkanmıo o sadece silinio ev de büyük heryer cam yetişemiodum büyük temizliklere çağırıodum ayda iki kez 60 dan geliodu şimdi de 70 oldu... artık haftada bir gelio.. üç banyo var çamaşır suyuyla nasıl temizlim ben oraları bu halimle sen yapcan deyince eşim tamam haftalık gelsin dedi.. ayyy bende kalkim de bari şu çamaşırlardan başlim yavaş yavaş offf yani bitmio ev işi walla...

kızlar bişi sorcam bana ılk ve son olarak mayıs ayında kan tahlılı yapıldı kanın ıyı dedı kan ılacı vermedı ee aradan kac ay gectı bıdaha hıc kan tahlılı yapılmadı ben ıstesem yapılsın dıye tuaf mı olur ama yapılması lazım aradan kac ay gecmıs belkı kanım bitmiştir nerden bılecekler dımı:)idrar tahlılı de hıc yapılmadı allahım benım doktorum nıye bölehiç bişi istemıyor sıze kac defa yapıldı bu tahlıller?

ayyy o bulantıları çıkarmaları allahım kimseye yaşatmasın geçti şükür... hahaha aynıyız ayşe kafamıza takınca olcak.. bi de ben sabırsızım hemen olcak sonra değil tam o anda... çok kötü huyum biliorum ama olmazsa rüyama girio işte böle :) yaaa erkeklere göre normal benimki de akşam yiyip içip tezgaha dizio, ya diorum sudan geçirip makineye atmak bu kadar mı zor yoruldum aman nolcak sabah yapılır dio adam

günaydın canım benim..aynen öyle amma çok konuşuyoruz yaww...::)))))sonrasında oku oku bitmiyor be canım..güzel gü<el ciciler al annesi bizde görelim..

eh maşallah canım sana kaç metrekare evin var senin..dubleks falan mı????

canım idrar tahlili banada yapılmadı hiç..kan tahlilinide çok sık yapmıyorlar..bir kere doktorum yaptırdı dörtlü test ile birlikte..başka yok bendede..

bunu hamile butikten aldım 40 lira.altına siyah kumaş pantolonla giyiyorum cok şık duruyor

bunu grosmall avm den aldım 2.ürün %70 indirimliydi. 18 liraya geldi bu elbise.gögüs altına kadar dügmeli ,bel kısmında ince pileler var.karın büyüdükce o pileler acılıyor .üzerimde cok cici duruyor.eşim bayılıyor bunu giydigimde :)

bunu ankarada olanlar bilir etlik aşagı eglencedeki elma magzasından aldım 20 liraya.ama inanılmaz rahat bişi
kumaşı likralı gibi.alttaki lastigi bele kadar cekiyorsun göbek kısmında bolluk oluyor hamilelikte giyilebilcek cok cok kullanışlı spor bişi
ben içine beyaz bady altına siyah kumaş pantolonla veya kotla kullanıyorum

bunuda diger yeşil cicekli elbiseyle almıştım 2.ürün olarak buda bana 18 liraya geldi.bunun modeli cok degişik.kolları bol ve dirsekaltında.alttaki dar yer kalca kısmına geliyor göbek kısmı bol duruyor.cok şık bişi.özel günlerdede giyilebilir
siyah kumaş pantolonumun üstüne giyiyorum.kahvenin üstünede cok şık olur

Eki Görüntüle 510649 bu elbisemide cok severek giyiyorum.içine beyaz badi beyaz pantolonla tercih ediyorum.siyah pantolonda güzel oluyor.aynı yandaki resimdeki gibi duruyor.elbisenin içinde 3 dügme var.göbek büyüdükce dügmeleri degiştirebiliyorsunuz. bunuda 20 liraya aldım etlik aşagı eglenceden.

bu kızımdan kalan hamilelik elbisesi.gögüsten başlıyor pilesi.cok kullanışlı.

bunun yakası cok acık oldugu için evde kullanıyorum cok rahatt.

buda bahsettigim belini kestirip lastik penye koydugum pantolonlarımdan biri.cok para vermek istemiyorsanız tavsiye ederim böle bişiyi.

Son düzenleme:

bende çok pantolon olayına girmek istemiorum genelde tayt gömlek ve elbise opak çorap takılmayı düşünüom... bi tane kot alim dedim, benim kotlarımda düşük bel ama karnım füze gibi çıktı (bana göre) rahatsız oluorum çok sıkıo bebiş rahatsızdır die.. eee işte bizim ilk senin maşallah tecrüben ve hazırlığın var.. bende götürim bi iki pantolon da öle penye yaptırim bakalım nasıl olcak iyi fikirmiş..

hmm dur bende sölim getirsinler gazete... saol canım bilgilendirdiğin için benim de çok hoşuma gitmişti kuzuyu görmüştüm bir arkadaşımda çok tatlıydı bu tavşancık da öle :)

saol tatlım bende senin msjları hiç kaçırmadan okuyorum tatlı sert yorumların hoşuma gidio, tecrübelerinden de yararlanmak iyi oluo.. eee evde tek olunca her yere götürüom laptop ı iş yaparken bi yandan kızlar ne yazmış bakim diorum.. bazen akşamları da eşim tv izlerken okuyorum burayı cevap yazıorum eşim bile alıştı tıkır tıkır hamişlere mi yazıon nolmuş bugün dio :)

hadi bakalım inşallah iyi çıkar senin de sonuçların..

canım bılmıyorum kı artmıo meret

edfırta sölimde bi diş atsın bana sonra kan meselesi

kolay eheueheuehu (bknz twillight )

sağol canım ama daha son aylara var yau 5 deiz daha :)

kecobıynuzu yemedım hıc yencek gibi mi nası belkı ıse yarar yaa deneyeyım bakaım

pekmeze daha cok yuklensem kılo alcam bu seferde die düşünüorm cunku kg almak istemıorm çok

hafıfı beslenıorm liste yaptım fln dedım ıste doça aa ne gerek vardı dıkakt et az yıyım deme

kılo da alma ama vercem die ugrasma dedı azcık ters karsıaldı deıdm hacı ok s en sıkıntı yapma

ben aç bırakmam tombalakımı :)

canım hıc bılmıorm kıı yaa eve gıdınce bakarım prospektuse atmadıysam :)

heh netten buldum canım

gyno ferro sanol

Her bir kapsül içeriği;
Demir (Il)-glisin-sülfat-kompleksi.........567.66 mg (=100 mg Fe+2'ye eşdeğer)
Folik asit.........................................................0.50 mg
Vitamin B12....................................................2.50 |ag

Yardımcı maddeler:
Laktoz 1 H2O................................................28.65 mg
Sodyum nişasta glikolat.................................7.00 mg

Son düzenleme:

benim dr um da istemedi arzu..enteresan evet.. ama biz salı günkü randevumuzdan önce aile hekimliğine gidip kan ve idrar vericez.. hem de tetanoz aşısı olucam..sonra da kan sonuclarını dr a götürücez.. bakalım benim de mayıstan sonra ilk kez yapılacak. umarım bişey cıkmaz.. (

senin de yakında randevun varsa öncesinde böle bişey yaptırabilirsin..

amınnn canım çok zor bulantı çook :)

ay benım eısmde öel sankı sabah yapsan yorulmıycaksın dıyorum bişi demıo

aksine onalr kuturyup yapısınca daha cok yoruluo ınsan ahh ahh annem dıodu bekarken

mutfa topla die anne yeaa sorna yaaprım dıodm annemde kuruyunce daha zor kızım dıodu hıc sallamıodm

grodunmu basıma gelıo yavas yavas :) bu arada kırmızı bıberın faydalarını paylasmıssın canım çok sağol

ben cok severım ve yerım közlenmiş fırında bide üstüne yoğurt ımmhh cevizde dökerım ustune :)

canım sımdıden hayırlı yolculukalr sağlıkla kavusursunuz ınss anneannenıze :)

evet canım cok sukur hersey yolunda

ben de öle yapar die tahmın edıyorum bakalım ne yapcak dr beyfendi :) canım evet çok şükür

yanımdalar yalnzı olsam bılmem napardım Allah razı olsun hepsinden :)

canım doktorum bana hamıel kalınca yaptı full check up

sornasında 4 aylıkken bi tam kan tahlılı yaptı bi 15 gun once yapıldı ıstee

bi de dün tam kan tahlılı yapıldı elisa da vardı negatıf cıkmıs

ara ara da idrar yapio şikayetlerıme gore ayarlıodur belkıde bilemıorm :S

Son düzenleme:

Sağol canıım.. Benim kullandığımda 56 mg dmir +2 var galiba kapsül asyısını arttırayım bari

Kilo almamak nasıl olur bilmiyorum ki, her geçen gün tartının gösterdiği rakam değişiyor.. Çok acıkıyor insan.. Toplamda 4 kilo aldım ama, başlarda almamamdan kaynaklanıyor. 4 kilo bu son ayın...

Neyseki veriliyor sonra deyip rahatlatmaya çalışıyorum kendimi... İki bebekten sonra da eski kiloma döndüm. 16 ve 13 almıştım.. Geri bekarlık kiloma döndüm her seferinde çok şükür...
Her sabah rüyamda yiyecek görmüşolarak kalkıyorum hep de karbonhidrat..
Göbüşüne büyük diyanler benimkini görseler önce korkup sonra şükrederler herhalde..

eh maşallah canım sana kaç metrekare evin var senin..dubleks falan mı????

yok canım tek daire üç oda bir salon bi de mutfak üç tane de balkon war, ikisi oturma odam kadar büyük, bir ebeyn banyosu bir misaifir banyosu bir de alafranga tuvalet var ama orası da büyük bir alan ufak değil.. hepsi toplamda 170 metrekare sanırım.. metrekaresini çok iyi bilmiom eşim biz tanışmadan önce almıştı burayı, tanışınca da gösterdi beğenirsen otururuz beğenmezsen başka yerden alırız kiraya veririz burayı demişti.. burda yeni siteler hep büyük evler yapıo canım istanbuldaki gbi 75 metrekare evlere dünyanın parasını isteyemiolar çünkü alan var.. balkonların hepsi katlanır cam, banyolar falan da tavana kadar seramik baştan aşağı çamaşır sularıyla fırçalayıp yıkıodum haftada bir günlük de lavaboları ve tuvaletlerini temizliom... ee o kdr yeri temizlemek cam silmek de zor oluo.. camları bi kişi akşama kadar zor silio zaten, katlanır camların fitilleri çok uğraştırıo çünkü... bi de dekorasyonum beyaz ağırlıklı arka balkonumdaki erzak dolaplarıma kadar beyaz yani bi oturma odam kırmızı siyah diğer odalarda da beyazla farklı renkleri karıştırdım, halılar da el halısı die tutturmuştu kayınvalidem alırken kendininkiler de hep öle ben bilmiorum ya yıkanmadığını sadece siliniomuş ee bi de onlar var yardımcı olmadan zor yani temizliğim..

walla tontirik bravo keşke ankarada olsam da senle şöle alışverişe çıksak, hem çok güzel hem de uygun aldıkların

canım ben de basındna berı 4 kg almısım sadece ama çok kılo almamam lazım yaa :)

göbüşüme kımse buyuk fln demıo yanı gayet orantılı :) kılomlada ilgili yorum yapan yok ben sağlık ıcın

diyorum pıhtılaşma var ve yag oranı arttıkca pıhtılaşam tansıyon ödem rıskı artıyo ve

böle sıkıntıalr ıstemıyoruz doktorumla bu sebeple yanı :) ben de cok acıkıyorum canım bişiler

istio devamlı az az yıyorum ama yıne de bellı bı sınırı olmalı :)

Kızlar dün akşam başımdan geçenleri anlatayım...
Komşunun kızının kınası vardı bi salonda.. Salon çarşı içinde, park yeri bulmak için dolan dolan sinirlerim hopladı, tam bi yer buldum arababnın ucunu soktum 7-8 yaşlarında bir oğlan çocuğu.. Buraya koymasanaaa kamyon gelecek diye kükreyen bir edayla bağırdı... Açtım pencereyi Tamam ben buraya park etmeyeyim ama sen de düzgün konuşmayı öğren olurmu oğlum dedim ama kulaklarımdan duman çıkıyordu herhalde.
Neyse uzakta bir yere park ettim döndüğümde ne göreyim arabanın tam arkasına T şeklinde parketmiş biri gitmiş.. Yanımda 4 yaşındaki oğlum, karnımda minnoş yarım saat sahibini bulmaya çalıştık...
Bi daha düğüne gitmem uzun süre...

sağol canım çok özledim hepsini..diyorum ya kıymetini bil bak ben annemi 2 hafta görüp geleceğim..Allahtan kardeşimin biri yanımda...

oh oh maşallah sana..benim evim 90 metrekarecik..nerdeyse seninkinin yarısı..işimde kolay bitiyor, toparlamasıda kolay..Allah yardımcın olsun tabi kadın gelmesse işin zor heleki bebekten sonra..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…