evet canım tunikleri bende öle almayı düşünüom.. ama pantolon olunca sıkıntı oluo.. benim hala kotlarım üstüme oluo ama beli sıkıo azcık ondan hamile kotu aldım... ama likralı dar paça pantolonlarımın beli iyi onları hala rahatça giyiyorum bi de tayt üzerine uzun gömlek, ohhh iki ayı daha geçiririm böle herhalde.. gerçekten adı hamile kıyafeti olunca aynı tarz gömleklerin fiyatı iki katı oluo yazık walla yani...
tontirik bayıldım tavşana :) bugün mü başlıo kuponlar?
saol tatlımherkesinkide güzel çıkar inşallah.. nasılsın bugün? kızçenle oğluşun nasıl? seni görünce diorum ankaranın hırçın hamişi yazmış bakim neler demiş :) ( yanlış anlama geçenlerde herkesin yok artık dediği ve görmezden gelmeye başladığı muhabbete dayanamayıp cevap verdin ya ondan diorum hırçın hamiş die :) sen de haftaya mı yaptırcaksın testi? bu arada dün paylaştığın gecelik ve pijama takımlarına bayıldım :) bi dolaşim bakim mağazalarda neler var ona göre artık netten alırız.. bebişlere almaktan kendimizi unuttuk walla..
günaydın cnm iyiyiz Allaha şükür efecikte iyi keyfiyerinde ben mutfagı toparlarken içerde tepiniyodu az önce bi kk ya bakim dedim uzandım kıpraşmaya devam :)) ama babamız daha hissedemedi bizimki baba gelince uslu oluyo :))
benim randevum 1 ekimde ama biz işyerinde o hafta çok yoğunuz oyuzden 6 ekimde gidicem daha 3 haftamız var yane :)) bende hergün et yada tavuk yemege çalışıyorum az bile olsa ama bu haftadan sonra az daha dikkat edicem bugün yada yarın balık yemege gidelim diyoruz kocişle artık en azından haftada bir balıkgünü yapıcaz :)) senin cadıyaa maşşallahhhh hem harekerli hemde gayet güzel büyüyo annesi iyi bakıyo kuzusuna :))
evet cnm tatlıyla hiç aram yok sadece çikolata oda canım isterse daha çok ekşi şeyler seviyorum ve yiyorumm ama oğluşum olucakk :))
aynen ölee yaaa sadece bu sene lcw den tişort aldım onlar çok şekerdi bide kot kaprisi vardı bayıldım onuda anca intte buldum aldım :)) ama pantolonları kabussss :)) bende intten baktım burda bi yer varmış hamile giyim üzerine çıkıp oraya bakıcam inşallah bulurum :)) ayy bende çamaşır attım bi posta ama karalı ve nevresimlerim var daha yıkanıcak bideee gıcıkk ütüü( ayyy ne güzel yaa kadın bana 2 haftada 1 gelse süper olur ama ayda 200 tl sadece temizlik için kadına veremem ( oyuzden önümüzdeki ay bi alıcam evi bi temizlesin paklasın sonra da doğuma 2 3 hafta varken alırım sonrası yapcaz artık bişiler :)) ayy bamya aldım dün 2 kilo onu temizleyip atmam lazım dolaba haftayada 2 kilo bamya 2 kiloda barbunya alıp atsam dolaba süpper olur :))
canım sorma ben de ilk 4 ay istifra bulantı aman aman şımdıkı halım süper yanı
ağrı magrı cekılıo da o bulantı fena bısey yasamayn bılmez..
eheueheue ayy ben de kafaya bısı taktımmı olcak o mutlaka :) akşam yemek yedık esım dediki
gel uzanalım olmaz masayı toplıcam dedım ya bı brıak yorulmussun zaten dedı götürdü yataga
ama aklımda hep masa var kokucak kuruycak fln yok uyyamadım kalktım masyaı topladım
öle uyudum eşimde uaynmış bu kadar da olmaz ki bi rahat edemedın dımı dıo olmuo napim
GÜNAYDIN KIZLAR :)))
nasılsınız bakalım bugün..
maşallah dün mesai bitiminde bırakmıştım topiği ama hiç bırakmaya gelmiyor.. geldim bi baktım ki oooo almış başını gitmiş..
bugün biz de oğlumuz için güzel ciciler almaya gidicez babamızla :)) kemeraltı bekle biziiiiiii ohhooooo
evet canım parası biraz tuzlu oluo ama napcan ben yapamıorum benim kociş de yapcağıma çağır yardımcı deyince mecbur çağırıom bende... bi de zaten ben önceden de çağırıodum onu benim halılar el dokuma yıkanmıo o sadece silinio ev de büyük heryer cam yetişemiodum büyük temizliklere çağırıodum ayda iki kez 60 dan geliodu şimdi de 70 oldu... artık haftada bir gelio.. üç banyo var çamaşır suyuyla nasıl temizlim ben oraları bu halimle sen yapcan deyince eşim tamam haftalık gelsin dedi.. ayyy bende kalkim de bari şu çamaşırlardan başlim yavaş yavaş offf yani bitmio ev işi walla...
kızlar bişi sorcam bana ılk ve son olarak mayıs ayında kan tahlılı yapıldı kanın ıyı dedı kan ılacı vermedı ee aradan kac ay gectı bıdaha hıc kan tahlılı yapılmadı ben ıstesem yapılsın dıye tuaf mı olur ama yapılması lazım aradan kac ay gecmıs belkı kanım bitmiştir nerden bılecekler dımı:)idrar tahlılı de hıc yapılmadı allahım benım doktorum nıye bölehiç bişi istemıyor sıze kac defa yapıldı bu tahlıller?
benim düşük bel kotlarımda oluyor bana.
kızıma hamileyken siyah beyaz ve krem kumaş pantolonlarımın belini kestirip lastikli bezlerden koydurmuştum terziye
onları şimdide kullanıyorum.
genelde elbise tunik gibi bişi alıp pantololarımın üstüne giyiyorum cok şık oluyor.hamilelikten sonrada kullanabilecegim şeyler tercih ediyorum genelde
evet cnm bugünmüş ilk kupon
eşimin çalıştıgı firmaya günlük gazeteler alınıyor.orada biriktiriyor kuponları.ben hiç ugraşmıyorum :)
iyiyim cnm tşkler.sen nasılsın diye sormuyorum enerjine hayranım zaten. bıcır bıcır herşeye cvp veriyon hiç üşenmeden.msjlarını okumak banada keyif veriyor :)
ben şeker yüklememi ekimin ilk haftası yaptırcam inş.
resimler cıkmadımı ?
GÜNAYDIN KIZLAR :)))
nasılsınız bakalım bugün..
maşallah dün mesai bitiminde bırakmıştım topiği ama hiç bırakmaya gelmiyor.. geldim bi baktım ki oooo almış başını gitmiş..
ama fesleğenim dışında herkes iyi anladığım kadarı ile..
fesleğencim dr a gitsen diyorum.. yani alt tarafa bi basınc var sanki ağrı diye nitelendiriyosun. için rahat eder canım benim..
arzucumm kv problemi bitmiyo senin. şimdi de ev konusu var sanırım. inş birileri tutar alt tarafı. kv daha anlayışlı sana cok karışmayan biri olsa alt katında olması işine daha cok yarardı eminim.. ama anlattığın kadarı ile zor bir kadın. allah yardımcın olsun canım..
ayşecimm herşey yolundaymış sevindimm.. kan meselesi dikkat etmene rağmen neden böle oldu ona üzüldüm. demek ki daha cok yemen lazım pekmez üzüm vs..
diğer dr a gidip de sonucu iyi cıkan herkesin de gözü aydın diyorum..
bugün biz de oğlumuz için güzel ciciler almaya gidicez babamızla :)) kemeraltı bekle biziiiiiii ohhooooo
Ayşecim gözün aydın, kansızlık problemleri yavaş yavaş dökülmeye başlar, son aylarda bir çok hamilenin oluyor...
Keçi boynuzu yiyeyerek çözdü bir tanıdığım...
Perdeleri vs de hayırlı olsun inşallah...
Sana bişi sorcam, kan ilaçlarının içinde Demir günlük kaç mg biliyormusun.. Benim kullandığım yeterlimi diye merak ediiyorummm...
kızlar bişi sorcam bana ılk ve son olarak mayıs ayında kan tahlılı yapıldı kanın ıyı dedı kan ılacı vermedı ee aradan kac ay gectı bıdaha hıc kan tahlılı yapılmadı ben ıstesem yapılsın dıye tuaf mı olur ama yapılması lazım aradan kac ay gecmıs belkı kanım bitmiştir nerden bılecekler dımı:)idrar tahlılı de hıc yapılmadı allahım benım doktorum nıye bölehiç bişi istemıyor sıze kac defa yapıldı bu tahlıller?
ayyy o bulantıları çıkarmaları allahım kimseye yaşatmasın geçti şükür... hahaha aynıyız ayşe kafamıza takınca olcak.. bi de ben sabırsızım hemen olcak sonra değil tam o anda... çok kötü huyum biliorum ama olmazsa rüyama girio işte böle :) yaaa erkeklere göre normal benimki de akşam yiyip içip tezgaha dizio, ya diorum sudan geçirip makineye atmak bu kadar mı zor yoruldum aman nolcak sabah yapılır dio adam
Merhaba güzel anneler ve bebişler
nasılsınız bakalım? biz Allah nasip ederse Pazartesi Almanyaya gidiyoruz anneannemizin yanına..iki hafta yokuz bayanlar..umarım dinlenmiş bir şekilde geri gelirim..
ay_shecim maşallah kızına herşeyin yolunda olmasına çok sevindim..kansızlık için doktor büyük bir ihtimal ilaçların dozunu yükseltir..gerisi iyi ya oda düzelir inş..nerden nereye canım..bu günlere şükür..ne mutlu sana annem ve kız kardeşin yanında..onların kıymetini bil..yeni cicilerini güle güle kullan canım evinde..benimde ilk dönem hep kardeşim geldi evimi temizledi, ben yapamıyordum çünkü halsizlikten..Allah razı olsun...
eh maşallah canım sana kaç metrekare evin var senin..dubleks falan mı????
Eki Görüntüle 510643 bunu hamile butikten aldım 40 lira.altına siyah kumaş pantolonla giyiyorum cok şık duruyor
Eki Görüntüle 510644 bunu grosmall avm den aldım 2.ürün %70 indirimliydi. 18 liraya geldi bu elbise.gögüs altına kadar dügmeli ,bel kısmında ince pileler var.karın büyüdükce o pileler acılıyor .üzerimde cok cici duruyor.eşim bayılıyor bunu giydigimde :)
Eki Görüntüle 510645 bunu ankarada olanlar bilir etlik aşagı eglencedeki elma magzasından aldım 20 liraya.ama inanılmaz rahat bişi
kumaşı likralı gibi.alttaki lastigi bele kadar cekiyorsun göbek kısmında bolluk oluyor hamilelikte giyilebilcek cok cok kullanışlı spor bişi
ben içine beyaz bady altına siyah kumaş pantolonla veya kotla kullanıyorum
Eki Görüntüle 510646 bunuda diger yeşil cicekli elbiseyle almıştım 2.ürün olarak buda bana 18 liraya geldi.bunun modeli cok degişik.kolları bol ve dirsekaltında.alttaki dar yer kalca kısmına geliyor göbek kısmı bol duruyor.cok şık bişi.özel günlerdede giyilebilir
siyah kumaş pantolonumun üstüne giyiyorum.kahvenin üstünede cok şık olur
Eki Görüntüle 510649 Eki Görüntüle 510648 bu elbisemide cok severek giyiyorum.içine beyaz badi beyaz pantolonla tercih ediyorum.siyah pantolonda güzel oluyor.aynı yandaki resimdeki gibi duruyor.elbisenin içinde 3 dügme var.göbek büyüdükce dügmeleri degiştirebiliyorsunuz. bunuda 20 liraya aldım etlik aşagı eglenceden.
Eki Görüntüle 510664 bu kızımdan kalan hamilelik elbisesi.gögüsten başlıyor pilesi.cok kullanışlı.
Eki Görüntüle 510639 bunun yakası cok acık oldugu için evde kullanıyorum cok rahatt.
Eki Görüntüle 510642 buda bahsettigim belini kestirip lastik penye koydugum pantolonlarımdan biri.cok para vermek istemiyorsanız tavsiye ederim böle bişiyi.
Sağol canıım.. Benim kullandığımda 56 mg dmir +2 var galiba kapsül asyısını arttırayım bari
Kilo almamak nasıl olur bilmiyorum ki, her geçen gün tartının gösterdiği rakam değişiyor.. Çok acıkıyor insan.. Toplamda 4 kilo aldım ama, başlarda almamamdan kaynaklanıyor. 4 kilo bu son ayın...
Neyseki veriliyor sonra deyip rahatlatmaya çalışıyorum kendimi... İki bebekten sonra da eski kiloma döndüm. 16 ve 13 almıştım.. Geri bekarlık kiloma döndüm her seferinde çok şükür...
Her sabah rüyamda yiyecek görmüşolarak kalkıyorum hep de karbonhidrat..
Göbüşüne büyük diyanler benimkini görseler önce korkup sonra şükrederler herhalde..
canım sımdıden hayırlı yolculukalr sağlıkla kavusursunuz ınss anneannenıze :)
evet canım cok sukur hersey yolunda
ben de öle yapar die tahmın edıyorum bakalım ne yapcak dr beyfendi :) canım evet çok şükür
yanımdalar yalnzı olsam bılmem napardım Allah razı olsun hepsinden :)
yok canım tek daire üç oda bir salon bi de mutfak üç tane de balkon war, ikisi oturma odam kadar büyük, bir ebeyn banyosu bir misaifir banyosu bir de alafranga tuvalet var ama orası da büyük bir alan ufak değil.. hepsi toplamda 170 metrekare sanırım.. metrekaresini çok iyi bilmiom eşim biz tanışmadan önce almıştı burayı, tanışınca da gösterdi beğenirsen otururuz beğenmezsen başka yerden alırız kiraya veririz burayı demişti.. burda yeni siteler hep büyük evler yapıo canım istanbuldaki gbi 75 metrekare evlere dünyanın parasını isteyemiolar çünkü alan var.. balkonların hepsi katlanır cam, banyolar falan da tavana kadar seramik baştan aşağı çamaşır sularıyla fırçalayıp yıkıodum haftada bir günlük de lavaboları ve tuvaletlerini temizliom... ee o kdr yeri temizlemek cam silmek de zor oluo.. camları bi kişi akşama kadar zor silio zaten, katlanır camların fitilleri çok uğraştırıo çünkü... bi de dekorasyonum beyaz ağırlıklı arka balkonumdaki erzak dolaplarıma kadar beyaz yani bi oturma odam kırmızı siyah diğer odalarda da beyazla farklı renkleri karıştırdım, halılar da el halısı die tutturmuştu kayınvalidem alırken kendininkiler de hep öle ben bilmiorum ya yıkanmadığını sadece siliniomuş ee bi de onlar var yardımcı olmadan zor yani temizliğim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?