2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353

Ben biberi fırında, patlıcanı ocak üzerinde yapıyorum..
Bostan patlıcan süper oluyor etli etli,çekirdekli değilse tabii..

ben geldimm ama iyileşemedim ben ya. boğaz ağrım geçti antibiyotikle bu kez alerji başladı. burnum tıkalı hapşırık öksürk nefes alamıyorum. antihistaminikler de hamilelikte tehlikeliymiş. napcam bilemiyorum. hamilelerin çoğu hormonlardan alerji olurmuş, benim zaten vardı. Rabbim korusun astıma dönmez inş. kendinze çok dikkat edin canlarım. tozdan, deterjan, sigara , kötü kokudan uzak durun. hamileliğim zor geçiyor, inş sağlıklı , hayırlı bir yavrum olur da bunlar unutulur gider.

selamm

patlıcanları ben aleminyum folyoya sarıp ocak üstünde közlüyorum.ocagım batmıyor hemde daha cabuk pişiyor tavsiye ederim

kansızlıga birebir iyi gelen ,vücutta emilimi en yüksek olan besin kırmızı ettir bu arada.ben yiyemiyorum hamile kaldıgımdna buyana.demirim sınırda maalesef haplarda cok işe yaramıyor

Alüminyum ısıyla temas ettiğinde kanserojen oluyor, ben deçok kez ihtiyaç duyuyorum ama kullanamıyorum...Fırında da aynı şekilde...
Kansızlığın inşallah hallolur canım, Allah şifalar versin..

Merhaba kızlar bir kaçgündür misafirim vardı baya bi sayfalar ilerlemiş::))

Sabah saat 8 gibi çok fena bir sancıyla uyandım kasığıma krampmı girdi desem

nasıl tarif etsem bilemiyorum ama 15-20 sn sürdü,sonra sağ tarafıma döndüm ve

Aynı ağrı sağ kasığımda oldu, acaba karnım büyümeye başladığı için mi böle oldu

ve karnım kaskatı oldu bu kasılmalar olduğunda sizede oldumu hiç böle...

Dun ayrintiliya girdim cok şükür hersey yolunda Allah'ıma binlerce şükürler olsun.ayse duyurulur sonunda bebeğimin cinsiyeti kesinleşti tahmin etatigim gibi 2.kizim geliyor kayitlara gecsin lutfen:)

ayy ayy yerim senin kizini yaa alllahim uzunn ömür versin canim kizina meleginesaglikla sihatle al insallah kucagina canim hepimiz insallah aminnn...herseyin yolunda olmasina cokkk sevindim tekrar gözün aydin canim..insallahhh benimde tam kesin belli olur %80 demisti bir dahakine kesin söylerim dedi ama ben inanamiyorum 2.oglumda %99 kiz dedi erkek dogdu ya onsan herhalde hayirlisi insallahhh aminn..

benim de ankastre canım bosch un tabanını kendi temizleyen modelleri var ya ondan ama benim içim rahat etmio yine de bir de tepsileri koyduğumuz sürgüleri de damla damla leke oluo onlar kendi çıkmıo.. gerçi bi kaç aydır amway in oven cleaner die bir ürünü var onu kullanıom rahat ettim onla.. hani reklamlarda oluo ya sürüosun bezi üstünden geçirirken kendiliğinden çıkıo lekeler aynen öle :) ocakta yapılanını sevmiorum canım çok kuruo fırında altına tepsiyle su koyup közleyince biberler daha lezzetli oluo kendi suyu kaybolmuo..

anladım ocakta tost yapıosun dimi hala köylerde var onlardan ben teyzeme gidince kahvaltıya mutlaka onla tost yapar bana o tostun tadı hiçbirşeyde yok yaaa benimde açık mutfak canım eğer aspiratör güçlü deilse kokuo hak veriorum sana..

ohhh izmirde hala denize girilio tabi dimi :) burda da hava çok güzel ama deniz soğudu artık girilmez ne güzel benim yerime de yüz ohhh mis gibi walla :)

Son düzenleme:
Son düzenleme:

slm canim aynen bende yaa illa kendim yapcam allah yardimcimiz olsun insallahh..

aminnn insallahh canim benimm..

canım ya bende salı gününden beri alerji var ve hala geçmedi... benim önceden de hep öle oluody sinomarin kullanıodum ben ilaç deil deniz suyu ve saf su burnumu açsın die geçiodu ama geçmedi bu kez kısa bir rahatlama oluo sonra yine aynı... dün doktorum yanlış hatırlamıosam nazonex sprey yazdım dedi bugün alıcak eşim akşam yazarım.. kullanabilirsin 24 haftadan önce olsaydı vermezdim dedi şimdi korkma bişey olmaz dedi.. ama sen bi kulak burun boğazcıya görün istersen geçmezse bende pazartesi kbb doktoruma gidicem.. amin canım inşallah...

Tşk ederim canım.Dediğin gibi ördükçe öresin, çabucakta bitiresin geliyor elindekini nasıl olcak die:) Benim battaniyemde bitti çok şükür sadece süslemeleri kaldı üzerinin...Ben bu ördüklerimi bile çok yıpranmazsa saklamak isterim hatıra olsun kızıma die kendi elimle yaptıklarımı enazından:)İnş o günlerde gelir.....

çok tatlı olmuş pembiş pembiş allahım güzel günlerde giymeyi nasip etsin bebişine canım

Saol canım benim.Hepimizede inş....

ayyy çok güzel yaaa becerikli hatunlar yapıyo ben yapamam valla bu konuda annanem saolsun :))

Bende yapamam diyordum cnm ama öğrendim ahanda:) Çok zevkli hemde helede kendi çocuguna yapınca daha da zevkli oluomuş:)

Tşk ederim canım.Sanada kazasız belasız İyi yolculuklar diliyorum 2 hafta özlücez seni ama napalım... sende annenleri görmüş olacaksın gurbetlik çok zor bide seninki yurtdışı olunca.Güzelce hasretini gider...Bol bol dinlen...Kendide de Elif hafsa mızada çok iyi bak...İkinizede öpüyorum....

Bende közmatik aldım bayadırda onunla ocak üzerinde yapıyorum.Fenada olmuyor.Ama ben antepli olarak antepteki her sokakta bulunan pide fırına gönderip közlettiğimiz patlıcanların yerini tutmuyor.Odun ateşiyle pişen; ocakta yada fırında pişenden daha lezzetli oluyor ve tabiki daha sağlıklı...Ama buralarda olmayınca napalım enazından közmatikte nefsimizi körlüyoruz....

slm canım... tatlım benim hiç böle bişey başıma gelmedi ara ara kasıklarımda sancı oluo ama kısa süreli sonra geçio, vajinal varisi de ilk defa duydum tatlım.. ara bir doktorunu istersen.. ama şişlik var diosun ben olsam gider görünürdüm bi doktora şişlik olunca endişelendim bende şimdi... inşallah ciddi bişeyin yoktur canım geçmiş olsun...

canim herseyin yolunda olmasina cokkk sevindimm kizinnn hayirli olsun saglikla sihatle alirsin insalahh sag saglim hepimiz insallahh aminnn...

Kızlar sabah yeleğin kalan ipiğiyle patik yapıcam demiştim yeni bitti oda.Ama ip az kalmıştı baya ugraştırdı beni söküp söküp tekrar işlemekten sinir oldum:) Neyse araya başka renk katıp bitirmeye çalıştım.Azcık minyatür gibi oldu ama enazından doğdugu ilk ayda giydiririm:)

canim benimde olmustu böyle tas gibi ama gecti simdi yok.sadece ayagimda krampf var oda cok kötü tekrar gecmis olsun istersen bir doktoruna sor...

canim güle güle giysin yaa cokk güzel bayildim saglikla sihatle giyer insallahhh aminn..

BENIMKI GİBİ Mİ
benim göbek deliğimin üst sağ solunda oluyor sankı ordakı organlarını brir son gücüyle çekiyor, yada nasıl deyim sankı biraz kımraşsam diğer tarafa bıçak batıcak gibi..
ağrı girdiğinde olduğum pozisyonda kalıyorum ,eğilip doğrulamıyorum
ama buna doktor normal dedi,büyüdükleri için yer beğeniyolarmış bebişler..
tek çaresi biraz yatıp dinlenmek..bu ara 20dakkaya geçiyor bide maden suyu iç o arada,ilk içerken daha agrı yapıyo gibi ama sonra bi rahatlama oluyo heralde mide şiştikçe bebk pozisyon değiştiriyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…