:) kocişi aradım yine internettemisin diyor normalde hiç bişey istemezken buraya girince şunu al diyorum alıştı oda
yok piknik yapcaz ya kalmamış biber diyorum ama yememiştir
bide bebişlerden konu dışı olcak ama bu fırında közleme yapıyosunuz ya tadı güzel oluyomu daha kolay gibi geldi çevirme derdi yok ama patlıcan kötü oluyo denmişti onudamı fırında yapıyosunuz
selamm
patlıcanları ben aleminyum folyoya sarıp ocak üstünde közlüyorum.ocagım batmıyor hemde daha cabuk pişiyor tavsiye ederim
kansızlıga birebir iyi gelen ,vücutta emilimi en yüksek olan besin kırmızı ettir bu arada.ben yiyemiyorum hamile kaldıgımdna buyana.demirim sınırda maalesef haplarda cok işe yaramıyor
Dun ayrintiliya girdim cok şükür hersey yolunda Allah'ıma binlerce şükürler olsun.ayse duyurulur sonunda bebeğimin cinsiyeti kesinleşti tahmin etatigim gibi 2.kizim geliyor kayitlara gecsin lutfen:)
ay fıstıkım fırında uğraşma temizliği daha uzun ocağın normalse veya küçük tüpün varsa közmatikler var rahatlık ama benim ankastre ve onların deliklerinden damlıyo kocayı bulursam balkonda küçük tüpü onun yanına koyuyorum bakıyor bulamazsam bide eskiden tost yada ızgara yapılırdı iki taraflı tarifte edemem bastırırsın tost oluray bu forbeslerde ikiside satılıyor şimdi o tost şeysinde yapıyorum hem temizlik derdi olmuyo aspiratör çeksede azcık kokusu oluyor ama okokuda güzel ay benim açık mutfak biraz düzelelim kapatmak istiyorum herkez kokmuyo güzel desede bana kokuyo
ay biz buara doğrayıp yağda kavuruyoruz oda güzel oluyo evde de yok kociş arancak gene hem geçen hafta götürmediği piknik ve deniz sözü var yarına alsın :)
Eki Görüntüle 510501 Eki Görüntüle 510502 Eki Görüntüle 510504 Eki Görüntüle 510505 Eki Görüntüle 510506 Eki Görüntüle 510507 Eki Görüntüle 510508 Eki Görüntüle 510509 Eki Görüntüle 510510 Eki Görüntüle 510511 Eki Görüntüle 510513 Eki Görüntüle 510514 Eki Görüntüle 510515 Eki Görüntüle 510516 Eki Görüntüle 510517
Kızlar sondaki fare, (daha önce de bahsetmiştim) müzik kutusu aslında!
Kuyruğunu çekiyosun, içeri girdikçe müzik çalıyo! Çok tatlı bi melodisi var.
hayırlı olsun bebişinin cicileri canım.lcvde hamile reyonunda değildi ama düğünde giyebileceğim bir giysi aldım ben.saks mavisi dizde şifon yaka kısmında 3 çiçek var...çokta ucuzdu olduda üstüme bedenin benimkine benziyor sanırırım
korkuyorum bende her işimi kendim yapmayı severim...başkası yapınca doğru dürüstte olmazsa yaptığı iş sinir olurum...
ne kadar güzel bir rüya kızının da ismi rüya olsun nasıl????
Evet canım çook şükür :) amın ecmaın ınsallah
güle güle kullanın canım inşallah hepsini :)
bana verırlerken ıcıne lımon sıktılar lımonsuz tadı nası bılmıorm ama
lımonluda bısıye benzemedı beaneyse sonuclar ıyı olsun da :) benım 136 cıkmıs dr daha degerlendırmedı
ama tets kagıdının akrsısında normal yazıodu :) maşallah subhnallah canım bebısınee
ayyy benımkıde öylee sabah da oynuyo ama geclerı resmen aşka gelıo ve vurusları sertleştiği için
gece uyanıyorum ben de :)
sağol evet ya Allah razı olsun bı temızlendı ev :)
bana da ac gel demedıelr ama ben tahmın edıp aç gıtmıstım :) oh oh ıı aç olman lazımdı dediler :)
canım benım zordur tabıı yalnızlık sağolsunalr her ısıme koşarlar...
Allah yardımcın olsun... :)
ben geldimm ama iyileşemedim ben ya. boğaz ağrım geçti antibiyotikle bu kez alerji başladı. burnum tıkalı hapşırık öksürk nefes alamıyorum. antihistaminikler de hamilelikte tehlikeliymiş. napcam bilemiyorum. hamilelerin çoğu hormonlardan alerji olurmuş, benim zaten vardı. Rabbim korusun astıma dönmez inş. kendinze çok dikkat edin canlarım. tozdan, deterjan, sigara , kötü kokudan uzak durun. hamileliğim zor geçiyor, inş sağlıklı , hayırlı bir yavrum olur da bunlar unutulur gider.
çok güzel olmuş canım güle güle giysin.. ördükçe aşka geliyo insan , eskıden boyle ısrarla ömezdim şimdi sanı yarına bbek doğacak gibi örüyorum ama artık bırakma kararı aldım hem okul başladı hemde baya bir örgümüz var bir de ben 10senedir örerim bebk şeyleri,kendi çocuğuma diye değil hoşuma gidiyo minik minik..annemde saklar onları.. bi battanıye eksıktı onuda annem örecek bıraz ayrıntılı bişşi olsun istedim..
çok tatlı olmuş pembiş pembiş allahım güzel günlerde giymeyi nasip etsin bebişine canım
ayyy çok güzel yaaa becerikli hatunlar yapıyo ben yapamam valla bu konuda annanem saolsun :))
Merhaba güzel anneler ve bebişler
nasılsınız bakalım? biz Allah nasip ederse Pazartesi Almanyaya gidiyoruz anneannemizin yanına..iki hafta yokuz bayanlar..umarım dinlenmiş bir şekilde geri gelirim..
yaprakcim yeleğin çok güzel olmuş..ellerine sağlık..Allah iyi günlerde kullanmayı nasip etsin..
:) kocişi aradım yine internettemisin diyor normalde hiç bişey istemezken buraya girince şunu al diyorum alıştı oda
yok piknik yapcaz ya kalmamış biber diyorum ama yememiştir
bide bebişlerden konu dışı olcak ama bu fırında közleme yapıyosunuz ya tadı güzel oluyomu daha kolay gibi geldi çevirme derdi yok ama patlıcan kötü oluyo denmişti onudamı fırında yapıyosunuz
selam kızlar naber?
yaklaşık 3 haftadır falan vajinal kısımda ayağa kalkınca bir ağırlık hissediyorum aşağı doğru. ağrı yok ama.. şişlik war..aynı durumda olan war mı? vajinal warisi okudum, normal doğuma falan engel olabiliyormuş..korktum yahu öyle bişey mi acaba :18:
herkese hayırlı günler arkadaşlar nasılsınız? bende şimdi ayrıntılı ultrasondan geliyorum çok şükür herşey normal çıktı. bursalı arkadaşlara Bilson a gideceğimi söylemiştim. doktor çok iyiydi memnun kaldım çok ince detayına kadar baktı,kordon, plesanta , bebek herşeyi inceledi. abartısız 1 saat baktı, bebeğin pozisyonu uygun olmasına rağmen 1 saat sürdü.cinsiyeti kesinleşti KIZIM oluyor. yani 550lira verdik fazla bi paraydı bizim için ama değdi bebeğimde çok şükür iyi, bügün sanki terapi görmüş gibi hissediyorum kendimi:))))) rabbim hepimizin yüzünü güldürsün,sağlıkla kucağımıza alalım.
Merhaba kızlar bir kaçgündür misafirim vardı baya bi sayfalar ilerlemiş::))
Sabah saat 8 gibi çok fena bir sancıyla uyandım kasığıma krampmı girdi desem
nasıl tarif etsem bilemiyorum ama 15-20 sn sürdü,sonra sağ tarafıma döndüm ve
Aynı ağrı sağ kasığımda oldu, acaba karnım büyümeye başladığı için mi böle oldu
ve karnım kaskatı oldu bu kasılmalar olduğunda sizede oldumu hiç böle...
Kızlar sabah yeleğin kalan ipiğiyle patik yapıcam demiştim yeni bitti oda.Ama ip az kalmıştı baya ugraştırdı beni söküp söküp tekrar işlemekten sinir oldum:) Neyse araya başka renk katıp bitirmeye çalıştım.Azcık minyatür gibi oldu ama enazından doğdugu ilk ayda giydiririm:)
Eki Görüntüle 510764 Eki Görüntüle 510763
Merhaba kızlar bir kaçgündür misafirim vardı baya bi sayfalar ilerlemiş::))
Sabah saat 8 gibi çok fena bir sancıyla uyandım kasığıma krampmı girdi desem
nasıl tarif etsem bilemiyorum ama 15-20 sn sürdü,sonra sağ tarafıma döndüm ve
Aynı ağrı sağ kasığımda oldu, acaba karnım büyümeye başladığı için mi böle oldu
ve karnım kaskatı oldu bu kasılmalar olduğunda sizede oldumu hiç böle...
canim güle güle giysin yaa cokk güzel bayildim saglikla sihatle giyer insallahhh aminn..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?