2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353
betül vefat etti canım :5: :5: :5:

canım basın sağolsun aynı acıyı yasadım senı çok iyi anlıyorum Rabbım sabır versın

zamanal gecıcek dıyemıyorum gecmıyo cunku azalmıyo hergun daha çok özlüyo ınsan ama

Rabbım senı baska evlatlar vererek mutlu edicektir canım umudunu yitirme

canım estf..

rahım ağzı yetmezliği canım yanlış anlamadıysam bebegı tutan kaslar zayıflıyo ve erken sancı erken doğum

veya durudk yere bebegın kendılıgınden sancı cekmeksızın gelmesi duumu olusuyo...

ovulasyon topiğinde idi sanıyorum birisi vardı onda da rahım ağzı yetmezliği vardı ve ıkız bebekelrı evın ıcınde yuruken

düşüvermiş analtıyordu canım...ama ona ragmen gene bebek sahıbı olmsutu hemde gene ıkız

rahım agzı yetmezliği önlemleri alınırsa çok kolay asılabilecek bi sorun canım fakat bundan sonra çok ciddi bi şekılde

ve ıyı bı hekım tarafından kontrol edilmen gerekır oncleıkle ölçümlerin gerekrıse rahım filmi çekılır

gebelıkoncesı gebelık sornası ıse duruma göre serklaj ve bellı bı haftadan sonra devamlı yatarak gebelıgın devam eder

canım ama kavusursun bebeğine çaresiz bi durum değil...yeter kı iyi takıp edil...bahsettıgım kısının

servıkal yetmezlık hususunda bilgisi var baya bulup sana yazarım ....tekrar gecmıs olsun basın sağolsun

teşekkür ederim Ayşe... doktorunda söledikleri benzer şeylerdi..

bana arkadaşla ilgili bilğiyi özelden atarsan sevinirim..

pek nete giremeyebilirim..

simdiden teşekkür ederim.dualarım sizinle

Bende şimdi siteleri gezindim.. Gerçekten güzel gözüküyor ürünler.. Sanki mağazalara göre daha uygun fiyatları.

bende şimdi baktım butik bebeye.. Çok hoşuma gitti ürünler.. Babamızla da bakalım sonra alalım.. :)

ben giyim tarzı şeyleri netten alma taraftarı degilim cnm.dokunarak ,sagına soluna bakarak alırım begendigim bişiyi
pazarlık yapmak sünnettir derler bundan yola cıkarak ben pazarlıgımı yaparım çatır çatır :23:
ogluma baya bişiler aldım cok uygun fiyatlara yaşadıgım yerden.butik bebeden gs tulumu ve önlük aldım sadece

kozmetik ve takviye ürünlerimi bazende elektronik ürünler filan alıyorum netten genelde

teşekkür ederim Ayşe... doktorunda söledikleri benzer şeylerdi..

bana arkadaşla ilgili bilğiyi özelden atarsan sevinirim..

pek nete giremeyebilirim..

simdiden teşekkür ederim.dualarım sizinle

İnşallah tekrar hayırlı sağlıklı bı sekıdle nasib olur canım

kendıne iyi bak...ben mesaj atarım sana rica ederım

çok çok saol cnm benimm aminn inşallahhh yavrularımlaa :)) hayır cnm keşke kastettiğim topic olsa :((((((
büyükk bi hayal kırıklıgııı :((
canım benim üzme kendini, benim de temmuzdaki doğum günüm burnumdan geldi. ağla ağla öldüm.. ama zararı kendime bebeğime oldu..
ben de senin gibi kimsenin doğum gününü unutmam, cocuklarınınkini bile unutmam ararım kutlarım.. ama böyle şeyler oluyor malesef.. sen de sitemini et, tavrını al ki anlasınlar hatalarını..

Kızlarr herkese merhaba... Ayy ne kadar uzun zaman oldu. Bizim sürekli düğünlerimiz vardı bu haftalar. Kurban bayramına kadar da böyle. Pek giremiyorum o yüzden.

Geçmişi de okuyamadım hiç. Oku oku itmiyor inşallah herkes iyidir. Bebişler de iyidir.

Biz de geçen perşembe ayrıntılı ultrasona girdik. Doktora uyuz oldum. Hiçbirşey açıklamadı bakarkan. Tam 50 dakika baktı, ölçtü. Şuna bakıyoruz, buna bakıyoruz demedi hiç. Sinir oldum.

Sonra grafikleri çıkardı. Diyor ki bize "Herşey normal. Ortadaki çizgi bebeğin ölçümleri. Herşey haftasıyla uyumlu grafikten bakabilirsiniz." dedi. Allaha şükür eşimde, ben de öğretmeniz sağolun gerizekalı değiliz. GRafik okumayı iyi biliyioruz." dememek için kendimi zor tuttum. Ayrıntılı merakla bekliyordum. Bir de bizim bobrekte su birikmesi vardı. Onu sordum. Bana diyor ki "o çok önemsiz. konuşmaya gerek bile yok." Nasıl yok? Bir açıklama yap.Çok kızdım, sylene söylene çıktım.

Allaha şükür herşey yolunda. Raporda da öyle yazıyor. Bir sorun yok. Ama yine de bu tavra sınır oldum. Doktorum çok ilgili bir kadın. Neyseki onda rahatım. AmA bu prof uyuz etti beni hamile halimle.....

milsa'cım hoşgeldin.. topikte bugün şoklardayız.. kötü haberler üstüste geliyor gerçekten moraller sıfır canım..
boşver üzme kendini bak bebeğin sağlıklıymış. önemli olan da bu. prof.ların genel tavrı bu.. bi üstten bakmalar, burun kıvırmalar.. yani nedir anlamıyorum.
prof oldun da noldu, biraz da insan ol di mi.. iki kelime etsen ölmessin ya.. sinir olduğunla kalıyosun.. o kadar para ver sonra da bu tavırlar sinir bozucu..
keşke bişeyler söyleseydin.. içinde kalmazdı canım..

sizlere yazmakderdimi anlatmaya geldim..
bende ocak 2013 annesi olacaktım 15ocak 2013tü beklenen tarih..

cuma aksamı gecesi ani bir sancı ve kanama ile hastaneye yattım..
bebegim bana veda ediyormuş..
birazcık bir sancıyla rahim agzım acılmış..bebek aşagıya düşmüş..
zarından cıkmıs yapacak hiç birsey yok dogum yapacaksın ve bebek dogunca yasamayacak dedi doktor.
ve bu bende yapısal bir hastalıkmıs..artık her gebeliğim riskli olacakmış..tabi gebelik olursa

o an ki halimi anlatmama gerek yok sanırım..inanın anlatacak halimde..

cumartesi aksamına kadar sancım gelmedi..doğum yapan bebekleriyle yatan kadınların arasında kaç saat sancı bekledik annemle ağlaya ağlaya..sonunda eşim isyan etti alın su bebeği evimize yollayın bizi diye..

doktor suni sancı verdi 3 saat kötü anlatılmıcak seyler yasadım ve cıktı bebek dısarı.
bana göstermediler ama herseyi tastamam bir bebekmiş..

götürüp gömüldü dedemin yanına..3günde neler yasadım bilemezsiniz

herkes basımda evden cenaze çıkmış herkes aglıyor..ben annemlere iiyim gibi görünüyorum.
eşimin izni yarın aksam bitiyor ve eve gidecek gözü arkada kalmasın diye ona da ağlayamıyorum.
annem babam kendini sucluyor belki gelmesen böle olmazdı die babam by pass gecirmiş adam hep dülüorum bana bişe olmasın baba diyorum.iyi görünmeye calısıyorum ama arkamdan iice psikolojisi bozuldu,hala algılayamadı falan diyip ağlıyorlar bu seferde..

napacam,nasıl unutacam,unutulan birseymidir bilmiyorum...
40gün lohusaymısım annem biryere göndermezmiş..
dönüşümde belli değil artık.eşimsşz napacam bilmiyorum.

daha cok sey var ama içimde,şimdilik bu kadar yeter..
hep takip ediyordum sizi,bişekilde içimi dökeyim sizlerden dua isteyeyim dedim..

ne olur Allah tan bana sabır isteyin..hersey bitti..bende bitmek üzereyim

cok gecmiş olsun, ve başın saolsun canım.
umarım allah bir daha böyle acı yaşatmasın sana.. ama sana tavsiyem, o üzülür, bu üzülür diye düşünüp de kendini kasma, sıkma..
ağla, bağır, çağır.. acını sonuna kadar yaşa.. bu senin en doğal hakkındır. yavrun da cennette, allaha emanettir..
ve umuyorum ki allah bekletmeden sana yeni bir yavru verecektir.. ondan ümidini sakın kesme..

ben bi cok internet sitesinden alışveriş yaptım.utanmasam market alışverişimide netten yapcam :126:

sanırım sen bebek için uygun bi site soruyorsun.butikbebe den alışveriş yaptım sorunsuz geldi.

sen neler aldın cnm.hiçde sölemiyon:4:

koymuştum ya gecende fotolarını canım onlar işte.. iki tulum takım bir de ikili ayaklı alt :) kargoyla konuştum sabahtan beri getirecekler, onbeş dk ya indi en son.. bakalım beklemedeyimm...

mmery, allah sabrını dayanma gücünü verir, her şey insanlar için. ve vardır bir hayır hep öyle düşün biliyorum böyle düşünmek saçma gibi geliyor ama hakikaten öyle çıkıyor her olayda...hayırlısıyla en uygun zamanda tekrar gebe kalır ve sağlıkla kucağına alır, saadetle büyütürsün bebeğini / bebeklerini inşallah...gönülden üzülüyor ama kendini yıpratmamanı diliyorum, unutma kendi canımız da emanet bize, toparlanacaksın mecbur...:48:

benim ilk gebeliğimdi..sizlerde bunu yasayan yada bileniniz var mı diye uzun uzun anlattım

Ayşe nin cok bilgili bir hamiş oldugunu biliyorum:nazar::nazar::nazar:
benimki servical yetmezlikmiş..öle dio doktorlar.

kendi doktorumda izmitte kaldı ben memleketim adana dayım..
tanımadığım nöbetci bir doktor baktı ve herseyi bitirdi..o yüsden de üzgünüm..

Allah ım kimseye yaşatmasın bunu..ben hem troid hastası hem pkoluydum..
iki yıl sonunda zorla hamile kalabilmiştim...
daha ne deyim napayım bilemiyorum..

Allah ım bebeklerinizi size bağışlasın hep anne olamayanlara nasip etsin die dua ederdim şimdide herkes bebegine sağlıkla kavussun die ediyorum.. artık kendim için de sadece sabır istiyorum

sizlerri üzmek için yazmadım..özür dilerim sadece içimi dökeyim yardım isteyeym dedm..

carsamba ve persembe aksamları birer saat hafif sancı çektim..
o da sadece geceleri 11 12 arası..sabah olunca gecıyıordu annemde 22 haftan bitiyor artık böle sancılar olur üşüttünmü acaba diyordu..

cuma günü de 1 saat sancıdan snra gelşdi kanama..belirtiler sadece bunlar..

evet arkadasım sanırım rahim agzı yetmezliği..bu hastalığı olup sağlıkla bebeği olan oldu mu bildiğiniz?
Betül e ne oldu?

Öncelikle başın sağolsun...
Bende de varmış aynı sıkıntı. Ve şu an yazını okuyunca kendimi kötü hissettim.
Rahim ağzı uzunluğu 3 cm'miş. Günde 3 kere progestan içiyorum.
Ve zaman zaman oramda bir baskı hissediyorum.

bende katilablirmiyim. dil ogreniyorum haftada 2 gun kursum oluyor Araliktada sinavim var 3. seviye icin.
cok calismam lazim. ama calisacak kelime kalip o kadar cokki ins yetisir.

Elbette Yeşimcim, yalnız bilgilerini o konumuzun altına yazarsan, diğer katılacak arkadaşlar da oraya öncelikle bilgilerini yazarlarsa ilk etapta kaynaşmış oluruz; böylece ilgili bölümlerle ilgili haberleri de paylaşırız. Gerekirse okul bölüm ve sınıf şeklinde hazırlayacağımız bir liste de yapabiliriz.

bu topiği açan kişi bizim topiktede var canım yani buaraya da yazıyodu

merhaba;
bu topiği ben açmıştım.burada bir topik olduğunu bilmiyordum.sonra buraya çağardılar bende geldim.arkadaşları da çağardım.uzun aylar bakmadım.sonra bi ara baktım o topikten devam edenler vardı.arada bakıyorum.ama o topiktekiler burada da var.

benim ilk gebeliğimdi..sizlerde bunu yasayan yada bileniniz var mı diye uzun uzun anlattım

Allah ım bebeklerinizi size bağışlasın hep anne olamayanlara nasip etsin die dua ederdim şimdide herkes bebegine sağlıkla kavussun die ediyorum.. artık kendim için de sadece sabır istiyorum

canım rabbim yardımcın olsun ben 10haftalık kaybettim inan unutulmuyor ilk telaş ilk heves hep farklı bide aynı zamanlarda olan bi komşum var onun bebeğini her gördüğümde anıyorum ama zaman herşeye ilaç ailen eşin hepsi çok üzülmüştür ama senin ki farklı ben sade bana dokundu diye anneme bile kızıyodum dokunmaları sarılmaları kaldıramayıp ağlıyordum sende ağla ve içindekileri dök ki sıkılıp içinde kalmasınlar bak canım pkoluda olsun rabbim o sevgiyi tattırmış inşallah kucağına almayıda nasip eder dinlenme süren geçince tekrar çalışmalara başlarsın ve ne mucizeler oluyor inşallah bi mucizede seni bulur kavuşursun

biz 3gündür çok yorulduk ve şuan bu kötü haberler tatlıdan ekşiye kadar yesemde tıpırdamayan bi bebiş ay hergirdiğimde üzülüyorum canım hareket etmek istemiyor halılar kalkmış ev süpürülüp silincek yapamadım kocayı aradım kötüyüm ev ayakta haberin olsun dedim yapma diyor şu miniş tepiklesede azcık rahat etsem bari :31:

tubişim geçmiş doğum günün kutlu olsun canım ya yeni yaşın sana engüzel hediyeyi getirdi inşalllah hep güzel geçer yaşların ben de unutsalar kızardım kardeşimle abim unutmaz annemede biz hatırlatırız hep :) ohatırlıyorum ne arıyosunuz arıcam der ama biz hatırlatırız yinede bizde de doğumgünleri önemli dikkat edilir ama ben canım kadar sevdiğim kardeşimi unutmuştum işler çok yoğun ve sorunluydu ertesi gün aradım olap diye anneme verdi teli arayınca bile aklıma gelmedi bide bariz bi günde doğumgünü ama işte hayat telaşesi unutuluyor
izmirde bi çiçek alma modası var benim eşimde ota b... çiçek alır bizde yok bu alışkanlık ölüp gidiyo alma desemde bizde özel günler çiçek yemek yada pasta bende diyorum şöyle yükte hafif pahada ağır bişey ler yapsan kazancıda ona göre 1ay kadar önce evlilik dönümümüzdü kolye almaya gitti küçük altın aldı kocişim bana enazından para eder bişeydi :16:

Son düzenleme:
kızlarrr ben sabahtan beri toparlanamıyorum konuyu değiştirsek olurmu kasıklarım falan ağrımaya başladı üzütüden :(((

bilindiği üzere dün bebim doğumgünümde saolsunlar 1 Allahım kulu hatırlamadı ama oğluşum annesini dün hiç tepiklemediği kadar çok tepikledi ve bana bütün herşeyi unutturdu :)) dün bi bebek mağzasına girdik vee ben kendimi kaybettim bi oda takımı gördüm 2,500 tl bayıldımmmm ama çok pahalıı :((

canım nice güzel yaşlara dün bakamadığım için kutlayamadım

Canım Allah sabır versin..Ne desek boş. Ne yazsam az, anlamsız geliyor. Allaha sığın, dua et. çOk üzüldüm :(

zarından cıkmıs yapacak hiç birsey yok dogum yapacaksın ve bebek dogunca yasamayacak dedi doktor.
ve bu bende yapısal bir hastalıkmıs..artık her gebeliğim riskli olacakmış..tabi gebelik olursa

cumartesi aksamına kadar sancım gelmedi..doğum yapan bebekleriyle yatan kadınların arasında kaç saat sancı bekledik annemle ağlaya ağlaya..sonunda eşim isyan etti alın su bebeği evimize yollayın bizi diye..

doktor suni sancı verdi 3 saat kötü anlatılmıcak seyler yasadım ve cıktı bebek dısarı.

herkes basımda evden cenaze çıkmış herkes aglıyor..ben annemlere iiyim gibi görünüyorum.
eşimin izni yarın aksam bitiyor ve eve gidecek gözü arkada kalmasın diye ona da ağlayamıyorum.
annem babam kendini sucluyor belki gelmesen böle olmazdı die babam by pass gecirmiş adam hep dülüorum bana bişe olmasın baba diyorum.iyi görünmeye calısıyorum ama arkamdan iice psikolojisi bozuldu,hala algılayamadı falan diyip ağlıyorlar bu seferde..

hep takip ediyordum sizi,bişekilde içimi dökeyim sizlerden dua isteyeyim dedim..

:(:( Çok ama çok üzüldüm Allah sabır versin dayanma gücü versin canım.Söylenen hiçbişey acını hafifletmeyecektir biliyorum Sadece Allahım sana biran önce sabırla beraber tekrar yüzünü güldürecek, acını tek hafifletecek şey olan bir bebek daha versin.... :(

o kadar üzgünüm ki,betülümüzü cennete uğurladık...önce bebeğini,sonra kendini...tanıyan arkadaşlarına haber vermek istedim,ben ablası...değerleri yükselmek yerine düştü.yinede iyiydi bişeyi yoktu,ta ki ateşlenene kadar...ciğerleri enfeksiyon kapmış zatürre dediler...aslında lupus pnomonisi geçirdi...biraz doktor kurbanı oldu diyebilirim.bebekte o ara gelmeye kalkınca gebeliği sonlandırlaım dediler iyi ama nasıl,ciğerleri bitmişti...kadın doğum suni sancıyla normal doğum önerdi...ama onlar yavrumu gözden çıkarmışlardı bi kere,sezeryan kağıdını elleriyle imzaladı yavrum oksijensizlikten morarırken,ölüyorum dedi anneme,kurtar beni...kurtulabilmek için o aylardır çırpınıp sahip olduğu bebeğini aldırmayı göze aldı,yarabbimm nasıl acı...nasıl yandı...sonrada yoğun bakıma aldılar,uyandırmadılar,yoğun tedaviyle ciğerleri güçlendirceklerdi...yavrumun ömrünü bu kadar yazmış allah...dileğim sizlere sağlıklı ömür nasip etsin...
yazılarını okuyorum geçmişinden...yavrum benim dayanamıyorum kahroluyorum...bugün vefatının4.günü...nolur okuyan herkes bi fatiha yollasın...

Sayfaya girer girmez şoka girdim resmen.İnanamadım ve hala inanamıyorum....Çok büyük bir acı bu.Öyle böyle değil yani.....Bunu hiç tanımayan bizler bile nasıl derinden yaşıyoruz..Sonuçta 2 can...:(Offf ne diyeceğimi bilmiorum.Cümle kuramıorum.Hala yanlış bi haber olsun diyorum...Doğruysa eğer :((( Allah geride kalanlarına sadece sabır versin diyorum...:(

Betül öldüyse, ablası nasıl internete girip de onun adına yazı yazabiliyor bu kadar acısı ve yası varken, onu da anlamadım.
Allah vermesin,evlerden uzak tutsun, benim kardeşim vefat etse, üstünden 4 gün değil 4 sene de geçse kadınlar kulübüne girip de kardeşimin profilinden birilerine haber vermek aklıma gelmez onca acının içinde.

birileri haksız olduğumu söylesin ?!?
kan beynimde !!!

Allahım...... benim beynimde kabul etmiyor bi türlü offfffffffff:( Bu normal bişey deil ya.Bu çok ama çok acı bişey.Ölümün genci yaşlısı olmaz derler acı aynıdır (Ben geçen yıl büyükbabamı 86 yaşında kaybettim ama haftalarca belki aylarca kendimize gelemedik...) ama yinede genç ölüm yaaaa Allahım kimsenin başına vermesin böylesini ama benim yakınımın başına gelse(Allahım yaşatmasın) bende onunla ölmüş gibi olurum...Belki herkes acısını farklı yaşıyordur öylede olaiblir ama ne biliym ya Allahım günah yazmasın böyle düşündüğümden dolayı ama elimde deildi.Doğruysa Allah rahmet eylesin:( Mekanları cennet olsun.....

mmery:inan çoook üzüldüm neler hıssettıgnı tahmın edebılıyorum. sakın isyan etme emınım yıne hamıle kalacaksın rabbım sağlıkla bebegıne kavusturacak senı.bol bol dua et.başımıza gelen en kötü seyde bıle mutlaka bır hayır vardır.rabbım kullarına zulm etmez.allah yardımcın olsun inşallah.
ne kara bı günmüş hep fena haberler ...allah başka göstermesın beterınden korusun herkesi..

canım Allah yar ve yardımcın olsun Rabbim sana sabır versin

Kızlar bu arada herkese Mrb.
Olumsuz haberlerden sonra kendimi kaybettim resmen.Bende bugün geç girdim sabahtan Dr a gitmiştim yeni gelmiştim.Böle kötü haberlerden sonra inanın yazmak dahi içimden gelmedi onlara haksızlık ediyormuşum gibi:( Ama bizlerinde psikolojisi önemli son 20 dakikadır beynim uyuşmuş durumda resmen olumlu hiçbişey düşünemiyorum...

Bugün bize de şeker yüklemesi yapıldı.Öok şükür çok yüksek çıkmadı ama sınırdaymışım.Çok önemli değil ama dikkat et dedi biraz daha.Kızımda Allaha şükür 802 gr geldi ve 8 gün önde gidiyormuş.Doğum tarihi Allah kısmet ederse inş.29 Aralık hatta daha önceside olabilir dedi.Allahım o günleri hepimize tüm bebek bekleyenlere nasip etsin inş...Detaylı olarak inceledi Dr.umuz.Çok şükür herşey yolunda...

ikimizde ayni ayda dogmusuz burclarimizda ayni dogum tarihlerimizde ikimize 10 ocakta dogum yapcazzz:1::1::1:
heheh baya bi raslantı var hadi bakalım kim önce doğurucak :))
bende katilablirmiyim. dil ogreniyorum haftada 2 gun kursum oluyor Araliktada sinavim var 3. seviye icin.
cok calismam lazim. ama calisacak kelime kalip o kadar cokki ins yetisir.

canim bayildim takima ya ama hakikaten pahali. benim kizkardesim 1500 tl ye hemde buyuyen besikli perdesi nevresimi dahil
tk aldi cok sirindi oda oyle birsey dusunebilirsin.
ben de oda yapamicam maalesef. cunku herseyimiz belirsiz. kizimin bir odasi var suan ama
oyle isteidigim gibi olmadi bir yatak bir sifonyer var.
ins ne olucagimiz belli olurda yaparim odasini.
oglum icinde besik alicam sadece. Aman saglikla gelsinde bebis ben yatiracak yer bulurum :)))
yaa görünce çok begendim ama alamam malesef beşik ve dolap alıcam daha uygun fiyata :)) aynen öle kuzum o sağlıkla gelsinde bi babasını atarız yataktan biz oğluşla yatarız ::))

cnm çok çok geçmiş olsun sölicek bişey bulamıyorum Allah sabır versin en kısa zamanda sana sağlıklı sıhatli bi bebek nasip etsin inşallah...
Arzu93 ve Tugbaemrah geçmiş dogum gününüzü kutlarım.birdahaki yıl ogullarınızla beraber kutlamanızı nasip etsin Allah.
çok saol cnm inşallahhhh :))
canım benim üzme kendini, benim de temmuzdaki doğum günüm burnumdan geldi. ağla ağla öldüm.. ama zararı kendime bebeğime oldu..
ben de senin gibi kimsenin doğum gününü unutmam, cocuklarınınkini bile unutmam ararım kutlarım.. ama böyle şeyler oluyor malesef.. sen de sitemini et, tavrını al ki anlasınlar hatalarını..

milsa'cım hoşgeldin.. topikte bugün şoklardayız.. kötü haberler üstüste geliyor gerçekten moraller sıfır canım..
boşver üzme kendini bak bebeğin sağlıklıymış. önemli olan da bu. prof.ların genel tavrı bu.. bi üstten bakmalar, burun kıvırmalar.. yani nedir anlamıyorum.
prof oldun da noldu, biraz da insan ol di mi.. iki kelime etsen ölmessin ya.. sinir olduğunla kalıyosun.. o kadar para ver sonra da bu tavırlar sinir bozucu..
keşke bişeyler söyleseydin.. içinde kalmazdı canım..

cok gecmiş olsun, ve başın saolsun canım.
umarım allah bir daha böyle acı yaşatmasın sana.. ama sana tavsiyem, o üzülür, bu üzülür diye düşünüp de kendini kasma, sıkma..
ağla, bağır, çağır.. acını sonuna kadar yaşa.. bu senin en doğal hakkındır. yavrun da cennette, allaha emanettir..
ve umuyorum ki allah bekletmeden sana yeni bir yavru verecektir.. ondan ümidini sakın kesme..

koymuştum ya gecende fotolarını canım onlar işte.. iki tulum takım bir de ikili ayaklı alt :) kargoyla konuştum sabahtan beri getirecekler, onbeş dk ya indi en son.. bakalım beklemedeyimm...

öle yapcam zatenn ama çok kızdımm :((( burunlarından fitil fitil getiricem ...

kızlar bide ablası betül ün okumuş yazmış diyorsunuz ya benimde kız kardeşim var kızkardeşler farklı herşeyi paylaşıyor benim de buraya yazdığımı adımı kardeşim bilir zorlasa şifremi de bulur
ve insanın başına kötü bişey gelince neler den medet arıyor belki ameliyata girmeden annesine kurtarın beni dediği gibi ablasına kızlara yaz dua etsinler bize demiş olabilir ben o sorunları yaşarken yolda özürlü birini görsem bahsetsem nasıl dua ederlerdi diye düşünüyordum insanın başına bişey gelince heryerden medet bekliyor sırf bunun içi gir demişken olaylar beklemedikleri şekilde gelişmiş olabilir ve şimdi okurken yazmıştır bilgi ve dua amaçlı

bugun kotu haberleri aldıgımız bir gun oldu. umarım bir daha almayız boyle tatsız haberleri.bunlar son olsun :43:
mmery senin de basın saolsun. dilerim kısa sure sonra saglıklı bir sekilde bebegini kucagına alırsın..

tugbaemrah senin de dogum gunun kutlu olsun canım

kızlar 2 gündür kasıklarımda gezınen bı sancı var özellıkle sagda.ama dayanılmaz yada cok fazla degıl .önemsenmelı mı acaba?gaz sancısıylamı karıstırıyorum acaba:44:

Back
X