2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353
omo baby lekeleri çıkartıyor mu peki? bebeklerin kıyafetlerinde de leke durumumuz sorun valla,herşey kullanılamıyor lekeyi çıkarmak için...napalım artık onlarda lekeleri ile büyüyecekler :)) zaten çok uzun vadeli kullanamıyorlar ki kıyafetlerini..
cnm ben eşimin gömlekleri için omoyu kullanıyorum pahalı biraz ama ben birkere yakasınıda gömleğin kol kısımlarınıda çitelemedim.ütülüyeceğim içinde atıyorum 60 dereye pamuk gibi çıkıyolar..yani anlatmak istediğim eminim omo babyde lekeleri çıkartır.yanlız bu omo çok etkili,lekeleri iyi çıkarmasından belli,ben ilk zamanlar fazla katıyodum deterjanı alerji yaptı hatır hatır kaşındık:9:dozunda kullanmak lazım bu deterjanı yani..ama daha önce farketmemişim markette omobaby'yi.dalinininkini görüyodum hep ama..aklımda olsun bu omo baby benimde
ne bilim kız öle diyince bende chicco ya kaydım :D aslıcım aslında bunlar birazda bebişin tenine bağlı kimisine iyi gelen kimisine gelmio ondan ufak boyundan bir alıp denemek lazım diorum ben.. ya bi de bu beşli setlerde neler oluo ki? şampuan bebe losyonu bi de pişik kremi alim diorum ilk etapta, vucut şampuanına gerek var mı zaten minnacık başını köpüklesen vücududa köpüklenmiş olur :D:D
canım sıcakta isilik olmak normal ben hala yazın saçlarımı toplamazsam terlediğimde saçım tenime sürtüo isilik oluo ensem ve alnım, küçücük bebek nasıl olmasın :)
cnm beşli setlerde bitek vücut şampuanı gereksiz haklısın..ya zaten çantayla takım veriyolar,chicconunda dahhil hepsinin çantaları küçük,alan arkadaslar çantalardan memnun kalmamış hep.oyüzden ben ayrı ayrı alıcam şahsen.çantayı büyük olsun istiyorum

canım benim arkadaş 4 tane nevresim yaptırmıştım iyikide yaptırmışım bebeğim çok kustu dedi öyle deyince banada mantıklı geldi bende öyle düşünüyorum hayırlısı artık :)

canım güle güle kullansın bebiş yan yatış yastığın sevi bebeninmi yoksa farklı bir markamı ben sevi bebede görüp beğenmiştim erken diye biraz daha erteledim bu arada eltim bakım ürünlerinde kesinlikle mustelayı öneriyor kızı birgün pişik olmuş hiçbir şeyle geçirememişler evde mustelanın numune pişik krmi varmış onu sürmüş 2 saat sonra eşi gelince doktora götürmüş acile oradaki doktora söylemiş dr. mustelayıda sürdüysen daha da benim yapacağım birşey yok demiş ve o 2 saat içinde bile farketti poposu diyor gece nöbetçi eczaneden almışlar sabaha geçti diyor doktor bile mustelayı öneriyor ben onu kullanacam birde canım dr. lar bebek yağını önermiyorlar netten araştırmak lazım biraz..

sevibebenin cnm..peluş figürünün altında cırtcırt var.ayarlanabiliyor,küçültülüp büyültülebiliyo.bugün annem geldi gereksiz gördü kendileri bu ürünü :36:ama bence gerekli Allah korusun bi tanıdığın bebeği öldü gece kusmuğunu yutarak.bu ürün %50 ölümleri azaltıyo.bence %100 şart yani,çokta cici,yarın öbürgün gün büyüyünce peluş kısmı çıkarılıp oyuncak gibide kullanılabiliyomuş,severek aldım,inşallah işimize yarar

geldiimmmm canim benim hersey yolunda 700 gr olmusss melegim nabzini dinledi sesini duydum ayyy esimle agzimmm kulaklarimizdaydi iyice bakti baya uzun uzun anlatti büüyk ultrasall gibi cünki ben bacak agrim icin gittim kendi doktorum sali günleri olmazmis baska bir doktor vardi süperdi buda munuhte calismis baya sohbet iyiydi sanki büüyk ultrasal gibi herseyi en ince ayrintisina kadar anlatti dinletti 700 gr hersey yolunda ben evde kendi tartimda 57 cikiyom orda 58 hic kilo almamisim ama herseyyyyyyyy yolunda cokkkkkkkk sükürrr kurban oldugum allahimmm hepimiz iyi oluruz insallahhh sonuna kadar.bence ben sebze meyve cok yiyorum su cok iciyorum yagli veya asiri yemiyorum az az ama sik yiyorum doktor kilom hakkinda zorun yok dedi icim rahatladi bebiste iyi kilo olarak esimle cokkk sairdik kiolsuna birbirmize baktik sanki ilk bebegimiz olucak gibi heyecanliydikk esimle ben pürdikkat dinledik sorduk sankii ilk bebis gibi:1::1::1::1::1:sira geldi cinsiyete doktor bacaklari kabali dedi ama %90 kiz dedi hayret birsey yaaa bir orasini tam göremedik hemen öbür doktorum ne dedi diye sordu esimde%80 kiz demisti bunda kesin söylerim demisti ama bu sefer siz varsiniz kramf icin geldigimiz icin deyince bende arasini görmüyom kapali ama%90 kiz dedi yani nasil kapali görmüyor %90 kiz diyor anlamadim artik öbür ay kendi doktorum nediycek bakalim..hayirlisi allahim saglikli sihatli versin hepimizin evlatlarini amin.....isvicre demissin evleniptemi gittin tr ye ailen nerde almanyadami merak ettim bak bende canim benimm...
aman Allahım 700 gram :) ne güzel..maşallah..
insan kendi bebeği gibi seviniyor valla ,gözlerim parladı okurken..inşallah bende güzel haberlerle gelirim,bende kilo almadığım için besleyemiyomuşum hissi oluşuyor hep..
ee sonuc itibariyle her yatagın zaararı var kendince.burda sırf msj yazalım diye kalkıp bana kimse yün yatak zararlıdır deyip :20: <--- bu smileyi koyamaz.
yün zararlıdır ama şu yatak faydalıdır şu şu özelliginden dolayı dersin amenna derim.
sen yün yatagın toz emme özelligine pimpiriklenirsin ben bunu önemsemem dogalı olsun kansorejen,petrol atıgı v.s içermesin diye bakarım olaya.
pamukta terletir yüne göre azdır yazmadıgım için kendime kızdım :)))) bazı insanlara detaylı anlatmak lazım unutmuşum.
biraz seviyeli konuşabilirsen iyi olur...ya da hiç yazma benim yorumlarımı es geç ok..sana hitap etmeyeceğim yazarken alınmana gerek kalmaz..
babama göre şeker anneciğime göre acıbademmişim diyelim :) babaya düşkün kız anneye biraz eziyet oluo kuması gibi :):)

oğluşun tabiki babayı örnek alır ama sana daha düşkün olur emin ol canım :) bi de her erkek babaya benzemio benim eşim annesinin kopyası mesela :) iyiki de anneye benzemiş daha yakışıklı olmuş orası ayrı tabi :16::16::16::16::16:

senin tahmini doğum tarihi ne canım? benimki sekiz ocak yani kova olmuo oğlak oluo :) nasılmış kovalar merak ettim :) bizimki bilmiş olcakmış daha bebekken cin cin bakar şaşar kalırsınız yazıodu oğlak bebişlerde :) aynı eğlenceli gelecek hepimizi beklio yani canım :)
ne bileyim son zamanlarda göremedim anneye benzeyen bebek o bakımdan,sağlıklı olsunlar da inşallah..annesi ya da babasına benzeyecekler tabi....kova da dediğim dedik oluyormuş sanırım, hep ben yapıcam havasında oluyormuş.. yemek yedirmem zorlaşacak diye düşünüyorum,ben yicem diye diretebilir :D kaşığı tutmayı beceremeyen halleri ile yarısı üstünde yarısı ağzında olur artık napalım :))

cnm kundak battaniye die aratınca çıkıodu sanırım onlar.. penye ve polar olanını görmüştüm, penye içi elyaf olanını da.. bebek mağazalarında rastlarsın zaten...
polar almış annemde kış için ,dışarı çıkarken malum soğuk olacak..belki de ufak diye yeni doğan demişlerdir..

cnm ben eşimin gömlekleri için omoyu kullanıyorum pahalı biraz ama ben birkere yakasınıda gömleğin kol kısımlarınıda çitelemedim.ütülüyeceğim içinde atıyorum 60 dereye pamuk gibi çıkıyolar..yani anlatmak istediğim eminim omo babyde lekeleri çıkartır.yanlız bu omo çok etkili,lekeleri iyi çıkarmasından belli,ben ilk zamanlar fazla katıyodum deterjanı alerji yaptı hatır hatır kaşındık:9:dozunda kullanmak lazım bu deterjanı yani..ama daha önce farketmemişim markette omobaby'yi.dalinininkini görüyodum hep ama..aklımda olsun bu omo baby benimde

cnm beşli setlerde bitek vücut şampuanı gereksiz haklısın..ya zaten çantayla takım veriyolar,chicconunda dahhil hepsinin çantaları küçük,alan arkadaslar çantalardan memnun kalmamış hep.oyüzden ben ayrı ayrı alıcam şahsen.çantayı büyük olsun istiyorum

sevibebenin cnm..peluş figürünün altında cırtcırt var.ayarlanabiliyor,küçültülüp büyültülebiliyo.bugün annem geldi gereksiz gördü kendileri bu ürünü :36:ama bence gerekli Allah korusun bi tanıdığın bebeği öldü gece kusmuğunu yutarak.bu ürün %50 ölümleri azaltıyo.bence %100 şart yani,çokta cici,yarın öbürgün gün büyüyünce peluş kısmı çıkarılıp oyuncak gibide kullanılabiliyomuş,severek aldım,inşallah işimize yarar
bende ufak olduğundan yetersizlikleri okumuştum,set almam heralde o bakımdan..

Son düzenleme:
en erken doğum iznimi kaçıncı haftada alabiliyoruz ,bilen var mı kızlar?
32. hafta imiş,daha erken alamazmıyım ki :(( poff

Son düzenleme:
elbetteki okuyoruz okuduğumuz yerlerde firma açıklamaları değil tabikide...her firma kendisini aklamaya çalışır..,ben sağlıklı olduğuna emin olsam zaten gözümü kırpmadan visco alırım çünkü kendi yatağım o şekilde ve kullandığımdan beri boyun fıtığı sorunlarım neredeyse dindi..he yoğun şekilde alerjik durumumuz var eşiminde benimde yatakta bizi ala rahatsız etmedi bu yönden...
Yün yataklar evde oluşan tozları emme özelliği olduğu işçin önerilmemekte ki buda bana çok mantıklı geldi..ayrıca ben yün yatağa tek o yönden bakmıyorum bebekler zaten terler bu da daha etki gösterir..
okuduğum açıklama da visco iyidir yazmıyordu, her zamn için pamuklu ürünler önerilir bebeklere fakat bende pamuklu ve yün yatağın ergonomik şeklinden rahatsızım ki,olmayan yoktur diye düşünüyorum... benim yazdığım belki tartışılı ama yazdıkların maalesef tartışmaya giremez,çünkü pamuklunun yüne göre terletme oranı neredeyse olmadığı herkesce bilinen bir gerçektir..mantığımız gayet yerinde ,ben sizi mantığa davet ediyorum...

tartismaya gerek yok bence sadece biz duydugumuz bi bilgiyi paylastik. AMA tartisma havasi aldi konu. Ben tekstilciyim bu kadar ayrintili anlatmadim tontirik arkadas baya gucenmis ya doktorlar zararli diyor isteyen kullanir isteyen kullanmaz dimi AMA. kirmizi patik senin yazindan cvp yazdim cunku bende msjima yorum istemiyorum malum kisiden.

en erken doğum iznimi kaçıncı haftada alabiliyoruz ,bilen var mı kızlar?
32. hafta imiş,daha erken alamazmıyım ki :(( poff

Benim bildigim de 32. AMA doktorun ozel rapor yazabilir belki. arkadasimin plesentasi biraz asagida old. icin riskliydi 6 aylikken ayrildi izne.

kizlar selam
kizimin oksurugu yuzunden uyuyamadim. ilacta kullaniyor gunduz bir sey yok gece oksuruk anlamadim
recetesiz satiliyorsa ezcaneden yarin ventolin alicam satilmiyorsada bize klinigin yollari goruluyor yine:(
su yolu yaptik su damla asilara baslasaydik hayirlisiyla . belki ise yarar son umudum artik.
gelecek ay basi baslicaz

Son düzenleme:
biraz seviyeli konuşabilirsen iyi olur...ya da hiç yazma benim yorumlarımı es geç ok..sana hitap etmeyeceğim yazarken alınmana gerek kalmaz..

msjım gayet seviyeli ve acıklayıcı.ben senin msjlarını herzaman es geciyordum zaten :) ama benim msjıma yorum yapınca mecburen cvp yazmak zorunda kaldım.
ayrıca üstteki msjına göre sen alınmışsın benim son cümlemden:)

tartismaya gerek yok bence sadece biz duydugumuz bi bilgiyi paylastik. AMA tartisma havasi aldi konu. Ben tekstilciyim bu kadar ayrintili anlatmadim tontirik arkadas baya gucenmis ya doktorlar zararli diyor isteyen kullanir isteyen kullanmaz dimi AMA. kirmizi patik senin yazindan cvp yazdim cunku bende msjima yorum istemiyorum malum kisiden.

e sen duydugun bişiyi paylaştın diye seninki dogrumu oluyor yani.yün yatak zararlı dedin kenara cekildin.madem zararlı faydalı olanını yazsaydın.
ben duydugum bişiyi degil araştırarak ögrendigim bişiyi paylaştım burda aradaki fark bu
mesajına yorum yapılmasını istemiyorsan nickimi msjın içinde yazmıcaksın kapiş.

İyi Geceler Kızlar.....

Benim kız beni uyutmucak yine galiba:) Hareket etmese niye hareket etmiyor diyoruz.Çok hareketli olsa yine pimpirikniyoruz ne hale geliniyormuş bu hamilelikte ya:).Maşallah hiç durmuyorki anacım...Sabah öğle akşam...Yemek yaparken dahi ayaktayım sürekli o zaman bile tekmeliyo kuzum....Şuan bile....Nette şimdi onu araştırıyordum.Çok hareketli bebekler hiperaktif oluolarmış doğduktan sonra, ne kadar doğru bilemiyorum ama birde annenin gazı varsa oda hareketlendirirmiş.Belkide ondandır bilmiyorum ama çok yaramaz bişiy olcak cimcimem:)Allah yinede aksini göstermesin......

Arya cım bu arada gözünaydın.Çok sevindim güzel sonuç almana ve önceki sorunun kaybolmasına cnm...Umarım sonuna kadarda hep böle olur......

kızlarrsss merhabalar gene uzun zaman oldu giremedim nete ama vallahş aklım hep sizde . ben istanbuldayım şimdi ayaklarımdaki ödemler nispeten azaldı. demir hapını içmeyi bıraktım izra inanılmaz bi mide ağrısı yapıyor. eşim haftaya antalyaya gidecekmiş sende buraya gel dedi kısa süreliğine olsada erzurumdan kurtuldum. artık orada detaylı ultrasona girerim . görümcemde doktor umarım sıra almadan girerim bi detaylıya. hayırlısı olsun bakalım. sizlerde dururmlar nasıl

yun yatakla ilgili konusulmus sanirsam
bende kullanmicam yun yatagi cunku kizimin mite alerjisi var tetikliyormus belki bebeginde
vardir diye dusunuyorum. evde hali bile yok ya. yinede hasta oluyor :ssz: yikanabilir kilim kullaniyoruz. pofff

son cümle alınma değil,seviyeli olsun bu gibi cümlelerine dikkat et anlamında..diğer arkadaşa da yazdığın son kelimenden yola çıkarak,seviye kısmında daha fazla açıklama yapamayacağım..cevap yazma lütfen bir daha....

Son düzenleme:
bende kullanmicam yun yatagi cunku kizimin mite alerjisi var tetikliyormus belki bebeginde
vardir diye dusunuyorum. evde hali bile yok ya. yinede hasta oluyor :ssz: yikanabilir kilim kullaniyoruz. pofff

alerji kişiye göre farklılık gösteriyor.kimisinede visco ,sünger alerji yapıyor.kullanıp deneyerek en uygununu bulmak lazım.yün alerji yapıyor diye genelleme yapmak yalnış.

son cümle alınma değil,seviyeli olsun bu gibi cümlelerine dikkat et anlamında..diğer arkadaşa da yazdığın son kelimenden yola çıkarak,seviye kısmında daha fazla açıklama yapamayacağım..cevap yazma lütfen bir daha....

yazdıgım msjlarda seviyesiz olcak kelimeler yok.varsa kazene şikayet edersin ban yerim olur biter.
cvp yazılmasını istemiyorsan sen cvp yazmamalısın

Son düzenleme:
maalesef eşimle benimde yoğun şekilde alerjik durumumuz var,umarım bu hallerimiz bebekleremize geçmez :((
son zamanlarda iklim farklılıkları,ozon deliği vs bir sürü etken işte hayatımızı olumsuz etkileyen sebeplerden son yıllarda alerjik durumu artmış maalesef..
bu yüzden eskiden böylemiydi gibi durumlara girme lüksümüz olmadığı kanısındayım :((( mesela bnmde eskiden yoktu son 2 yıldır var :(

Son düzenleme:
hiziniza yetismek cok zor:)
evet canım zaten yeterınce koşturmacamız olucak :) bı de ev ısleırnı dusunmeyelım dımı :)

koaly gelsın sana da :)

canım ben de kalkışamıyodum ama dedım olmıycak kendıme zaman verdım dınlendım o sürede ,

sornada kalkıp birden tüm işleri yaptım işte annemelrınde yardımı ile

hala ufak tefek işler var ama işten eve gidince yapıyorum napimm :)
benimde cekmeceleri duzenlemem lazim ama sira gelmiyor . birde evde cocuk olunca hic duzenli kalmiyor ya.
evet cnm bende okudum ,ayrıca gelişimi için değil kızlar bilginize..alerjik durum için önerilmiyor :20:
evet bende bu sebepten tirsiyorum zaten kizim hastaliklardan gozunu acamiyor bir turlu

Canlarım

Doktorumu aradım kanama ve ağrı için. Endol Fort Fitil koyucaksın bir tane dedi.(makattanmış) 2-3 gün içinde tekrar kanama olursa gel dedi.

Endol fitili aldım ama antiinflamatuvar,antiromatizmal yazıyor. Tekrar aradım doktoru, kanamayla ne ilgisi var diye. Sen kullan 1 tane hemen keser kanamanı dedi.

geçen hafta gittiğimde de, kanaman olursa söyle sana bir fitil vericem demişti, haftasına kanamam oldu. Çok ilginç.

Gel demedi ama, dün gördüğü içindir belki di mi ?
neden olmus ki kanama keske bir sey deseydi. gecmis olsun
merhaba arkadaşlar birkaç gündür giriyorum birşeyler yazmadan çıkıyorum öyle canımı acıttı arkadaşlarımızın üzücü durumları hala gözlerim dolu dolu yazıyorum Allah betül arkadaşımızın arkada bıraktıklarına sabır versin mekanı cennet olsun inşallah mery arkadaşım Rabbim sanada yardım etsin atlatabileceğin en hafif şekilde atlatırsın inşallah .. kızlar sizler nasılsınız umarım başka kimsede bir sıkıntı yoktur.. biz kızımla iyiyiz küçük küçük alışveriş yapıyoruz az önce arkadaşlar bizdeydi bakalım neler almışsın dediler oooo birsürü birşeyi olmuş dediler kızlar ben birşey daha sormak istiyorum ben bir tane hastane çıkışı beğendim ama kız için olan rengi yok yeşili kızada olur gibime geldi ama sizlerinde fikirlerinizi merak ettim yardımcı olurmusunuz http://www.unnado.com/urun_detay.php?kampanya_id=3185&urun_id=136979
canim kizsa bebesin ben biraz pembis taraftariyim lila filanda olabilir. yesil sari renkler oglan gibi gosteriyor bebisi
kiza biraz daha kokos seyler olabilir ama tk guzelmis canim.
Kilosu 420 gram olmuş, tam haftasında şu an, bir sorun yok. suyu falan da iyi, pırıl pırıl dedi.
sabahtan beri kanama olmadı bir daha ama vajinamın içinde ve karnımın altında tuhaf bir ağrı var. sanki taş varmış gibi.
fitili kullandım, inşallah keser.
dünkü haberlerden sonra gece kabuslar gördüm rüyamda,doğru dürüst uyuyamadım.

Sabah da, benimle aynı anda hamile kalan kuzenim var, amniyosentez yaptırmıştı, onun sonucunu öğrendim. bebek down sendromluymuş.Yarın canlı canlı doğuma alıp gebeliği sonlandıracaklar. üstüne kanama,ağrı,sancı.. bir de Arzu'nun falan da sancısı varmış.
korkuyorum artık yaaa... :( moralim çok bozuk gerçekten.
canim cok uzuldum ya Allah sabir versin.
ben ikili yaptridim temiz cikti 3.lude mom degerleri yazmadigi icin burdaki dr yorumlayamadi 4le gerek varmi dedim
yok ayrintili baktim gerek yok dedi. ne biliyim zaten buyuk karar ya Allah kimseyi sinamasin evladiyla.
suan bunlari yazarken biel karnim kipir kipir masallah cok hareketli bu durumda insan kiyamaz gibi geliyor
yani Allah korusun bebisleri ama ben 3. bebek kaybini kaldiramam dagilirim hemde bu kadr yaklasmisken.
ins hic kimse boyle sorunlarla karsilasmaz.
ya daha onun araştırmasına girmedim kızlar hep sabun tozu diolar ama geçen gün doktorlar programında bi uzman vardı makinada yıkayacaksanız sabun tozu kullanmayın diodu, topaklanabiliomuş pamuklu çamaşırları yıkarken, tam erimiomuş.. bende kararsız kaldım..

canım işte şimdilik bitti ev işi nankör.. o camlar silindi ama yine kirlenicek :) en ufak bir yağmurda yine cırt :) en azından dolap içleri bitti gerisi zaten haftalık yapılıo napalım artık :)

bence de bir uyku seti bir nevresim takımı yeter gibi görünüo şimdilik ama bakalım tecrübe edip öğrenicez artık :)
bende likit kullanma taraftariyim ve cift durulama yapiyorum hatta beyazlara yumusatici yerine elma sirkesi koyuyorum
alerjiden dolayi. sanirim bebisinkileride bu seklde yikicam.
Eki Görüntüle 512906

e artık bunada göbek az demezsin Tuğbacım heralde :))
yoksa banamı öle gelio ?
gobusun cok guzel canim siyah oldugu icin onceki resimde cok belli olmamis ama bunda olmus:)
kızlar dün bebişime bunları aldım :34:
oğluşumun havlusu,penye battaniyesi,fermuarlı polar battaniyesi;
Eki Görüntüle 512904
oğluşumun çıngıraklı diş kaşıyıcısı,alt açma bezi,yan yatış yastığı;
Eki Görüntüle 512905
oğluşumun altüst pijama takımı,ağız silme mendilleri,yenidoğan kundağı,inekli kadife tulumu:9:
Eki Görüntüle 512907

:nazar::nazar::nazar:Vee Buda ayrıntılıda zıpır oğlumun hareketliliğinden bukadar çekilebilen soldan ve önden profili :1::nazar::nazar::nazar:
Eki Görüntüle 512909 Eki Görüntüle 512910

ya bayildim alt acmana ozellikle bende boyle birsey istiyorum
aslinda simdiden nete baksam iyi olucak cok agirdan aldim. zaten ben secene kadar haftalar geciyor:)
birde burda genelde netten aliniyor amile kiyafetlerimi hep netten aldim olculeri iyi tutturmusum:)

alerji kişiye göre farklılık gösteriyor.kimisinede visco ,sünger alerji yapıyor.kullanıp deneyerek en uygununu bulmak lazım.yün alerji yapıyor diye genelleme yapmak yalnış.

biz su cilde yapilan testlerden yaptirdik dr cok siddetli mite kuf nem alerjisi var dedi
ve bir kagit verdi orda yaziyordu bunlari uygularsaniz cocuk rahatlar dedi
yun turevleri kullanmaycak hali olmayacak odasinda toz tutacak fazla esya pelus oyuncak olmayacak, camasirlar
60 derecede yikanacak.... bir suru sey
tabi hepsi gecici cozum
kalicisinin damla asi oldugunu soyluyorlar. yani ben kendime hic dikkat etmedim var mi alerjim yokmu diye
ama kizim o kadar sik grip oluyor ki elimden geldigince bir seyler yapiyorum.
listedekileri yapmaya calisiyorum. biz yayli yatak kullaniyoruz yani su anda.

bebegin alerjisi olurmu olmazmi bilmiyorum tabi . ins olmaz ama yinede riske girmeyeyim diye dusunuyorum.

Son düzenleme:
maalesef eşimle benimde yoğun şekilde alerjik durumumuz var,umarım bu hallerimiz bebekleremize geçmez :((
son zamanlarda iklim farklılıkları,ozon deliği vs bir sürü etken işte hayatımızı olumsuz etkileyen sebeplerden son yıllarda alerjik durumu artmış maalesef..
bu yüzden eskiden böylemiydi gibi durumlara girme lüksümüz olmadığı kanısındayım :((( mesela bnmde eskiden yoktu son 2 yıldır var :(

benim kizkardesimdede var burnu tikaniyor polipleri sisiyor azcik toz olsa baslar hapsirmaya.
iyiki bende yok zaten bir burun deligim kapali oda olsa hic nefes alamam.
bir tanidigimizinda bebiginin mite alerjisi varmis anneside tabi bilmeden yerleri haliflesk kaplattirmis
sonra testte cikmis alerji oldugu hepsini sokturup parke dosetmisler.

kizlar siz gecenin yarisini bende sabahi ettim
kalkayim kocise kahvalti kurayim baride adam sasirsin biraz. oksurukte kesildi Allaha sukur,
bugun ventolin alsam cok iyi olucak.

hadi bakalım sevindim sizin adınıza kendi doktorun cinsiyetini kesin söyler merak etme Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

evet insallah bir dahakine tam kesin söylesin artik bizim sipada acsin bacaklarini:1::1::1:..aminn insallahh hepimiz aliriz insallahhhh..

Back
X