cnm ben eşimin gömlekleri için omoyu kullanıyorum pahalı biraz ama ben birkere yakasınıda gömleğin kol kısımlarınıda çitelemedim.ütülüyeceğim içinde atıyorum 60 dereye pamuk gibi çıkıyolar..yani anlatmak istediğim eminim omo babyde lekeleri çıkartır.yanlız bu omo çok etkili,lekeleri iyi çıkarmasından belli,ben ilk zamanlar fazla katıyodum deterjanı alerji yaptı hatır hatır kaşındıkomo baby lekeleri çıkartıyor mu peki? bebeklerin kıyafetlerinde de leke durumumuz sorun valla,herşey kullanılamıyor lekeyi çıkarmak için...napalım artık onlarda lekeleri ile büyüyecekler :)) zaten çok uzun vadeli kullanamıyorlar ki kıyafetlerini..

cnm beşli setlerde bitek vücut şampuanı gereksiz haklısın..ya zaten çantayla takım veriyolar,chicconunda dahhil hepsinin çantaları küçük,alan arkadaslar çantalardan memnun kalmamış hep.oyüzden ben ayrı ayrı alıcam şahsen.çantayı büyük olsun istiyorumne bilim kız öle diyince bende chicco ya kaydımaslıcım aslında bunlar birazda bebişin tenine bağlı kimisine iyi gelen kimisine gelmio ondan ufak boyundan bir alıp denemek lazım diorum ben.. ya bi de bu beşli setlerde neler oluo ki? şampuan bebe losyonu bi de pişik kremi alim diorum ilk etapta, vucut şampuanına gerek var mı zaten minnacık başını köpüklesen vücududa köpüklenmiş olur
canım sıcakta isilik olmak normal ben hala yazın saçlarımı toplamazsam terlediğimde saçım tenime sürtüo isilik oluo ensem ve alnım, küçücük bebek nasıl olmasın :)
canım benim arkadaş 4 tane nevresim yaptırmıştım iyikide yaptırmışım bebeğim çok kustu dedi öyle deyince banada mantıklı geldi bende öyle düşünüyorum hayırlısı artık :)
canım güle güle kullansın bebiş yan yatış yastığın sevi bebeninmi yoksa farklı bir markamı ben sevi bebede görüp beğenmiştim erken diye biraz daha erteledim bu arada eltim bakım ürünlerinde kesinlikle mustelayı öneriyor kızı birgün pişik olmuş hiçbir şeyle geçirememişler evde mustelanın numune pişik krmi varmış onu sürmüş 2 saat sonra eşi gelince doktora götürmüş acile oradaki doktora söylemiş dr. mustelayıda sürdüysen daha da benim yapacağım birşey yok demiş ve o 2 saat içinde bile farketti poposu diyor gece nöbetçi eczaneden almışlar sabaha geçti diyor doktor bile mustelayı öneriyor ben onu kullanacam birde canım dr. lar bebek yağını önermiyorlar netten araştırmak lazım biraz..
sevibebenin cnm..peluş figürünün altında cırtcırt var.ayarlanabiliyor,küçültülüp büyültülebiliyo.bugün annem geldi gereksiz gördü kendileri bu ürünü