2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353
Herkese günaydın... Bugün kızımla sabahın nurunda dikildik ayağa.. MaşAllah barekAllah sabah namazından beri sürekli hareket halinde kuzucuğum..
Baktık uyuyamayacağız babamızı işe gönderip kalktık..

Aldıklarını güle güle kullan canım.. Resimlerini de yükle bizlerde fikir edinelim. Hem çokta uygun almışsın..

Eki Görüntüle 513881
buda benim kuzumm, maşallah benim aşkıma

kızlar oğlumun yuzu ılk defa bu kadar net gordum:)

MaşAllah berekAllah kuzucuklarınıza.. Rabbim cc nazarlardan saklasın..

canım ya özelden msjına cvp veremiyorum 100 msj a ulaşmadığım için.
ben bursa doruk hastanesinde yapıcam Allah nasip ederse.

..................................................................

Son düzenleme:

canım başın sağolsun...

günaydın kızlar dün kontrolümüz vardı ve çok güzel geçti oğlum 900 gr olmuş tip I diyabetli olduğum için tekrar tarama yapıldı Allaha şükür hiçbir sorun çıkmadı bebeğim aynı bana benziyormuş arkadaşım öyle dedi

Tepiklerse istediğin bişeyi gönderirim
aşk olsun kuzum sen ilk tepikini duy yeter bana eee naptın merak ettim ???
Kızlar bugün bebeğime kıyafet aldım demiştim ya.
Şimdi farkettim.
Aldığım takım çok küçük. İnceledim. Ense etiketinde Prematüre yazıyor. Yanlış almışım değil mi ?
cnm bebekler kaç kilo doğucak bilmiyoruz prematürede baya küçük istersen değiştir :))
yazdım kenara hepsini sorucam yoksa unutuyorum :)) ayy evet yaa o yuzden devlet hastanesine mecbur kalmadıkça gitmiyorum ( sizde insanlar değerli cnm malesef burda diil devlet hastaneleri insana insan gibi davranmıyo önünde çlsen umurları diil Allahım bizi onlara muhtaç etmesin... cnm benim sende bebişe ve kendine çok dikkat et :)
maşşallahhhh oğluşuna seninnnn
maşşallahhhhh
hehehe yok cnm yaa bi seferden bişi olmaz :))
aldıklarını güle güle giy cnmm :))
ayyy koy valla yaaaaa aslında olur sana havale tyarız sende bize kargolarsın :)) bol bol ihtiyacımız var o piyamalara :))

Eki Görüntüle 513881

buda benim kuzumm, maşallah benim aşkıma
maşşallahhhh kuzuna

maşşallahh nerdeyse 1 kilo olmuş tombiş kuzun Allah sağlıklı sıhatli kucağınada almayı nasip etsin inşallahh :)) şekerininde iyi çıkmasına çok sevindim cnm ...

oyy maşallahhhh yaa benım bebık de öle yapioo hele sabahalrı gezıo karnımda bi yerde toplanıo böle eheh

ay onlar o muymuş ben bi milyoncularda fln görüyodum hep :)

Kızlar bugün bebeğime kıyafet aldım demiştim ya.
Şimdi farkettim.
Aldığım takım çok küçük. İnceledim. Ense etiketinde Prematüre yazıyor. Yanlış almışım değil mi ?

premature yazıosa evet canım kucuk olur yaa :) yanlış almışsın bence de

eneemm gözlere bak maşallah cok net cidden :)

canım nası olur ben söledıydım tekmeleri senın gozunden kaçmış ama cidden süper bişi dımı

evet canım az toplanalım kendımıze gelelım hem hamıleyken ben kocişle eskı uzuun gecelerımzıı özlüyorum valla

bı de peşinden hamıle kalınca yo yo

canım bız de esımle gecen akşam bunu konusuyoduk eşim tedırgın ben tedırgın bı de benım canım şu ara hıc ıstemıo ya
hiç mi istemez hiççç halbukı hamılelıgın basında böle değildim rüyalarıma bile giriodu :) şimdi canım ıstemıo
eşim de zaten tedırgın ama bu durum cok canımı sıkıo hayatım tatsız tuzsuzmuş gibi gelıo şey olmayınca
hatta dedım kı hemen ocak gelse doğum olsa ve hayat normale dönse dedım bu hormonalr duygusal durumu cok etkılıo malum
cinsel açıdansa şimdide oluo ama eskısı gibi olmuyo ıste sabredıcez azbucuk napalım

Kızlar ödem için ne yapabilirim?? Çalışıyorum ve akşama kadar masa başındayım. Bu akşam bacaklarım bileklerim fil gibi olmuştu ne yapacağım

canım tuz da önemli ama en önemlisi bi hayat duzenın olsun yemek zamanın yatma kalkma zamanın bellı olsun
yatarken odan hava alsın yemek yer yemez yatma bu da cok ödem ve gaz yapar ayrıca reflü de olursun
sonra vucudunu cok sıkan şeyler gıyme iş yerınde doktorum bana ara ara kalkıp dolaşmamı tavsıye ettı veya
ayakalrında gaz - fren hareketi yap hareketsiz kalma demsıtı böle yanı özellıkle yeme ıcme önemlı tabıı kı
takıp et sende ne ödem yapiosa onu azalt veya yeme...mesela ben akşam yemegınde katı beslenmıssem
gazlı içecek tuketmnıssem mutlaka sabah ödemım olur

Ben de coraspin kullanıyorum,neden tedirgin oluyosun ki ?

canım coraspin aspoirin kullanırsa anne bebekte kalpte delik olur dio bazı doktorlar kesın bı durum yok ama

delik olursa ve aspirin kullanıosa direk ona baglıoalr...bende en basından berı aspirin kullanıyorum hatta

hamıle kalmadan öncede kullanıyoırdum pıhtılaşmam oldugu ıcın ama çok şükür bebegımde öle bi sorun yok

zaten olsa ayrıntılıda cıkardı :)

aysecim cokk ttali yaa masallah evet gercekten ifade cok ciddi kimseye pasvermez bu masallahhh sübhanallahhsaglikla sihatle sagsaglim alirsin hepimiz insallahhh canim benim..

ehgeueheu evet süründüren tiplerden olcak benım kızım

Ayşecik beni neden eklemedin listeye :2:

ayy unutmusum tatlım eklıorm hemmeenn :)

güle güle kullan canım :)

valla resmı koyarsan cok sevınırım tam anlattıgın gibi bi takım dusunuodm ben de

daha bı yere bakmadım...

maşallah maşallah sayfalar bir hayli hızlı ilerliyor. kızlar dün gece rüyamın etkisinde çok kaldım allah hayra çıkarsın.güya erken doğum yapıyorum ama kendi kendme kimsecikler yok ortada. böyle okadar küçükki içim acıyor ağlamıyor çok zayıf çok korkuyorum nefes alıyormu diye sürekli kontrol ediyorum.ayyy ne fenaydı yaa

Rabbim cc hayra çıkarsın rüyanı inşAllah.. Hamilelik psikolojisinden bütün bunlar. Akıllar hep bebişlerde olunca heranımız, rüyalarımızda onlarla dopdolu oluyor.

MaşAllah barekAllah.. Kilosuda güzelmiş, sorunda yokmuş çok şükür.. Rabbim cc sağlıkla kucağına, kucağımıza almayı nasipetsin inşAllah..

Son düzenleme:
günaydın kızlar . nasılsınız . biz iyiyiz şükür . bebeklerimi hisstmek çok güzel artık daha güçlü tekme atıyorlar .hele bu sabah soluma yatıyorum ordaki bebiş tekmeliyo sağıma yatıyorum bu sefer diğer paşam tekmeliyo . babamızda hevesle hissetmek için elini karnıma koyuyo ama yok o zaman sakinleşiyorlar .çok güzel bir duygu Allah olmayan isteyenlere de nasip etsin . bu arada bebeklere hastane çıkışları aldık maviş maviş

Kızlar ya sizler bebiş için alışveriş listesi falan hazırladınız mı..
Neyden kaç tane alacağınızı falan.. Ben hala belirlemedim sayılarını. Onun için alışveriş yaparken kararsız kalıyorum hep..
Şimdilik en beğendiklerimi alıyorum.. Ama adamakıllı liste yapsam daha rahat edeceğim sanırım.. Sizler belirlediyseniz paylaşabilir misiniz?

rüyan hayırlara cıksın canım ben de doğum yaptıgımı goruyorum bazen

o kadargercek oluyo kı ruya uyanıyorum hala hamıle olduguma sasırıyorum

Canım maşallahhh yavrularına ayy ıkı tane oluncada baska olur o tekmeler yaa

Rabbım hepimizi sağlıkla kavustursun cicilerını güle güle giydir canım :)

Amanın ne güzel şeyler böyle.. Çok şirinler.. Rabbim cc sağlıkla giymelerini nasip etsin inşAllah.
Annelik muhteşem bir duygu.. Düşündükçe şükrediyorum.. Rabbim cc isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu..
O kadar mucizevi birşey yaşıyoruz ki.. Küçücük bir can içimizde büyümeye devam ediyor.. Hele senin iki can :)

Günaydın kızlar

yaa benım bebısım 2 gundur az hareket eıdo normalde hıc durmuyodu gun ıcınde sımdıde

tekmelıyo ama eskısıne oranla az gene sert vuruyo sağolsun ama yıne de acaba ne oldu da hareketleri azalttı

diye dusunmeden edemıyorum....özellıkle sabahalrı çok tekmelıyodu sımdı yanı ıkı gundur sadece gezıo kayıyo

ıcerde ara ara vuruyo...bazen hadı tekmelee die düşünürken rahım cıkısıma bı tekme atıo çok acıo canım :S

gecen bebegımde böyleydı...benım cocukalrın bana bı kastımı var ne ben anlamadım bebek değil mübarek

siyah kuşak tekvandocu

sağol ayşe .Amin inşallah şirin şirin giydiririz cicileri .Bu arada bizim isimler belli eklersen sevinirim . isimler BEYSİM ve BEYCAN

sağol canım .Gerçekten mucize Allahıma şükürker olsun . daha pek bişey almadık hastane çıkısı ile açılışı yapalım dedik . valla mickey mouse lusu rüyama bile girdi kıyafet aşerdim galiba :) Alışveriş listesi ben yaptım internetten baktım kendime göre düzenledim tavsiye ederim bi bak netten daha düzenli oluyor

günaydınlar arkadaşlarrrrrrrrrrrrrr
herşey yolundadır inşallah bebişlerinizleeeeeeeeeeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…