amma lak lak yapmışsınız yaw.atlayarak okudum gecmişi
ben yine öglenden sonra alışverişe gittim annemle birlikte
siyah kumaş bi hamile pantolonu aldım likralı cok güzel.
tek kalmış 45 lira dedi 30 a aldım
pijama takımı aldım hemde hamileler için olanlardan.bel lastigi ayarlanabiliyor ve gögüsaltından pilesi var. yine gögüs kısmında dügme var direkt meme ucu cıkıyor dügmeyi actıgınızda :)
fiyatı 15 lira valla şaka gibiii.2 tane aldım aynı modelden renkleri farklı.
merak eden olursa resim koyabilirim
almak isteeyn olursa valla kargolayıp yollim size.boştan yere 50-60 lira vermeyin :))
kızlar merhaba,
ara ara hep okumaya calıştım sabahtan beri, düne ve sonrasına da bakmaya calıştım.. dün apar topar cıkmak zorunda kaldım.. eşim almaya geldi ne olduğunu anlamadım önce ama sonra düştü jeton.. dedem vefat etmiş. bayadır yatıyordu, annemle teyzem hep başındaydı ikisi baktılar.. haberini bekliyodum zaten ha bugün ha yarın diye.. dün kaybetmişiz meğer( ölüm hayatın gerceği, dedem de 87 yaşındaydı yaşlıydı, son dönemde yiyip icemiyordu evet ama yine de cok zordu..
annemle teyzem cok kötüydüler, annem fenalaştı hatta götürürlerken mezara( hamileyim diye beni de yaklaştırmıyolar kaldıramazsın edemezsin diye, zor bir gündü.. akşam döndük evimize.. ama aklım orda hala.
tuğbacım o bende de var özellikle dün akşamdan beri, yatar kalkarken cok rahatsız ediyor ya da pantolonumu falan giyerken.. neden olduğunu ben de anlamadım.. ama büyüyor rahim ve sanırım bebişle beraber aşağıya baskı yapıyor. yarın dr randevum var, sorucam dr uma sana da yazarım canım.
aşk olsun kuzum sen ilk tepikini duy yeter bana eee naptın merak ettim ???Tepiklerse istediğin bişeyi gönderirim
cnm bebekler kaç kilo doğucak bilmiyoruz prematürede baya küçük istersen değiştir :))Kızlar bugün bebeğime kıyafet aldım demiştim ya.
Şimdi farkettim.
Aldığım takım çok küçük. İnceledim. Ense etiketinde Prematüre yazıyor. Yanlış almışım değil mi?
yazdım kenara hepsini sorucam yoksa unutuyorum :)) ayy evet yaa o yuzden devlet hastanesine mecbur kalmadıkça gitmiyorumhepsini sor valla canim aklinda kalmasin icin rahat olur ben baya rahatladim icim rahat oldu simdi su bu neden böyle oluyor deyip duruyordum esime esimde bilmiyom ki askim ben daha önce hiccccccccccc hamile kalmadim ki diyoraskimmm yaa canim kocam benim pek bir heyecanli insan görebiliyor gördükcede mutlu oluyr sagoldun hamile olduktan sonrada zaten halakaliydi simdi dahada oldu sanki ilk defa baba oluyor evet tr dekilere bende sinir oluyom hele izine geldimmi delioluyom ölsem kalsam ilgi yokk.izine gelmisim aksamina oglumla zehirlenmisiz..ilk önce ben mosmor olmusun annemler dedi ama öyle bir bagiriyommm ki anlatamm anne baba ben ölüyom beni hastaneye götürün diye herneyse hastanedeyim orda tuvalette ölüyom istifra ediyom biri gelipte tuvalete bakmadi doktoru bekliyoz yok kan sonuclari derken ölüyodum varya arkasindan ayni sekilde oglum ben eve geldim bir baktim ki oglumu götüruyorlar benim kaan büyük oglani yani ölsek kalsak tr de yeminle ilgisizlikten gidersin burda özel falan yokk canim yaa hastaneye ancal acilde gidersin..normal sizin kadin doktoruna giip bir sürü ultrasal icin para verdiginiz yer bizim kadin doktorumuz ev doktorumuz özel muhayane yani sigortadan aliyorlar parayi anlamiyom yaa valla siz sukadar para sukadra dogum hastane parasi degince yemin ederim üzülüyorum yaa olmayan insanlarimiz ne yapacak degilmi ama...valla kafani sisirdim canim..kendine bebise iyi bak .
maşşallahhhh oğluşuna seninnnn
maşşallahhhhh
hehehe yok cnm yaa bi seferden bişi olmaz :))
kız şeker komasına girecek :) tepiklenmek için çekirdek hiç biyerinde göbüşün sertlik yokmu benimde tombişti sıkılaştı sonra belli yerlerde sertleşiyordu enson hava kabarcıkları oldu şimdi anlıyorum sık değil ama anlaşılıyor yat ve kendini dinle bakayım okursan ay inşallah hissedersin canım ya engüzeli buymuş hamileliğin
aldıklarını güle güle giy cnmm :))amma lak lak yapmışsınız yaw.atlayarak okudum gecmişi
pijama takımı aldım hemde hamileler için olanlardan.bel lastigi ayarlanabiliyor ve gögüsaltından pilesi var. yine gögüs kısmında dügme var direkt meme ucu cıkıyor dügmeyi actıgınızda :)
almak isteeyn olursa valla kargolayıp yollim size.boştan yere 50-60 lira vermeyin :))
maşşallahhhh kuzuna
günaydın kızlar dün kontrolümüz vardı ve çok güzel geçti oğlum 900 gr olmuş tip I diyabetli olduğum için tekrar tarama yapıldı Allaha şükür hiçbir sorun çıkmadı bebeğim aynı bana benziyormuş arkadaşım öyle dedi
bır ıkı tıkla belkı o da tepkı verır:)valla dun gece bızımkı bı yerını dayamıstı karnıma resmen cıkıntı hıssettım:)ben hala göbegımın altında hıssedıyorum tekmeklerı.göbek üstüne cıktımı sızınkı??[/QUOTE
canım bende hala göbek altında hissediyorum rahat ol
kızlarrr günaydınnnnnn :))
valla ben yan tarafımda bile hissediyorum minnoşumu böle tam midemin altında bi sıkıştırıyor yana doğru kendini hissetmemek mümkün değilhele dün karnım indi ind, kalktı yerim ben onun ufak ellerinii
aslında kızlar bu peteklerin yanına asılan plastik içine su doldurulan şeyler satılıyo odaya buhar yapsın diye tahtakale gibi yerlerde..onlardanda alınabilir..
Kızlar bugün bebeğime kıyafet aldım demiştim ya.
Şimdi farkettim.
Aldığım takım çok küçük. İnceledim. Ense etiketinde Prematüre yazıyor. Yanlış almışım değil mi?
canım zaten normalde bu bebişler bizi sömürüyo e doğuncada inşallah sömürecekler e tabiki ara vermek ve kendimize iyi bakmak lazım ama rabbim herkeze nasip etsin ben şimdi hep hamilelik güzel bebek güzel diyodunuz şu tekmelerden hiç bahsetmediniz rabbim nasıl güzel bişeymiş onun orda olduğunu bilmek sana tepki vermesi diyorum a bahsetmedikmi diyolar ay kimse bu güzel tepiklerden bahsetmemişti
ayrıca bişey sorucam kızlar..2 aydır eşimle kardeş kardeş yatıyoruz.ki normalde ayrılmaz peşimden şimdi hiçç aklına gelmıyor.söyledıgımde sana acıyorum içinde bi can var tedırgın oluyorsun yüzünden anlıyorum dıyor.evet tedırgın oluyorum ama bu şekılde gıdersek daha aylar var doguma hemde logusalık vs var benden uzaklasır ilişkımız bozulur dıye korkuyorum zaten ruyamda hep aldattıgını göruyorum psikolojık tabı bılıyorum.ama ılgısı sevgısı aynı hep ıltıfat edıyor vs.aman ne bileyım kadın olmak ne zormuş
Kızlar ödem için ne yapabilirim?? Çalışıyorum ve akşama kadar masa başındayım. Bu akşam bacaklarım bileklerim fil gibi olmuştune yapacağım
Ben de coraspin kullanıyorum,neden tedirgin oluyosun ki ?
aysecim cokk ttali yaa masallah evet gercekten ifade cok ciddi kimseye pasvermez bu masallahhh sübhanallahhsaglikla sihatle sagsaglim alirsin hepimiz insallahhh canim benim..
Ayşecik beni neden eklemedin listeye :2:
maşallah maşallah sayfalar bir hayli hızlı ilerliyor. kızlar dün gece rüyamın etkisinde çok kaldım allah hayra çıkarsın.güya erken doğum yapıyorum ama kendi kendme kimsecikler yok ortada. böyle okadar küçükki içim acıyor ağlamıyor çok zayıf çok korkuyorum nefes alıyormu diye sürekli kontrol ediyorum.ayyy ne fenaydı yaa
günaydın kızlar dün kontrolümüz vardı ve çok güzel geçti oğlum 900 gr olmuş tip I diyabetli olduğum için tekrar tarama yapıldı Allaha şükür hiçbir sorun çıkmadı bebeğim aynı bana benziyormuş arkadaşım öyle dedi
maşallah maşallah sayfalar bir hayli hızlı ilerliyor. kızlar dün gece rüyamın etkisinde çok kaldım allah hayra çıkarsın.güya erken doğum yapıyorum ama kendi kendme kimsecikler yok ortada. böyle okadar küçükki içim acıyor ağlamıyor çok zayıf çok korkuyorum nefes alıyormu diye sürekli kontrol ediyorum.ayyy ne fenaydı yaa
günaydın kızlar . nasılsınız . biz iyiyiz şükür . bebeklerimi hisstmek çok güzel artık daha güçlü tekme atıyorlar .hele bu sabah soluma yatıyorum ordaki bebiş tekmeliyo sağıma yatıyorum bu sefer diğer paşam tekmeliyo . babamızda hevesle hissetmek için elini karnıma koyuyo ama yok o zaman sakinleşiyorlar .çok güzel bir duygu Allah olmayan isteyenlere de nasip etsin . bu arada bebeklere hastane çıkışları aldık maviş maviş
Eki Görüntüle 513988 Eki Görüntüle 513989
günaydın kızlar . nasılsınız . biz iyiyiz şükür . bebeklerimi hisstmek çok güzel artık daha güçlü tekme atıyorlar .hele bu sabah soluma yatıyorum ordaki bebiş tekmeliyo sağıma yatıyorum bu sefer diğer paşam tekmeliyo . babamızda hevesle hissetmek için elini karnıma koyuyo ama yok o zaman sakinleşiyorlar .çok güzel bir duygu Allah olmayan isteyenlere de nasip etsin . bu arada bebeklere hastane çıkışları aldık maviş maviş
Eki Görüntüle 513988 Eki Görüntüle 513989
rüyan hayırlara cıksın canım ben de doğum yaptıgımı goruyorum bazen
o kadargercek oluyo kı ruya uyanıyorum hala hamıle olduguma sasırıyorum
Canım maşallahhh yavrularına ayy ıkı tane oluncada baska olur o tekmeler yaa
Rabbım hepimizi sağlıkla kavustursun cicilerını güle güle giydir canım :)
Amanın ne güzel şeyler böyle.. Çok şirinler.. Rabbim cc sağlıkla giymelerini nasip etsin inşAllah.
Annelik muhteşem bir duygu.. Düşündükçe şükrediyorum.. Rabbim cc isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu..
O kadar mucizevi birşey yaşıyoruz ki.. Küçücük bir can içimizde büyümeye devam ediyor.. Hele senin iki can :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?