2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353

bu ciciler çok güzelmiş inş sağlıklı sıhhatli günlerde giydirmek nasip olur...

yo hareketsız değilde azaldı gibi sankı

ne değişti onu çözmeye calısıyorum :)

Allah korusun tabıı canım hepsini

canım bende de oluyor bazen sen canını sıkma doktorum günde 10 defa hareket etmesi yeterli dedi bu arada geçmiş olsun kendine dikkat et

canım gözün aydın yükleme sonucun güzel çıkmış inş hep böyle güzel haberler alırsın...

Maşallah canım çok tatlılar.Güle güle giysinler inşallah.Farklı almışsın,bende bebişlerime aynı almayı düşünmüyorum...

tontirik ben çok begendim valla...Fiyatına göre iyi bişiy gibi duruyo.Ayrıca penyesi de iyi diyosun.Henüz hiç bakmadım çarşıya çıkıp.Ama güzel bişiy bulmazsam senden isteyebilirim canım.....

tmm alır yollarım ama biraz acele etmen lazım bedenleri yada renkleri kalmayabilir.

anammmmm kızzz o kadar yüklemeye bi kıpırtı bilene olmadımııııııı ????

))

olmadı eşim de ben de pıtpıtladık sağdan soldan, bastırdık azıcık, karnımı tutup çektik falan..yok anam herifte bir gram hareket yok. yani bana yansıyan bişey yok.

kızlar cok carpıntım var hastaneye gıdıyorum ben

canım geçende de çarpıntın vardı senin,kan hapı yapıyo diyodun. telaş yapmasaydın keşke daha çok artar çarpıntın. güzel haberlerle gel lütfen..

herkese selam kızlar, umarım hepiniz iyisinizdir..
dünden başsağlığı dileyen herkese teşekkürler..

tontirikcim cok güzelmiş pijamalar güle güle kullan canım :)

ben bayıldım istiyorummm hangi renkleri var ? sen ne zaman alabilirsin ben hemen havale yapabilirm :)
kuzumm geçmiş olsun güzel haberlerle gel inşallah

anamm senin oğluşş pek inatçı çıktı heeee o zaman yapcak bişi yok cnm beklemeye devam :))

p.tesi yaptırdığımız kan tahlillerinin sonucları çıkmış..ama öğle tatilindeyim dedi hemşire sonucları sölemedi umarım iyidir.. demirimden şuphe ediyorum, bir de

troidimi merak ediyorum, umarım iyidir ikisi de.. yoksa kan hapına ben de başlarım heralde..

bugün dr randevum var. kan sonuclarını da götürücem. oğlumuzu da görücez, cd istiycem bu defa gecen sefer unutmuşuz cinsiyet öğrencez heyecanı ile, ultrason

fotolarını koyan arkadaşlar özellikle de yaprak_ seninki cok netti yaa bayıldım canım.. umarım bizimki de böyle net cıkar..

bakalım benim oğluşum neler yapıyomuş, özledim ya bir ay oldu görmeyeli :)) hala ve babanne de geliyomuş bizle onlar da özledi sanırım

cnm korkma aynı tip rüyayı ikikez gördüm. hele bi tanesinde suyum resmen top patlamış gibi ses çıkararak patladı rüyamda ,çocukta fırladı bende çok etkilenmiştim.ama korkma cnm annem de ,anne olan arkadaslarımda böyle rüyaları daha çoook göreceğimi sölüyolar bilinçaltımız bize oyun oynuyor essiraaa
cnm geçmiş olsun nasıl oldun..

Son düzenleme:
tontirikcim cok güzelmiş pijamalar güle güle kullan canım :)
tşkler cnm daha iyisi senin olsun :)

ben bayıldım istiyorummm hangi renkleri var ? sen ne zaman alabilirsin ben hemen havale yapabilirm :)
benim gördügüm pembe ,mor ,kırmızı. ama hangisinin kac bedeni var bilmiyorum.
benim aldıklarımdan kırmızı M bunu dogumdan sonra emzirme dönemimde giyerim diye kendi bedenime göre aldım
mor olanı L aldım alt pijaması bana son ayıma kadar gelir.

beden olarak XXL bile var bu arada :)
bedenleri varsa akşam yada yarın alıp yollayabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…