- 22 Eylül 2011
- 490
- 159
- 123
günaydın kızlar . nasılsınız . biz iyiyiz şükür . bebeklerimi hisstmek çok güzel artık daha güçlü tekme atıyorlar .hele bu sabah soluma yatıyorum ordaki bebiş tekmeliyo sağıma yatıyorum bu sefer diğer paşam tekmeliyo . babamızda hevesle hissetmek için elini karnıma koyuyo ama yok o zaman sakinleşiyorlar .çok güzel bir duygu Allah olmayan isteyenlere de nasip etsin . bu arada bebeklere hastane çıkışları aldık maviş maviş
Eki Görüntüle 513988 Eki Görüntüle 513989
yo hareketsız değilde azaldı gibi sankı
ne değişti onu çözmeye calısıyorum :)
Allah korusun tabıı canım hepsini
Günaydın kızlar,
dün şeker yükleme testini yaptırdım, 50 gr lık glikozda tokluk açlık farketmiyormuş off bu glikoz iğrenç bişey, Allahtan tok gittim, zaten kızıma hamileyken bu testi yaptırırken "bidaha hamilelik mi tövbedemiştim. Neyse ki sonuç iyi 132, ilgilenenler için üst sınır 140 mış. Bebeğimide ultrasyonda gördüm, gayet iyi gelişimi bir hafta öndeymiş, nasıl hareketli ayakları kıpır kıpır
Arkadaşlar doğumdan sonra korse konusunda ne düşünüyorsunuz...
günaydın kızlar . nasılsınız . biz iyiyiz şükür . bebeklerimi hisstmek çok güzel artık daha güçlü tekme
atıyorlar .hele bu sabah soluma yatıyorum ordaki bebiş tekmeliyo sağıma yatıyorum bu sefer diğer paşam tekmeliyo . babamızda hevesle hissetmek için elini karnıma koyuyo ama yok o zaman sakinleşiyorlar .çok güzel bir duygu Allah olmayan isteyenlere de nasip etsin . bu arada bebeklere hastane çıkışları aldık maviş maviş
Eki Görüntüle 513988 Eki Görüntüle 513989
tontirik ben çok begendim valla...Fiyatına göre iyi bişiy gibi duruyo.Ayrıca penyesi de iyi diyosun.Henüz hiç bakmadım çarşıya çıkıp.Ama güzel bişiy bulmazsam senden isteyebilirim canım.....
tmm alır yollarım ama biraz acele etmen lazım bedenleri yada renkleri kalmayabilir.
Ankaradayım .sen istanbulmuydunTamam canım.Bu hafta sonu çıkmayı düşünüyorum çarşıya..bulmazsam haber vericem.Bu arada sen hangi ildeydin canım?
Ankaradayım .sen istanbulmuydun
anammmmm kızzz o kadar yüklemeye bi kıpırtı bilene olmadımııııııı ????
))
kızlar cok carpıntım var hastaneye gıdıyorum ben
Maşallah maşallahBahtı da güzel olsun inşallah :)
Amin canım çook tskler hepimizinki inşallah :)
Günaydın Arkadaşlar......
Keyifli huzur dolu birgün olsun inş.......
tesekkurler canım inşallah hepimiz için...
Oyy oyy oyyy Maşallah canım kuzunaÇok tatlı çok şeker Sağlıkla kucağınada al inş.....
Aminn canım çok saol hepimiz sağlıkla kucağımıza alıp koklarız onları doya doya inşallah...
ben bayıldım istiyorummm hangi renkleri var ? sen ne zaman alabilirsin ben hemen havale yapabilirm :)
kuzumm geçmiş olsun güzel haberlerle gel inşallahkızlar cok carpıntım var hastaneye gıdıyorum ben
olmadıeşim de ben de pıtpıtladık sağdan soldan, bastırdık azıcık, karnımı tutup çektik falan..yok anam herifte bir gram hareket yok. yani bana yansıyan bişey yok.
canım geçende de çarpıntın vardı senin,kan hapı yapıyo diyodun. telaş yapmasaydın keşke daha çok artar çarpıntın. güzel haberlerle gel lütfen..
cnm korkma aynı tip rüyayı ikikez gördüm. hele bi tanesinde suyum resmen top patlamış gibi ses çıkararak patladı rüyamda ,çocukta fırladımaşallah maşallah sayfalar bir hayli hızlı ilerliyor. kızlar dün gece rüyamın etkisinde çok kaldım allah hayra çıkarsın.güya erken doğum yapıyorum ama kendi kendme kimsecikler yok ortada. böyle okadar küçükki içim acıyor ağlamıyor çok zayıf çok korkuyorum nefes alıyormu diye sürekli kontrol ediyorum.ayyy ne fenaydı yaa
cnm geçmiş olsun nasıl oldun..kızlar cok carpıntım var hastaneye gıdıyorum ben
tşkler cnm daha iyisi senin olsun :)tontirikcim cok güzelmiş pijamalar güle güle kullan canım :)
benim gördügüm pembe ,mor ,kırmızı. ama hangisinin kac bedeni var bilmiyorum.ben bayıldım istiyorummm hangi renkleri var ? sen ne zaman alabilirsin ben hemen havale yapabilirm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?