2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353

fazla takılma hareketlere
doktorum çok hareketsiz kalmadıkça kafaya takmayın diyor
ama hreketleri tamamen kestiğini anlarsan hemen gel dedi
o zaman çok önemli dedi
takma kafana Allah korusunnnnnnnnn

fazla takılma hareketlere
doktorum çok hareketsiz kalmadıkça kafaya takmayın diyor
ama hreketleri tamamen kestiğini anlarsan hemen gel dedi
o zaman çok önemli dedi
takma kafana Allah korusunnnnnnnnn

yo hareketsız değilde azaldı gibi sankı

ne değişti onu çözmeye calısıyorum :)

Allah korusun tabıı canım hepsini

Günaydın arkadaşlarr

aldıklarını güle güle giy cnmm :))
ayyy koy valla yaaaaa aslında olur sana havale tyarız sende bize kargolarsın :)) bol bol ihtiyacımız var o piyamalara :))

güle güle kullan canım :)

valla resmı koyarsan cok sevınırım tam anlattıgın gibi bi takım dusunuodm ben de

daha bı yere bakmadım...

tşkler kızlar
ben gayet ciddiyim ihtiyacınız varsa begenirseniz yollayım nolcakki 1 günde elinizde olur.ben begenerek aldım.penyeside güzel.
lohusa hamileliklerini baktım 50 den başlıyor ,zaten şuan cok masraf yapıyoruz bebek için bide pijamaya o kadar para verilmez.
birazdan koyarım resim bakarsınız.

Kızlar günaydınnn herkeslere. sabahın köründe kalktık, sağlık ocağına gittik bebişimle. kan ölçümlere baktırmak için. ben de kronik anemi vardı gebelik öncesi, gebeliğin en başından beri o berbat kan haplarını kullanıyorum :2: inşalla birazcık yukselmiştir..

şeker yüklemesi ile ilgili birşe sorucam. kaçıncı haftda ve nerede yaptırılyor? hafta sonnu kadın ddoğumcuma gidicem. bilgi sahibi olayım dedim biraz...

Günaydın kızlar,
dün şeker yükleme testini yaptırdım, 50 gr lık glikozda tokluk açlık farketmiyormuş off bu glikoz iğrenç bişey, Allahtan tok gittim, zaten kızıma hamileyken bu testi yaptırırken "bidaha hamilelik mi tövbe demiştim. Neyse ki sonuç iyi 132, ilgilenenler için üst sınır 140 mış. Bebeğimide ultrasyonda gördüm, gayet iyi gelişimi bir hafta öndeymiş, nasıl hareketli ayakları kıpır kıpır

Arkadaşlar doğumdan sonra korse konusunda ne düşünüyorsunuz...

bugün kapına geliyorum ona göreee
anammmmm kızzz o kadar yüklemeye bi kıpırtı bilene olmadımııııııı ????
ayyyyy çok çok çok tatlılar bayıldımmm :)) Allhım güle güle giydirmeyi nasip etsin inşallahhhh ... bide cnm fiyatları nedir ??
kuzuumm kötü şeyler düşünmek yok poposunu dönmüştür içeri tepikliyodur belki :)) yada çok tepiklemekten yorulmuş şimdi enerji topluyodur sen kendini hazırla sıkı tepikler gelicek :))

ayyy süpper olur hadi yükle bakalım ozaman :))

Feslegencim ve tum calisan arkadaslarim ins izin gunleriniz bi an once gelirde doguma kadar evinizde bi guzel dinlenirsiniz

Ayyy ne güzel bir temenni :) Çok teşekkürler canım.
İnan Sabah kalktım 6.45
Kocişe kahvaltı hazırladım. Hastaydı biraz, ilgilendim amanda kocişim tarzında
Sonra akşamdan bir yemek yapmıştım iyi pişmemişti onu pişirdim tekrar.
Bulaşık mak. yerleştir...
Buz dolabını düzenle.
İşe giyeceklerini ütüle.
Evi topla.
Duş al.
Sağlık ocağına git...
İşe gel.
İşte dinleniyorum şu an canım

Eki Görüntüle 513881

buda benim kuzumm, maşallah benim aşkıma

Maşallah maşallah Bahtı da güzel olsun inşallah :)

cnm prematüre dediğine göre yenidoğana olmaz tatlım gidip değiştir sen onu kıyamam

cnm bebekler kaç kilo doğucak bilmiyoruz prematürede baya küçük istersen değiştir :))

premature yazıosa evet canım kucuk olur yaa :) yanlış almışsın bence de

İade ettim kızlar Satıcı bile diyor ki hiç dikkat etmemiştim ilk defa görüyorum dedi.
Anne olsan dikkat ederdin dedim içimden

Günaydın arkadaşlarr

Günaydın
Herkese güzel, hayırlı, huzurlu, mutlu haberlerle dolu, enerjik bir gün diliyorum :)

sağol canım ben internetten aldım 69küsür teki .

kızlar diger resimleri yükledigim gibi yükleyemedim hata veriyor.böle tek tek yükleyebildim.

bu modelin bide morunu aldım.onuda ceker yüklerim gün içinde :)

Günaydın Arkadaşlar......

Keyifli huzur dolu birgün olsun inş.......

Eki Görüntüle 513881

buda benim kuzumm, maşallah benim aşkıma

Oyy oyy oyyy Maşallah canım kuzunaÇok tatlı çok şeker Sağlıkla kucağınada al inş.....

Ohh ohh Maşallah oğluna kilosuna...Sorunda çıkmamış canım gözünaydın...

Hayırlara çıksın rüyan canım...Hepimizde görüyoruz valla böle rüyalar.Bazen erkek bazen kız doğuruyorum:) Bazı rüyamda sancı çekip doğum yapıorum,bazısında hiç hissetmiyorum bile sancısız doğum yapıorumBakalım nasıl olcak doğumlarımız....

Ay bizde öyleyiz varya ben o kadar güçlü net tekmeler hissediyorumki karnımın üzerindeki o inip çıkmalar filan,eşim koşarak geliyo izle diyorum şimdi,bakıyoruz uzun uzun bu defa tık yok...Eşim aynı noktaya bakınca gözlerim bozuluyor diyo :) Şimdiden babayla oyun bile oynuolar yaramazlar.....
Takımlar çok cici canım.Güle güle giysin paşaların....

kızlar cok carpıntım var hastaneye gıdıyorum ben

Hayırdır inş canım...Geçmiş olsun...umarım herşey yolundadır....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…