canım ya özelden msjına cvp veremiyorum 100 msj a ulaşmadığım için.
ben bursa doruk hastanesinde yapıcam Allah nasip ederse.
Günaydın kızlar
yaa benım bebısım 2 gundur az hareket eıdo normalde hıc durmuyodu gun ıcınde sımdıde
tekmelıyo ama eskısıne oranla az gene sert vuruyosağolsun ama yıne de acaba ne oldu da hareketleri azalttı
diye dusunmeden edemıyorum....özellıkle sabahalrı çok tekmelıyodu sımdı yanı ıkı gundur sadece gezıo kayıyo
ıcerde ara ara vuruyo...bazen hadı tekmelee die düşünürken rahım cıkısıma bı tekme atıo çok acıo canım :S
gecen bebegımde böyleydı...benım cocukalrın bana bı kastımı var ne ben anlamadımbebek değil mübarek
siyah kuşak tekvandocu
fazla takılma hareketlere
doktorum çok hareketsiz kalmadıkça kafaya takmayın diyor
ama hreketleri tamamen kestiğini anlarsan hemen gel dedi
o zaman çok önemli dedi
takma kafana Allah korusunnnnnnnnn
aldıklarını güle güle giy cnmm :))
ayyy koy valla yaaaaa aslında olur sana havale tyarız sende bize kargolarsın :)) bol bol ihtiyacımız var o piyamalara :))
güle güle kullan canım :)
valla resmı koyarsan cok sevınırım tam anlattıgın gibi bi takım dusunuodm ben de
daha bı yere bakmadım...
anammmmm kızzz o kadar yüklemeye bi kıpırtı bilene olmadımııııııı ????bugün kapına geliyorum ona göreee
ayyyyy çok çok çok tatlılar bayıldımmm :)) Allhım güle güle giydirmeyi nasip etsin inşallahhhh ... bide cnm fiyatları nedir ??günaydın kızlar . nasılsınız . biz iyiyiz şükür . bebeklerimi hisstmek çok güzel artık daha güçlü tekme atıyorlar .hele bu sabah soluma yatıyorum ordaki bebiş tekmeliyo sağıma yatıyorum bu sefer diğer paşam tekmeliyo . babamızda hevesle hissetmek için elini karnıma koyuyo ama yok o zaman sakinleşiyorlar .çok güzel bir duygu Allah olmayan isteyenlere de nasip etsin . bu arada bebeklere hastane çıkışları aldık maviş maviş
Eki Görüntüle 513988 Eki Görüntüle 513989
kuzuumm kötü şeyler düşünmek yok poposunu dönmüştür içeri tepikliyodur belki :)) yada çok tepiklemekten yorulmuş şimdi enerji topluyodur sen kendini hazırla sıkı tepikler gelicek :))Günaydın kızlar
yaa benım bebısım 2 gundur az hareket eıdo normalde hıc durmuyodu gun ıcınde sımdıde
tekmelıyo ama eskısıne oranla az gene sert vuruyosağolsun ama yıne de acaba ne oldu da hareketleri azalttı
diye dusunmeden edemıyorum....özellıkle sabahalrı çok tekmelıyodu sımdı yanı ıkı gundur sadece gezıo kayıyo
ıcerde ara ara vuruyo...bazen hadı tekmelee die düşünürken rahım cıkısıma bı tekme atıo çok acıo canım :S
gecen bebegımde böyleydı...benım cocukalrın bana bı kastımı var ne ben anlamadımbebek değil mübarek
siyah kuşak tekvandocu
Günaydın arkadaşlarr
tşkler kızlar
ben gayet ciddiyim ihtiyacınız varsa begenirseniz yollayım nolcakki 1 günde elinizde olur.ben begenerek aldım.penyeside güzel.
lohusa hamileliklerini baktım 50 den başlıyor ,zaten şuan cok masraf yapıyoruz bebek için bide pijamaya o kadar para verilmez.
birazdan koyarım resim bakarsınız.
Feslegencim ve tum calisan arkadaslarim ins izin gunleriniz bi an once gelirde doguma kadar evinizde bi guzel dinlenirsiniz
cnm prematüre dediğine göre yenidoğana olmaz tatlım gidip değiştir sen onu kıyamam
cnm bebekler kaç kilo doğucak bilmiyoruz prematürede baya küçük istersen değiştir :))
premature yazıosa evet canım kucuk olur yaa :) yanlış almışsın bence de
Günaydın arkadaşlarr
anammmmm kızzz o kadar yüklemeye bi kıpırtı bilene olmadımııııııı ????
ayyyyy çok çok çok tatlılar bayıldımmm :)) Allhım güle güle giydirmeyi nasip etsin inşallahhhh ... bide cnm fiyatları nedir ??
kuzuumm kötü şeyler düşünmek yok poposunu dönmüştür içeri tepikliyodur belki :)) yada çok tepiklemekten yorulmuş şimdi enerji topluyodur sen kendini hazırla sıkı tepikler gelicek :))
ayyy süpper olur hadi yükle bakalım ozaman :))
kızlar cok carpıntım var hastaneye gıdıyorum ben
amma lak lak yapmışsınız yaw.atlayarak okudum gecmişi
ben yine öglenden sonra alışverişe gittim annemle birlikte
siyah kumaş bi hamile pantolonu aldım likralı cok güzel.
tek kalmış 45 lira dedi 30 a aldım
pijama takımı aldım hemde hamileler için olanlardan.bel lastigi ayarlanabiliyor ve gögüsaltından pilesi var. yine gögüs kısmında dügme var direkt meme ucu cıkıyor dügmeyi actıgınızda :)
fiyatı 15 lira valla şaka gibiii.2 tane aldım aynı modelden renkleri farklı.
merak eden olursa resim koyabilirim
almak isteeyn olursa valla kargolayıp yollim size.boştan yere 50-60 lira vermeyin :))
hani resimler ben göremedim.koydunmu.yada nereye koydun merak ettim.bizde bakalım.
bende haftayaki randevumu yarına aldırdım.kasılmalarım ve karın ağrım devam ediyo.suyum az olduğu için oluyomuş öyle demişti.yarın sabah baktırayım artmışmı suyum yoksa hala aynımı.gitmişken şeker tahlilinide yaptırıcam.
günaydın kızlar dün kontrolümüz vardı ve çok güzel geçti oğlum 900 gr olmuş tip I diyabetli olduğum için tekrar tarama yapıldı Allaha şükür hiçbir sorun çıkmadı bebeğim aynı bana benziyormuş arkadaşım öyle dedi
maşallah maşallah sayfalar bir hayli hızlı ilerliyor. kızlar dün gece rüyamın etkisinde çok kaldım allah hayra çıkarsın.güya erken doğum yapıyorum ama kendi kendme kimsecikler yok ortada. böyle okadar küçükki içim acıyor ağlamıyor çok zayıf çok korkuyorum nefes alıyormu diye sürekli kontrol ediyorum.ayyy ne fenaydı yaa
günaydın kızlar . nasılsınız . biz iyiyiz şükür . bebeklerimi hisstmek çok güzel artık daha güçlü tekme atıyorlar .hele bu sabah soluma yatıyorum ordaki bebiş tekmeliyo sağıma yatıyorum bu sefer diğer paşam tekmeliyo . babamızda hevesle hissetmek için elini karnıma koyuyo ama yok o zaman sakinleşiyorlar .çok güzel bir duygu Allah olmayan isteyenlere de nasip etsin . bu arada bebeklere hastane çıkışları aldık maviş maviş
Eki Görüntüle 513988 Eki Görüntüle 513989
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?