kızlarrsss merhabalar gene uzun zaman oldu giremedim nete ama vallahş aklım hep sizde . ben istanbuldayım şimdi ayaklarımdaki ödemler nispeten azaldı. demir hapını içmeyi bıraktım izra inanılmaz bi mide ağrısı yapıyor. eşim haftaya antalyaya gidecekmiş sende buraya gel dedi kısa süreliğine olsada erzurumdan kurtuldum. artık orada detaylı ultrasona girerim . görümcemde doktor umarım sıra almadan girerim bi detaylıya. hayırlısı olsun bakalım. sizlerde dururmlar nasıl
Bu resimleri videosunu izlerken çektim.
Elleri başının altında,ayakları yukarıda bi ara ta ayak ayak üstüne atıyo...Tam keyif yapıo yani:)
Eki Görüntüle 513392 Eki Görüntüle 513394 Eki Görüntüle 513393
tontirik bende yengeç im ama yükselenim oğlak... oğlak burcunun inadı ve düzen manyaklığı bende var inşallah kızımda olmaz diodum ama oğlak olcağı için inatçı olur herhalde o da yandık hade hayırlısı bakalım iki inatçı keçi aynı evde bakalım hangimiz geçicek köprüden
bi de oğlak burcu yavaş öğrenir.. bunun sebebi de herşeyi aynı anda öğrenmeye çalışmasıdır.. ayrıca da cin cin bakan ve çok bilmiş minnişler olurlar :)
Kızlar ödem için ne yapabilirim?? Çalışıyorum ve akşama kadar masa başındayım. Bu akşam bacaklarım bileklerim fil gibi olmuştune yapacağım
Kızlar ben kaçtım.Çok ara verdim kızımın yeni başladığım yeleğine( bu smileyi çok seviyorum:)) Onuda bitireyimde bian önce başka başlıcam....Sonra görüşürüz..Herkese kolay gelsin...Öpüldünüz...
Kesinlikle Tuzu Kesmelisin..
Su Tuzu Vücuttan Atmıyor..
Tuzu Tamamen Kes ki, Sadece Su İç Bol Bol Wcye Çıkarsın..
Şişlik Gider..
Tecrübe İle Sabit..
Davul Gibiydim..
Artık Peynirim Bile Tuzsuz..
Bu resimleri videosunu izlerken çektim.
Elleri başının altında,ayakları yukarıda bi ara ta ayak ayak üstüne atıyo...Tam keyif yapıo yani:)
Eki Görüntüle 513392 Eki Görüntüle 513394 Eki Görüntüle 513393
kızlar merhaba,
ara ara hep okumaya calıştım sabahtan beri, düne ve sonrasına da bakmaya calıştım.. dün apar topar cıkmak zorunda kaldım.. eşim almaya geldi ne olduğunu anlamadım önce ama sonra düştü jeton.. dedem vefat etmiş. bayadır yatıyordu, annemle teyzem hep başındaydı ikisi baktılar.. haberini bekliyodum zaten ha bugün ha yarın diye.. dün kaybetmişiz meğer( ölüm hayatın gerceği, dedem de 87 yaşındaydı yaşlıydı, son dönemde yiyip icemiyordu evet ama yine de cok zordu..
annemle teyzem cok kötüydüler, annem fenalaştı hatta götürürlerken mezara( hamileyim diye beni de yaklaştırmıyolar kaldıramazsın edemezsin diye, zor bir gündü.. akşam döndük evimize.. ama aklım orda hala.
tuğbacım o bende de var özellikle dün akşamdan beri, yatar kalkarken cok rahatsız ediyor ya da pantolonumu falan giyerken.. neden olduğunu ben de anlamadım.. ama büyüyor rahim ve sanırım bebişle beraber aşağıya baskı yapıyor. yarın dr randevum var, sorucam dr uma sana da yazarım canım.
Çok fazla tuz tüketmiyorum ama günde en fazla 2 bardak su içiyorum. Suyu fazla içmek gerek sanırım. Teşekkürler
ahhhh işte bennnnn :)))
eve gittiğimde yemek yiyip yatıyorum :)) temizlik haftasonu eger kendimi iyi hissediyosam hafta içide bi siliyorum okadar ayy sölerken utandım valla( ama merak etme cnm bebişle hergün evde olucak bütün işler yetişicek :))
yaaaaa çekirdek bak bu akşam şunu bi denesenee büyük bi çikolata al yeeeee hatta üzerine meyvesuyu tatlı olsun baya :)) 10 dk sonra sırt üstü yat ve yarım saat kalkma :)) bu kadar şeker yüklemesine kesin tepiklicektir :))
Acayip gizemli ve çekici gelirler . ilk başta !! hayranlık uyandırırlar. ama içine düştün mü gel bana sor :)
Ev işlerinde inanılmaz yardımcıdır, titizdir, herşeyi düzenlidir, yemek haricinde nerdeyse bir kadın kadar beceriklidir. Yemek yapmayı bilse, onu da harika yapar.
Teknolojiye çok meraklıdır, en son teknolojik aletleri bilmekle yükümlüdür.
Çok yavaştır, bir kaplumbağa kadar!! insana fenalık geçirtir. tez canlı insanların asla uyuşamayacağı bir tiptir.
Sehpanın üstünde bir gram toz olsa dırdırından kurtulamazsın. Bana değil,sehpaya saydırır ( "daha seni yeni sildim ne ara bu kadar toz oldun" gibi."
Eve ya da bebeğe birşey alınacaksa, en ufak birşey dahi olsa , 40 yerden araştırır, sağını solunu inceler,alana kadar 6 ay geçer. Bana fenalıklar gelir.
Sinirlidir, sinirlendiği zaman gözüne görünmemekte fayda var.
Yabanidir, kalabalık ortamı sevmez ve gitmez. Evcimendir. Saatlerce evde oturup arka arkaya 6-7 film izleyebilir.
Ağladığın ya da kırıldığın zaman asla gönül almaz. senin kendi kendine ağlamanı,sinirinin geçmesini ve salona gelip oturmanı bekler. bu da kadın için katlanılmaz olabiliyor bazen.
daha sayayım mı ?
ben bu gün yaptırdım 2. düzey usg'yi herşey yolundaymış çok şükür darısı size inş ben aspirin kullanıyorum o yüzden hep tedirgindim çok şükür iyiymiş oğluşummmm...
Kızlar ödem için ne yapabilirim?? Çalışıyorum ve akşama kadar masa başındayım. Bu akşam bacaklarım bileklerim fil gibi olmuştune yapacağım
kız şeker komasına girecek :) tepiklenmek için çekirdek hiç biyerinde göbüşün sertlik yokmu benimde tombişti sıkılaştı sonra belli yerlerde sertleşiyordu enson hava kabarcıkları oldu şimdi anlıyorum sık değil ama anlaşılıyor yat ve kendini dinle bakayım okursan ay inşallah hissedersin canım ya engüzeli buymuş hamileliğin
teşekkür ederim kızlar cevaplarınız için, benimde aslında ilk düşüncelerim son ana kadar çalışmaktı ,zaten bebeğimin hiç rahatsızlığı yok bana çok şükür..
İş yerinden acilen ayrılmak durumundayım ve kötü bir zamana denk geldi..ücret ödemek durumda kalmak istemiyorum ihbar sürem 8 hafta çünkü..ödüyeceksemde bunu bari doğum iznimdeki maaş ödemeleri ile kapatmak istiyorum o bakımdan dolayı..
iş yeri ile konuşucam eğer kabul etmezlerse istifa etmem gerek izinlerimi düşücem 10 gün ayırmıştım doğum sonrasına eklerim diye..kalan günü çalışıp çıkıcam..doğum izinmde evde bebeğime bakerken ki alacağım maaşlar yalan olacak..neyse kısmet bakalım..önce doktorumla konuşayım sonra iş yerimle ...
yarın kontrolümüz var çok heyecanlıyım :) bebeğimi görücem inşallah sağlıklıdır..
farklı şehire taşınmak durumundayız..bir sürü özel sebepler var değişimle ilgili..başka yerden de teklif geldiği için eşime gitmek bizim için iyi olacak..Canım bakamadım geçmişe. Hayrola bir durum mu var? Neden acil ayrılmak zorundasın?
sultancım:
bende sabahcıyım eve gelır gelmez hemen uyuyorum okuldan ev 1 saat sürüyor eve gelınce gözüm dünyayı görmuyor.2 saat uykudan sonra hemen ortalıgı toplayıp yemek yapıyorum wcyı ov vs derken aksam oluyor işte.ama hıc iş biriktırmıyorum yoksa sonra daralıyor ınsan.bende uykuya çok düşkünüm bebek dogunca kafayı yerım dıye korkuyorum yada eşime sararım falan dıye.ama ınan en tembel arkadaslarım bıle hakkından gelıyor merak etme:)
ayrıca bişey sorucam kızlar..2 aydır eşimle kardeş kardeş yatıyoruz.ki normalde ayrılmaz peşimden şimdi hiçç aklına gelmıyor.söyledıgımde sana acıyorum içinde bi can var tedırgın oluyorsun yüzünden anlıyorum dıyor.evet tedırgın oluyorum ama bu şekılde gıdersek daha aylar var doguma hemde logusalık vs var benden uzaklasır ilişkımız bozulur dıye korkuyorum zaten ruyamda hep aldattıgını göruyorum psikolojık tabı bılıyorum.ama ılgısı sevgısı aynı hep ıltıfat edıyor vs.aman ne bileyım kadın olmak ne zormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?