2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353
Diyet diye birşey yok canım hamilelikte, bebeğe yararı olmayan şeyleri yeme yeter. makarna pilav gibi :)

nerde yararlı şey var, hepsi iğrenç zaten. ve nerde zararlı şey var, hepsi muhteşem, üf !

işte ben ona diyet diyorum makarna pilav tarzı şeyleri bir de tatlı türevlerini yememeye calışcam.. bol su iciyorum zaten orda sorun yok.. yürüyüşü de yaparsam olur heralde.. hadi bakalım nası olcakk

canım bu tarıfı portakalagacında gormustum sanırırm herkes çok sevmsıtı ama hıc denemedım yaa
cidden lezzetlıyse yapıp buzluga atmak lazım bebsılerde olcka msıaıfr fln kolaycacık olr sağolasınnn

canım ellerıne sağlıkk rengareenk olmusss :)

hadı hayırlı akşamalr kızlar sağolun ben kaçtımm :) alışverıs yapcam daha :)

Son düzenleme:
YANMAYA Yeşil ekşi elma birebir.
ben öyle durdurdum.
bi dene tatlım.

aa olar mııı ekşi ve yeşil olan her şey yanmayı arttırır, ben canım çekiyor diye yemeye kalkmıştım da 2 katına çıkmıştı yanmam..zaten çiğ meyve sebzelerin tümü iyice arttırır asit salgısını...

bu arada özfercim yanlışlık yapmışım yıldızım yazmışım ama düzelttim sonraa

nerde yazmışın ben atladım ama demin biri de yıldızım öptüm diye yazmış kim bu yıldız yaa ne toplanmasııı :44:

kızlar kocam gelmiş beni almaya,..
öpüyorum hepinizi..
kendinize de yavrularınıza da iyi bakın
iyi akşamlaaar......

ya siz ne diyosunuz ben 12 kilo aldım hamile kaldığımdan beri istikrarlı bi şekilde kilo alıyorum önceleri çok üzüldüm hep ağlıyodum eşim ve doktorum bana çok kızıyodu .. şimdi yapacak bişey kalmadı kabullendim artık ha diiceksiniz ki çok mu yiyosun asla

cnm kalsiyum birikmesi duymadım benimki herbebekteki kalp odacıklarında delik oluyor doğuma kadar kapanıyor bizim ayrıntılı zorunlu erken oldu ya kapanmamış prof kapanır önemli değil dedi ama özeldeki teyzemiz ihmal etmeyip bakalım deyince fetal ekoya gönderdi şükür oda kapanmış ama seninkide önemli değil dediyse atar zamanla demekki çok takma ama doktoruna gidince 1sor açıklasın için rahat etsin

ah canım yaa o yanma bendede var,özellikle akşam 10dan sonra başlıyor,yatıcam ya inadına..naneli şeker yutmuş gibi bir his ,tarif edemiyorum ama rahatsızlık verici...bide bende reflüde var,halim harap,kusmalarım bitti benim şükür,aman kusmayım..sana geçmiş olsun tatlım

kızlar 50lik şeker yükleme sonucumu aldım.sonun 140 çıktı sizce nasıl.randevuma daha var.hemşire ve ebe tanıdıklarımı aradım sordum .normal dediler .
cnm sanırım sınırda çıkmış

kızlar şöyle güzel miss gibi garanti bi börek tarifi olan var mı :)

kendı tarıflerım harıcı bısey denemek istiyorumda :)
kız Allah cezanı vermeye kız kilo alıyoz yapmayın yauwwww...canımızı istettirmeyin valla 2 gündür kısır yapıp yiyiyorum manyaklar gibi bugünde tarçınlı cevizli kek yaptım hohooyytt 2 kilo daha almışım olmuşum 66,5 ,Allah sonumu hayır etsin

ay ne güzel şeylerr
Hamileyken idrarını tutmak iyi değil diye biliyorum canım. Enfeksiyona sebep olabiliyormuş.
Sakın tutma.
tutulmuyorki zaten:)
ben normalde dışarda wc kullanmamam, okulda hiç gitmezdim ki 7de evden çıkıp 5te gelıyorum akşam eve!!
ama şimdi istesemde olmuyooÇ:)

kızlar.. oğluşuma aldığım cicilerden ikisi daha :))Eki Görüntüle 515359

ayy bayıldım bulursam alcamm
bende bi badi aldım görmüşsünüzdür
ANNECİM SEN UYU BABMIN NE İŞİ VAR BAKSIN YAZIYO, ANNE YATAKTA BABA BEBK PIŞPIŞLIYO:=)

Kızlar madem tarif verme günlerindeyiz,turşu nasıl yapılır yazar mısınız?
ben hiç yapmadım uzmantv de izledim şidi sizden de fikir alıyım
salatalık aldım, sirke ile kaya tuzu almaya gidiorum şimdi...

cnm sanırım sınırda çıkmış

teşekkür ederim canım.ben bi tanıdıığa sordum.doktora göre değerler değişiyor dedi.160 170 sınır sayanlar var dedi.bakalım bana ne dicek.

yarın doktora telle sorcam canım.sanırım 100lük ister gibi geliyor

Canım ellerine sağlık çok cici olmuş renkli olunca...Güle güle giysin...Benimkilerde hep yakadan başlama oldu..Hem çabuk örülüyo hemde işlemesi kolay geliyo...
Tesekkürderim canım aynen benim ördüklerim hep yakadan başlama oldu daha kolay çünkü:))

Teşekkürederim canim bu ip tek yumak lolilop adîda örümce böle rengarenk oluyo :))

kizlar oglumu krejten almaya gidiyordum merdiverlerden düstüm ayagim sisti iste birazda kasikta agri var ama cok degil kanamada yok esimde isten aradi iste bir doktora git baksinlar dedi bende cok agrirsa giderim dedim o gece 11 bucukte geliyor kanama yok diye gitmedim cok agrida yokk sizce ne yapayimmi gitmek gerekmi acaba popom aciyo birde ayak bilegim sis orasi aciyor baska bir sey yok cokk sükür kanama falan..ne sakarim yaaa ayag kaydi tutunamadimda kaydim gittim bagirdim ama kimse duymadi kmsular yoktu evde...ne yapayim kizlar..

oğluşumun bugüne kadar aldığım en net görüntüsü, yine bişey anlamadım o ayrı. anlayan varsa beri gelsin.
Eki Görüntüle 515065 Eki Görüntüle 515066

annesi kafası burnu sanki seninle konuşuyor gibi karikatür baloncukları olurya öyle de bi baloncuk olmuş ben burdayım diyor sanki koluda başının altında keyif adamı işte oğlun belli :)
ay maşşallah kuzuna herkezinkine 3boyutlu versin doktoruna söyle onlarda daha belli oluyor ama bende onu sevmiyorum

çook gecmış olsun ama doktora gıt bence.çunku bı tandık öle balkonda düştu kanaması yoktu ama rahım agzında acılma olmustu.34.haftasında falandı dogum yaptı.inş bişi yoktur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…